| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 20:34
- Nahlásit
jablunka
Tak kdyby dorazili,vem mi na zkoušku ten jeden trvanlivej.Díky.
ok vezmu ale připomínej se průběžně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 20:35
- Nahlásit
kejtlinjablunkaAlexa
jéééé nám jezděj skoro k baráku!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 20:37
- Nahlásit
Gerda
no vidíš tak můžeš nakoupit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 20:37
- Nahlásit
Gerda
nám asi 20 metrů od baráku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 20:38
- Nahlásit
Ale nemůžu je znát, jezděj v pindělí ve čtyři.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 20:45
- Nahlásit
jeden stůl a jeden koberec by byl. Na víc nemám dneska nervy, ono to neuteče
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 20:45
- Nahlásit
GerdaAle nemůžu je znát, jezděj v pindělí ve čtyři.
toho nemůžete znát, to je pošťák, ten jezdí už v osm
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 20:55
- Nahlásit
Biluška
jsi nejvíc montér!
Crysa
a ty se nesměj, zítra ti zavoláme, že už vyrážíme ctít žumpu do frýdlantu. V šest ráno.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 20:59
- Nahlásit
hele ženy, furt eště smažim palačkiiii....a bude to za 10 min sežraný. Práce dvojhodinová.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 21:00
- Nahlásit
Gerdaa ty se nesměj, zítra ti zavoláme, že už vyrážíme ctít žumpu do frýdlantu. V šest ráno.
no jo, naši pražááácíí
a pak mi zavoláte ještě v devět z Neláče, to znám
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 21:01
- Nahlásit
Jdu si nechat zmasírovat záda, záviďte ženy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 21:07
- Nahlásit
děcka špym a špym...
pozdravujte zejtra na severu,zejména elodorádomuše a neudělejte tam vostudu jako dycky všude zas,voni ti ííípaři nemusej mít třá takovej smysl pro humor
a fotte někdo eldorádí cvičák!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 21:18
- Nahlásit
Crysa
pak mi zavoláte ještě v devět z Neláče, to znám
no jen se nesměj, Atuše, jindy tak jistej jezdec, se už bojí, už mi volala, že se asi fakt ztratíme.
davidkova renata
Když tam dojedem, budem zdravit do halelujá. Máme i slunečník a piknikové věci.
Jdu konečně se psem ven.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 21:28
- Nahlásit
Gerdano jen se nesměj, Atuše, jindy tak jistej jezdec, se už bojí, už mi volala, že se asi fakt ztratíme.
kdyby jste dlouho bloudili kolem Nelahozevse, tak doražte do Roudnice na Slavín, tam Atušé trefí, budou tam kousat Rexové do figurantůch dopoledne
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 21:40
- Nahlásit
Crysa
Jdu si nechat zmasírovat záda, záviďte ženy
Já sem dnes zab.dvě mouchy jednou ranou-děsně se mi přehřívá nápojka k notasu(ta bednička uprostř.káblu z el)tak sem si ji naaranžovala za krk hele mám teplé vobklad mín mě bolí krční vobratel furt to hřeje a zároven se to vo mě chladí su geniální
ovšem esli to časem bé házet jiskry tak mám elekromasáže a trvalou ala afro zadara.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 22:03
- Nahlásit
Pakunobecnyá sem dnes zab.dvě mouchy jednou ranou-děsně se mi přehřívá nápojka k notasu(ta bednička uprostř.káblu z el)tak sem si ji naaranžovala za krk hele mám teplé vobklad mín mě bolí krční vobratel furt to hřeje a zároven se to vo mě chladí su geniální
to si nech patentovat
ovšem esli to časem bé házet jiskry tak mám elekromasáže a trvalou ala afro zadara.
nebo béš mít ten stojek hubnoucí co do tebe pouští voltáž až se tě z toho vyrýsujou ty pekáče buchtový na břiše
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 22:08 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
Ahoj ženy
poslední dobou vůbec nestíhám dočítat vlastně já nestíhám ani číst
škemrat o výcuc je tu dost zbytečné ale stejně škemrám ,škemrám,škemrám a hrabu prstíčkem.
CO JE NOVÉHO !!!!
Ps: dneska se na mě forum naštvalo a já musela žádat o nové heslo asi mě někdo hacknul
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 22:41
- Nahlásit
To tu fakt nikdo nejste?
Když jsem v práci tak tu píšete jak o život že se to nedá dočíst a teď děláte chcíplí brouky!
Tak si tu budu psát sama.
Mám novou pračku
ta minulá po roce umřela tak jí pan opravář vystavil úmrtní list
a díky tomu mám dneska novou krásnou a moc čikovnou pračku.
Ale než se u nás zabydlela tak jí to chvilku trvalo.
Vybírala jsem jí na internetu druhý den jí manžel přivezl odnesl po schodech do sklepa.
Stojíme i s dětmi ve sklepě a po rozbalení tý velký těžký pračky zjistíme že je to jiná pračka
Takže jí znova zabalíme vyneseme jí po schodech do auta a muž jí další den odvezl zpět do pračkoprodejny.
Kde vyzvedl tu krásnou pračku co jsem moc moc chtěla.
Pračku odnesem opět po schodech do sklepa kde jí za asistence zbytku rodinky rozbalím a jsem strašinky štastná jak mám krásnou pračku jenže kouknu blíž a ona má prasklý šuplík na prášek začínám chytat nerva a nevím jestli mám brečet nebo mlátit kolem sebe nakonec jsem se začla trošku hystericky smát
No což pračku opět zabaluji a táhnu jí s manželem po schodech do auta nenávidím schody nenávidím tu blbou těžkou pračku začínám toužit po valše.
Další den přivezl manžel opět pračku!
Už jí z auta nevyndavám. Rozbaluji ji v autě je v pořádku v šoku nevím co říct.Odnášíme pračku do sklepa. Pračka funguje
Už je to dva dni a pračka pořád funguje. Dnešním dnem se stala právoplatným členem naší rodiny.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 22:41
- Nahlásit
jdu do peří, brou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 22:48
- Nahlásit
laguna
Rozbaluji ji v autě je v pořádku v šoku nevím co říct.Odnášíme pračku do sklepa. Pračka funguje
Jsem čekala, že s ní na schodech spadnete a praskne šuplík
Špym a špym a nic nesyším. Jenom bych chtěla fšechny upozornit, že alfácké stránky i šňapí stránky mají nové kabátky tak se račte podívat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 22:49
- Nahlásit
laguna
taky budu mít novou, přivezou mi ji v úterý
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 22:52
- Nahlásit
Biluška
Jsem čekala, že s ní na schodech spadnete a praskne šuplík
to bych pak musela někoho zabít
kejtlin
tak hoooodně štěstí.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 22:54
- Nahlásit
Biluškasme byli na otočku v Ostravě pro skříně-maj tam akci rozvoz do 100 km zadara a ještě navíc sleva na to naš 15%.A stavět budem asi v neděli,až to dorazí.
A tak už špim.Tedy jako celý den dneska,je to divným počasím.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 23:06
- Nahlásit
laguna
To tu fakt nikdo nejste?
musíš vedle teď sme tam měly velmi výživný téma
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 06:49
- Nahlásit
čau šici, mám průser, stratila sem přední spz auta, co mám dělat?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 07:08
- Nahlásit
kejtlinčau šici, mám průser, stratila sem přední spz auta, co mám dělat?
jít nahlásit ztrátu na obvod (možná už někdo na tebe tankuje na benzinc bez placení) a s tím papírem co dostaneš pak na ouřad pro nový, nesou zadarmo. Jinak bych šla nenáápadně venčit na to pole co jezdíš pro balíky.. ehm...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 07:13
- Nahlásit
Crysa
po poli jsem ji ještě měla, já jsem ji možná potrousila na myčce, na tu pumpu se nemůžu dovolat a jsem v hokně nemůžu tak zaject osobně, to je na píču. kolik to stojí ty nový značky nevíš? nebylo by třeba lepší říct, že mi je ukradli?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 07:26
- Nahlásit
kejtlin nebylo by třeba lepší říct, že mi je ukradli?
je to možný, to nevím, já ještě plechy neztratila ani mi nebyly odcizený, tak nevím.. mohlo by to být na stránkách města - odboru dopravy. Hledej šmudlo
Já jdu věšet prádlo, když už mě teda Kamínek (sem toho šutra chtěla prohodit woknem) probudil v 5:20 a do 6:15 si nutně MUSEL hrát s těma nejhlučnějšíma věcma tady a v 6:20 musel ven znova! a do 6:40 se tady tak nudil, že jsem na něj asi 10x houkla ať sleze z lustru, vyplivne ty knížky co sundal z police v 1,5m vejšky a pod... ve třičtvrtě na sedm jsem ho vyhostila už normálně ven, jak je přes den na dvoře, pustila mu holky a řekla mu, že se s ním alespoň hodinu nebavím. Lehnu si a v 7:02!!! začaly najíždet tady vedle do vohrady zahradníci traktůrkem, pak UNCčkem a teréňákem s megavalníkem a začali nakládat, čímž mi začala postel nadskakovat, že mám vo strop votřes mosku (no dobře, tak toho zbytku, no) a nedá se spát.. inu už tu porůznu šukám po baráku jak babička v době Barunky..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 07:40
- Nahlásit
Crysa
všude jsou kontakty jen na kontaktní místa, ale i tak dík
|
datli
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 07:48
- Nahlásit