| Autor |
Zpráva |
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 13:28
- Nahlásit
agáta12
Hele , je mi jasné, že teď tu budu za tyratele, ale pokud ti už opravdu nic nefunguje
Pani to neznáte Tomáška von byl zrozen k tomu aby doháně okolí do depréze to je jeho poslání celoživotní Biluška
Paní my tu máme mnogo takejch rybníčku,nám se tady zas rozmáhaj nudisti víte co je to za šoky takové jedince spatřit6x za den?(žádný opakuji žádný nepřipomíná Chippendales )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 13:37
- Nahlásit
Pakunobecny
S jedním nudistou jsem si kdysi velmi užila gdyž jsem ještě bydlela f Bruntále a chodila na tamní rybníček Balaton . Se děsně rád promenádoval nahatý po břehu a ukazoval se . Do té doby než se zalíbil Pumičce a začala ho obtěžovat, že by si chtěla hrát s jeho "klacíčkem" . Nevím essi tam pak ještě chodíval, essi jo tak určitě v jiné dny než my
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 13:50
- Nahlásit
jedu plavat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 14:46
- Nahlásit
čus v tý práci to není tak děsný, mám tu rande ne s pracovníkem cukrovaru s externistou
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 15:58
- Nahlásit
kejtlin
povídej ,přeháněj ! třeba i vedle
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 16:04
- Nahlásit
kejtlin
agáta12
nikolif, povídej přeháněj tady, jsem f práci a je tu mrtvo tak nějakej drp sem!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:09
- Nahlásit
agáta12
Grin
není co, vyměnil mi podložky pod značky, pokecali jsme pohledný, inteligentní sympat´ák a šéfkuchař co ho baví práce!!! umí i s pc slušně velmi slušně, ale co by dělal se mnou, nevím jestli se ještě někdy sejdeme, já bych byla pro mluvili jsme neurčitě že až budeme mít čas.....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:14
- Nahlásit
co novýho?? kejtlin má vobjef?? )
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:18
- Nahlásit
davidkova renata
no mám objef, ale nevím zda to klapne...
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:18
- Nahlásit
kejtlin
mám tu rande
JAK TO DĚLÁÁÁŠ???Já mám příští výkend makat na Barumce a stejně mi každej akorát přejede nohy todle není féééééér!!!!! Nic du plašit nudisty aspon
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:20
- Nahlásit
Pakunobecny
JAK TO DĚLÁÁÁŠ??
normálně, až na to že tohle je normální chlap a asik to neklapne což mě sere i proto, že by zapad do žumpího společenstva
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:21
- Nahlásit
Pakunobecny
stejně mi každej akorát přejede nohy
hele taxe třá dáš dohromady s nějakým lapiduchem ve špitále ,no...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:23
- Nahlásit
kejtlin
¨
tak gdyš neklapne tak neklapne, ale co gdyš to klapne, to bude teprf průser každej samec je vlastně jeden velkej průser... i kdyš nás to někdy baví
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:26
- Nahlásit
holky já tady někoho zabiju, asik, mám fakt blbej den, stejská se mi po psovi, nejsem vyspaná a ještě mě tady serou s nějakym tripolisem nebo čim jako by mě tyhle (adydas promyne) arabský mrdky zajímaly, co já vim jak se píše misráta nebo mISURÁTA!!! a co mně má co nějakej debil kterej ani neví co je za den koupat prdel, když si to napíše špatně radaktor???? Chytrý knihy na to prostě nejsou !!! Protože f chytrý knize co tu je neni ani tripolis. A google plive vobje varijanty - tak ať mě vlezou na hrb!!! Kundy. Mám 2 hod do dovolený a ještě mě tady stihou takhle nasrat. To je takovej čurák ten viktor že mu neni rovno.
sorry slovní průjem
ale ulevilo se mi
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:27
- Nahlásit
davidkova renata
hele taxe třá dáš dohromady s nějakým lapiduchem ve špitále ,no...
Jo a dopadnu jak mynule po narkoze,že-asi sem těhotná nevím ským kdy a proč todle huž mi jednou trvalo narovnalo huž necůů také stresy!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:28
- Nahlásit
Grin
ale co gdyš to klapne, to bude teprf průser
co by to bylo za průser? chlap pravda o 4 měsíce mladší ale to neřeším, pohlednej, vysokej, tělo má pěkný-slíknul se, když dělala to auto, tedy si slík tričko světlý, zbytek sem neviděla..., inteligentní, c pc umí super, rád vaří šéfkurach asi v hotelu co jsem usoudila, auto má, umí dělat auta, moc nepije, mluví sprostě a nevadí mu že mluvím sprostě já , kouří-často narážím na nekuřáky a je pro ně hrozný když ženská hulí....co by tak dělal se mnou nic nebudu radši nic čekat...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:31
- Nahlásit
kejtlin
to je jednoduchý, až se po 5 letech ochodí a začne vytrkovat růžky, prdět krkat a bude tlustej a chtít furt seks aniž by se umyl, tak pak pochopíš gde je průser. Prostě chlapi sou mimo. Ale bez nichto asik taky nejde no.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:41
- Nahlásit
Grin
Ale bez nichto asik taky nejde no.
To říkám furt,že robertkem trávník neposekáš
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:51
- Nahlásit
Pakunobecny
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 18:01
- Nahlásit
já chci toho novýho objeva a chci a chci a chci a eště víc jak puve.............
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 18:08
- Nahlásit
Tak kynologové ..seznámila sem prasata...nezabila se...jsem psycholog prasat.... .
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 18:16
- Nahlásit
cus decka!co je noveho????jeeee davidkova tebe uz zapli???kejtlin ma novou znamost??
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 18:16
- Nahlásit
nemethova5
si přečti z rána co mi nějaká jebka udělala s autem!!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 18:18
- Nahlásit
kejtlinmi se nechce pozpatku listovat a cist,jsem desne mrtva,z roboty primo na cvicak,jako obvykle prvni jsem prisla a odemkla a posledni jsem odchazela a zamykala!!!
co ti jaka kurva udelala s autem???????????????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 18:19
- Nahlásit
nemethova5
polila mi ho celý komplet vyjetým olejem z auta......a fakt koplet skla, haupnu, střechu prostě celý...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 18:21
- Nahlásit
kejtlincoze??????????????nejake svini lezis tezce v zaludku!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 18:22
- Nahlásit
nemethova5
hm naštěstí jsem to 2 dny předtím nechala umejt a navoskovat ten vosk to zachzánil jinak bych to z toho nedoslala vůbec, skla jsem myla čistým jarema a auto dvakrát prohnala myčkou a dobrý sice z něj ještě teče olej ale je čistý a skla nejsou mastný
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 18:23
- Nahlásit
kejtlinhovada blby nekteri fakt!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 18:28 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
uš su doma od rybníčka Sem vyhřátá jak užofka, vyplavená, unavená, Bakelína je taky do sytosti vyplavená a zjistili jsme, že dozrává kukuřice . Moc krásný den Albertí
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 18:31
- Nahlásit
kejtlin
kde to žiješ? Já u nás většinou ani auto nezamykám a ještě si tam nechávám peněženku.
Grin
to je jednoduchý, až se po 5 letech ochodí a začne vytrkovat růžky, prdět krkat a bude tlustej a chtít furt seks aniž by se umyl, tak pak pochopíš gde je průser. Prostě chlapi sou mimo. Ale bez nichto asik taky nejde no.
krásný jen malá poznámečka 5 let to vydrží málokterej
|