Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8478 . 8479 . 8480 . 8481 . 8482 . 8483 . 8484 . 8485 . 8486 . 8487 . 8488 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:45
- Nahlásit

Gerda
cau pani prosim vas,stran tech vest,napiste mi meilem ucet,kam mam zaslat penize a kolik,jo?do tydne poslu,no a jeste jedna vec kdy tak asik ta vesta bude??diky moc za info.

Darina1
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:46
- Nahlásit

Gerda
Huž se dostavil Fidél Havana? Páč slintám na fotečky, já nezapomněla.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:48
- Nahlásit

Darina1
ahoj pani zijete?ja zatim jo,by jsme se zas mohli nejak spolu domluvit az budu mit volno,co?

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:49 - Změnil/a: Pakunobecny
- Nahlásit

Kdéé jéé Bilušééé!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:52
- Nahlásit

Baico
příští víkend jsme v So ve Zlofsi,
vy nejedete do Rybníků????????????????

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:54 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Alexa
vy nejedete do Rybníků????????????????
Ty jsou až v září, ne?
Edit.
N jasně, je to 3.9. Nevyvolávej ve mě stresy. V sobot je Boleslav a tu přihlášenou nemám, JCh už máme dál ž mám z velkých výstav přihlášeno jen Prahu. Z malých výstav mám Rybníky a pak mě Atuše ještě vytáhla na oblastku do Litoměřic.

Darina1
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:56
- Nahlásit

nemethova5
Určitě dáš vědět a já naklušu, jakmile to bude možno to víš, že ráda tě zase uvidím jak tebe tak tvé krásné pejsky.
No a musíš fotit, aby byl důkaz, že se Bišonci snesou s Ovčákama, že máme pohodové pejsky .

Darina1
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:57
- Nahlásit

Pakunobecny
Kdéé jéé Bilušééé!!§
Asi už někde litá. Tak ji na rychlo skus brnknout.

Atusch
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:01
- Nahlásit

Gerda
Pátek 26/8
Atusch/Davidkova

Můžeme to nechat na příští týden? Čtvrtek a pátek se mi absolutně nehodí. Asi tu ani nebudu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:03
- Nahlásit

Baico
Crys
kejtlin
A zkouška je možná jen v Úvalech nebo i někde po Práglu?
zkouška je možná od příštího týdne ve vysočanech. Vás, mělničáky, bych potřebovala všechny tři najednou. Nechám to tedy na vás, abyste se domluvili najednou, dali mi vědět, kterej termín můžete všechny tři, co se vysočan týká, dá se tam zaparkovat jen o víkendu brzy ráno, měli byste tedy jet jen jedním autem a všechny najednou. Domluvte se tedy spolu a mě řekněte jen termín, zařídím švadlu. Možnost s dovozem švadly do zlovse samozřejmě je, klidně vám jí dovezu, ale už budu chtít přidat prachy na benál, nejsem žádná strýtová levná frnda.

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:05 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Gerda
měli byste tedy jet jen jedním autem a všechny najednou.
No já do Vysočan dojedu v klidu sockou t pro mě není prolém, pokud bde sraz po třetí odpoledne.
Pokud budo holky preferovaly Zloves, ráda ti na benzín přidám ty naše jedna atrakce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:05
- Nahlásit

Gerda
klidně jen do vysočan neřídím, nevím ani kde to je

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:10
- Nahlásit

Gerda
pani diky za vycerpavajici info!
Darina1
ano,ano vemu fotak,udelame zase nejaky momentky,hele v patek mam volno,tak bych ti pak teda dala vedit ju?

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:15
- Nahlásit

Baico
kejtlin
OK, Bajko může do vysočan sama, kejtlin tam může vzít Crysa - kejtlin, domluv se s crysou sama na termínu, kdy můžete jet spolu.

Atusch
Můžeme to nechat na příští týden? Čtvrtek a pátek se mi absolutně nehodí. Asi tu ani nebudu
domluv se s davídkovou na termínu sama a jen mi řekni, kdy obě můžete přijet - bude to do vysočan, už ne do úval.

Uděláme to takhle, posádky, který se můžete poskládat, se domluvíte, řeknete mi termín, zařídím na něj švadlu. Zatím počkám, co Adidasky a Hancaw, jeslti bdue mít auto, potom máme pokrytou středu a čtvrtek.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:17
- Nahlásit

Baico
Jéé zž vás zase připojili? To je dobře Jen by se ten váš muš měl naučit nejen čelem vzad, ale i včas platit složenky
Už, už
chtěla jsem napsat vyřídím, ale netřeba
Koukala jsem, že fotky už máte na stránkách, takže je to o.k
Co co co, o co jde, já nikam žádný fotky nedávala a ještě jsem je ani neviděla, páč mi je nikdo neukázal, že ...

davidkova renata

co muš..uš umí Čelééééém vzat???
prej jen bez čokla ale beru to jako výmluvu
Gerda
šiš pani, chudák Máňa doufám, že bude ok brzy chuděra černobílá

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:18
- Nahlásit

Baico
no ale tys psala příší víkend a příští víken jsou Rybníky

Z malých výstav mám Rybníky a pak mě Atuše ještě vytáhla na oblastku do Litoměřic.
hele a ještě bys mohla v říjnu na Džbán, ta může i Atuše a Mařka, páč je to i pro vrčáky

Darina1
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:20
- Nahlásit

nemethova5
,hele v patek mam volno,tak bych ti pak teda dala vedit ju?
Tak jo, ale v pátek by to muselo být dříve páč muže vyzvedávám už ve 14hod. Pátky má krátké.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:22
- Nahlásit

Darina1
oka pani jasan dam vedet,kdyby bylo moc vedro,stareho pana hajana neberu,uz silene spatne chodi,uz ho neberu ani do prace!je to cim dal horsi a zadny ty veci na klouby uz mu nezabiraji!

Darina1
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:29
- Nahlásit

nemethova5
No tak to by mi fakt bylo líto páč Hajanka já zbožňuji a jako aby tam nebyl tož to budu smutná. Doufám, že do pátku bude trochu pod mrakem, beru, že už má svoje léta je fakt pravda, že už je to starší pán a i já být na tvém místě tak bych ho moc šetřila. Uvidíme. Každý den si to tady ráno čtu, když tak napíšeš anebo máš mojeho Emilka, tak dáš Sovou vědět.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:30
- Nahlásit

Baico
kejtlin
Crysa
Takže mělnickou posátku řeší Crysa, bude si vás obvolávat sama, přinutí vás, abyste to stihli ještě v tomhle týdnu do úval )))ale víc neprozradím ))))))

Atuše s davítkovou si domluvěj svůj vlastní termín se mnou na příští týden, co nejdříve.

Pak dál pořeším Pikslíkovi a Kratochvílkovi.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:36
- Nahlásit

Darina1
dobre pani,neboj dam vedet,emila na tebe mam,kdyz tak pisnu,no hlavne ty zadni nohy,on jak dyl stoji tak se silene bambela,vis o cem pisu,ma je slaby jak hrom.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:43
- Nahlásit

Eldoguero
co muš..uš umí Čelééééém vzat???
prej jen bez čokla

Tak to má stejné jak já akorát von huž je viší lével určo si vzájemně nešlapou po nohách a nezouvaj si boty paspárama(pani já budu doprovázet v kanadách a pes v papučkách to bé prdél)né mynule sem ho trochu škubla do zadu tož huž je to lepčí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:46
- Nahlásit

Gerda
můžu jen čtrvrek a pátek zejtra budu mít vyplý zvonění, budu mezi nočníma a přivezou mi do toho pračku což mám radost, ale každopádně se budu muset vyspat, ve středu jdu sice na volno ale má bejt 32 stupňů takže hned ráno se jedu vyspat na pískovnu

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:52
- Nahlásit

bonc
na čtvrtek až sobotu studenou frontu pro Jeseníky
Tak na to zapomeň Je mi zcela jedno že na Vlkovi cípnete, já tu budu mít teploučko Třá se za váma v sobotu večer na Vlka stavím a zeptám se jaký to bylo

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:53
- Nahlásit

Pakunobecny
ti písnu do tajný žumpy, musím se napřed poradit s veterinárom co dělá přejímku.

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:00
- Nahlásit

Eldoguero
chtěla jsem napsat vyřídím, ale netřeba
no to je mi bylo jasné od začátku, proto jsem napsala, že ho zdravím
Co co co, o co jde, já nikam žádný fotky nedávala a ještě jsem je ani neviděla, páč mi je nikdo neukázal, že ...
Tady je máš http://baico.rajce.idnes.cz/Seminar_Ladislava_Mach a_ZKO_Frydlant_20.8.2011/
Gerda
Takže mělnickou posátku řeší Crysa
Ano, už jsme zjistili, že to tento týden nezvládneme, tak pojedeme příští týden do Vysočan Zeleninou. od tebe bych potřebovala vědět, kde to přesně ve Vysočanech je. Zaparkovali bychom jinde zabytek dojeli sockou.
Kejtlin
Crysa nemůže příští týden akorát v pondělí, jak jsi na to ty?

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:04
- Nahlásit

Baico
Krásná práce, děkuji, ideální je outerek, neboť v pindělek se asi dostaví Atuše s Davítkovou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:06 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Baico
Crysa nemůže příští týden akorát v pondělí, jak jsi na to ty?

nemůžu jsem v hokně, příští tejden můžu čt, pá, so, ne
edit: a tenhle tejden míám v pátek vlastně šichtu zkurvenou navíc takže můžu jen čtvrtek odpo, dodpo mi přivezou maso

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:08
- Nahlásit

Gerda
Krásná práce, děkuji, ideální je outerek
Já s tím nemám problém, áleží na Kejtlin. Ale pokud mám holk naložit do auta, tak bych to viděla nejdřív na šestou večer.Nechala bych si Zeleninu u vlaku a holky pak naložila v Libiši a pak hurá do Práglu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:09
- Nahlásit

Baico
v úterý bych mohla jen ráno nebo dopo, to mám noční, po 18 hod musím z baráku

<< 1 ... 8478 . 8479 . 8480 . 8481 . 8482 . 8483 . 8484 . 8485 . 8486 . 8487 . 8488 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání