| Autor |
Zpráva |
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:20
- Nahlásit
impact
Mám jezevčíka nadstandard (nalezenec, nejspíš jezevčík lehce šmrnclej kokrem), držku má dlouhou právě. Ale celkem chrápe a právě že sem tam se takhle jakoby dusí. Vždycky jen chvilku a pak to přestane.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:21
- Nahlásit
Tinta76
A jak bylo ve Frýdlantě/Hajništi? Jeli ste?
Jeli a moc se nám tam líbilu, tudíž máme v plán se tam zase objevit.
Bloudili ste hodně nebo málo, bloudili ste vůbec???
A kupodivu ani jedna ze vou posádek nezabloudila. V podstě je to jak psala Eldorádu. Od Boleslavi furt rovně a v Liberci doparava a jsme tam. pravda trochu mě vyděsilo, když jsem nemohla naladit jiný než polský rádio, ale v Polsk jsem fakt nebyla
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:24
- Nahlásit
Baico
Ha! Paráda, tak třá se tam někdy potkáme
Jinak my teda jiný než polský rádijo doma neposloucháme
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:24
- Nahlásit
bonc
Co se děje v Žumpě se ani neptej, jde to s ní z kopce, koukej co psala Biluška v neděli ráno :
"fstávat a válet se u rybníčka lemuřice"
No chápeš to ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:29
- Nahlásit
Baico
myslím, že sobota pro ní po fyzické stránce nenáročná.
sobota určitě ne, my pak jeli ještě k atuši na procházku k lomu, právě proto, že pohybově sobota nebyla náročná. V neděli jsme byli s Aleksou a Hancouw na houbách, bylo strašný dusno, celé odpo jsme ale trávili v lese, takže žádná kakastrofa, chodili sme si...cestou zpět, přes louku na plnym slunku, u auta mařena vypadala, že se motá, že jí neni dobře, ani pít nechtěla, jen ležet pod autem, naložila jsem jí do auta a jela celou cestu se staženejma okýnkama co nejrychleji, aby se ochladila, tak asi nastydla, prostě sem kráva, nejspíš jsem jí to udělala já, něco sem posrala, dýlku procházky asi ne, ale to počasí, to už dělat nemůžu, opravdu jí to nedělá dobře a ještě jsem jí nafoukala na záda rozpařený. Zřejmě je teda bloklá. Opět ze schodů jde, po rovině jde, do schodů jít nemůže a je vidět, že jí záda bolej.
Tinta76
Hele a co jí na to dáváš, když se jí to takhle stane?
Pokud se to dnes do večera max zítra do rána samo neuvolní, půjde na moválisovou injekci.
A jak bylo ve Frýdlantě/Hajništi? Jeli ste? Bloudili ste hodně nebo málo, bloudili ste vůbec???
nooo možná tě to překvapí, ale nebloudili jsme vůbec, cesta nám trvala hodinu 45, bylo tam krásně, ráno dokonce zima, což psům děsně svědčilo. Líbilo se nám tam a chystáme se znova. Jen je to finančně náročný krz benzín, tak to nemůžem dělat moc často.
impact
takovejhle "kašel" nebo jak to říct, to chrochtání divný měl můj jazvečík s nemocnym srdénkem, aji Mařka to někdy dělá. Je fakt, že v souvislosti s měkkym patrem jsem to taky už slyšela, nebo to pes někdy dělá, když se napije hodně...Byli jste už na vyšetření srdce?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:32
- Nahlásit
čus debylové,nedočítám,co je novýho??
je hyc,plazim se vyhřejvat..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:33
- Nahlásit
Ahoj, lidi, poslušně hlásím, že jsem opět zde
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:34
- Nahlásit
Gerda
Chudák Maryje, tak jí nech pár dní klid a určitě to bude dobrý. Třeba jen špatně šlápla. Stejně má být teď hnusně horko, tak by asi ani běhat nechtěla.
Vendula zas pro změnu spustila lavinu kamenů, jak běžela z prudkýho svahu v lese, a pak asi 2 dny šla trochu nepravidelně. Asi jak si to pohmoždila.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:36
- Nahlásit
Gerda
Pokud se to dnes do večera max zítra do rána samo neuvolní, půjde na moválisovou injekci.
A zkoušelas homeo Arniku? Tu já používala, když jsem Rexouše přetáhla, vždycky mu to zabralo. Teď už se mu to teda stát nemůže, bo nechodí žádný náročný trasy.
nooo možná tě to překvapí, ale nebloudili jsme vůbec, cesta nám trvala hodinu 45, bylo tam krásně, ráno dokonce zima, což psům děsně svědčilo. Líbilo se nám tam a chystáme se znova. Jen je to finančně náročný krz benzín, tak to nemůžem dělat moc často.
tak narozdíl vod nás to máte "furt po hlavní" ... pro nás je to taky náročný na benzín a to jsme vo dost blíž
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:37 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Eldoguero
poslušně hlásím, že jsem opět zde
Jéé zž vás zase připojili? To je dobře Jen by se ten váš muš měl naučit nejen čelem vzad, ale i včas platit složenky ( zdravím kolemjdoucího Eldorádo-muše )))) )
Edit.
Koukala jsem, že fotky už máte na stránkách, takže je to o.k.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:37
- Nahlásit
Venta
jojo, klid jí nechám, asi jsem to udělala i tím, že většinou v týdnu máme malý procházky, o víkendu jsem pak pořád venku a ona možná už tyhle přechody z klidu do větší aktivity nedává tak dobře, no nafackovala bych si, no. A Vendula si teda mohla kamenama pohmoždit nohy, jak to spustila, mohly se jí přes tlapky kulátet velký šutry...když to sou všechno věci, který tě nenapadnou, dokud se nestanou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:37
- Nahlásit
Eldoguero
nazdááár ,co muš..uš umí Čelééééém vzat???
Gerda
hele z horka teda záda nevim
psíí sou teda nějak rozbitý kompletně..nána má zas seřízlou packu jaxe hnala do potoka bezhlavě,ale naštěstí na to nedošlapuje bo to je vysoko..akorát mušim říct jakej su kretén bo jaxem jí myla hnáty,myslela sem,že je to nějaký rozkouslý klíště a snažila sem se to urvat
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:42
- Nahlásit
Gerda
mohly se jí přes tlapky kulátet velký šutry...
No určitě, chvíli stála jen na třech. Já sem jí říkala, že má po lese chodit opatrně, ale ona prej ne.
Jo, tak Maryje asi nechce ty velký změny, ale spíš vyrovnanej program přes týden, ne? Tony to má občas taky, ale od dysplazky. Tak mu dám na pár dnů MSM a yuccu a klid, pak to vždycky přejde.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:44
- Nahlásit
všimli ste si vůbec, že je tam za voknem léto?
akurát bysem zcela rouhačsky prosila na čtvrtek až sobotu studenou frontu pro Jeseníky, páč jináč zdechnem při šplhingu do kopce z kopce do kopce z kopce. A já nechcu chodit v noci, to je tma a já nic nevidim a akorát zabloudim. Ale od pondělka už může zase slunkat jako vo život
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:44
- Nahlásit
davidkova renata
psíí sou teda nějak rozbitý kompletně
Nějaký blbý období Bajkonůr včera odpo taky chodil o třech, ale asi se jen praštil, večer už byl naprosto v pohodě.
Gerda
Hele nech jí odpočinout. Máňa má sice super kondici, ale některý věci jí postě už zmůžou no.
Jinak můžete naprosto obnovit nedělní výpravy do Zlofsi. Kreténi a rejpači si totiž chodej cvičit sami ve čtvrtek.
A za další. Asi se mnou do mrdic pojede honza, co má Terinu, teda prej jestli ho manželka pustí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:55
- Nahlásit
nazdáááááár
tak už sem zase v práci, naštěstí do konce sprna jenom na zvykačku, pak od září to začne
Gerda
jééé co je Mařce, dyť byla v pohodě
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:59
- Nahlásit
Alexa
tak už sem zase v práci, naštěstí do konce sprna jenom na zvykačku, pak od září to začne
Máti nastupuje ve čtvrtek Tak je velmi nadšena. Proto si beru ve středu dovču a jedeme se ještě na celej den válet ke Kamencovému jezeru do Chomutova
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:12
- Nahlásit
jbat
Prosím tě mám takovou na tebe prosbu víš jak jsi minulý týden psala, že volal ten hnusák exekutor omylem tvoji spolupracovnici a byl tuze hnusný? Mám dotaz a to nezačínalo to jeho číslo náhodou 205…...6? Páč mě a manželovy v ten samý den někdo nás prozváněl a oba dva ve stejnou dobu mě dřív a moje později. Nestačily jsme to zvednout a tohle číslo nám nic neříká a jak jsem vykládala mojemu, že jací jsou hnusáci a že nereagovat na ně tak ho napadlo, že jestli náhodou něco neproběhlo současně i u nás takového. Nemáme mít nic přes ně, ale může být i omyl. Zkuste se mrknout na to číslo. Děkuji.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:12
- Nahlásit
Jsem protivná a nevyspaná, musím být v práci až do 5 a ještě mi teď volala máti, že dneska přijede ona a půl famílije čecháčků na obhlídku zvířat. Fakt se těším a po ničem jiným netoužím. Proč zrovna dneska?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:19
- Nahlásit
Darina1
Zkus si to číslo hodit do gůglu, zda ti něco nevyběhne. Ale napiš ho tam do uvozovek, aby to hledalo jen to číslo.
ad Máfo
Na srdce jsme nebyli, ale můžem zajít. Je divný, že on třá rok nic a pak takovej záchvat. Chjo, on je už fakt důchodec.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:28
- Nahlásit
impact
Aha tož jdu na to děkuji za radu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:32
- Nahlásit
Děcka vestící, právě mi dojely vejšifky, dnes nebo zítra, podle toho, jak bdue mařkovi, je dovezu švadle a následuje akce zkoušek. Potřebuji od vás maximální vstřícnost a rychlý domlouvání. Plán mám tento, s Mrush už sem mluvila, dá mi vědět dnes, jestli to možný je, nebo není, podle toho akci upravíme:
Středa 24/8 zkouška + převoz švadly do Úval
Adidaska/Maruna (holky ptovrděj, jestli to možný je)
Čtvrtek 25/8
Alexa/Hancaw
Pátek 26/8
Atusch/Davidkova
Sobota 27/8
Baico/Kejtlin/Crysa - mohly by jedním vozem do úval zajet, nebo bych přivezla švadlu třeba v neděli RÁNO do zlovse, ale to už by mi musely přidat benál, páč bych jí pak zas vezla do úval zpět po zkoušce, páč bude spěchat a nestihla bych venčení.
Termíny zkoušek přes týden jsou fuk, dá se přijet ráno i večer, v průběhu dne, kdykoli. Musíte mi říct hned, jak vám to vyhovuje či nevyhovuje.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:34
- Nahlásit
Gerda
v sobotu mám volno ale odevzdávám psa co mám na hlídání, takže bohužel, v neděli zas hokna
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:36
- Nahlásit
Gerda
já můžu kdykolif, akorát nepojedu přes Prágl, tagže Hanča bude muset jet sama samička
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:36
- Nahlásit
kejtlin
takže bohužel
no tak tě posunem na jindy, bohužel by to bylo pro tebe, kdyby sis to neozkoušela, pak bys nemohla chtít, aby ti to 100% sedlo...můžu vás mělnický přesunout na další víkend, ale určo byste to vyzkoušet měli, říct si, co ještě chcete upravit, jak to sedí, kde zabrat, kde nechat...takvý ty bejkárničky, když už se to na míru dělá každýmu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:38
- Nahlásit
Alexa
ok, zavolám ještě hancew, zas by bylo dobrý, aby právě samička nejezdila, když se můžou dělit o nebál ap řijet na zkoušku dvě...třeba by mohla vzít někoho jinýho a ty asi ne, když přes prágl nepojedeš. V každym případě potřebuju vědět, jestli v ČT jet můžeš a přijedeš. Pak vám dám do mailu sdresu, kde to je. Já tam jela po jižní spojce a pak po kolínský, tak sem to jen brala podle toho, kdo by byl případně na týhle trase. Jdu volat hancuw.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:40
- Nahlásit
Gerda
jj příští víkend mám volno
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:42
- Nahlásit
Gerda
no já to mám od nás přes Říčany a Praze se úpa vyhnu, a můžu kdykolif, dopo, odpo, je mi to fuk
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:43
- Nahlásit
impact
Jasně, že jsme to číslo zblbla páč já se podívala o řádek níž má to být 299….. 0 a už jsem se dověděla, co to asi bude a to „pokud vás krátce prozvoní tak, že je to asi robot od nějaké firmy ten zjišťuje, že číslo je aktivní a za nějaký čas Vám bude nabídnut nějaký produkt“. No tak to se maj ti prodejci na co těšit až jim to zvedne můj až mu povím co jsem zjistila tož to bude sprška.
Impact díky.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:44
- Nahlásit
Gerda
A zkouška je možná jen v Úvalech nebo i někde po Práglu? Crysa je dneska v práci, tak by jí to bylo asi dobré poslat sms.
Jinak příští víkend jsme v So ve Zlofsi, máme genreálku na nedělní odpolední předváděčku ve Všestudech.
|