| Autor |
Zpráva |
laguna
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 22:38
- Nahlásit
kejtlin
hmm tak malá negra říkala, že chce spát se mnou a krysama tak my tedy dem.....
to zas neni tak strašný jako když Daf dostala skělej nápad skočit do postele ve čtyři ráno.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 22:39
- Nahlásit
Crysa
sem to pustila a psi poslouchali s hlavičkama na stranu co to je...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 22:43
- Nahlásit
laguna
malá negra není vůbec problém, rádi spíme s malou negrou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 22:46
- Nahlásit
špym a špym a syšim ožraly z putyky
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 23:16
- Nahlásit
Už spíte? Tak já jdu konečně taky už fakt lehnout a čumět do stropu. Aloha
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 23:23
- Nahlásit
Já nespím..
Jsem jásala nad zachráněnýma džekrasličkama. Ale zase se mi to vrátilo. Máfo se zase, po snad dvou letech, co byl čistej, málem udusil.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 06:45
- Nahlásit
Nechrápejte, né?
Já taky nespím. Mám práce, než pudu do práce.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 07:09
- Nahlásit
Čs bus!
Dneska bylo vedo ž i v pět ráno!! nechci vidět tu cestu odpoledne vlakem z práce, to se uvařím
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 07:24
- Nahlásit
impact
Jsem včera už vypla počítač, jak jsem to napsala. Co se mu stalo???
all
Hezký další posraný den. Spát jsem šla v 1, vstávala jsem ve 4. Mezitím jsem se 3x podvědomě vzbudila a šla jsem toho kreténa zrzavýho zkontrolovat. Držel hubu.
Jsem mrtvá.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 07:32
- Nahlásit
pawLINka
Tož měl zase jeden ze svých skvělých dusících záchvatů. Jsem ho z toho nemohla dostat. On to má prakticky od malička, ale teď byl jak dlouho čistej. Párkrát se to stalo, ale už ne tak děsně. Nevím, co to má. To neví nikdo, protože to ještě žádnej veterinář neviděl. Prostě se začne dusit. Chce se nadechnout, ale nejde mu to.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 07:36
- Nahlásit
impact
Něco podobného se kdysi stalo Tomovi. Začal jak kdyby děsně frkat a potahovat a nemohl se nadechnout. Ale stalo se to jen jednou...
Chudák malej/velkej. Tak hlavně jestli je už zase v pořádku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 07:41
- Nahlásit
Proč mám pocit, že můj život sestává z neustálého uklízení guwen a řvaní po psech, aby neřvali?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 07:48
- Nahlásit
pawLINka
Už jsme se dlouho nedostali do fáze, že by mu modral jazyk.
Herdek, ale vůbec netuchám z čeho to mohlo být. Zase tak se tady včera neprášilo. A sucho taky není. Na prdlačku tohle.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 08:13
- Nahlásit
impact
Už jsme se dlouho nedostali do fáze, že by mu modral jazyk.
tlak na to vliv nemá, nebo vedro?
Biluška
Proč mám pocit, že můj život sestává z neustálého uklízení guwen a řvaní po psech, aby neřvali?
můj taky, občas
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 08:14
- Nahlásit
Zdár, co je novýho, prdi?
Grinová už frčkala na dovču, jo? No tak já jí to teda vůůůbec nezávidím, že.
A ostatní maj nějaký psy furt nemocný? Tak se z toho brzo dostaňte.
A Kejtlina má zase jinýho chlapa? Všechny je vybereš ostatním! ))))
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 08:15
- Nahlásit
impact
To vypadá jak od srdce, takhle se dusíval psík-srdcař , že nemohl popadnout dech....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 08:23
- Nahlásit
jbat
A Kejtlina má zase jinýho chlapa? Všechny je vybereš ostatním! ))))
nemám, bohužel a nevím essi budu mít
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 08:24
- Nahlásit
kejtlin
No nejhorší je pro něj suchej vzduch. A ten teď v novým baráku fakt nemám. Je tu vlhko jako prase. A právě od tý doby, co tu jsme, tak je relativně klid. Ještě to může být náběh na psincák.
Cigi
Podle vetky jsou to nějaký křeče v průdušnicích.. Podle popisu teda. Jinak jsme na něm nic nenašli. Nebyla jsem schopná ho za těch sedm let natočit, aby to viděla. Se vždycky děsně leknu a hned ho z toho probírám. A na nějaký točení vůbec nemyslím.
Vždycky mu pomáhá, když mu zaplácnu nos dlaní, aby se musel nadechnout hubou. Pak to jde. A někdy taky pomůže, když mu zvednu hlavu čumákem nahoru. V tom záchvatu ji má totiž strnule směrem k zemi. A když ho otočím nahoru, tak se nadechne.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 08:38
- Nahlásit
impact
eště to může být náběh na psincák.
ach jo,ten jsem nikdy neměla ve smečce-t´uky t´uk u nás kašle jen Ricki, ale ten to má od srdce,ale už tak týden jsem ho neslyšela, za to na podtim nebo když trošku přistydne kašle jak kdyby ten psincák měl taky
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 08:42
- Nahlásit
pawLINka
impact
Začal jak kdyby děsně frkat a potahovat a nemohl se nadechnout
Tak to se našemu psovi někdy taky stává, dělá to chvilku a pak to zas přestane. Ale někde tady na fóru jsem četla, že je to něco s povoleným patrem nebo co.
eště to může být náběh na psincák
Ten jsme jednou měli (snad ani nenapíšu odkud ) a je fakt, že to bylo podobný, ale to dušení bylo mnohem horší.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:00
- Nahlásit
čus Boženy! Dočítat vás nebudu ani vomylem, nahlídla jsem jenom tady na tu poslední stránku a je to samej nemocnej péf, to nechci číst. Takže hromadně přeju všem nemocnejm ať jsou zdravý a netejraj paničky a jejich peněženky.
Sem byla v sobotu inlajnit. Udělala jsem několik nových životních poznatků:
- bruslit do kopce je strašná dřina
- bruslit z kopce je sebevražda
- v životě se to nenaučim zabrzdit
- ten krásnej hladkej lesní asfalt neni zas až tak hladkej a je plnej bordelu
- nemam ráda adrenalinové sporty
ale jinak to bylo fajn slunečnej, tichej les, nikde nikdo, větřík pofukoval, ftáci a cvrčci řvali, nikdo mě nerozčiloval... - čokle jsem si ještě netroufla vzít s sebou, páč mam zatim sama co dělat se sebou, ale brzo už na to dojde - a bude po klidu a míru
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:04
- Nahlásit
bonc
v životě se to nenaučim zabrzdit
Pani na inlajnech msíte brzdit spíšjako na lyžých než jako na bruslích na nožích. A neo se prostě nauč používat tu zadní brzdu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:11
- Nahlásit
Čus frndiny, Mařena má bolavý zádíčka, zas nemůže jít do schodů, když sem jí myla ráno nohy, plakala, když sem natáhla přední nohu. Ach jo, asi sem jí přetáhla o víkendu.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:14
- Nahlásit
Baico
A neo se prostě nauč používat tu zadní brzdu
to jsem zkoušela. Dokonce to zvládam ustát, že soustavně brzdim. Ale ty potvory se stejně rozjížděj strašně rychle, i když dřu brzdou o asfalt jak šílená. Prostě stojim, brzdim, a ty mrchy furt zrychlujou Musim pak ťapkat vedle v trávě, což je taky dost o hubu, páč se ty šmejdi rozjížděj i tam.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:15
- Nahlásit
kejtlin
No von ho neměl kde teď chytit... I když. Leda, že by to dotáh hotelá.
Venta
Ale to máš malýho psa, ne? Delší měkké patro bejvá u těch pidi plemen s krátkou držkou.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:16
- Nahlásit
Gerda
Mařena má bolavý zádíčka
Chudinka
Gerda
asi sem jí přetáhla o víkendu.
Nevím, co jste podnikaly v nedělu, ale myslím, že sobota pro ní po fyzické stránce nenáročná.
Spíš jí prostě nesvědčí to vedro
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:18
- Nahlásit
Dobrý den celý den
a víkend je v prdelííííí
Gerda
Mařena má bolavý zádíčka, zas nemůže jít do schodů, když sem jí myla ráno nohy, plakala, když sem natáhla přední nohu. Ach jo, asi sem jí přetáhla o víkendu.
Hele a co jí na to dáváš, když se jí to takhle stane?
A jak bylo ve Frýdlantě/Hajništi? Jeli ste? Bloudili ste hodně nebo málo, bloudili ste vůbec???
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:18
- Nahlásit
bonc
Prostě stojim, brzdim, a ty mrchy furt zrychlujou
Tak se současně s bržděním nauč dělat obloučky na zpomalení. Chce to trénink, ale dá se to. Já ž třeba tu zadní brzdu nemá, protože brzdím zatáčením.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:18 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit
impact
To jsou příznaky a první pomoc taky jak u měkkého patra, ale to je asi blbost, viď. A sono srdce mu vetka dělala?
.....aha, s měkkým patrem jsem asi desátá, tak nic
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:19
- Nahlásit
Gerda
co dělala chudera Mařka že je teď bolavá?
|