| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:58
- Nahlásit
Alexa
dyš já nemám fejsbuuuk :'(
a nejde kdyš je to kemp tam jet pod stan??
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:59
- Nahlásit
btw vezmu kohokoli bude potřeba. jenom pro ně nechci jet někam do centra jelikoš jsem předposraná z provozu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:59
- Nahlásit
Alexa
Tak Hancaw jede a chce bejt ve spolubydlení, tzn může spolubydlet s Grinovou. A můžou bejt i posádka klidně, když se domluvěj.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:01
- Nahlásit
Grin
To není kemp,to je cvičák.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:05
- Nahlásit
Grin
hele netuším, jak je to tam s prostorem okolo těch chtaek, na place asi néééé je to tady: http://zko076.mirc.cz/?page_id=9
a když budeš mít spolubydlu vyjde tě to na 400,- ubytko+plac, velkej kotec asi nechceš co????
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:14
- Nahlásit
Alexa
Píšu ti eště sem,vydrž eště chvilku,saraks za chvíli zavolá,páč musí zjistit,essi má Honza volno uš f pátek.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:20
- Nahlásit
jablunka
ale gerda teď psala:
Grin
Mrdice jsou normál obec, ale jasně že tam jedem kvůli názvu, je to kemp, teď tam byla Akyháky, máme chatky, doufám, že se ještě daj bookovat u Aleksandry, dnes je potvrzovala. Bude se tam flákat, bude bojofka večer, taky se bude grilovat a tak. Když si projedeš dnešní den, tak někde asi o dvě strany zpět, jsou vypsaný od Aleksy ceny. Vesměs je to asi 150 kč za noc + nějakej pronájem placu a benzín. Když si vemeš spolujezdce, budeš to mít levnější, mohla by sis vzít Hancuw, tý zas nezaplatili fakturu, tak taky ocení snížení nákladů. Anebo potom, kdyby Mařena hárala nějak moc a já bych nejela, vzala by sis Atuši.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:24
- Nahlásit
Grin
ale gerda teď psala
simtě Gerda je zmatená, tak co teda s tebou?????
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:24
- Nahlásit
Grin
http://zko076.mirc.cz/
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:30
- Nahlásit
Alexa
no nejvíc f prdeli je že já sice myslim že to vyjde, ale na 100% to říct nedokážu, nejlepčí by bylo gdyby tam to ubytování pro mě nemuselo bejt rezervovaný. Nešlo by - samo za stejnou cenu jako všichni ostatní - gdyštak někam lupnout matrac že bych se vyspala na zemi? Aby se to jako kvůlivá mě nemuselo rezervovat??
Ináč kotec asi ne e, Grin je byťák, to by nepřežil gdyby musel bejt f kotci, bude mi asi furt za zadkem. Já vlastně vůbec nevim jak takéto velkokynologické srazy vypadajó, mohl by bydlet f chatce se mnou??
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:37
- Nahlásit
Grin
Nešlo by - samo za stejnou cenu jako všichni ostatní - gdyštak někam lupnout matrac že bych se vyspala na zemi? Aby se to jako kvůlivá mě nemuselo rezervovat??
hele to vůbec netuším, chatky jsou 2lůžkový a mezi nima ulička, nevím kolik je tam prostoru. Tak s tebou tedy nebudu počítat, Hancu nacpem ke Kejtlině a buď bude volná chatka kdybys chtěla jet nebo nebude, ale to bys tam asi byla sama, takže bys to měla za 800,-
mohl by bydlet f chatce se mnou??
hele čokle v kotci budu mít jenom já vostatní sou mazánci a budou v chatičkách
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:43
- Nahlásit
Alexa
buď bude volná chatka kdybys chtěla jet nebo nebude, ale to bys tam asi byla sama, takže bys to měla za 800,-
s tim bych se asi i srovnala, anebo bych vzala někoho s sebou, kdo by mohl. tak to asik neřeš a já ti to řeknu až se navrátim z dofči. Ale jela bych ráda moc.. halt si budu držet palec aby tam volno kdyžtak bylo.
čokle v kotci budu mít jenom já vostatní sou mazánci a budou v chatičkách
rtak to je dobře, já jsem se bála abyste se mi nesmáli
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:44
- Nahlásit
já budu mít velký čokle v kotci, ale malý u sebe, essi máš Grin psy nekonfliktní tak není problém, klidně můžeš bejt se mnou ale bude tam s náma 4 jezevci, 3 čivy, 3 krysy a jedna kolie dle počasí tedy kolie
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:46
- Nahlásit
kejtlin
u tebe bude HancaW, když Grin je nerozhodná
budu mít velký čokle v kotci,
počki ty chceš kotec???? nebo myslíš vodkládačky????
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:46
- Nahlásit
Alexa hele a když neobjednáš chatky, tak to znamená, že do plný kapacity tam ještě někoho přišoupnou? Jako že třá pět chatek bé pro žumpu a zbytek že bé třá tábor mládežníků s čoklema???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:48
- Nahlásit
Crysa
hele a když neobjednáš chatky, tak to znamená, že do plný kapacity tam ještě někoho přišoupnou? Jako že třá pět chatek bé pro žumpu a zbytek že bé třá tábor mládežníků s čoklema???
no to netuším, ale my máme chatek 8 takže jim zbydou volný 3
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:52
- Nahlásit
Alexa
počki ty chceš kotec???? nebo myslíš vodkládačky????
původně sem chtěla vodkládačky ale nevim jak sou velký aby se mi tam třá kyra vešla, bych potřebovala to pozjistit od aky háky
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:55 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
kejtlin
To by bylo suprovýýý
mám krysaříka 7 let fena a ta nevim esi pojede - jinak ke psům je úplne v klidu když se o ní moc nezajímaj, to se pak ožene ale jenom vyhrožuje, no a pak samo žrádlo a hračky si brání ale zase - jenom se ožene, nikdy nikoho nekousla.
A druhý pes - Grin BŠO, bude mu 10 měsíců a miluje pejsky všeho druhu, hlavně ty malý. Tomu nevadí ani když ho odeženou od jídla. ten pojede 100%... ale je zase velkej, no... 40 kg..
edit.. ha te´d jsem se dočetal že u tebe bude hanca w takže nif
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:56
- Nahlásit
Alexa
hele čokle v kotci budu mít jenom já vostatní sou mazánci a budou v chatičkách
Néééé,jestli je volnej kotec,tak ho chci pro boxéééééry.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:57
- Nahlásit
tak děcka je objednáno 8 chatiček pro:
1. chata Alexa
2. chata Rosajdy
3. chata Gerda + Atuše
4. chata Pumpa + Pumpa-muš
5. chata Kejtlin + Hancaw
6. chata Jabloň + jabloň-muš
7. chata Sarax + sarax-muš
8. chata Bajkofka
2 velký kotce pro mě, pro Kejtlinu doobědnám až odpoví
cena za samostatnou chatku na víkend 800,-, pro 2 lidi v chatce 400,- za osobu, kotec je za 30,- , odkádačky v ceně placu. UPOZORŇUJI, ŽE KDO NEPOJEDE Z JAKÝCHKOLIV PŘÍČIN STEJNĚ TO ZAPLATÍ, BO SI SEŽENE NÁHRADNÍKA!!!!!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 17:01
- Nahlásit
jablunka
Néééé,jestli je volnej kotec,tak ho chci pro boxéééééry.
další
hele počkám co odpoví a pak doobjednám.Kolik teda chcete kdo velkejch kotců??????
Grin
ještě třá Bajkofka je sama, tak by tě možná vzala jako spolubydlu, když máte vobě ty veverky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 17:02
- Nahlásit
Alexa
další
ale já ti to psala uš na FB,že gdyž bé volnej,tak ho beru,jinak se spokojím s odkládačkou.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 17:09
- Nahlásit
Alexa
S bajkofkou se známe dokonce osobně, tak s tím třeba nebudem mít porblém, ale jak říkám, budu si držet palec aby tam nějaká chatka byla..
Hale a ty gdyš to ted zamluvíš tak už to nepude stornovat??
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 17:17
- Nahlásit
jablunka
ale já ti to psala uš na FB,že gdyž bé volnej,tak ho beru,jinak se spokojím s odkládačkou.
hele a to si jako myslíš že si to pamatuju jo
Grin
tak už to nepude stornovat??
nevim, netušim a nezajímá mě to, ať si to vyříděj kdyštak sami kdyžtak by se to řešilo na místě
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 17:25
- Nahlásit
Alexa
já se spíš ptám kvůlivá sobě, že bych jednu chatu teda zamluvila a prostě by se to stornovalo gdyštak někdy okolo toh 5.9., víš, protože 5.9. budu už vědět na 100= jestlio top vyjde.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 17:38
- Nahlásit
tak sem zaplatila nekřesťanský prachy za nový poličky,psací stoly, koberce a židličky holkám do pokojů Jdem to stavět,to zas bude
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 17:39
- Nahlásit
Biluška
Jdem to stavět,to zas bude
Vůbec,ale vůbec se ti nesměju,páč to vůbec nemám v živý paměti
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 17:44
- Nahlásit
Alexa
jask velkej je velkej kotec nevíš náhodou od akky? a jak sou velký vodkládačky?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 17:45
- Nahlásit
jablunka
Jsem Mášena poslala natahovat koberce a stoly jdu radši stavět sama . Vidím to jako jedinou možnost jak se u toho nezabít
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 17:49
- Nahlásit
Biluška
Jsem Mášena poslala natahovat koberce a stoly jdu radši stavět sama . Vidím to jako jedinou možnost jak se u toho nezabít
i takhle jednou si můj kamarád gay koupil zahradní domek a že ho postaví sám....volala mi po asi 4 hodinách že když stavím to puzzle zda bych mu nepřijela pomoct bo to za chvíli rošlape, tak sem tedy jela, má fakt velkou zahradu, domek rozložen po celé zahradě, dávali jsme to dohromady jen ty díly asi 4 hodiny, pak radek navrhl, že na to jebem a přinesl hřebíky, že to stlučem, nestloukli, přesvědčila jsem ho, že to dáme dohromady, dělali jsme to 2 dny.....
|