| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 07:50
- Nahlásit
Biluška
Jenom bych chtěla fšechny upozornit, že alfácké stránky
Tobě ty alfácký začínají písmeny cms a pak ten odkaz nejede.. To máš z nějakýho admin módu, ne? Mušíš to dávat bez toho, jinak se na ně nikdo nedostane.
Crysa
Jinak bych šla nenáápadně venčit na to pole co jezdíš pro balíky.. ehm...
To by bylo doooost ftipný.
kejtlin
Na co máš gůgl woe.
http://www.google.cz/search?rlz=1C1GGGE_csCZ399CZ4 04&aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=ztr%C3%A1ta+spz
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 07:52
- Nahlásit
impact
děkuju, hm takže budu doufat že až pojedu dom z hokny a zejtra že mě nechytěj a jak se dostanu do práce na noční v po a út vůbec netuším
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 07:56
- Nahlásit
do píči zas moje celoživotní zjebaná smůla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 07:56
- Nahlásit
impact
a jo, nějaká zrada
datli
hlavně si dejte bacha, ať ten barák není velkej jak kráva jako náš. Ať je klidně velkej "na patra", ale ne tak rozpláclej, jinak se nedoplatíš, páč třá natřít střechu u nás je stejný jako natírat ji v halách nákladních doků
To samý když jsme kopali hydroizolaci. Ve stavebninách mě podezírali, že s tou nopovkou překupničím, že NIKDO jí nepotřebuje tolik na jeden rodinný domek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 07:57
- Nahlásit
kejtlin
Hlavně to nahlas, aspoň telefonem, protože je klidně možný, že ji někdo šlohl, nebo našel, hodil ji na svý auto a vesele tankuje na benzínce bez placení. Když to nenahlásíš půjde to fšechno na tebe.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 07:58
- Nahlásit
kejtlindo píči
kdybys byla chudá jak já, tak nemáš na myčku, ale máš SPZtku
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 08:00
- Nahlásit
co myslíte, už je výprava na severním pólu a zasedá na přednášku páně Macha?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 08:10
- Nahlásit
Zdarec, je tu někdo? Budu dělat na oběd ražničí a nevím jak dlouho se mi to bude píct. V kolik to mám dát do trouby, aby to bylo třá v poledne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 08:13
- Nahlásit
Biluška
jo a oni mě chytěj až s tím budu jezdit do práce do úterka
Crysa
kdybys byla chudá jak já, tak nemáš na myčku, ale máš SPZtku
jo jenže to auto bylo v myčce podruhý co ho mám-+tj 3 roky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 08:17
- Nahlásit
kejtlin
a když to nenahlásíš tak tě nechytí?
No jestli chceš radši za někoho zaplatit pár desítek tisíc...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 08:18 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Biluška
zavolám tam, stejně mě chytěj tak jak tak při mý smůle
edit: jde o to zda si nepočkaj jestli tím autem vyjedu nebo ne.....
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 08:21
- Nahlásit
Biluška
Dobré ránko. Tak jsem koukla na tvé nové stránky a musím říct, že mi ladí k oku a lahodí k srdíčku jsou takové pohodové stránky hodně to dělá barva. Tak, že za nás palec nahoru a SUPER.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 08:24
- Nahlásit
kejtlin
de o to zda si nepočkaj jestli tím autem vyjedu nebo ne.....
Špatná zpráva počítají to, jen když vystrčíš špičku karosérie jako, že vyjíždíš. Nesmíš s takovým autem vůbec vyjet, ale víš, jak prostě musíš. Když chytnou, nasaď hluboký výstřih a smutné očička holt zbraně žen. Jinak bys měla zajít pěšky pro ty značky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 08:27
- Nahlásit
Darina1
musím s tím jezdit 10 km tam a 10 km zpět do práce jinak se nedostanu, mám tedy dost známých ale při mojí smůle to budou cizí no nahlásila jsem to a měšt´áci říkali, že se na pumpu zajedou podívat a ted´ mi volaali že je tam takže ji tam dnes vyzvednu
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 08:30
- Nahlásit
kejtlin
volaali že je tam takže ji tam dnes vyzvednu
Tak, že až tak ta celoživotní smůla není. SUPER aspoň tak. Opravdu nesmíš vyjet s autem, kterému chybí SPZ no, ale co má člověk dělat když musí a jinak se nikam bez auta nedostane, že jo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 08:33
- Nahlásit
Darina1
bydlím na vesnici a spojení vlak a bus je prachmizerný o víkend se nedostanu třeba vůbec leda bych tam třá vždycky 2 hodiny čekala
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 08:41
- Nahlásit
fstávat a makat. je tu krásně, celkemchladno anodro. akorát počasí na učení se vám řeknu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 08:47
- Nahlásit
Dobrá, tak jdu zavolat matce a zeptat se jí, no... To zase bude...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 09:05
- Nahlásit
pawLINka
já myslím že tak hoďku
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 09:05 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
pawLINka
Dobrá, tak jdu zavolat matce a zeptat se jí, no... To zase bude
na co?
edit:
rážo podle druhu masa a jesti si přdtím marinovala......tak půl až třičtvrtě hoďky.
Brej den,já du něco dělat a odpo přijede na náfštěvu otec s bábrlinkou.
Úplně slyším ten všechno kritizující hlas mého otce a zvolání:"Ta holka je debil!!!!!Ona má dalšího psa!!!"
Velmi se těším.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 09:24
- Nahlásit
jkogurt od pojízdný krávy je monumentální, ještě lepší než hollandia jen ho nemůžu sníst naráz.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 09:56
- Nahlásit
tak oba stoly jsou fertik, židle taky, z regálů zatím polovina, koberce taky máme. Končím a odjíždím s díťatama na výstavu morčat do Opavy. Musíme tam sehnat novou Mafiji. Mášen bude mezitím stěhovat postele a skříně
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 10:02
- Nahlásit
bré dopoledne, dneska to vypadá, že bude pěkně, včera docela dost pršelo a my byly zrovna venku, ale schovaly jsme se do altánu, stvrdly jsme tam asi 3/4 hodiny
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 10:11
- Nahlásit
děcka něco je špatně!
volala gerdice,že na místo určení dorazily úpa fčas a bes bloudění ,dá se říct,že machrovala ,tagže čekám megaprůser bo todle nejni jen tak..
¨
du se smažit jelyta
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 10:51
- Nahlásit
Už jste to viděli? Normálně nechápu.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10363998 6399728
PS: Je tam video s malou holčičkou, co zpívá a má naprosto brutální hlas.. Už jsem si to pouštěla asi vosumkrát.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 11:03
- Nahlásit
Bré poledně albertí tady panuje afrika zvažuju že osolím bazének a okolo nasypu pýsek a štípnu někde palmu kokos mám
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 11:20
- Nahlásit
už v hokně pere do boudy kurwa to je hnus tady
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 11:20
- Nahlásit
Pakunobecnykejtlin
tak si to tam prosím nechte, tady je příjemně zatím
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 11:38
- Nahlásit
jablunka
Brej den,já du něco dělat a odpo přijede na náfštěvu otec s bábrlinkou.
Úplně slyším ten všechno kritizující hlas mého otce a zvolání:"Ta holka je debil!!!!!Ona má dalšího psa!!!"
Velmi se těším.
to znám, syn - to je ten, co se kamarádil s vaším Tedíkem v Meziříčí - má nového pejska (prvního) a můj manžel je dtto, viz výše. Ale nakonec se mu pejsek líbil, i když psy jinak rád nemá.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 11:50
- Nahlásit
Lola1
to znám
Nesnáším to.
Ale náfštěva se odkládá na zítra,páč jim nečekaně dorazila tetinka z Práglu.A ta je horší než můj otec,tagže mu to přeju.
|