Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8469 . 8470 . 8471 . 8472 . 8473 . 8474 . 8475 . 8476 . 8477 . 8478 . 8479 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:56
- Nahlásit

Gerda
Ty vado no to sem zas něco propásla, to se převelice moc omluvuju měla jsi mě vzít něčím po hlavě. Chceš to okamžitě poslat na účet abys to tam do zítra měla nebo to chceš raději zítra hotovostně? Hoď mi kdyžtak č.ú. na mailík.
Vím že jsem se tě ptala jestli to nemůžu poslat rovnou s tou druhou splátkou vesty ty si říkala, že ne a já to prostě v hlavě brala jako zaplacený.
Sem debil, fakt se moc omluvuju a hnedka to pošlu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:00
- Nahlásit

Alexa
no a teď přečti to pokračování uzavřenýhoi tématu to je ještě lepčí
stalo se,ale su velmy vičerpané z teho fšeho,nestihla sem tady doma ani kopnout hovno pod postel natož uklidit,asi cinknu do centra klyjentů júpísí a řeknu jim co si vo nich myslim..zas mě vypnou a bé klit konečně ))) prostřeno už nedám,du ven bez přímek a jaternic(vím..riskuju),ale možná si vemu aspon furminátor pro zychr eninku sem si představovala úpa jinak jako dycky každýho))))
Gerda
já ti ty prachy dávala hotově o víkendu f autě abych je neposíala za prachy přes banku dyš ti je můžu zadara podat...doufám že si fspomínáš!

du

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:11
- Nahlásit

děcka, nemůže mít Kokos vod tej kosti perforovaný střevo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:12
- Nahlásit

zuzanarosakova
nemůže mít Kokos vod tej kosti perforovaný střevo?
teoreticky by moch,ale proč si to myslíš?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:15
- Nahlásit

davidkova renata
na procházce se eště pokoušel srat a šla z něj kref, volala jsem na veterinu, řekli mi, že mu mám dát vylízat olej z rybiček, aby jako se to podrážděný střevo zamastilo. na procházce se několikrát zastavil a nechtěl jít dál, leh si na bok. ted doma jsem mu dala ten olej, usnul, ale zas se vzbudil, furt mění pohu a je vidět, že ho prostě bolí furt břicho

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:17
- Nahlásit

zuzanarosakova
hele může mít tu kref z mechanickýho podráždění jak furt sral,to je běžný.břicho ho bolet může a esi je cíta může se tak projevovat ale rozhodně bych to teda hlídala nebo konzultovala třá i jinde nebo nevim

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:17
- Nahlásit

Atusch
v poho, klidně hotově, neni probléma.

davidkova renata
doufám že si fspomínáš!
ne, jsi lakomá, určitě si mi nic nedala.... )))))))))))

zuzanarosakova
asi bych šla na rentgen, když ho to bolí takhle hodně.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:23
- Nahlásit

davidkova renata
no hlídám ho a odpo jedem do Dvora králové celá rodina do tý zoo, tata tam má známý a tak už máme domluvený, že mu tam ráno vet píchne druhou dávku toho co dostal u našeho průhonickýho. Takže vet tam bude po ruce kdyžtak. Spíš by mě zajímalo jak to poznám kdyžtak, že to má třeba propíchlý, se děsně těchle vnitřních zranění bojim, to přece dycky čék vypadá v poho a najednou umře, jak Vítr v kapse

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:27
- Nahlásit

Gerda
asi bych šla na rentgen, když ho to bolí takhle hodně.

on jako je hroznej cíťa a je zvyklej mi každou bolístku děsně hlásit. Když ho položim na záda a prohmatám, tak ho nic nebolí, spíš ho to bolí chvílema no. Tak nevim, možná pudem na ten rentgen..

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:34
- Nahlásit

zuzanarosakova
třeba je to zbytečný, třeba ne, těžko říct, šla bych tam já osobně asi pro svůj klid, než bejt furt v pejru, jestli má čokl Sagvana, nebo nemá, furt ho budeš pozorovat, prohmatávat, kontrolovat a třeba je prostě jen hysterka a dělá scény z bolení, páč se mu nechce vysrat tu kost, která ho tlačí, bo by si natrh sedinku.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:36
- Nahlásit

Zdarté zdravím matkupluku k návratu do žumpího společenstva. Dále již hodinu čekám že zde budou padat trakaře a čagany je tma jak upířím hororu a furt nic takže v okamžiku kdy vemu psy a budu hluboko v polích to začne padat páč sem málo modrá(modřiny zabírají pouze40%těla tak proč se nedomalovat v krupobití že jo) dále sem byla převelice zlá na prodavače notýskových káblíků,neb ten můj byl ukroucen tudíž při každém nádechu psadlo připojení,a pán se ptá proč nemáte i modem se bou?Říkám poněvadž mám pouze překroucený káblík nikolif krabičku a von -a jste si jistá?Říkám ano mohu se zde demonstrativně skusit pověsit páč esli mi neprodáte druhej tak to ještě20krát spadne vyskočí mi mozek z hlavy a dojdu sem i s krabičkou a lanem věšet(načež mi řek se to nesmí ale káblík mi prodal za99kč bez další krabičky bez které prej nesmí)

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:40
- Nahlásit

ženckýýýý

úplně největší radost mám protože se mi podařilo dodělat práci ještě před dovolenou a od redaktorky to přišlo schválený takže teď už jenom dochodit do neděle do práce plus vyměnit hlodafce pplus rozvézt hlodafce a psy k přechodným páníčkům a můžu tradááááááá směr ytályje!!!!
No úplně nejvíc mě ale sere že oba psi jsou na ATB a oba se musej šamponovat a koupat a buhvíco ještě... takže přechodné páníček to nebude mít lehký.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:47
- Nahlásit

zuzanarosakova
Essi z něj šla čirá krev, tak má podle mě to střevo spíš podrážděný někde ke konci. Při perforaci by šla sražená a hnědá, ne? Aspoň myslim..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:48 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

ženy vyluksovala sem si auto, velmi pečlivě je skoro slámy a chlupů prosté a nechla ho i umýt v myčce vypadá velmi luksusně, skoro jako auto normálního čéka

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:49
- Nahlásit

Děcka, pošlete mi někdo rychle fotku eldoráda_muše s Adydasem, ještě před plakátováním mu to vytisknem, dovezem, aby to mohl mít na cvičáku v rámku, co?

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:50
- Nahlásit

kejtlin
ženy vyluksovalůa sem si auto, velmi pečlivě je skoro slámy a chlupů prosté a nechla ho i umýt v myčce vypadá velmi luksusně
obdivuju tě, hluboce se před tebou skláním a beru si tě za příklad. Jsi dobrá, mě se do toho nikdy nechce, tak jezdím v pojízdné boudě. Udělám to podle tebe.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:52
- Nahlásit

Gerda
no ono jak jsem byla dvakrát pro tu slámu to uš bylo velmi velmi nutné, taky sem ho luksovala 5 krát-za 50 kč na pumpě, já to dělám tak jednou za rok fakt nepřeháním, nenávidím to stejně jako žehlení a mytí oken

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:53
- Nahlásit

Gerda
jezdím v pojízdné boudě

jsem na tom stejně a stadím se za to jen trošku...

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:59
- Nahlásit

kejtlin
nenávidím to stejně jako žehlení a mytí oken
tak to si teda raději uklidim auto, než bych žehlila ))))) A okna nemeju. Až když přes ně neni vidět.

Grin
proč maj čokle atb? A kdy s námi půjdeš ven? my teď bduem dělat ííííípo asi, takže budem důležitý, můžeš bejt taky důležitá ííípařka, jesi chceš. Ofšem, záleží, jestli máš velkokinekologickou vestu. Bez ní seš ípař na nic. Na jak dlouho jedeš do itoš?

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:01
- Nahlásit

HOLKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ, SÍM SÍÍÍÍM, DÁDĚ JEŠTĚ NEJDE SE NALOGOVAT, MŮŽETE NĚKTERÁ DOBRÁ DUŠA, KTERÁ POPROSÍ ADMINA O URGENTNÍÍÍÍÍÍ ODKLEPNUTÍ NICKU: Dadaknra !!!!
Díkec

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:03
- Nahlásit

zuzanarosakova
f klidu, perforovaný střevo určitě nemá, to už by byl prakticky mrtvej a maksimálně by ležel.
Spíš ho to břicho bude jenom bolet, možná má někde ještě kus kosti a dělá mu tam zácpu, ten olej by ho měl protáhnout.

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:05
- Nahlásit

Gerda
proč maj čokle atb?

simtě si přectaf že Grina něco štíplo do krku, on si to rozdrbal a dostala se mu do toho baktérie a taky se mu tam z těch baktérií začalo dělat nějaký bujení, jako nezhoubnej nádůrek. takže dostal atb a protisvědící prášek a čeká se až se to zahojí a pak se bude asi muset nádůrek uříznout esli nezmizí...

a trixina jak má oslabenou imunítu z těch jater, tak chytla tu bakterii taky od psa

kdy s námi půjdeš ven? Na jak dlouho jedeš do itoš?

Pudu až se frátím, tj. 2.9., jedem na nějakejch 10 dní. 3. a 4. jsem ještě doma a pak budu moct zase jenom dopo, ale doufám že se někerej vejkend něco dohodne, třeba kousání nebo procházka..

záleží, jestli máš velkokinekologickou vestu

no to je samosébně sebou jasné!!! Já jsem takyveledůležitá, protože děsně teď odbejvám zkouškovej výcvik a jedeme hlavně blbosti, s ničim jiným se v pubertě nechytám...

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:10
- Nahlásit

Gerda
Fotky odeslány.....tři ve třech mejlech,páč centrum nechce chroupat jejich velikost.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:11
- Nahlásit

zuzanarosakova
co máš se psem? a s jakým?

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:38
- Nahlásit

Grin
Ty vado, štípne ho hmyz a on z toho má takovou polízanici...chudák, ať se dá brzy do kupy! A triksina taky samozřejmě!

Nechceš s námi do Mrdic 24-25/9?

jablunka
díkec, vytáhla jsem si je od tebe z rajčiny, už je to vytištěný, nalepený, oříznutý a připravený k odevzdávce Jen jeden teda, ten nejhezčí z nich, jeden, ten nejvíc zblízka, je rozmazanej, ten jeden z dálky je zase moc daleko a je za nima pytel s odpodkama. Tak ten prostřední

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:41 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

Gerda

Mrdice ?? a tp je taky jako zloves, nebo jsou to opravdu mrdice ??

budu mít volno, tak bych jela, co se tam bude dít? Kempit? cvičit ? všecko???

edit: jo a za kolik taky, můj rozpočet je našponován krz tu dovolenou

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:50
- Nahlásit

Grin
http://www.facebook.com/event.php?eid=198950140166 084

ale rozhodni rychle právě to objednávám

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:51
- Nahlásit

Grin
Mrdice jsou normál obec, ale jasně že tam jedem kvůli názvu, je to kemp, teď tam byla Akyháky, máme chatky, doufám, že se ještě daj bookovat u Aleksandry, dnes je potvrzovala. Bude se tam flákat, bude bojofka večer, taky se bude grilovat a tak. Když si projedeš dnešní den, tak někde asi o dvě strany zpět, jsou vypsaný od Aleksy ceny. Vesměs je to asi 150 kč za noc + nějakej pronájem placu a benzín. Když si vemeš spolujezdce, budeš to mít levnější, mohla by sis vzít Hancuw, tý zas nezaplatili fakturu, tak taky ocení snížení nákladů. Anebo potom, kdyby Mařena hárala nějak moc a já bych nejela, vzala by sis Atuši.

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:53
- Nahlásit

Gerda
počki Hancaw jede taky????? nemám jí na seznamu

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:57
- Nahlásit

Alexa
tak jí ještě zavolám

<< 1 ... 8469 . 8470 . 8471 . 8472 . 8473 . 8474 . 8475 . 8476 . 8477 . 8478 . 8479 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání