| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 11:31
- Nahlásit
Tak jsem snědla 4 lžičky přesnídávky. Mám pocit, jako bych snědla krávu i s podestýlkou... ale zatím se drží vevnitř. vypadá to ok.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 11:32
- Nahlásit
Maky a Trix
Pan Trixounek je nejspíše jen přetrénovaný (když jsem vyjmenovávala co všechno minulej tejden dělal, vypadala jsem jak nějaká ambiciózní kráva, co nenechá čokla vydechnout
si zlá ambicijóozní kráva )))) chudák pan Cicinek.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 11:32 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
už hodinu a půl čekám marně na opraváře pračky, kurva nemám na něj vyčleněnej celej den, čokle pozavíraný, práce co jsem mohla udělat....měl tu bejt v 10 hod
hlavně už jsem třeba mohla bejt zpátky z veteriny a tím pádem klidnější.....nebo taky ne, to se uvidí
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 11:35
- Nahlásit
Gerda
viď? Úplně jsem se styděla, když pak doktor řekl "6týdnů v klidu" a já vyhrkla "to jako nebudeme běhat měsíc a půl? " hodil na mě soucitnej pohled a dovolil mi klid zkrátit na 4týdny, pokud nebude kulhat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 11:42
- Nahlásit
Maky a Trix
nechceš ho nechat utratit? Furt ho trápíš....
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Srp 2011 11:48
- Nahlásit
Dobrý den celý den
Maky a Trix
Hele, pani, nenosí Trix nějakej vobojek proti klíšťatům?
kejtlin
pche, my máme pračku v opravě už dva měsíce
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 11:51
- Nahlásit
Tinta76
ani ne, my používáme exspot. Ale velice vyjímečně, letos dostal jednu dávku asi v březnu... a od tý doby nic. On teda nosí klíšťat hodně, ale já mu dávám spot-on až když jich nosí víc jak několik denně.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Srp 2011 11:57
- Nahlásit
Maky a Trix
Aha, no ale stejně - nevim, esi jsem to tu psala - kámoška měla podobnej kulhací problém s borderou, přišla na to náhodou, že je to Scaliborem. Pak jí to ještě potvrdil veterinář. Vy tomu budete rozumět - prostě ta látka z toho vobojku co se vstřebává, může narušovat nervový vzruchy a vedení nevrů do svalů, což může způsobit kulhání u psů, který jsou na tohle citlivý (třá bordery) ...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 12:00
- Nahlásit
Baico
Hele praštily mě do očí plně stejné věci jako tebe
Páč my jsme očividně ti normální.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 12:03
- Nahlásit
děcka čus bus, du se opalovat
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 12:05
- Nahlásit
Tinta76
Jo, dík, koukám, že ve Scaliboru jsou permetriny stejně jako v exspotu, ty jsou toxický pro kočky, nenašla jsem zatím nic o tom, že by MDR1 defekt měl souvislost s permetrinama. No, pohledám. U něj to tak nebude, protože naposledy fakt dostal exspot půl roku zpátky, ale je to zajímavá informace s tím scaliborem.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 12:06
- Nahlásit
impact
Páč my jsme očividně ti normální.
Koupila jsem si tej kvůlivá Adidasce a víckrát za to ani tu dvacku nedám. Jen bych se vždycky rozčílila. Stjeně jako ž nebd koukat na inzeráty běloušů na ifauně. Někdo tam inzeruje bez PP štěňata, jejichž otec je velmi úspěšný na výstavách a je uchovněn. By mě zajímalo, kterej kretén to udělal.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Srp 2011 12:12
- Nahlásit
Maky a Trix
ale je to zajímavá informace s tím scaliborem.
je, však proto to sem píšu ...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 12:25
- Nahlásit
jsem v hajzlu, pračka opravit nejde, tedy jde, ale stálo by to tak 5500, je tam ještě nalomená nějaká hřídel tajže budu žít bez pračky, hotově na ni nemám a na splátky mi asi nic nedají
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 12:33
- Nahlásit
kejtlin
koukej třá tudle, http://opera.aukro.cz/pracka-se-susickou-od-499-i1 769703639.html
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 12:36
- Nahlásit
kejtlin
hotově na ni nemám a na splátky mi asi nic nedají
Koukni se do Evy na Mělníku. Tam si vybereš za rozumno cenu a se splátkama nevidím problém. DO 40 tis, nechtějí potvrzení o příjmu. www.eva.cz
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 12:37
- Nahlásit
Baico
jj jsem koukala taky tam hned jedu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 12:39
- Nahlásit
kejtlin
taky tam hned jedu
Uidíš, když jsm si pořizovala ten sporák a televizi, tak po mě chtěli jen občanku, řidičák a zaměstnavatele. Do půl oďky jsem odjížděla s nákupem dom
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 12:42
- Nahlásit
Nic du hledat plafky a dem k vodě to je tepločko tak du nasysliz než uhodí mrazy.PS roč nejde opálit modřina?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 13:23
- Nahlásit
Gerda
Tak mi paní z UPC nabídla paušál za 1 Kč na rok, když jsem odmítla těch 50,-. To jsem taky nechtěla a tak mi řekla, že když to budu chtít vypovědět, skončí to až k 1. říjnu a to bysme za září muselki platit 222,- za měsíc nějakou tu normální sazbu.... Takže jsem kejvla na 1 Kč s tím, že to během roku včas vypovíme. Maj to vychytaný teda
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 13:43
- Nahlásit
čao bobánci, děláte něco? Já se docela vydatně nudim... smajlíkdloubajcícísevnose Ne že by nebylo do čeho píchnout, ale to by se muselo chtít.. nebyl by něgdo vod tý lásky a dobroty a neuďál pro mě hrubej nástin dnů minulých? Vo vejcuc ani nežádám... sem byla teď trošku na štíru s docházkou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 13:51
- Nahlásit
Venta
no jistě, maj totiž dvouměsíční výpovědní lhůtu, to už sem taky zjistila, takže od podání výpovědi ti běží ta dvouměsíčka, během tý doby si musíš zajistit odpojení přístroje včas a do cca 5 dnů vrátit přístroj do toho Nymburka, ovšem nikdo ti nepotvrdí, že ho přijali, osobně to neberou, jen poštou, musíš mít z pošty doporučenku, dodejku a ještě prudit, jestli vše v Nymburcep řijali a jestli to dali do zákanzickýho centra k evidenci a jestli seš tím pádem bezdlužná. To si musíš všechno zjistit sama. Jinak za 2,5 roku přijde soudní obsílka, že dlužíš přístroj za 5000, prodali tvůj dluh vymahačský firmě, platíš jejich právníka za cca 8000 a pak soudní výlohy kol 10 000, to vše musíš zaplatit, pak se můžete dohadovat, jeslti si tu věc opravdu vrátila.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 13:58
- Nahlásit
Baico
Uidíš, když jsm si pořizovala ten sporák a televizi, tak po mě chtěli jen občanku, řidičák a zaměstnavatele. Do půl oďky jsem odjížděla s nákupem dom
jj měla jsi pravdu, v úterý mi ji přivezou dám odkaz jakou, byla poslední tak snad ještě bude v nabídce
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 14:01
- Nahlásit
moje pračka, hlavně těch 8 kg prádla a 5 let záruka
http://www.eva.cz/zbozi/54345/pracka-beko-wmb-8104 5-la/
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 14:01
- Nahlásit
Gerda
No ale když to pošlu pak všechno doporučeně nebo obchodním balíkem, prostě něco s dodejkou, tak přece mám potvrzení od pošty, že to dodali, kam měli, ne? A předtím se jich vyptám, co všechno vrátit, když si ještě necháme net (pokud do tý doby nenajdu levnější připojení). Jsou to ale pěkný z...., nejlíp by bylo s nima skončit úplně.
S těma dluhama to na mě zkoušela firma, co poslala bižuterii za poštovné oproti složence. Jeden balíček mi přišel, zaplatila jsem poštovný hned... No a asi za 3 měsíce prudili, že dlužim něco. Tak jsme si vysvětlili, že mi nic jinýho nepřišlo a omluvili se. No a za další asi 2 měsíce mi přišlo od firmy, co převzala dluh, že mám zaplatit těch asi 80,. plus náklady na všechno kolem asi 800,-. Nakonec to teda všechno stáhli a firma se omluvila, ale je mi jasný, že UPC jede ve velkým a dopadlo by to hůř.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 14:02
- Nahlásit
a tak mě to vůbec nevadí, já mam času dost, já klidně počkám. Vyřiď si co potřebuješ, v pohodě, klídek, nespěchej... no, dobrý... já čekám. Pořád čekám. Už mi to trošku..jako..začíná vadit. Už mi to hodně vadí. Už mi to dokonce sere! A víš co? Tak já ti to teda řeknu - já tady mam holky víš? Holky řekněte mu to! "Už mi nevolej"
Tak a máš to!!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 14:21
- Nahlásit
Tak už k nám dorazilo vedró.Děs a to mám být jako čilá a něco doma chtít udělat?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 14:23
- Nahlásit
kejtlin
jj měla jsi pravdu, v úterý mi ji přivezou
Tak super. My ž tydle věci jinde než v Evě nenakupujeme. A hlavně mi ty splátky přijdo dost výhodný, moc nepřeplatíš.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 14:24
- Nahlásit
Baicodá se tam koupit i levná nepřeplacená chata?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 14:29
- Nahlásit
datli
kupte chatu tady v Oryjentu. Nemáte to až tak daleko a jsou tady baráky fakt za pakatel
|