| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:08
- Nahlásit
Baico
a bez drobků
no jestli jsi takové prase jak já, tak max. den
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:09
- Nahlásit
hele jbat a co piškoty?Je potřeba se trošku překonat.Syrová zelenina není teď nejlepší.To spíš jednoduché ovoce,anebo přesnidávky.
Na kyselost mléko.Paradoxně kyselé zelí,nebo kiwi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:10 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Baico
Zase Bubo?
jo, jenže terzorafie nemá se spodním víčkem nic společnýho, možná je to prej jen oteklý ale bolestivý to není, neříká nic,když mu to ošetřuju melovan dostal včera nějak kolem poledne účinek již odezněl
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:12
- Nahlásit
jbat
bleješ, nebo co ti je?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:16
- Nahlásit
kejtlinco s tím okem vlastně má?To je ten průšvih,jak se něco zapíchlo do oka nedávno?Nebo poškrábalo oko?Nebo si to pletu s něčím?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:19
- Nahlásit
datli
ne přišel z venku a už měl " dolík " v oku, mazala jsem mastičkou, po týdnu jsem měla přijet na terzorafii-přetažení třetího víčka přes oko, aby tam nastalo bilogické hojení-normální postup, asi před 3 mi dny jsem si všimla povylezlého spodního víčka, byla jsem tam včera, vetovi se to taky nezdálo-že je možné, že tam vzniká nitrooční tlak, no a dneska je povylezlý ještě jednou tolik
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:20
- Nahlásit
datli
hele jbat a co piškoty?Je potřeba se trošku překonat.
Jako to já se překonám, ale pak to vybleju, o to jde. Já vím, že žrát musím, ale to tělo to nechce, mám žaludeční vředy, takže ten žaludek je teď momentálně v naprostý prdeli. Mám nějaký tablety do vody, ty by měly pomoct a mlíko taky říkali v tom špitále.
To spíš jednoduché ovoce,anebo přesnidávky.
tak zkusím ovoce, při představě přesnídávky jsem taky vcelku v klidu, to by možná šlo, prostě koupím pár věcí a uvidím, co vydrží uvnitř.
kejtlin
bleješ, nebo co ti je?
nemůžu jíst a tak, psychika.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:22
- Nahlásit
jbat
jo to znám, já když jsem v hajzlu tak sežeru třeba za tejden jedno jablko a třeba jogurt
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:24
- Nahlásit
kejtlin
jo to znám, já když jsem v hajzlu tak sežeru třeba za tejden jedno jablko a třeba jogurt
Tak já mám za sebou od neděle kus banánu, tak ještě ten jogurt by moh jít...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:26
- Nahlásit
jbat
jednjbatou jsem takhle zhubla asi 15 kg, pravda bohužel jsem to během 2 let nabrala zpátky
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:27
- Nahlásit
kejtlin
jednjbatou jsem takhle zhubla asi 15 kg
Tak to se vyplatí...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:30
- Nahlásit
Monty
no jestli jsi takové prase jak já, tak max. den
No užj í mám od úterka a zatím dobrý
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:32
- Nahlásit
doufám, že jen hysterčím co se týká buby.....
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:32
- Nahlásit
jbat tak přiber i nějaké jogury,pribiňák,něco mléčného.A když to nedáš,můžeš to vyklopit psům.
kejtlin
tý jo.vždycky mě něco napadne,ale teď nic.
Jen homeo na snížení otoků a poranění oka.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:33
- Nahlásit
datli
tak přiber i nějaké jogury,pribiňák,něco mléčného.
zkusím, díky za rady.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:35
- Nahlásit
datli
já za cca 16 let co mám smečku a ledasjaké poranění a úrazy už jsem taky celkem proškolená a umím si většinou poradit a po telefonu mi většinou vet řekne co s tím, ale ted´ jsem naprosto bezradná, je fakt že co se mých zvířat týká jsem jak rozkvokaná slepice.....
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:40
- Nahlásit
jbat a Baico
Hoďte mi emily, essi jste tak moc zvědavé.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:40
- Nahlásit
kejtlin tak nějak.nemám to spočítaný na roky,pal to čert.Taky mi stačí telefonická konzultace,že to co dělám,je asi dobře.
V podstatě mimo operace si kuchám svou rodinu a smečku sama.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:42
- Nahlásit
impact
Hoďte mi emily, essi jste tak moc zvědavé.
Na mě to baflo na FB přes mobil.
Není to boj s větrnými mlýny?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:44
- Nahlásit
datli
já jsem u každé operace a můj vet to tak i chce, že kdyby něco tak abych viděla jak k tomu došlo, říká o mě že vím za ta léta skoro všechno, ale jak se jedná o moje zvíře tak letím s každým prdem, stehy apod... s tím vůbec nejezdím to dělám sama, tedy už nešiju bo nemám catgut, ale na vyndavání stehů a tak to dělám sama
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:48
- Nahlásit
jbat
Je. Ale aspoň jsem se vyblila..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:48
- Nahlásit
impact
Hoďte mi emily, essi jste tak moc zvědavé
prusova.v@seznam.cz Díky, jsem zvědavá velmi a velmi mnoho.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:53
- Nahlásit
Baico
Máš to tam.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:56
- Nahlásit
jbat
ale koupím si přes oběd nějakou zeleninu, to by se snad dalo, včera ten kousek banánu vydržel. asi i po tý kapačce co jsem dostala.
doufám, že jsem aspoň zhubla nějakej gram, když už...
Běž do lékárny a kup NUTRIDRINK moc příchutí malinká flaštička a nahradí celodení jídlo teda stojí pajdsku ale zas to fakt pokryje všcko na celej den a žaludek je gut páč na takový případky je to dělaný
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:58
- Nahlásit
Pakunobecny
Běž do lékárny a kup NUTRIDRINK
Hele jak to chutná? Mně věci, co jsou trochu hustější nebo jakoby shake a tak dělaj strašně zle momentálně, to mi nejde vypít. Třeba jsem si uďála kapučíno a jak jsme se napila i tý pěny, tak jsem to musela prsknout do koše... a pak dlouho zhluboka dejchat, abych nevrhla.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 11:00
- Nahlásit
jbat
http://www.vyzivavnemoci.cz/produkty/nutridrink-co mpact-1
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 11:02
- Nahlásit
impact
Ale aspoň jsem se vyblila..
Hele praštily mě do očí plně stejné věci jako tebe
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 11:04
- Nahlásit
jbat
Třá ten ananasový chutná jak džus,kávový je mnám ty bez příchutě sou teda hnusnější jogurtové sou hustější jako mají milion příchutí páč někeří nemocní na to žijou třá celej rok.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 11:24
- Nahlásit
jbat
ty vole ty se máš! tenhle stav miluju, taky když jsem v hajzlu z něčeho nemůžu jíst. Jen piju a kouřim. I když je člověk ve sračkách, dycky mě pak trochu nakopne ten pocit, jak jsem zhubla!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 11:27 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
čau psychosomatici,
jedem z rentgenu od dochtora.
Pan Trixounek je nejspíše jen přetrénovaný (když jsem vyjmenovávala co všechno minulej tejden dělal, vypadala jsem jak nějaká ambiciózní kráva, co nenechá čokla vydechnout) a má mít 4-6týdnů klid. Přijímám kondolence, protože mě zabije
|