| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:17
- Nahlásit
jbat
příští týden už by se ale všechno mělo vyřešit a bude líp.
tak to je dobře, ať to teda přežiješ do toho příštího týdne
a co je s maminkou?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:20
- Nahlásit
Gerda
No mě paní z UPC nabízela místo toho vyššího paušálu nějakej výhodnej 50,- na 100 volných minut na pevnou. Jenže to nevyužijeme stejně, takže to zrušim. To se jich asi zeptám přímo, co teda pro ukončení udělat a co vrátit. Aby pak neprudili. Nejradši bych už z principu zrušila i internet, akorát že jsem zatim nenašla nic výhodnějšího.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:21
- Nahlásit
Monty
ať to teda přežiješ do toho příštího týd
Díky díky. Já přežiju všechno, jak jsem zjistila.
a co je s maminkou?
je ve špitále, víc tu psát nebudu, ale jde o zdraví, no.
|
Venta
Člen |
- Nahlásit
jbat
Držím palce, ať už je líp
|
impact
Člen |
- Nahlásit
A vůbec, všichni se mrkněte a nebuďte lenory a šiřte to dál.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:23
- Nahlásit
impact
Tak já zasdílím nebo co se s tim dá dělat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:24
- Nahlásit
jbat
To dopadne dobře, uvidíš Budeme na tebe myslet a držet vše co máme, ať je všechno OK, hlavně maminka
A ty se kozo drž a jez, mamka tě potřebuje silnou a ne v nemocnici!!!!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:25
- Nahlásit
Venta
Díky.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:26
- Nahlásit
Venta
Držím palce, ať už je líp
Díky, určitě bude.
Monty
Budeme na tebe myslet a držet vše co máme, ať je všechno OK
díky moc, nápodobně, taky seš furt smutná, tak ať už máš klid.
impact
co to tam máš? nemám tu FB, nemůžeš mi to ňák poslat do mailu nebo zkopčit semka? ale pak budu sdílet z domu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:26
- Nahlásit
impact
Mrkni sem
až domki, v práci mám fb blokovanej. Ale pak to nasdílím, protže je to fakt otřesný.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:29
- Nahlásit
Brýtro blázni.
Venta
paní z UPC nabízela místo toho vyššího paušálu nějakej výhodnej 50,- na 100 volných minut na pevnou.
já to zatim vzala, ale zrušení tel plánuju určitě. Internet nemám a u nich si ho ani dělat nebudu, jsou to kurviska. I jak teď nahusto vyšplouchli davítkovou...
ympakt
Hele s tim Bleskem je to teda pekelnický...těžko na to něco říct, úplně obrátili všechno, co mohlo bejt aspoň trošku výchovný...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:30
- Nahlásit
jbat
díky, no naštěstí už dva dny v poho, nervy drží, dneska sice očekávám další pojeb, ale tak snad nebude a pak mám prodloužený víkend, u dr. sice taky asi dstanu kartáč, ale to mi je jedno, toho snad zase rok neuvidím (no pokud to bude jak teď tak rok a 3/4 )
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:32
- Nahlásit
Monty
u dr. sice taky asi dstanu kartáč, ale to mi je jedno, toho snad zase rok neuvidím (no pokud to bude jak teď tak rok a 3/4 )
S tím si nehraj, vole. Jako na všechny ser, na šéfy, na kolegy, na hnusný, zlý lidi, ale na svoje zdraví ne, to se nedá nijak nahradit, kor když máš zdravotní problém už včil...
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:34
- Nahlásit
Gerda
já to zatim vzala, ale zrušení tel plánuju určitě. Internet nemám a u nich si ho ani dělat nebudu, jsou to kurviska. I jak teď nahusto vyšplouchli davítkovou...
No jo, my z toho moc nevoláme právě. A nechce se mi toho mít s nima tolik společnýho. Jenže net jsem jinej nesehnala, takže ho zatím necháme, dokud se nenajde nic lepšího.
All
Jaký kdo máte internetový připojení? Jaká je rychlost, cena a kdo to poskytuje?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:34
- Nahlásit
jbat
taky držím palce aby bylo vše ok
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:35
- Nahlásit
Gerda
impact
Váborná je rada od alfa samce Rudy tý pani jak má tu bernardýnku, co vraždí králíky, slepice, kočky. Váš problém se dá řešit, ale protože vás neznám a neznám výchovu vaši feny, tak vám neporadím. Mezi řádky psáno: Není to sice leonbergřice, ale je velká a chlupatá, tak přijďte kemě na návštěvu. Poznám vás i vaši fenu (užiju si s ni) a vy nasypete něco do kasičky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:35 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Venta
já mám mobilní USB modem, pod Vodafone cena je 540 za měsíc a rychlost, no v noci to lítá jinak je to lemra
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:36
- Nahlásit
jbat
mám jen šelest na srdci, sice velkou, ale nedělá mi žádné problémy, pak větší tlak (ten je ale úplně v poho, mám jen syndrom bílého pláště - prostě panickou hrůzu z dr.) měla jsem už x krát holtr a výsledky byly vždy dobré dokonce i když mi hrál můj oblíbený tenista a byl to nervák jak sviňa, to už se i tatík bál, že po vyhodnocení holtra mě odvezou a výsledky byly OK.
Jsem úplně zdravá, až na tu cukrovku na tu sice jebu, ale teď jsme se tak vlastně bavily, že už jí mám vlastně 20 let a žiju, psycho jak ten čas letí
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:38
- Nahlásit
Baico
takže přeloženo: Takhle zadarmo Vám sice neporadim, ale přijeďte ke mně. Je tu kasička a nějakou tu větu Vám k tomu obecně možná řeknu i přesto, že moji psi už taky zabili spoustu domácích zvířat.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:40
- Nahlásit
Monty
Jsem úplně zdravá, až na tu cukrovku na tu sice jebu, ale teď jsme se tak vlastně bavily, že už jí mám vlastně 20 let a žiju, psycho jak ten čas letí
No jako co teď ojebeš, se to za dvacet let vrátí třikrát tolik, tak bacha.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:41
- Nahlásit
krásné sluníčkové ráno
jbat
šiš tak aspoň pij nějaký ty nutriční drinky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:44
- Nahlásit
Baico
Mezi řádky psáno: Není to sice leonbergřice, ale je velká a chlupatá, tak přijďte kemě na návštěvu. Poznám vás i vaši fenu (užiju si s ni) a vy nasypete něco do kasičky
tys debííííííííííííííííííl mám kafe v noťasu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:46
- Nahlásit
Alexa
šiš tak aspoň pij nějaký ty nutriční drinky
Z toho bych blila i normálně, natož teď kdy mi natahuje i při pohledu na moje oblíbený jídla... :-/
krásné sluníčkové ráno
mucíQ
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:58
- Nahlásit
jbat
mucíQ
že tys tak psala, že to tak ovládáš
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:59
- Nahlásit
zase pojedu večer na veterinu se z toho poseru už do píči
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:00
- Nahlásit
jbat uvař .
si bylinkový čaj,dej si do něj med,cukr,něco citron
zkus v poledne trošku polévky typu bujon-dodá ti minerály.zobni si kousek čokoládky.Pomalu po malých dávkách.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:01
- Nahlásit
kejtlin proč?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:03
- Nahlásit
datli
včera jsem byla c čivavákem na tý terzorafii, už se mě ani vetovi nezdálo spodní víčko že vyhřezává ven, no a dneska je to ještě o 300% horší než včera na to seru mu řeknu at´ to oko vyndá a po píči, se furt srát a potíže s tím nasrat a další a další prachy na to fakt nemám
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:04
- Nahlásit
Monty
že tys tak psala, že to tak ovládáš
to slovo se mi prostě líbí.
datli
uvař .
si bylinkový čaj
vařim, piju, musím ale i kafe, v noci nespím a v práci toho je nad hlavu.
zkus v poledne trošku polévky typu bujon-dodá ti minerály.zobni si kousek čokoládky
jen si představím chuť čokolády a lezou mi kyseliny z žaludku nahoru... polívka to samý. a navíc nemám hlad prostě... ale koupím si přes oběd nějakou zeleninu, to by se snad dalo, včera ten kousek banánu vydržel. asi i po tý kapačce co jsem dostala.
doufám, že jsem aspoň zhubla nějakej gram, když už...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:05
- Nahlásit
Alexa
tys debííííííííííííííííííl mám kafe v noťasu
Já mám teď v práci novej počítač i s novou klávesnic. Jsem zvědavá, jak dlouho mi vydrží taková krásná, čistá, neulepená a bez drobků
kejtlin
zase pojedu večer na veterinu
Zase Bubo?
|