Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8451 . 8452 . 8453 . 8454 . 8455 . 8456 . 8457 . 8458 . 8459 . 8460 . 8461 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 16:51
- Nahlásit

Gerda
a kdy jako se mamka dogestí? kdy to bude mít vyřízený? děsně toho tady prošvihne!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 16:57
- Nahlásit

Ženy, čumte hlavně na to vídejo, ten chlapík je božííííííííí:

http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/226195-tan ecni-kreace-na-muze-prozradi-jak-je-na-tom-v-poste li.html

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 17:02
- Nahlásit

Nejvíc kurz tance:

http://www.youtube.com/watch?v=zwakjoSs754

80s TV program from Finland. In answer to your question.. no it is not a joke.
The song is called Moskau by Dschinghis Khan , there is also a Finnish version of the song called Volga by Frederik, enjoy.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 17:21
- Nahlásit

Gerda
doprdele ten dikodáns

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 17:40
- Nahlásit

zuzanarosakova
ten je echt gold nejvíc! ))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 18:10
- Nahlásit

Baico
kejtlin
Marushno jo uz se dlouho neposral!!!!takze ja si navlikla gumovy rukavice a jela jsem komplet drhnout celej byt,chudak amin nevedel,kam ma zalizt,on je desne cistotnej!!!jak to videl,tak zpatky zacouval do pokojiku ten jediny nebyl sesraty.ja cetla ze buba ma oko zasity.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 18:15
- Nahlásit

Gerda
chodíte klikat? kliká se furt vevnirř nebo venku?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 18:24
- Nahlásit

http://www.super.cz/4077-neuveritelne-tahle-americ anka-se-chce-stat-nejtlustsi-zenou-sveta-a-uz-je-h odne-blizko.html
fuj uz dlouho jsem se nepoblila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to by mela videt rachiticka davidkova!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 18:32
- Nahlásit

nemethova5
Ty woe, ta musí děsně smrdět Mi řekni, že si ty špeky nepochčí? Nebo, že si ji dokáže potom utřít?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 18:32
- Nahlásit

nemethova5
nééé, du se hned vyblít! Fuuuj! :blicismajlik:

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 18:37
- Nahlásit

zuzanarosakovajsem jenom zhnusene polkla slinu,jak se mu udelalo blivajzno!!!!!!
Biluškano proste humus,ja jsem trosku pri tele,ale vadi mi jak jsem zpocena,ale tohle fakt nevim jak se meje,nebo koupe,vsak pod tema zahybama,to musi mit zapareneeeeee!vim jak mam spek na brichu a proste mi to vadi,ale tohle uz je fakt humacccc extrem!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 18:39
- Nahlásit

nemethova5
no ty pyčo to je děsnej humus
jinak ti její synové nevypadají na těch fotkách št´astně

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 18:52
- Nahlásit

nemethova5
Mě napadlo jako první tohle, páč jak jsem byla těhotná s Pupicí tak jsem měla fakt velký břicho. Jakože fakt hodně velký, ke konci jsem nezapla ani těhotenský kalhoty a právě po malé jsem si tam nedosáhla A to to břicho nebylo ani z desetiny takové jak její

Atusch
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 19:03
- Nahlásit

Otec: Chci aby sis vzal za ženu dívku kterou ti vyberu!
Syn: Ne.
Otec: Je to dcera Billa Gatese.
Syn: V tom případě ano!
Otec přijde za Billem Gatesem
Otec: Chci aby si vaše dcera vzala mého syna!
Bill: Ne
Otec: Syn je viceprezident světové banky!
Bill: V tom případě ano!
.Otec přijde za prezidentem světové banky
Otec: Chci abyste zaměstnali mého syna jako viceprezidenta!
Prezident: Ne
Otec: Je to zeť Billa Gatese!
Prezident: V tom případě ano!
A takto se vážení dělá Business

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 19:08
- Nahlásit

Atusch
super půjčím si to na fb

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 19:13
- Nahlásit

Biluška
Ty woe, ta musí děsně smrdět Mi řekni, že si ty špeky nepochčí? Nebo, že si ji dokáže potom utřít?
Smrdí,věř mi.
Kdysi jsme měli na oddělení paní podobného vzezření a ta ani nemohla spát v leže,páč jinak ji to dusilo,tagže pro ní dovezli zvláštní křeslo.Gdyž sem ji poprvé myla,taxem si odbíhala regulérně odplivnout na WC,páč ty nánosy "sejra" a už hnijící,to bylo moc i na mě.:blicísmajlík:
A když umřea,tak chlapi na patolce říkali,že měla jazyk obrovskej,jako hovězí.

Atusch
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 19:17
- Nahlásit

jablunka
Gdyž sem ji poprvé myla,taxem si odbíhala regulérně odplivnout na WC,páč ty nánosy "sejra" a už hnijící,to bylo moc i na mě

Tak to je velmi velké FUJ a tahle ženská si ten sejra pěstuje dobrovolně... chjo

datli
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 19:25
- Nahlásit

a já dneska v práci blila.Samozřejmně že díky kecům a zase kecům.Ředitel mi učinil nabídku práce ,kterou nikdo nechce a udělal z toho luxusní věc.V podstatě do vánoc bych zkončila někde voběšená.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 19:28
- Nahlásit

datli
poblila ses aspoň v ředitelně? Abys dala ředitelovi najevo co si o jeho nabídce myslíš?

datli
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 19:42
- Nahlásit

Ne,ale jak jsem zjistila ,co na mě ušil za boudu,tak jsem okamžitě volala na jeho soukromý mobil a vyblila se do mobilu,že co je to za podraz.Hnus,ale nebudu to tu rozepisovat.Je to složité.
V pondělí se mám vyjádřit a Ruda říkal,ať to neberu,protože by bylo otázkóu času,kdybych se z toho fakt zhroutila.Jistá mudra je prostě konfliktní,despotická a nikdo s ní nedokáže vyjít a sestra zažádala o změnu pracoviště.Nikdo se jí nediví.Ale já to nehodlám odsrát v podstatě na nervech.Stačí mi adrenalin s vojákem doma.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 19:45 - Změnil/a: Pakunobecny
- Nahlásit

datli
Paní klíd já byla žádat vo zvednutí dědkové bezmocnosti páč potřebuje víc služeb vod pečovatelek a ta čůza na ůřadě se zeptala _"a jako on se zhoršil???" Nééééé panííí je mu89a kurva mládne lepší se za chvílu bé běhat maratom,bože a stakovejma kozama co mám jako vyřídit zas kulové.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 19:46
- Nahlásit

datli
Aha a ty máš jít dělat k té mudře místo té sestry co odchází?

datli
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:04
- Nahlásit

Biluška

jo.Ale už snad vím,jak z toho ven.
Ta sestra zažádala o změnu ordinace,pro mě by to znamenalo změnit odbornost,jít na plný úvazek a k né fajn šéfce.
Já chci vyšší úvazek ,ale porč bych měla jít z mého místa pryč,když to mé místo se má právě v úvazku navyšovat?

datli
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:07
- Nahlásit

Tak nevím,jestli se chystá na déšť nebo už je večer?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:08 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

kurňa gdo máte u not´asu myš? dostala jsem od ajt´áka malou myš-dárkem, skoro mi nefunguje touch pad, resp. spolu komunikujeme-s touch padem, naší řečí, třeba ajt´ák nechápal, odklikávala jsem mi zezačátku co potřeboval bo to prostě nedal, pak si vzal myš a odklikával si to sám a já s tou myší neumím tak rychle jak bych chtěla, ale třeba v práci mi to problém nedělá-nechápu to

Atusch
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:11
- Nahlásit

kejtlin
nemáš nastavenou rychlost myši, že to nezvládáš? Tohle se mi stává u matinky ta má tu myš fakt rychlou jak myš a nedávám to Je to vo zvyku

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:15
- Nahlásit

kejtlin
je to o zvyku, já zase šílím z toučpadu. Přijde mi děsně pomalý Neumím s tím pracovat a ke všem noťasům si připojuju myši

Venta
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:19
- Nahlásit

kejtlin
Já teda taky nesnášim tačped, mám takovou myšku a je hodně rychlá. Když pak jsem u jinýho pécé, tak jsou na mě ty jiný myši hodně pomalý...ono je to všechno o zvyku.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:19 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Atusch
ne ne není to o rychlosti-s tím mám zkušenosti, střídám kolegu který dřív dělal správce počítačový sítě u armády a je někde naprosto jinde co se týká pc, nastaví tam ultra rychlost a já jsem v hajzlu, než přijdu na to jak nastavit rychlost nižší je půlka prac doby, pak přijde opět Pavel a jedu nanovo, myš mi přijde neohrabaná...ale jen u not´asu...

Atusch
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:22
- Nahlásit

kejtlin
nějaká přivotrávená
No tak pak nevím, já mám touchpad a v pohodě s ním, ale doma k tomu mám hozenou taky myš, a za ten rok to mám poladěný, teda než ty mrše dojdou baterky

<< 1 ... 8451 . 8452 . 8453 . 8454 . 8455 . 8456 . 8457 . 8458 . 8459 . 8460 . 8461 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání