| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:11
- Nahlásit
Monty
a snědla jsi jí
hádej, můžeš třikrát na piluli už došlo taky
Eldoguero
hezká navigace ... my včéra bloudili celkem třikrát a Žeryk se 10 m vod baráku v autě poblil ... tož se nám ten lososák vyplatil
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:11
- Nahlásit
Eldoguero
Když pojedeš po dálnici Pha - LB máš to nejlepčí,
To je jaká dálnice podle čísla? Protože jestli budu muset od nás ještě do Prahy, tak to je 3/4 hodiny navíc.Nejsem totiž Pražák Pokud je to ta Mladoboleslavská, tak na tu se napojím u Mladé Boleslavi. Je to o dost rychlejší než se trmácet,abych na ní najela už v Praze.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:13
- Nahlásit
Tinta76
měla ses napít toho oleje
Gerda
Ok, vezmu Vyrážku, to zas bude mít muš keců, že beru psa navíc
Neztratíte se, fakt není kam se ztratit, všechno je dobře značený. Do Liberce dojedete v pohodě a na Frýdlant jsou všude na tý 4 proudovce, po který přijedete cedule, v podstatě projedete přes celej Liberec až nakonec (ale v klidu nebudete zajíždět nikam do města je to furt po "dálnici"). Dál je všechno značený až do Frýdlantu, tam zase pojedete po hlavní a nahoře na kopci u nemocnice odbočíte doprava na to Nový Město p. Smrkem - taky je to značený, pojedete po dlouhý rovný silnici a pak už to uvidíte. Od Frýdlantu je to 8 - 15 minut cesty autem. Nikam se neodbočuje, jede se furt rovně. Odbočuje se vpravo až pře Hajništěm přímo na cvičák. Bude tam cedule.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:15
- Nahlásit
Eldoguero
no tyvoe
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:16
- Nahlásit
Baico
Pokud je to ta Mladoboleslavská,
Jo je to ona
Jen mě napadá není to od vás zadem přes Mimoň a Doksy kratší? Jen vím, že kámoška tamtudy jezdila na Kristýnu do Hrádku...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:17
- Nahlásit
Eldoguero
Neztratíte se,
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:18
- Nahlásit
jo a tady jedna interiérová a jedna exteriérová fotka ze stanování v Jizerkách
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:18 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Eldoguero
jako podle mapy to vypadá dost jednoduše tak si myslím, že by jsme se moc ztrácet nemusely...7
edit: jistota je jistota, dej se prosím odkaz na mapku.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:21
- Nahlásit
Atusch
Jo je to ona
Díky!
Jen mě napadá není to od vás zadem přes Mimoň a Doksy kratší?
To je podle mapy od nás nejkraší cesta,ale já to vezm nejrychlejší variantou, Mělník, Mladá Boleslav, Liberec a Frýdlant
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:24
- Nahlásit
Tinta76
Přijeď taky v sobotu do cvičáku za eldorádem a vyrážkou!
Eldoguero
Neztratíte se, fakt není kam se ztratit
no...když myslíš...vyrazíme fakt v půl 6. Do devíti tam SNAD budem, jinak nás hledejte ve 12.45 u Nelahozefse. Trasu, jak jí píšeš, sem si vytiskla. Dotisknu si ještě ten zbytek, dál musí studovat Atuše, je to navigátor, já budu jen míchat benzín a šlapat na pedálky.
Atusch
už bys snad mohla vědět, že to, že trasa nevypadá náročně, VÚBEC NIC neznamená. Co to znamená, když mám ve větě víc než 3 zápory? Že sem víc než 3x debil?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:24
- Nahlásit
Baico
á to vezm nejrychlejší variantou, Mělník, Mladá Boleslav, Liberec a Frýdlant
Bezva aspoń se potkáme až tam budem někde bloudit
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:27 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Gerda
Co to znamená, když mám ve větě víc než 3 zápory?
No že budem víc jak 3x bloudit, to je jasný To nám nemůže zkazit výlet, kdyžtak se podíváme do Polska no Snad NEdojedem až k tomu móóóři
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:27
- Nahlásit
Baico
Já jim vezmu úvaz, pokd bude možnost, je nechat ve stínu.
bude, řetízky, kdyžtak nějaký vezmeme taky
Tinta76
hezká navigace ... my včéra bloudili celkem třikrát a Žeryk se 10 m vod baráku v autě poblil ... tož se nám ten lososák vyplatil
též se mi poblila Vyrážka cca 2 km od baráku
Jenže od vás je cesta ... no, řekněme složitější, nechce se mi přímo psát složitá, bo to fakt není ale je to míň značený než od Liberce
no tyvoe
no co co co, přírodní produkt - lepší než gutalax
Baico
Je to mladoboleslavská
Atusch
Jen mě napadá není to od vás zadem přes Mimoň a Doksy kratší? Jen vím, že kámoška tamtudy jezdila na Kristýnu do Hrádku...
Z tohoto směru JEDINĚ s navigací, naprosto a vůbec nic tam není značený, normálně se tam může pohybovat jen člověk, kterej už to tam zná, je to děsně záhadnej kraj
Navíc mám pocit, že je tam momentálně nějaká objížďka, ale možná se týká jen kamionů, teď fakt nevím
Neztratíte se, je to přesně tak jednoduchý, jak to vypadá na mapě
Při nejhorším budu stále na mobilu
Jo ještě mě napadá - po sedmý budu v Lb - budeme nechávat malou u mamky, tak bychom se eventuálně mohly někde třá na benzince nebo tak sejít a mohly byste jet v pohodě za námi.
Alexa
Neztratíte se,
šiš, tak snad jsou aspoň gramotný, když už se nejsou schopný orijentovat
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:27
- Nahlásit
Gerda
jinak nás hledejte ve 12.45 u Nelahozefse.
No kdyby jste se náhodou do půl sedmý objevili v Nelahozevsi, tak pro vás dojedu a vezmete to se mnou přes Mělník
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:31
- Nahlásit
Gerda
simtě, máš navigaci v mobilu, normální navigaci a nejste schopný trefit? tomu nevěřím
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:31 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Eldoguero
budeme nechávat malou u mamky
Vy jí nepředvedete Machovi? Myslím, že Vikulína by pro něj byla ještě větší darda než Fanda s Maryjí dohromady
Z tohoto směru JEDINĚ s navigací
Však taky jo. Ale od nás z Velvar je to přes ten Mělník a Bolku a pak na dálnici nejlepší.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:33
- Nahlásit
Eldoguero
šiš, tak snad jsou aspoň gramotný, když už se nejsou schopný orijentovat
To sice ano, ale měla by jsi vědět, že já a Gerda máme nejvíc vyvinutý oryjentační nesmysl v celé Žumpě
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:33
- Nahlásit
Atusch
Gerda
Baico
Neserte, jestli umíte jezdit rovně, číst a zatáčet do prava, tak se prostě NEMŮŽETE ztratit
Hele a co když pojedete tak, aby jste byli po sedmý - řekněme mezi sednou a půl osmou v Liberci, sejdeme se tam na benzině - třeba Alfa station - je pod úrovní dálnice, zavede vás tam cedule jak prase, odtud byste pak jeli za námi?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:34
- Nahlásit
Baico
Eldoguero
No spoléhám na navigaci. Vidím to tak že do Liberce se nedá netrefit, teda dá, pokud třá usnu v autě ))))
A z Liberce to je buď na Stráž nebo nad to město pod smrkem co vím značené To se zmááákne
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:35
- Nahlásit
Gerda
Přijeď taky v sobotu do cvičáku za eldorádem a vyrážkou!
no kdyby nebyl ten seminář, tak bych určo jela ...
Eldoguero
zvláštní, ty poblitý čokle, mě naopak ta chvilka tam u vás výborně vyčistila hlavu ... migréna mě přešla ... máte tam parádní vzduch, což jsme pocítili minulej pátek, jak jsme dorazili z dovolený, jsme se u nás málem zalkli ...
cesta k vám vůbec nejni složitá, to jenom když jedete přes Polsko a zapomenete vodbočit na Kopaczów a myslíte si, že přes Oldřichov na hranicích se tam dostanete taky ... ha ha, točili jsme se tam kolem hraničních patníků a cesta nikde, tak jsme se museli vrátit
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:36
- Nahlásit
Eldoguero
Neserte, jestli umíte jezdit rovně, číst a zatáčet do prava, tak se prostě NEMŮŽETE ztratit
už jsi mě dneska podruhý velmi, ale velmi rozesmála
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:36
- Nahlásit
Eldoguero
Baico
Jo ještě mě napadá - po sedmý budu v Lb - budeme nechávat malou u mamky, tak bychom se eventuálně mohly někde třá na benzince nebo tak sejít a mohly byste jet v pohodě za námi.
No kdyby jste se náhodou do půl sedmý objevili v Nelahozevsi, tak pro vás dojedu a vezmete to se mnou přes Mělník
Já myslim, že to máme dost podchycený, přesto prosíme někoho, aby kolem poledního koukl do pangejtů kolem zámku, jestli jsme vám přece jen nějak neunikli ))))))
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:37
- Nahlásit
Eldoguero
Hele a co když pojedete tak, aby jste byli po sedmý
Obávám se že by to pro nás s Gerdou znamenalo odjíždět od nás v 5 - půl 6 a estli už teď chce vstávat ve 4, tak to by pak nemusela jít ani spát Za mě bych to nechala navigaci, mapě a telefonu. Dojelo se vždycky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:38
- Nahlásit
Gerda
přesto prosíme někoho, aby kolem poledního koukl do pangejtů kolem zámku, jestli jsme vám přece jen nějak neunikli
Poprosím Michala, aby se tam zastavil
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:40
- Nahlásit
Nebojme se toho, ženy, dorazíme tam zcela jistě a samozřejmě, jen prostě nevíme, kdy, no.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:41 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Atusch
Gerda
Eldoguero
Takže se mnou počítejte. Zavolala jsem máti a prej, když vypadnu i s čoklema, tak bde jen ráda
Takže se ná vás velmi, ale velmi těším
Upeču nějaký koláč, uvařím kafe a čaj do termosky.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:42
- Nahlásit
Baico
Bezva Bůšek bude mít zase jednou velmi šťastný den!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:43
- Nahlásit
tak bubovi udělat terzorafii-psáno foneticky, přetáhnul třetí víčko a zašil oko, nechá to tak 14 dní aby se mu díra vyhojila, když to nepomůže bude se dle stavu uvažovat co dál.jela jsem s litrem přijela jsem s 20kč, kupovala jsem ještě odčervení pro všechny psy a kočky, ajt´ák mi nahrál antivirák, jela jsem s litrem přijela jsem se 100kč, říkal, že m i problikává hard disk-otázka času, kdy mi odejde
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:43
- Nahlásit
Atusch
Bůšek bude mít zase jednou velmi šťastný den!!
To jo. Jen nechápu, proč se tomu Fandovi furt tak koří
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:44
- Nahlásit
Baico
Ale od nás z Velvar je to přes ten Mělník a Bolku a pak na dálnici nejlepší
Jo jo to si taky myslím, je to děsně jednoduchá cesta.
měla by jsi vědět, že já a Gerda máme nejvíc vyvinutý oryjentační nesmysl v celé Žumpě
Lidi neblázněte, tohle je nejjednodušší cesta, která snad může vůbec ekzistovat
Vy jí nepředvedete Machovi? Myslím, že Vikulína by pro něj byla ještě větší darda než Fanda s Maryjí dohromady
To s největší pravděpodobností jo, asi by byl hotovej a bylo by po semináři ale Oskarovi by se asi moc nelíbila a vzhledem k tomu, že si to chceme taky poslechnout a možná se i na něco nepříliš inteligentního zeptat, tak ji raději necháme u babičky ať chvíli tejrá taky někoho jinýho
|