Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8451 . 8452 . 8453 . 8454 . 8455 . 8456 . 8457 . 8458 . 8459 . 8460 . 8461 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:27
- Nahlásit

Ženy, potřebuju radu.

Jsem si před dvěma třema dnama vymáčkla na spánku jakejsi humus. Bylo to pod kůží, jako beďar, ale měla jsem ho tam už snad měsíc. No a po vymáčknutí hrůza. Už tři dny tam mám bouli a děsně bolí, když se jí dotknu. Co s tím?

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:28
- Nahlásit

Alexa
šiš proč v půlce srpna uklízíte bazén
Páč se v něm akorát kazila voda,filtrace už nestíhala a my do něj nesypem chemii.Zasraný počasí.

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:35
- Nahlásit

jablunka
Páč se v něm akorát kazila voda,filtrace už nestíhala a my do něj nesypem chemii.Zasraný počasí.

a jakou máte filtraci????? my máme pískovou, dáváme tam sůl a vobčas trochu sava a voda je křišťálová

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:38
- Nahlásit

impact
tos neměla vymačkávat, to ti rostou parohy . Nebo rohy, si vyber

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:39
- Nahlásit

Alexa
a jakou máte filtraci????? my máme pískovou, dáváme tam sůl a vobčas trochu sava a voda je křišťálová

Taky pískovou a taky jedeme na sůl,ale prostě to letos nedala.

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:40
- Nahlásit

jablunka
no vono je dobrý tam prostě jednou za čas nalejt trochu toho sava

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:41
- Nahlásit

kejtlinco děláš zejtra???
mám denní a v rámci ní se doufám z kanclu zdejchnu s čoklema v poledne na stopy a tak.
vím gde sou malý balíky slámy a je to blízko a dyš bém šikulky a pudem za tmy tak budou i zdarma.....
já si naberu svý čtyry pytle od granulí na jízdárně a budu happy mám spotřebu už malou a tím že mám stálej zdroj, tak nepotřebuju zásobu na zimní obměnu.

impactŽeny, potřebuju radu. Už tři dny tam mám bouli a děsně bolí, když se jí dotknu. Co s tím?
natři to francovkou, vysouší pěkně, je v tom líh, takže i desinfikuje a pleti vyloženě neškodí. Léčím s tím mnoho takových incidentů v kůži a podkoží

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:41
- Nahlásit

Alexa
no vono je dobrý tam prostě jednou za čas nalejt trochu toho sava

Jasný,jenže Mauglí z toho má exémy.

impact
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:42
- Nahlásit

Crysa
To nemám kruciš.

Biluška
Blbá.

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:43
- Nahlásit

jablunka
hele a brácha dává modrou skalici a taky dobrý, nezkoušelas to??????

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:44
- Nahlásit

impact
Etě tam něco zvostalo.Potřeba něčím vysušit jako prej dobrý na toto je mentolová pasta na zuby nevím já mám takej sajrajrt do rána dobrý za dva dny slézá kuže at žije effaclar

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:44
- Nahlásit

Crysa
aha

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:45
- Nahlásit

Alexa
hele a brácha dává modrou skalici a taky dobrý, nezkoušelas to??????

tak to sem nezkoušela.....tak snad příští rok.

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:47
- Nahlásit

impactTo nemám kruciš.
tak co máš doma za nejvíc lihovýho? nejtvdší chlast alkoholovej? Co najdeš s nejvyšší voltáží, tak (pokud nemáš vyloženě nějakej kosmetickej vysoušeč na tydle hnusáky) ten chlast prostě nalej na kosmetickej tamponek (nebo na papírovej kapesník) a přilož a drbej to místo s tím, dokud to bude pálit.
Esli máš doma jako nejtvrdší chlast pívo, taxe na to vyser a zlej se pivem, pak ti to bé jedno že ti něco raší

impact
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:49
- Nahlásit

Crysa
No jenže vono to není votevřený.. Je to pod kůží.

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:50
- Nahlásit

impact
tak jedině to probodnout, essi máš vodvahu. nebo počkat

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:51
- Nahlásit

impactNo jenže vono to není votevřený.. Je to pod kůží.

to nevadí, pokud je to vysokoprocentní, tak to vysuší právě i přes kůži, že v ideálním případě tam béš mít zejtra večer šupinku suchý kůže a pod ní nic, žádnou bouli. Vysuší to jak tukový hnusy, tak takový ty vodový.. není na škodu to klidně přelepit přes to místo (jde-li)

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:56
- Nahlásit

a už jdu fakt chrnět, zas nevim, esli je zavražděná Bartošová nebo šamponi s Sdydaskou a taťkou Magyjonem.. vy mi dáváte zabrat s těma žumpama na etapy..
Brou noc

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 22:14
- Nahlásit

špym a špym a nic nesyšim

impact
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 22:22
- Nahlásit

makrel
Jsem to propíchla. Asi půl cáku pod kůži, na víc jsem neměla vodvahu. Nerada bych tady sebou pleskla. Ale chčí z toho jen krev.

Crysa
Mám vlastně alkoholový tampony. Maj 70% alkoholu. Tak to zaplácnu a uvidím.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 22:46
- Nahlásit

halooooo, je zde KEJTLIN nebo KRYSA ??? Potřebuju si zajet do Mlíkoš pro tu lednici. Bude tam zejtra někdo dopo??? DIK

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 22:51
- Nahlásit

zuzanarosakova
já tu sem, já tam pojedu až v pátek asi ráno protáhnout trochu holky, ale stejnak nemám klíče od klubovny, nebo nevím kam ji dali poděbradský to bude vědět crysa

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 22:54
- Nahlásit

kejtlin
takže tam zejtra nikdo nebé?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 22:58
- Nahlásit

zuzanarosakova
takže tam zejtra nikdo nebé?

nevim já zejtra nemužu,ráno musim na mělník, pak přijede nějak dopo opravář udělat tu pračku a pak mi přivezou beagla na hlídání

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 23:01
- Nahlásit

kejtlin
no já myslela, že tam jako bude ještě nějakej tábor, nebé?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 23:03
- Nahlásit

zuzanarosakova
SEM KOUKALA NA STRÁNKY, BYL DO 13.8. ALE JEŠTĚ JEDEN TERMÍN JE ÚDAJNĚ V JEDNÁNÍ, kurva caps lock, ale není tam, že by se konal tak asi není

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 23:05
- Nahlásit

jdu do peří,brou

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 23:06
- Nahlásit

kejtlin
tak to su v hajzlu teda s tó lednicó dobrou

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 23:25
- Nahlásit

tak právě sem dala čoklům tu rybu vod falca a teda je to přesně jak psala pawlinka, je to normoš celá ryba, tipla bych to na hejka bo makrelu, né ty kosti jak vod vetamixu, a včera měly vemenu, je teda vcelku, ale vůbec neni cejtit

zuzanarosakova
to ses o tejden opozdila

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 23:31
- Nahlásit

ympakte, ty ichtylojde, nerejpej se v tom! Zaneseš si tam bakterii, bude se to děsně dlouho hojit, zůstane ti jizva, věř, mám zkušenost, byla sem s tim na kožnim, páč sem stejnej rejpal. Nerejt, nechat v klidu, zůstalo tam určitě, teď to máš podrážděný. Volihuj to klidně, to je asi fuk, co s tim uděláš, doporučim z vlastní zkušenosti horkej pytlik od čaje, aby to vyhnilo co nejdřív, ale nesmíš to rejt. Co nejčastěji denně popálit pytlikem od černýho čaje, normál vytáhneš z hrnku, flákneš na spánek, necháš zchladnout, zase horkej pytlik, zase přiložit. Furt dokola. HLAVNĚ NEREJT!!!!

Nazdar brambory, už sme domki, byli sme zas u rozbitý Míši. Umřela sem předtim na bolest hlavy, loupla sem najednou pár brufenů, teď už je to docela dobrý. Furt krafete? Mamku tyranizuje upc, furt jí hrozej, že nemá zaplacíno, ale ona už má chudák přeplacíno 3x, takže zase ječela na operatérku a už to musíme vhzít do ruk krz právníky, jinak jí přivedou do hropku.

<< 1 ... 8451 . 8452 . 8453 . 8454 . 8455 . 8456 . 8457 . 8458 . 8459 . 8460 . 8461 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání