| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:49
- Nahlásit
Baico
Takže se mnou počítejte
Jupííííí! Budeme mít krásnej den! A bůšek ho bude mít nejkrásnější!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:50 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Eldoguero
ať chvíli tejrá taky někoho jinýho
Dobře, dobře. Tak holt budu muset přijet i někdy jindy, abych se s ní viděla
ale Oskarovi by se asi moc nelíbila
On nemá rád děti? Tak to je mi jasný, proč nemůžu vrcholově cvičit ipo, protože veverky děti milujou
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:50
- Nahlásit
Zdarté ženy co bloudíte i ty co umí navigovat. Já trpím páč mi křislo v kříži tak sem se mázla mastí ze včelího jedu první dojem byl že mi hoří záda a ležím ve včelím roji,pako to pomalu přestalo pálit kupodivu huž je to lepčí leč děně páchnu a sem v podstatě stále jedovatá Dále přeji Březnu vše nej v srpnu trochu mi to připomíná matoucí datum výstřelu aurory ale i tak posílám kelímek něčeho na přípitek
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:52
- Nahlásit
Gerda
Budeme mít krásnej den!
Když se vůbec sejdeme
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:54
- Nahlásit
Atusch
Z Liberce by vás to mělo vest přes Stráž nad Nisou (pozor ne pod Ralskem), to je vlastně součást Liberce a pak stále na Frýdlant. Projedete Mníškem - to je hned za LIbercem stále po hlavní - neodbočujte tam vpravo na Oldřichov, Raspenavu atd. je to zbytečně horší a složitější cesta. Prostě stále po hlavní až do Frýdlantu, tam zase stále po hlavní až na kopec a tam prostě vpravu na Nové město p. S.
Dáte to, máte moji plnou důvěru
Baico
Super pani, těšíme se na všechny
Tinta76
zvláštní, ty poblitý čokle, mě naopak ta chvilka tam u vás výborně vyčistila hlavu ... migréna mě přešla ... máte tam parádní vzduch, což jsme pocítili minulej pátek, jak jsme dorazili z dovolený, jsme se u nás málem zalkli ...
To s tím vzduchem u nás říká hodně lidí, asi na tom něco je
cesta k vám vůbec nejni složitá, to jenom když jedete přes Polsko a zapomenete vodbočit na Kopaczów a myslíte si, že přes Oldřichov na hranicích se tam dostanete taky ... ha ha, točili jsme se tam kolem hraničních patníků a cesta nikde, tak jsme se museli vrátit
Však píšu, že není složitá, ale od liberce je asi o milion % jednodušší
Přes Oldřichov to fakt nejde to byste se dostali zezadu max zpátky na Hrádek
Ale klid před Polsko už jsme taky bloudili, resp. někde zapoměli odbočit ... pravda teda je, že ty pohraniční silnice mají v děsným stavu
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Srp 2011 13:04 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Eldoguero
To s tím vzduchem u nás říká hodně lidí, asi na tom něco je
tak jako ne asi, ale určitě
Přes Oldřichov to fakt nejde
jooo, tak to už teď taky víme ty polský cesty jsou výborný, čék má pocit, že každou chvíli vjede do nějakýho statku ... akorát mi ale nejni jasný, jak jako se poláci hodlaj napojit na tu cestu, která k nim vede z kruháče, co je hnedka za Hrádkem vypadá to, jako by počítali s variantou, že na hranici daj nějaký šutry a ceduli "pouze pro pěší"
To all
a vůbec! vokomentujte mi ty dvě fotky Žeryčka s Kytinkou, napište třá, že jsou krásný, že jim to spólu moc šuší, ať už můžu jít zas makat!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 13:09
- Nahlásit
Tinta76
vokomentujte mi ty dvě fotky Žeryčka s Kytinkou
Žeryček vypadá ve stanu nějak zkrošeně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 13:12
- Nahlásit
Tinta76
Žeryček má stejný kšírky jako Mařenka - máte stan Coleman? Ještě ukaž, jak spinkali, takhle tam seděj nějak vyděšeně. A co ten rodičovskej zmetek?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Srp 2011 13:13
- Nahlásit
Baico
Žeryček vypadá ve stanu nějak zkrošeně
DÍKY, paní von kdo by po ránu tak nevypadal, že? teď mi došlo, že to vlastně byla jeho první noc mimo domov ... jo a v sobotu měl třetí narosky, ale nepopřáli jsme mu a ani nic nedostal, bo hned ráno se chtěl porvat s Rexíčkem takže mu taky laskavje nikdo nepřejte
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 13:16
- Nahlásit
Tinta76
von kdo by po ránu tak nevypadal, že?
Te jest svatá pravda. Velmi dobře si vybavuju ta rána v Mlíkoších
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Srp 2011 13:16
- Nahlásit
Gerda
Žeryček má stejný kšírky jako Mařenka - máte stan Coleman? Ještě ukaž, jak spinkali, takhle tam seděj nějak vyděšeně. A co ten rodičovskej zmetek?
Tak to má Mařenka stejný kšírky jako Betynka Stan máme Husky ... jak spinkali ukázat nemůžu, bo jsem to nevyfotila ... Rodičovskej zmetek? Jako Žeryk? No je to zmetek, viz výše ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 13:29
- Nahlásit
Tinta76
šmarjá si je pletu s rexíčkem...stejně furt nevim, krom Květiny, co máš za psy, stejně jako nevim, kolik má dorotka dog.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 13:38
- Nahlásit
Tinta76
ty polský cesty jsou výborný, čék má pocit, že každou chvíli vjede do nějakýho statku ... akorát mi ale nejni jasný, jak jako se poláci hodlaj napojit na tu cestu, která k nim vede z kruháče, co je hnedka za Hrádkem vypadá to, jako by počítali s variantou, že na hranici daj nějaký šutry a ceduli "pouze pro pěší"
Přesně tenhle pocit z toho mám taky, čím dál od hranic, tím jsou silnice lepší a i značení je trochu srozumitelnější, ale okolo hranic teda dost hrůza
Ohledně toho kruháku - já bych řekla, že tak nějak čekaj až to někdo za ně zaplatí a následně udělá. Německo už má hotovo, z naší strany je to už taky ok, chybí akorát to Polsko, ale tak co, třeba až budeme v důchodu, tak si tam budeme moct taky zajet nakoupit třá do Sienavky
Baico
Te jest svatá pravda. Velmi dobře si vybavuju ta rána v Mlíkoších
Mlč, kristova noho, snažím se to vymazat ze své paměti
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Srp 2011 13:40
- Nahlásit
Gerda
Rexíček je staroušek, je to ťutínek, kdyby chtěl, tak má už Žeryk natrženou řiť ... je jenom štěstí, že na něj Rex dlabe
Takže krom Květiny, Rexíčka a Žeryčka máme ještě Betku - nahatku, někde tu má dokonce samostatný téma o tom, jak byla nalezena a je v útulku
lidi, mě se strašně nechce makat ....
teď jsem si ještě vzpomněla, jak jsme byli v těch Jizerkách, tak jsme stanovali v kempu v Tanvaldě ... jsem pak doma následně zjistila, že jsme si postavili stan přesně na tohle místo http://www.tanvald.cz/webcam/cam4.php jako muselo bejt děsně vtipný minutu po minutě sledovat, kterak třá stavíme stan , jakože bez hádek to prostě nejde eště, že to nemaj v archívu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 13:48
- Nahlásit
Tinta76
jsem pak doma následně zjistila, že jsme si postavili stan přesně na tohle místo
Tak ale to je strašně vtipný )))))))))) Ste teď tanvaldská hvězda televizní ))))))
Takže krom Květiny, Rexíčka a Žeryčka máme ještě Betku - nahatku
No tak to si v životě nezapamatuju, zůstávám u Květiny ))))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 13:52
- Nahlásit
Gerda
kdy se vrátí mamka mezi živý?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Srp 2011 14:00
- Nahlásit
Eldoguero
ale tak co, třeba až budeme v důchodu, tak si tam budeme moct taky zajet nakoupit třá do Sienavky
no ale vono to tak teda vůbec nevypadá
jo a víte co se mi ještě včera stalo, jak jsme jeli domu ... mušovi jsem o tom zakázala komukoliv vyprávět ... si tak pěkně rychle svištíme, chci zařadit pětku a furt to tam nešlo vrazit, dva!!! slovy dva!!! pokusy jsem dala, než mi došlo, že je to zpátečka strašně se stydím, ale bohužel už to nelze vzít zpět
Gerda
Tak ale to je strašně vtipný )))))))))) Ste teď tanvaldská hvězda televizní ))))))
jako radši se jenom směju a vůbec se nesnažím vybavit, co jsme tam všecko dělali, když se zrovna nikdo nedíval ...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 14:07
- Nahlásit
Tinta76
chci zařadit pětku a furt to tam nešlo vrazit, dva!!! slovy dva!!! pokusy jsem dala, než mi došlo, že je to zpátečka¨
tý volééé
tak ještě, že jsi na to vůbec přišla
Tohle se mi stalo kdysi, když měl muš ruku v sádře, jeli jsme od doktora a já mu řadila, aby si nezničil sádru ještě měkkou hned za čerstva. Ale to jsem byla spolujezdec a ještě jsem ani neměla řidičák, zato vynadáno jsem dostala řádně vod muše - bo von je v autě děsně akresivní
S tou silnicí nevím, ale když čék jede okolo a podívá se směr Polsko, tak se ani nechce věřit, že by tam měla někdy vůbec nějaká silnice vést Osobně vůbec netušim proč to takhle dělali, když poláci ještě nemají udělaný ani příjezdový cesty tím směrem, natožpak rychlostku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 14:09
- Nahlásit
Nic lidi, pověsila jsem prádlo, takže čekám každou chvíli déšť
A hlavně mě huš bolej nohy a ruce, jak furt odbíhám a zase přibíhám k netu a oči, jak furt dočítám, bo na to chudinky vůbec nejsou zvyklý jako na dočítání myslím.
Du ven, na chvíli, pak mastím zase na veterinu s miminem.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Srp 2011 14:17
- Nahlásit
Eldoguero
tak ještě, že jsi na to vůbec přišla
tak vono to tam hlavně nešlo vůbec narvat (a že jsem se jako fakt snažila ) a ani to moc neřvalo, jenom takový decentní grrrrr, ale ne jak když nedošlápneš spojku a narveš to tam, to řve daleko víc ... horší by bylo, kdyby se mi to povedlo a pustila jsem spojku, to by byl čardáš
hele pamatuješ, jak v polsku tudle stavěli dálnici a nestrefili se s napojením o 5 kilometrů? možná, že to napojení maj už dávno postavený ... to jenom my víme prt
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 14:25
- Nahlásit
Tinta76
horší by bylo, kdyby se mi to povedlo a pustila jsem spojku, to by byl čardáš
To jsem právě myslela
hele pamatuješ, jak v polsku tudle stavěli dálnici a nestrefili se s napojením o 5 kilometrů? možná, že to napojení maj už dávno postavený ... to jenom my víme prt
no jo, vidíš, tohle mě vůbec nedošlo, voni už to maj postavený a my je takhle podceňujeme
A už du
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 14:54
- Nahlásit
cau decka!
co je noveho?u nas pohroma!!!!jsem se vzbudila a celej byt komplet sesranej a posranej od hajana!!!!amina jsem mela v pokojiku,spal se mnou,haja na chodbe a po celem byte.mati byla pryc jen pulhodinu a haja mi krasne vymaloval!takze jak jsem vstala,tak jsem mela co delat,doufam,ze nemate tak posrany den jak ja.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 14:57
- Nahlásit
nemethova5
celej byt komplet sesranej a posranej od hajana!!!!
Pani lity lity. On je chudák Hajánek nějakej posrávací
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:05
- Nahlásit
nemethova5
jé to lity moc
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:09
- Nahlásit
nemethova5
buba je po terzorafii, nevím jak se to píše, má oko překrytý třetím víčkem na 14 dní aby bylo ve tmě a samo se biologicky hojilo, já jen mazat dál mastičkou a udržovat v čistotě, uvidí se co bude dál
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 16:04
- Nahlásit
nemethova5
u nas pohroma!!!!jsem se vzbudila a celej byt komplet sesranej a posranej od hajana!!!!
ješíš,biologickej hajaní outok...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 16:06
- Nahlásit
Marushješíš,biologickej hajaní outok...
to je spíš zásadní nepochopení, pže šlápnutí do psího výkalu znamená štěstí, tak asi se Hajanoj zdála panička málo šťastná, tak chtěl, aby se tomu prostě nemohla vyhnout
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 16:19
- Nahlásit
lidi, poďte mi sem uklidit a trošku za mě máknout Mi se nechce vůbec nic
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 16:44
- Nahlásit
Hele Davítková už na Vysočině pracuje u UPC
http://www.novinky.cz/krimi/242079-domacnosti-na-v ysocine-kontaktuje-falesny-exekutor.html?ref=boxD
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 16:50
- Nahlásit
Gerda
No ale dělá to evydentně blbě když už na ni přišli
|