| Autor |
Zpráva |
Venta
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 23:04
- Nahlásit
taktéž dobrou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 23:13
- Nahlásit
hmm buba od tý doby co jsou na mase víc chrápe, nevidím moc souvislost ale je to tak
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 07:14
- Nahlásit
Vstávat, né?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 07:27
- Nahlásit
Nazdar žumpo, su unáááááááávené. :zívajícísmajlík:
Víkend byl super, Anísek chtěl zavraždit nejdřív Tobyho (vysvětleno šutrem) a poté Arčíka (vysvětleno bungee jumpingem...). Je to drsný vlčák.
Toby je velmi unaven, jednak proto, že mu Elišky přítel neustále říkal Tiborku... a druhak proto, že se mu moc líbil Šéfíček a tak pořád chodil vedle něj a dělal taky služebního psa. Jako že se díval stejným směrem a tvářil se stejně jako Šéf.
Taky jsme viděli pár fakt velkej ptákůch, Eliška si na ně šla hned šáhnout samozřejmě, pravda je, že ani Matěj neodolal, fotky snad dneska přesypu do PC a dám na rajčinu.
Blbís také stopoval ve čtverečku, prej mu to de.
Dobře jsme pojedli a velmi popili, bylo veselo až hravo.
Jak jste se měly vy, pipiny?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 07:35
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice. Vyrážím na kanystry se ščeňatama, to zase bude prča
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 07:40
- Nahlásit
Dobré ráno!
podávám hlášení ze schůze. Včera jsem přijela v půl dvanáctý a šla rovou spát.
Takže výbor zůstává ve stejném složení, s tím že slečnu jednatelku jsme trošku křísly. Takže vypadá, že se probrala.
Jinak se návštěvníkům ze Žumpy mám jménem výboru omluvit za nedorozumění, které vzniklo. Není problém aby jste jezdili dál a klidně i v deset, s tím, že cvičící (kousací) zaplatí 50 kč do klubové pokladny. Zbytek výboru se postavil za nás s Michalem, že cvičák nemá být uzavřená společnost, tudíž slušní hosté jsou vítaní a za jejich chování odpovídá ten, co si je pozval. Byli bychom i rádi, kdyby čas od času zavítal Jiřík, aby se kouslo i na jiného fíka a mohli si kousnout i Matějovi psi.
Janička spratek napsala 2 stránky připomínek, kdy chtěla zredukovat počet členů výboru a podobné srágory. A navíc chtěla ještě, aby jsme dělali i kurzy pro pokročilé, bohužel už nenapsala, kdo by je asi vedl. Dohodli jsem se, že pokud bude i nadále prudít, tak jí kopneme do prdele, protože kromě hezkejch fotek z ní nic nemáme a dělá akorát problémy. Další hojnou připomínkou bylo, že 100 Kč za obrany je moc. Naši milý členové totiž nemají vůbec reálnou představu o tom, kolik se platí jinde, neb na jinej cvičák nazavítali.
Proto bych vás chtěla poprosit o jméno figuranta, cvičák a kolik platíte. A pokud je figurant členem vaší ZKO, tak jestli za kousání platíte. Chtěla bych ji to hodit na nástěnku, aby viděli, jak to chodí jinde a udělali si reálný obrázek.
Kurzy s Michalem povedeme i nadále.
Skupinu na FB smazala Janička spratek jako její zakladatel, prý to není ofi stránka.
Jinak padl návrh, abychom se s Michalem omluvili s Michalem členské základně za své neadekvátní chování. Oba jsme to striktně odmítli,protože v tu chvíli se nedala věc už řešit v klidu. Evidnetně to zabralo, protože najednou Luďka s Kubou sami od sebe posekali trávu na celém cvičáku.
S Michalem jsme si řekli, že končí demokracie a zavedeme lehkou diktaturu, aby si členská základna moc nevyskakovala. Evidnetně si demokracii nezasloužej.
Takže to dopadlo dobře a já zůstávám ve Zlosyni. Všem děkuju za podporu a nabídku azylu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 07:47
- Nahlásit
Baico
Takže to dopadlo dobře a já zůstávám ve Zlosyni.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak se návštěvníkům ze Žumpy mám jménem výboru omluvit za nedorozumění, které vzniklo. Není problém aby jste jezdili dál a klidně i v deset,
Najednou má Marcela dost kotců, aby se tam její jeden pes vešel...?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 07:56
- Nahlásit
jbat
Najednou má Marcela dost kotců, aby se tam její jeden pes vešel...?
Ona není člen výboru, takže tam jednak nebyla a jednak připomínky, že by návštavy měly jezdit mimo výcvikové hodiny je naprostá kravina a byly výborem smeteny ze stolu. Neb kotců je dost dobrejch lidí se vejde hodně. Prostě končíme s demokracií a zavádíme diktaturu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:00
- Nahlásit
Baico
Prostě končíme s demokracií a zavádíme diktaturu.
ono na tom něco bude...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:12 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
jbat
ono na tom něco bude...
Evidentě ano, protože bohužel se objevili lidi, kteří si Michalova demokratického přístupu nevážili. Myslím, že někteří se budou velmi divit.
Edit: Sejmula jsem z Gerdy prokletí prvního příspěvku na stránce
A moc gratulujeme Agátě s panem Sašou k vynikající reprezentaci Žumpy!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:14 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
Čuuus bambůůůs, bobani!!! Sem zpět! Víc mrtvá než živá, ale totálně uzážitkovaná a hepy! Pokořily sme Šeráka, 96 velmi drsných km, kopec střídal velekopec, chcalo a chcalo a chcalo, cesty se změnily v potoky a potoky v řeky, les v bažinu a bahení lázně, a my to dokázaly. Sem na nás obě velmi hrdá, páč těch co to nedali bylo mnoho. Bonička si přivezla oťapané tlapky a zase hotspoty ale veselou mysl (což celé dva dny na trase hlásila světu, že bígl de, kdyby to náhodou někdo v okruhu 10-ti km nevěděl), já taky oťapaný šlapky, obvyklé puchýře, hromadu zážitků a ještě veselejší mysl.
Může mi někdo udělat tejdení výcuc? Jakože esli se stalo něco podstatnýho?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:27
- Nahlásit
čus dyktátořííí a zdravím též Tiborka ))))))))))))))))))))))))))))
nemám apsolutně čas a peníze,tagže mi neserte a nepyšte nigdo ňyc,akorát mi pošlete nějaký prachy!!
Baico
toš dobře,pani,uvidíme jaxe to celý vyvrbí,ale neslibuju nic,sem problematická povaha
bonc
Může mi někdo udělat tejdení výcuc
ne
agáta
pani gratulujem sašoj k umístění,dybyste mu to nekazila moch bejt první
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:27
- Nahlásit
davidkova renata
hubnutí třikrát nazdar!!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:30
- Nahlásit
davidkova renata
zdravím též Tiborka
Vole. ))))))))))))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:32
- Nahlásit
Baico
hele ted řikaj f telce,že včera večer ve Velvarech napad rotvík údajně svýho pána,co s nim někde v objektu hlídal..psa zastřelil přivolaný myslivec a chlap je prej těžce raněnej ve špitošce..to zas bude
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:34
- Nahlásit
davidkova renata
Hele, nevím proč, ale včera jsem na tebe intenzývně myslela, dyš jsme projížděli zastávku Nelahozeves - Zámek.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:35
- Nahlásit
davidkova renata
hele ted řikaj f telce,že včera večer ve Velvarech
No tak to je pěkný zviditelnění. Skoro stejný jak od Jiráska
toš dobře,pani,uvidíme jaxe to celý vyvrbí,ale neslibuju nic,sem problematická povaha
Chápu, ale i Michal si moc přeje, aby ste dál jezdili. A ať si všichni kreténi a rejpači políběj prdel a zametou si před vlastním prahem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:35
- Nahlásit
jbat
ale včera jsem na tebe intenzývně myslela, dyš jsme projížděli zastávku Nelahozeves - Zámek.
to bé zřejmě tim,že sme zcela nečekaně míjely těsně ceduli s nápisem Nelahozeves při cestě tam i s5 )
makrel
hubnutí třikrát nazdar!!!!
nazdar ))
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:37
- Nahlásit
Dobré ráno, jsem nějak mrtvá, vůbec si nepřijdu vyspalá. Je to divné.
Co se tu dělo od pátku? Aspoň ve zkratce, vejcuc se tady čekat nedá
Gerda
Mám doma domeček pro Maryji, budeš ho chtít někam dovézt, jinak bych nečekala, že se může skládat až tak blbě...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:37
- Nahlásit
jbat
Hele, nevím proč, ale včera jsem na tebe intenzývně myslela, dyš jsme projížděli zastávku Nelahozeves - Zámek.
jbat
Však jsme včera k zámku Nelahozeves téměř na dohled došli na prochajdě u nás, byl jen schovanej za kopcem. Až budeme mít víc času, tak tam holky dovedu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:38
- Nahlásit
Atusch
jinak bych nečekala, že se může skládat až tak blbě...
))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Co Atíček??
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:40
- Nahlásit
davidkova renata
bonc
Může mi někdo udělat tejdení výcuc
ne
Zrovna sem si řikala, že se zeptám, co novýho za ten tejden. Tak už nic teda
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:40
- Nahlásit
Baico
Až budeme mít víc času, tak tam holky dovedu
asi bys měla, je to tam strašně táhne asik.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:41
- Nahlásit
Atusch
Co se tu dělo od pátku? Aspoň ve zkratce, vejcuc se tady čekat nedá
Nejdůležitější info je, že Renata s gerdou trefily až ke mě před barák a pak to Gerda korunovala tím, že naprosto sama bez problémů našla ve Velvarech Jednotu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:41
- Nahlásit
Baico
pak to Gerda korunovala tím, že naprosto sama bez problémů našla ve Velvarech Jednotu
ne ne...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:42
- Nahlásit
jbat
asi bys měla, je to tam strašně táhne asik.
No musíme, tím se určitě zruší to prokletí
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:44
- Nahlásit
Zdarte žumpo!
bonc
Ty nejseš normální :-P Néé, jste dobré holky, fakt jako, kdo tohle došel, nezhyne!
My jsme to zabalili, nejsem žába jsem zjistila, že jsem stará a lemřivá, už mě to překonávání sebe sama asi přešlo... Gratulujem fakt jako!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:44
- Nahlásit
jbat
ne ne...
Jojo, je to neuvěřitelné, ale je to tak. Renata zůstala se mnou na Bučině a Gerda jela sama pro pečivo. A než Nána zjistila, že není Ježíš, ale spíš Mojžíš, protože nedokázala přejít po vodě přes náš bazén, ale voda se pod ní rozestoupila, tak byla Gerda zpět i s nákupem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:54
- Nahlásit
Nazdra ženy, právě jsem okontrolovala, že mám natočenou celou Agátovou poslušnost a obranu, zabírá mi to skoro celý disk v práci.
A tady je Fufu na cestách:
A tady Nastoupil přistoupil vystoupil sklidil očesal debil:
Bajkofce gratuluji k úspěchu v jednání, za ní a za přecedou přijedem rádi, a přísaháme, že ještě nějaký škandálek stvoříme ))))
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 08:56
- Nahlásit
Dáška
My jsme to zabalili,
jo? absolutně nemam přehled kdo všechno to zabalil, padaly tam nějaký hrozný numera, jakože 25 lidí to vzdalo či co. Kde jste zapíchli? My jsme druhej den už šly těžce na pohodu, nevěděla jsem jestli to Bonita dá krz ty rozmáčený, šotolinou otlačený tlapy, ale šla si v botkách jako pán. 12km před cílem jsme daly ještě hodinovou pauzu, takže jsme došly čerstvé a spokojené, štěkajíc
|