| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 20:17
- Nahlásit
Baysha
Korina měla tuhle hrčku nedávno, na krku, po očkování, Mařena jí měla loni též, cca měsíc po očkování, do měsíce to zas zmizelo. Tvrdá boulička v těle, ne na kůži.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 20:23
- Nahlásit
Gerda
tak tos mě uklidnila, já nevěděla, že to vznikne až takhle pozdě dík moc
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 20:26
- Nahlásit
což mi připomíná, že bych měla zkontrolovat očkovák, za chvilu to bude rok od poslední kombinace...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 20:31
- Nahlásit
davidkova renata
Kalba dobrá, je mi děsně blbě! trifidi nebyli, byli jen albánci, o kterých si Maruš myslela, že po nás dou a jà se zas děsně cejtila, že je kdyžtak zmlàtim
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 20:33 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Crysa
nezvažoval nějaký spolujezdčení?
když Michal má nepravidelnou pracovní dobu a vozit pokaždý někoho jinýho, to se nám moc nechce. Bosyňský, co jezděj Prahu, jezděj jednim autem, páč pracujou společně.
pokud to jde, tak vozí známou ze Střednice
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 20:34
- Nahlásit
Baysha
Zkontroluj si, jestli už Bajšena nedostala tu tříletou vzteklinu, mě málem Mařenu navočkovali znova, sestra si toho všimlka, že má tříletou vakcínu, já vůbc nevěděla, že nějaký tříletý vakcíny jsou. Takže teď má jen normoš kombinace, popravdě ani nevim, co jí píchaj, na vzteklinu jde až příští rok.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 20:36
- Nahlásit
zuzanarosakova
Kalba dobrá, je mi děsně blbě!
mi taky, ještě jsem to dneska dorazila vínem
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 20:41
- Nahlásit
kachna_když Michal má nepravidelnou pracovní dobu a vozit pokaždý někoho jinýho, to se nám moc nechce
to byl jen nápad, že by někdo aspoň na béňo přispěl.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 20:42
- Nahlásit
Děcka to je spavo, že tu snad padnu držkou do klávesnice a usnu ve špinavejch teplákách.. v telce hounou..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 20:46
- Nahlásit
Crysa
Pche, jaký spavo? U mám vypráno, upečenej merunkovej guláč, teda pernik vlastně, nasmaženo dvanáct palačinek do práce, namícháno tvarohová věc dovnitř - mňááááááááám, teď jdu konečně kouřit na balgon. Jak se má Kámen a děfčata?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 20:48
- Nahlásit
Crysa
Jaký houno? Na hejdžbíou jde třetí díl upíra Edvórda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 20:48
- Nahlásit
Fůůůj, stigma, furt začínám stránkýýýýýýýýýýý ))) Ženy, hotofson, co děláte, pote si povídat, než pudem vycvrnkat čokle a spinknout si
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 20:52 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Crysa
spavo
no to mi povídej sem fstávala v 10 a odpo mě spolehlivě jako pokaždý uspaly vraždy v midsamru
Tak Agáta je asi 26 na stopě měla 75 bodů a vypadá to že Vácha s tím divným kontrolákem vyhrál
jo a na ksichtbůku si asi zlosyňský smazali skupinu
Biluška
Crysa
Jaký houno? Na hejdžbíou jde třetí díl upíra Edvórda
jooooo a na primě sou ptácí ve vostnech
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 20:53
- Nahlásit
čau děfčata, hele je ňáká šance, že mi bude zase růst normálně obočí jako dříf dyž mi vohořelo?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 20:57
- Nahlásit
GerdaPche, jaký spavo? U mám vypráno, upečenej merunkovej guláč, teda pernik vlastně, nasmaženo dvanáct palačinek do práce, namícháno tvarohová věc dovnitř - mňááááááááám, teď jdu konečně kouřit na balgon.
vy jste taky divná paní já mám taky vypráno, ještě se budu věšet, uklizená zahrada od nášlapnejch min a odvenčeno do bezvědomí.
Jak se má Kámen a děfčata?
Kamínek je brodivec, zas koštoval všechny louže, ještě teď má kolem pindíka uschlý bláto z louží. Byl prvně vzat prořezávákem a furmíkem a vypadá už dospěláčtějc Holky v pohodě, vyvenčený, vylítaný, Maňasku zabíjely a lovily, Kamínka učili lof fstelké Máni.
Biluška Na hejdžbíou jde třetí díl upíra Edvórda
Nemaje edžbýou.. nemaje ani Edvarda
Alexano to mi povídej sem fstávala v 10 a odpo mě spolehlivě jako pokaždý uspaly vraždy v midsamru
mě uspává dneska všechno, nějaký těžký tělo.. je pod mrakama, takejma skoro deštivejma, tmavo je..
Tak Agáta je asi 26 taky pěkný
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 20:58
- Nahlásit
Pumpa
myslím že jo
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Pumpa
jo, to doroste
Gerda
Prosím já nedělám nic. Celý den Sem si říkala, že si jednou za rok můžu dovolit den volna . Furt jenom spím, válím se, koukám na filmečky, čtu knížečky a hraju karty s počítačem . Večer jsem akorát fšechny zvíženy nakrmila a tím to zhaslo. V předsíni leží nevybalené věci z výstavy a fšichni je překračujem. Mě to neva, essi to va někomu jinýmu může je klidně uklidit . Zítra ale musím začít zase makat
Mimiňáci pojedou poprvé na kanysku, budou z nich kanystroví psi. Jsem zvědavá jak se osvědčí . Do ústavu už jsem vzkázala, že musíme terapeutit v místnosti bez koberce
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Jaktože nečumísš na ptáky v trní?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 20:59
- Nahlásit
Pumpahele je ňáká šance, že mi bude zase růst normálně obočí jako dříf dyž mi vohořelo?
naroste ti f protisměru a bé z tebe rýčbek
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:09
- Nahlásit
Crysa
a bude taky muset pokousat Impacta?
Crysa
Dík za kontakt na spolujízdu, ale myslim, že by se toho Michal bál, já popravdě asi taky.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:10
- Nahlásit
kachna_a bude taky muset pokousat Impacta?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:11
- Nahlásit
Alexa
nesmazali, udělali z ní tajnou Výsledky na cacitích stranách ještě nejsou....
Crysa
a kdy vás zase uzříme?
Biluška
šmarjá ty bys měla mít teď sanatórijum (RIUM!!!) po těch děckách )) Musíš si odpočinout řádně, abys mohla dát dokupy dům a latifundie.
zuzanarosakova
nečumim, ještě sem neviděla žádnej díl, tak s tim už nebudu začínat )) ty čumíš?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:14
- Nahlásit
Gerda
nesmazali, udělali z ní tajnou
a tak to jo, co jim má co kdo číst jejich moudra
Výsledky na cacitích stranách ještě nejsou....
a jo už jsou, ale pořadí si musíš spočítat sama
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:16
- Nahlásit
GerdaVýsledky na cacitích stranách ještě nejsou....
http://www.malinois.ic.cz/dokumenty/vysledky_2011/ cacit2011.pdf
a kdy vás zase uzříme? nejdýl za tejden v Mlíkoších
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:24
- Nahlásit
Alexa
odpo, když jsem koukla, ještě všechny nebyly, počítat neumim, tak počkám, až to tam dopíšou ))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:27
- Nahlásit
jdu se svalyt s upírama, tak dobrou s kobrou
Gerda
ježišmarjá zase další rijum
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:31
- Nahlásit
Hlášení :
stopovat sice umíme, ale dnes jsme to úspěšně maskovali
ulovili jsme s panem Sašou je 78 bodů.
A umístili se na skvělém 29. místě
Děkuju všem za podporu a mocné fandění a drahokamy pro štěstí a fujtajbly a tak. Pánbů vám to snad nějak vrátí , to uvidíte časem .
Gerda
To jsem nevěděla, že jsi přišla o drahé kamení prostřednictvím toho ošklivého psa. Už jsem mu řekla TYTYTY ošklivej pejsku, ale vůbec to s ním nehlo, tak ho buď zmlátím nebo nechám utratit - podle toho , co vyjde levněji.
Teď by se slušelo říci, že nahradím všechny škody, ale to prosím vůbec, ale vůbec nečekej, mé drahé kamení se mi totiž tuze líbí a s nikým se dělit nebudu.
No ještě to proberu se svými právníky.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:31
- Nahlásit
Gerda
Nečumim, už jsem to viděla 100krát a ta Meggie mi vždycky připadala jako strašná píča a ten černoprdelnik taky dement, takže mě to nikgdy nedojímalo. Ale myslela jsem, že tady na to čumìte všichni
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:32
- Nahlásit
zuzanarosakova
já vůbec, nesnáším to
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:33
- Nahlásit
makrel
jako čemu se chechtáš?
Biluška
uš to trvá docela dlouho
Crysa
třá na tom eště něco vydojim... prachy se hoděj....
|