Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8235 . 8236 . 8237 . 8238 . 8239 . 8240 . 8241 . 8242 . 8243 . 8244 . 8245 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 18:12
- Nahlásit

Crysa
Co Žumpa dítě? Přežilo cestu?

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 18:14
- Nahlásit

Biluška
Hele a ty si chceš nechat pikárda dovéz za velký prachy!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=22186263449 8420&set=a.221862437831773.63114.202443219773695&t ype=1&theater

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 18:17
- Nahlásit

BiluškaCo Žumpa dítě? Přežilo cestu?
Jojo, moc děkuji i Danuš vzkazuje mnohé díky cestu přežilo děcko v pohodě, ještě si užívalo pohostinosti paní co jí vezla (což z žumpadítěte vypadlo až když se podařilo Daně milé paní vnutit alespoň smybolický peníz za cestu a paní zmizela v dál) paní se totuž dušovala jak fakt nic a nic nechce.. tak jí prej ta malá.. ehm.. nenasyta vyžrala solidně dobrý tři kila v hospodě na obědě
Jinak se na ní připrav, už je prej rozhodnutá že příště jede znova povidala celou cestu z Hradce až do Obříství, dneska měla jet k tátovi a už přemejšlela, jak tátu přiměje, že jí udělá aspoň skočky a jak ude trénovat něco z dogdencingu.. jako v tomhle je naprosto jiná, jste paní fakt zázrak!! páč do tábora jsem měla pocit, že ani neví, kterym koncem napřed se pes vodí
Zlatý ručičky, fakt máte s Mášenkem můj vobdif, já bych to nedělala ani vomylem ty tábory bych to umlátila hned u vrat ty PZtka

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 18:22
- Nahlásit

jablunka
Hele a ty si chceš nechat pikárda dovéz za velký prachy!
noooo, víš...já chci toho pikárda tak nějak skrz tu povahu . už nechci nic co chodí se staženým ocáskem a bojí se každého šustnutí, takových už tudy prošlo dost. Chci svoji Velkou Pumu co bude dělat parťáka Staré Pumě

I gdyž včera na výstavě jsem potkala Lagoto Romaňolo a taky mě docela zaujali

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 18:24
- Nahlásit

Crysa
. jako v tomhle je naprosto jiná, jste paní fakt zázrak!! páč do tábora jsem měla pocit, že ani neví, kterym koncem napřed se pes vodí
Ono ji docela skříplo gdyž jeden trénink furt dělala kraviny (zejména své naschválnosti jiným psovodům) a já na ni byla dost nasraná. Pak se přišla zeptat essi jí to jako jde a já jí odsekla, že Samba by byla výborná gdyby jí to furt nekurvila . Sklopila uši, odloudala se pryč, ale od dalšího tréninku byla tisickrát lepčejší

Grin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 18:34
- Nahlásit

Biluška
Biluško, co je Puma za rasu?? Už sem chodím asi 9 měsíců a teď jsem si uvědomila, že to nevím!!! Představuju si ji jako pumu

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 18:37
- Nahlásit

Grin
puma je přece pumi

Grin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 18:37 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

Biluška
ha sorry jsem asi píča.. dočeTla jsem ten příspěvek vejš.. pikardskej ovčoun?

Grin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 18:38
- Nahlásit

Biluška
neblbni

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 18:40
- Nahlásit

Grin
fakt neblbnu . Je to pumi, i když si spousta lajků myslí, že je to kříženej pudl a mám ho z útulku

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 18:45
- Nahlásit

Grin

Čus, jak to dopadlo s tou tvoji švagrovou vlasně? Vdala se za toho Tunisana??

Grin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 18:59 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

Biluška

mazec, já si představovala nějakou akitu nebo ... nebo nevim prostě něco děsně drsnýho

zuzanarosakova
ahoj, mno hele odletěla asi před tejdnem, ještě není vdaná, má se vdát nějak za 4 dny, teď tam odletěla za ní její máti kopnout ji do prdele, trochu po česku zfackovat jeho příbuzný a vůbec jako vyjádřit svůj nesouhlas... ale říkala že prostě to nebude hrotit, že když je blbá je blbá ale nechce aby s ní do konce života nemluvila.
Halt maj strach no, ale mám pocit že máti (která je taková akčnější než otec) už ta holka nahlodala a trochu ji přesvědčila, že by to mohlo vyjít... no děs. Ale jinak to tady nikdo neřeší, muj muž i jeho otec - stejný povahy - odmítaj už k tomu cokoli říkat a vyjadřovat se....

Grin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 19:11
- Nahlásit

konečně padla a jdu domuuuuuu jupííííííí a teď tejden volna!!!!

huráááá

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 19:15
- Nahlásit

Nazdar kobry! Mařena už je napíchnutá, zhubla od března 1,5 kg, má 18 kil. Pan doktor jí pochválil, řikal, že pořád vypadá jako štěňátko a že až teprve teď se jí začíná dělat zubní kámen na zadních zubech, jinak že je má mocinky pěkný. Ale taky chtěl řezat bouli, tak sem řikala, že jedinej, kdo bude teď Mařenu řezat, budu já, až mě zase bude zlobit.

Bajčí meruňky už jsou v koláči v troubě. Hádejte, co z toho bude? Merunkovej perník ))

Biluška
Lagoto romaňolo sem taky koumala, je to takovej prapudl, přijde mi to moc zajímavý plémě! A je to velký tak akorát

Bajkofka
Tfuj tfuj tfuj flusám tě na schůzi, ať se domluvíte jako slušný lidi a neni žádnej škandál zloveskej.

Grin
Furt to tu holčinu nepustilo? Tyjo....

Grin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 19:19
- Nahlásit

Gerda
nikolivěk... a asi nepustí, to prostě už je předurčený k tomu bejt průser...

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 19:24
- Nahlásit

zdar trupky!

Nevím, co to je, a su dost vyděšená. Bajši sme dneska objevili na rameni hrčku. Asi dvoucentimetrovou, tvrdou a ohraničenou, v podkoží, pohyblivou vůči kůži a nijak zvlášť bolestivou. Co to kurňa může bejt???? Určitě to nemá dýl jak pár dní...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 19:28
- Nahlásit

Baysha

Co je to hrčka?

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 19:28
- Nahlásit

zuzanarosakova
bulka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 19:30
- Nahlásit

Baysha
nemůže to bejt po klíštěti?
zuzanarosakova
co fčera kalba? byly trifidi? .-))
Biluška
to je vyjímečně celkem koukatelnej péf ten skoropudl)

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 19:31
- Nahlásit

davidkova renata
jednak má Advantix a měsíc klíště neměla a druhak myslím, že po klíštěti by měla otok v kůži, ale tohle je hloubš v podkoží, s kůží to není spojený... právě mě nenapadá nic "neškodnýho"...

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 19:33
- Nahlásit

Baysha necestuje jí jenom čip? Známý čupka ho měla na roce v podpaží a původně byl zaváděnej vzadu na krku..

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 19:34
- Nahlásit

Crysa
to mě taky napadlo, ale čip má nalevo a todle je napravo - a pochybuju, že by čip vyrobil dvoucentimetrovej útvar

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 19:38
- Nahlásit

může to bejt reakce na injekci, kterou měla před víc jak měsícem??? to je asi taky hovadina, co?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 19:41
- Nahlásit

Baysha
může to bejt reakce na injekci, kterou měla před víc jak měsícem??? to je asi taky hovadina, co?
neni to kravina,kdysi mě takhle vyděsil kocour páč na injekci před x tejdnama sem dáávno zapomněla..jiank je hezké jak věříš advantiksu,to teda neni můj případ páč s obojkem měla jen o něco méně klíštat než bez něj

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 19:43
- Nahlásit

davidkova renata
fakt žádný klíště neměla, před Advantixem tak jedno za den až dva dny...

zkusím pohledat něco o tý reakci na injekci, předtím sem si na to nevzpomněla, už su o malinko klidnější

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 19:49
- Nahlásit

Bayshamůže to bejt reakce na injekci, kterou měla před víc jak měsícem???
může to bejt.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 19:52
- Nahlásit

Baysha
něco o tý reakci na injekci
jako nevim esi by to byla přímo reakce na tu inj. látku,spíš jako myslim,že to třá nějak blbě měla píchlý,mohlo se tam cosi zapozdřit či ten vpich se moh nějak nepovíst..chápeš jakože ne přímo na tu látku ale celkově

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 19:56
- Nahlásit

davidkova renata
já to chápu, vím o tom v souvislosti s očkováním, dokonce jsem si (hlava děravá) vzpomněla i název - postvakcinační granulom...

jen jsem to předtím hned vyloučila, páč na očkování jsme byli už hodně dávno, a teprve teď jsem si vzpomněla, že po kastraci dostala dvě injekce - atb a na bolest, tak to by snad mohlo bejt ono...

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 20:14
- Nahlásit

davidkova renata
to je vyjímečně celkem koukatelnej péf ten skoropudl)
FAkt? . Tak to teda skoropudla škrtám a trvám na pigárdovi, nebudu si kazit imič

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 20:15
- Nahlásit

BiluškaOno ji docela skříplo gdyž jeden trénink furt dělala kraviny (zejména své naschválnosti jiným psovodům) a já na ni byla dost nasraná. Pak se přišla zeptat essi jí to jako jde a já jí odsekla, že Samba by byla výborná gdyby jí to furt nekurvila . Sklopila uši, odloudala se pryč, ale od dalšího tréninku byla tisickrát lepčejší

Dobře ty!!

<< 1 ... 8235 . 8236 . 8237 . 8238 . 8239 . 8240 . 8241 . 8242 . 8243 . 8244 . 8245 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání