| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 22:51
- Nahlásit
starej slepej nadrženej pes a háravá nadržená hluchá čuba.......luxusní kombinace na víkend.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 22:55
- Nahlásit
jablunka
to máte novou erotickou hru na víkend?
Tak už fakt jdu, dobrou noc
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 22:56
- Nahlásit
Crysa
to máte novou erotickou hru na víkend?
jo a celkem hlasitou.
Tak už fakt jdu, dobrou noc
Zbabělče.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 23:10
- Nahlásit
Takže tam jedu do tý Dobříše i Nyxa zlověstnice!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 23:15
- Nahlásit
Marush
i Nyxa zlověstnice!
nezapomeň očkovák, pro jistotu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 23:40
- Nahlásit
FStááááááávat, odjéééééézd
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 23:42
- Nahlásit
Biluška
FStááááááávat, odjéééééézd
Magoréééééééé,eště ani nejsem ospalá.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 00:03
- Nahlásit
Ten hajzl psi mi vybeh za kralikem na sidlaku grr zabiju, vecer pekne jen se stopovackou! Gdys kralika ztratil, tak se otocil a vesele skotacil 'ke mne' a v puli cesty v puli privolani se este vysral!! kreten. Asi aby mi dal jeste vic najevo co o tom mym ke mne soudi
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 06:27 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
fstááávat, lemurýýý, venku svítí slůníčkoo!
kurňa, hned bych šla ven, gdyby se mě po noční nechtělo chrápat moc eště hodinu to tu musím vydržet...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 07:26
- Nahlásit
Ach bože, dobré jitro, nechce se mi vstávat, už mám uvařený termosky, půjdu se plaviti zase do spršičky, to jediné mě probírá.
Jabloň má víkend plný nadržených invalidů, Biluše bourá slovenské řidiče, Bajšová maká v noci, Adidasku hladěj policajti na proházce...prostě mezi vás s Mařkem nezapadáme, když sme tak báječně v pořádku...
Vstávejte, dělejte lidi, asi svítne slunko!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 07:29
- Nahlásit
A eště mi laskavě vysvětlete, proč v sobotu ráno, o prázdninách, v době, kdy se malý děti dívaj na telinu, dávaj film o holčičce, co umírá na dilatačku, je na přístrojích a už dvacet minut běží scéna, kdy děcko selhává, nahazuje, slehává, nahazuje, matka se s nim loučí a do toho holce zjistěj, že má leukémii??????!!!!!!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 08:46
- Nahlásit
Gerda
eště mi laskavě vysvětlete, proč v sobotu ráno, o prázdninách, v době, kdy se malý děti dívaj na telinu, dávaj film o holčičce
páč děcka mají být venku, dyš je tak krásně, a né čumět na blbou telku
a může na oplátku někdo vysvětlit mně, proč po půlnoci na Nově na dvoumetrovým monytoru dávaj asi šest dílů sestřičky Stefányje???
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 09:14
- Nahlásit
V žumpalandu je duch.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 09:36
- Nahlásit
impact
Juu a jak se to zjistilo ze tam je? Nekdo ho videl?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 09:37
- Nahlásit
GerdaA eště mi laskavě vysvětlete, proč v sobotu ráno, o prázdninách, v době, kdy se malý děti dívaj na telinu, dávaj film o holčičce, co umírá na dilatačku, je na přístrojích a už dvacet minut běží scéna, kdy děcko selhává, nahazuje, slehává, nahazuje, matka se s nim loučí a do toho holce zjistěj, že má leukémii??????!!!!!!!!
není nad to vědět od mala, do čeho jdem aspoň je maj maminky pak čím vydírat, "sněz tu polífku, nebo budeš nemocnej jak ta holčička v televizi" nebo "vyčisti si ty zoupky, nebo na shnilou hubu scípneš jak ta holčička v televízi".. apod. Je to dobré když děcko vidí něco docela ošklivého, je šance s tím pak pracovat ale stejně to nijak moc nevnímaj ty harantí, obzvláště pokud je to náročný na děj a emoce.. do určitýho věku to nevnímaj a pak maj už zmáknutej ovladač a přepnou si to na nějaký lítací japoncký kraviny kreslený.
Pozdravujte v Dobříši známý a pocestný, počasí se jim vyvedlo, mokrá tráva, slunko ale chad.. snad se jim všem zadaří a těm známejm víc
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 09:37
- Nahlásit
Gerda
Jabloň má víkend plný nadržených invalidů,
A do toho přijedou eště bejvalý sousedi.....původně chtěli přijet s Punkem(Taxe menuje jeden z jejich psů),ale to bych se asi veselení nezůčastnila a hledala rychlou volbu na Chocholouška.
impact
V žumpalandu je duch.
Tak to bude ten co fouk z ledničky danajase.
Dobréééééé rááááááno Vietnaméééééééé
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 09:38
- Nahlásit
Jen procházím, protože makám, čímž se asi zařazuju do skupiny divnejch lidí, ale nevadí mi to.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 10:09
- Nahlásit
jablunka
Tak to bude ten co fouk z ledničky danajase.
Jsi blbá.
Hele normálně jsem tam ráno dojela a bylo čerstvě spláchnuto. Slyšela jsem, jak protíká záchod. Tak tam du a šňůrka od splachovače se ještě kevjala. Jenže problém je, že tam je to technicky nemožný, aby tam někdo byl, aniž bych ho viděla mezi tím, co jsem odemykala dvoje dveře a cpala dovnitř kolo.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 10:15
- Nahlásit
impactHele normálně jsem tam ráno dojela a bylo čerstvě spláchnuto. Slyšela jsem, jak protíká záchod. Tak tam du a šňůrka od splachovače se ještě kevjala. Jenže problém je, že tam je to technicky nemožný, aby tam někdo byl, aniž bych ho viděla mezi tím, co jsem odemykala dvoje dveře a cpala dovnitř kolo.
tak ještě duch nebo duchna s průjmem Tak duchovi nenááápadně vypni přívod vody ke splachovači a uvidíš, esli zítra ráno bé v hajzlu nespláchlý hounou..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 10:20
- Nahlásit
impact
Jsi blbá.
Vím,ale nemusíte mi to fšichni furt připomínat.
Crysa
tak ještě duch nebo duchna s průjmem Tak duchovi nenááápadně vypni přívod vody ke splachovači a uvidíš, esli zítra ráno bé v hajzlu nespláchlý hounou..
......a že já sem prej blbá!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 10:22
- Nahlásit
jablunka......a že já sem prej blbá!
počkééj jakooo, von jako duch nesere? tak proč by jako splachoval?? tak to je teda jako fakt už moc záhadný
twl já se asi bojííím
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 10:33
- Nahlásit
Crysa
počkééj jakooo, von jako duch nesere?
No essi je to duch cát,tak nesere.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 10:41
- Nahlásit
SOPHI je star její zuby jsou vyfocené v Moravskoslezském deníku
jinak dobré dopoledne, byly jsme s maličkou na očkování a docela to nesla statečně, vet říkal, že to čekal, že to bude horší
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 10:49
- Nahlásit
Montybyly jsme s maličkou na očkování a docela to nesla statečně
Kamínek byl ve čtvrtek a jde zas 11.8. a taky nebrečel, teda ani si toho nevšiml, pže na sebe štěkali s kolegovo cholerickym mímem
SOPHI je star gratulejšn
její zuby jsou vyfocené v Moravskoslezském deníku rubrika "černá kronika"?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 11:06
- Nahlásit
Crysa
no tak malá trochu zakvičela, ale já mám všechny dupy hysterky, víš? ta to nesla ze všech mých psů nejstatečněji na další jdeme na tři týdny, má jinou vakcinaci než Sophišek
gratulejšn
kují
rubrika "černá kronika"?
fole
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 12:06
- Nahlásit
HVĚZDA SOPHYJE A FEJT
|
Monty