Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8226 . 8227 . 8228 . 8229 . 8230 . 8231 . 8232 . 8233 . 8234 . 8235 . 8236 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 13:37
- Nahlásit

kejtlin
šiš kupírovaná čivava

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 13:40
- Nahlásit

kejtlin
Pani todle by vám v práci neprošlo??To je lehounký akorát se v tom pak čék zapaří tak na chov žampionů,ale na ven do deště na dlouhé chození je to fakt super jako kolena a kotníky v suchu je k nezaplacení http://www.vseprolov.cz/komplet-nepromokavy-cerny- 3229.html

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 13:42
- Nahlásit

danajasa
právě, že Argo to má JEN na ostro, on to nikdy nebral jako hru, on když šel kousat, tak opravdově (teď už ho nezatěžuju, páč je to už geront)
jako jestli to má pakůň v hlavě takhle hezky srovnaný, tak super
při správným nácviku se daj udělat i zkoušky, já to u našeho Dozáka neřešila prostě, ale vm, že by se s tím hnout dalo
Náznaky úderů jsou ale hlavně takovou předzvěstí úderů jako takových, jde o to, jestli se ten pes nebojí v podstatě no ...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 13:44
- Nahlásit

danajasa
neprojde mi nic krom silonový uniformy, ještě tam max. polic kombinéza ale ta jen na váze a jen na noční, třeba když je víkend nebo svátky a chodí se i ve dne tak nemám šanci
Eldoguero
šiš kupírovaná čivava

už to neteče je to dobrý, měl cucek u ucha-osinu zamotanou do chlupů, chtěla jsem ji odstřihnout s tím cuckem, bylo to v místech kde mají psi ty zdvojený uši-z boku a už to bylo, no je to dobrý, tak jdu spát

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 13:58
- Nahlásit

Eldoguero
Náznaky úderů jsou ale hlavně takovou předzvěstí úderů jako takových, jde o to, jestli se ten pes nebojí v podstatě no ...
Cháchá vo dednenška budu tvrdit,že pakůn se nebojí jen je chytrej nenechá si zmuchlat límeček přeci )ale jak sem tu dávala někde těch40sekund z vobran snažíse kluk snaží) kejtlin
Líta líta pani to je kulové mokrý kolena je regma jak vyšitý. Nic du na poštu mám tam náký překvápko.

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 13:59 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

zdar lidijové!

Došla sem z tříhodinové prochásky spojené s testováním nového foťáčku. Zjistila sem, že při totálně zatažené obloze a eště v lese neudělá pjeknou fotku ani takto dobrý foťák. Du se utopit. Jak se máte, trumpety?

Tinta76
co potřebuješ v Hostíku a gde? bydlím v Horních Měcholupech, což je poblíž... kdyžtak mi písni na mail

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 14:00
- Nahlásit

kejtlin
dobrou

Tinta76
# Zasláno: 22 Čec 2011 14:11 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Baysha
paní!!! máte sovičtůůůůůů!t

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 14:14
- Nahlásit

Lidi du uš trpět někam sama do koutku jeslti budete zítra na CACITu dejte mi vědět, já snad dorazím, aspoň doufám

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 14:19
- Nahlásit

Tinta76
sova dorazila prosím, smázni můj mail z citace ve svém příspěvku, díky

Tinta76
# Zasláno: 22 Čec 2011 14:22
- Nahlásit

Baysha
sova dorazila prosím, smázni můj mail z citace ve svém příspěvku, díky
provedeno někdy mi to nemyslí

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 14:24
- Nahlásit

Tinta76
co znamená todlencto CLV 175x118?????
citylight, format citylightu, je to ale myslim 118,5...ale vono je to fuk, to je půl cenťáku. Pozor na viditelnou plochu, každej CLV jí má jinak, určitě nedávat grafiku do krajů min 113x165. Ukládá se většinou 1:5. nebo ku šesti. Ale spíš ku pěti....

Tinta76
# Zasláno: 22 Čec 2011 14:30
- Nahlásit

Gerda
ééééééé jde mi hlavně o fyzično - co si mám představit pod tímto formátem, když něco takovýho budu držet v ruce???

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 14:33
- Nahlásit

Tinta76
jo ahaaa, já myslela, že to budeš vyrábět. Tak promiň, clv je větší než normální člověk, na vejšku, páč to má na vejšku 175 cm. A jesi je to v nějakym rámu...široký je to 118 cm. Tak budeš držet něco, na co nemáš šířku ruk a nebudeš za tim vidět. To mi přijde jako dobrá volba. ))))))))

Tinta76
# Zasláno: 22 Čec 2011 14:36 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Gerda
cožéééééééééé?!!?!?!?!?? vječí než normální čék tyvoe, kam to dám!!! tak to je ještě orgastičtější než jsem si myslela DÍKY za informejšn!!! bayshooooo pobereš to?????
edit:tyvoe, jak jako v rámu???? to nemůže bejt v rámu, to by byla óbr komplikace

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 14:38 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Tinta76
no tybrďo tož to nevim... jsem tak ňák předpokládala, že to bude smotaný do role
esi je to v rámu, tak to nedáš ani do auta...

Tinta76
# Zasláno: 22 Čec 2011 14:39 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Baysha
no tybrďo tož to nevim... jsem tak ňák předpokládala, že to bude smotaný do role
však já taky uvidíme, co přijde za další info

esi je to v rámu, tak to nedáš ani do auta...
to nebé v rámu, to je asi blbost, aby to bylo v rámu to bé rulička ... určitě to bé rulička, ale teda metr dvacet dlouhá

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 14:46
- Nahlásit

Tinta76
metr dvacet dlouhá rulička nevadí, bude lehká a ponese se dobře, ale esi je to v rámu, tak to nedám ani omylem

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 15:04
- Nahlásit

Tinta76
Baysha
jasně že to nebude v rámu, bude to srolovaný, v rámu to bude, až si to Tintička někam vyrámuje.

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 15:05 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Gerda
TAK CO TU VYTVÁŘÍŠ PANYKU???
Za trest ti to hodím do práce, abys to dovezla Tintě do Mlíkožer. Si doufám poctěna!

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 15:05
- Nahlásit

A proč to a kam povleče Bajša? Proč to nenaložíme do knedlika?

Tinta76
# Zasláno: 22 Čec 2011 15:06
- Nahlásit

Gerda
Baysha
no a je to vyřešený uffff

čuste lidi, svištim deštěm domůůůůů

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 15:07
- Nahlásit

Baysha
TAK CO TU VYTVÁŘÍŠ PANYKU???:MAD:
nevytvářim, Tinta se ptala, co je CLV 118x175. No a je to prostě formát plagátu, co visí ve městech v rámech tlustejch. Jsou aji prosvícený. Pokud si Tinta objednala plagát velikosti CLV, pak jí přijde srolovanej v roulce, dáme ho do knedla a vodvezem do mlíkoš, neni probléma.

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 15:44
- Nahlásit

DĚSNĚ VÁM ZÁVIDIM MLÍKOŠE... ani se sem moc nechodim koukat protože pukám závistí. Byla by zde nějaká dobrá duše která by mi ukázala na mapě kde to je, kdybych se stihla jet podívat? jsou to ty u Ústí nad Labem?

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 15:55
- Nahlásit

jablunka
napíšu ti to po Gulaku, jo? Kdybych zapoměla tak se připomeň plís.

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 16:01
- Nahlásit

Biluška
Bré odpoledko byli sme na procházce a co myslítéé na dostihovce milion aut všecky v trávě tráva vyhráblá do pryč(stopovat budu nevím kde)milion psů všecí v kenelách jako aco no coursing ale nejaký soukromko neofiko,páč tam se fakt nesmí s autama sem nasrám páč hmyzák ječel nonstop pakůn byl nasranej chtěl taky něco honit a prd přesila jak kráva,tak sme jeli zas dom

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 16:18
- Nahlásit

Kdé jéé Jábloon??? http://www.super.cz/3455-devadesatikilovy-mazel.ht ml

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 16:31
- Nahlásit

Grin
jsou to ty u Ústí nad Labem?

Jsou to ty u Neratovic
Takže na neděli mám naložených 12 kousků masa. Tak se nahlašte, kdo kromě Renaty a Gerdy dorazíte. Abych kdyžtak ještě něco přinaložila. V plánu je vycházka do okolí, jejíž délka se dá přizpůsobit počasí. Můžeme courat hodinu, ale taky klidně 4
Po procházce bude grilování u nás na pergole, pro zájemce s prohlídkou našeho zvěřince

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 17:05
- Nahlásit

Biluška
jj,díky.
danajasa
Kdé jéé Jábloon???
f prdeli,sem zralá na plato lexaurinu!
Prase je velmi gůt,ovšem v situaci v jaké sem dneska,je to u nás spíš na jateční pistoli.

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 17:17
- Nahlásit

Tak Soph má zuby pěkné, ale začíná se jí tam dělat zubní kámen, který jde vyčistit, normálně kartáčkem, kámoška mi dneska jede pro pastu, vždycky jsem na zuby kašlala, takže od zítřka začínáme čistit zoubky

<< 1 ... 8226 . 8227 . 8228 . 8229 . 8230 . 8231 . 8232 . 8233 . 8234 . 8235 . 8236 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání