Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8226 . 8227 . 8228 . 8229 . 8230 . 8231 . 8232 . 8233 . 8234 . 8235 . 8236 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 19:23
- Nahlásit

Baico
a když pojedu tak jsou to ty velvary u kladna?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 19:29
- Nahlásit

Gerdajj,hlodavec,vypada to jak krizena veverka s morcetem a jeste smrncla se zakrslym kralikem.

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 19:30
- Nahlásit

Baico naše náfštěva je taká nejistá, uvidím jak to zvládnu s PHM a táák.. navíc jdu ještě v sobotu večír na voslavu, tak uvidím v jakym stavu se navrátím, spíš se mnou nepočítej, kdybych měla dorazit, vozvu se písemně telefounem. Ale měla bych vyrazit za na stopy (jinak než autem na na terény nedostanu) a tak a účet se na mě moc neusmíval.. ani když jsem posílala zas další složky dneska a platby.. třá tu výstavu co se pojede ve velkym..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 19:38
- Nahlásit

Baico
já právě že když nebude chcát tak jsem pozvaná zejtra na fest´ák do poděbrad na barvy léta a též nevím v jakým stavu se budu vracet, ale kfdyž budu mít teplotu a bolest v krku jako ted´ tak na to seru. jinak to mám s účtem jako Crysa, musím zaplatit tábor mlíkošskej.

Tinta76
# Zasláno: 22 Čec 2011 19:56
- Nahlásit

Gerda
pak jí přijde srolovanej v roulce, dáme ho do knedla a vodvezem do mlíkoš, neni probléma.
Paní, tak v tom přípatku do těch mlíkoš zajedu! Jak pro ten lososák vod kejtlin, tak pro ten plágoš DÍKY

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 19:57
- Nahlásit

nemethova5cus bus!musim se pochlubit,tak zejtra s hajou jdeme pro osmaka degu,pro samicku.decka budu mit konecne po kikine nove zviratko.

není lepší deváťák nebo nějakej výdělečnej středoškolák?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 19:59
- Nahlásit

Crysane neni!osmak se jim rika proto,pac maji stolicky ve tvaru osmicek.

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:03
- Nahlásit

nemethova5maji stolicky ve tvaru osmicek.

to je nepraktický, mě vosmičky vytrhali všechny 4 a je mě bez nich líp
Tak ať malá základoškolačka dělá radost

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:15
- Nahlásit

Čus děcka, co novýho? Co je to ten cacib kam všichni jedete zejtra??

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:17
- Nahlásit

zuzanarosakova
já nejedu na cacit, já zejtra jedu bud´ do poděbrad nebo do letňan nebo taky do prdele

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:18
- Nahlásit

kejtlin

Kdy a kam se má platit tábor? A kolik teda litr kdyz jsem ve stanu plus neco za vodu a eletriku taky?

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:18
- Nahlásit

zuzanarosakova Co je to ten cacib kam všichni jedete zejtra??
máš to na zdi paxi to vymaž je to ÍPO a budou tam zas stánky s kýnologyckejma potřebama a jídlem a lidi známí i neznámí, Agáta tadyvocaď bé i startovat a pak taky sousta dalších známejch.. hezká podívaná to bejvá

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:19
- Nahlásit

kejtlin

nejedu na cacit, já zejtra jedu bud´ do poděbrad nebo do letňan nebo taky do prdele

Já du zejtra nejvíc kalit kámošce na narozky, bude to zlo kalba, proto celej tejden nepiju a ani moc nejim

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:20
- Nahlásit

zuzanarosakova
ne litr denně je to pro všechny - tj 1000 se vynásobí počtem lidí, za ubytko a energie se neplatí nic to je v ceně

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:22
- Nahlásit

zdar lidi, jsem na chvíli tu, co se tady dělo vod vodpoledne?

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:22
- Nahlásit

kejtlin tj 1000 se vynásobí počtem lidí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:24
- Nahlásit

Crysa
ehm vydělí samozřejmě, prostě kurwa se ten litr rozpočítá mezi všechny lidi

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:24
- Nahlásit

Crysa

Vod kolika tam béte??

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:25
- Nahlásit

kejtlin
tj 1000 se vynásobí počtem lidí
Nemyslela si vydělí.

Tak maso a sýry na zítra naložené,psi jsou konečně trochu v klidu a uložení a já se du vykydnout k telce,páč toho mám plný brejle.

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

kejtlin

No tak mi prostě pak někdo včas řekněte: naval tolik a tolik!

Crysa
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakovaVod kolika tam béte??
já tam nebudu, já budu v tu dou někde na dálnici směr Hradec nebo z5
Ale jede Gerda a Davítkojc a Alexa, tak počkej, esli některá z nich ještě opřivalí, esli ještě nespěj, můry..

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:28
- Nahlásit

Tak Gulak končí, pézetka už mají sbaleno . A samozřejmě s nima poslední den není k vydržení Jako ostatně každý rok
Jdu se svalyt, děcka mají program s Mášenkem. Já za tři hodiny fstávám a startuju směr Velká Ida gde budem bojovat o tytuly. Toš dobrou s kobrou a zítra nám držte palce.

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:29
- Nahlásit

Biluška startuju směr Velká Ida gde budem bojovat o tytuly. Toš dobrou s kobrou a zítra nám držte palce.

držíme palce a šťastnou cestu!!

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:37
- Nahlásit

kejtlin
a když pojedu tak jsou to ty velvary u kladna?

JJ, to jsou přesně ony. Ale na Kladno je odsud asi tak stejně daleko jak do Nerátek.
Crysanaše náfštěva je taká nejistá, uvidím jak to zvládnu s PHM a táák..
Velmi dobře rozumím a chápu.
Ale každopádně dífčata jste vítána.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:38
- Nahlásit

Biluška
Držíme palce, tfuj tfuj tfuj, přivezte medajle, jako teta Agáta! A hlavně jeď vopatrně, ty pako, víš, jak furt bouráš.

Na cacitě budem asik od jedenácti, bo v deset budeme mít sraz na 28. sjezdu R4 ))) Jako cesotu do Rakovic, jak sme tam jeli v protisměru a dělali divné věci.

zuzanarosakova
Mlíkoše se budou rozpočítávat na místě, protože budou přispívat i ti, co přijedou jen na koukačku nebo na jeden dva dny. Ale podle velice střízlivých odhadůch to nebude víc než 460 Kč na člověka na týden. Bude to určitě míň, o kolik, to se spočítá v mlíkoších. A k tomu je 200 startovné do srandazávodu, mám doma medajle skoro za litr, všechny je potřebuju rozdat ))) A ještě se na ně musí nalepit krafka.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:39
- Nahlásit

Jak to vidíte s tím CACITem, já počítám, že bysme tam mohli být tak kolem 10. asi, ale ještě musím mrknout na rozpis jestli je někde na netu, abysme třá něco důležitýho co chceme vidět neprošvihli.

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:41
- Nahlásit

No nic jsem také jakési zdochlá. Slepice jsem zavřele, fóliák též, veverkám nasypala k večeři oříšky, tak si jdu zaplavat do vany a chrnět a užívat si, že zítra žádný hnusný budík ve 4:40 ale až v sedm.
Tak dobrou!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:42
- Nahlásit

Gerda
pani prosím tě někdo sem dával odkaz na stránky ohledně toho cacitu, nepamatuješ si to?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:43
- Nahlásit

Gerda

Joo tak to je guut cena teda! Do závodu se samozřejmě hlásim s šamponama, ale jen za podmínky, že dostaneme medajly! A co to žrádlo, bude se to nějak dávat dohromady nebo si jede každej na svý triko??

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:44
- Nahlásit

Eldogueropani prosím tě někdo sem dával odkaz na stránky ohledně toho cacitu, nepamatuješ si to?

http://www.cacit.cz/

<< 1 ... 8226 . 8227 . 8228 . 8229 . 8230 . 8231 . 8232 . 8233 . 8234 . 8235 . 8236 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání