Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8226 . 8227 . 8228 . 8229 . 8230 . 8231 . 8232 . 8233 . 8234 . 8235 . 8236 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 12:35
- Nahlásit

jbat
Néé, jsou krásní:

Nejhezčí jsou, když mají minimum bílých znaků.
Ale já bych stejně nejradši zůstala u picbumáků, jenže chci zkusit výstavy.

Tinta76
# Zasláno: 22 Čec 2011 12:37
- Nahlásit

davidkova renataa vidíš tu fotku??????????????????????
vidim právje )))))))))))))))))) mocinky lavli

Monty
Člen
- Nahlásit

bože, co to teď dávají na nově, já řvu jak kráva, je tam ušknutý pes jedovatým hadem a přejetá teriérka, co jí nějaký hňup přejel autem hlavu

jbat
Člen
- Nahlásit

jablunka
Jinak mě se líbjej trikolorní

tak ti taky docela jdou, ale stračenky sou nejki.

pawLINka
ale jo, je to bulík, tož je to pěkné, ale mně se žíhaní nelíběj ani boxéři ani nic. boxéři třá mi přijdou nádherní hnědí s odznakama a rezaví.

pawLINka
Člen
- Nahlásit

jablunka
Nejsou tupí, dokážou i moc pěkně makat.
Tak jestli je ta bílá, co ji tam máš, hluchá, tak může být taková tuounká i tím, pač má jiný podněty.

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 12:40 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Monty
co to teď dávají na nově
Čumím taky lidi sou kokoti fakt,chudě malí bílí huž taky řvu jak kráva

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 12:40
- Nahlásit

pawLINka

Tak tak, jako působí na mě takovým tím beranovským dojmem, chodí jak buldozeři, ale umí být fakt něžní a milounký a při tom na obrany by třeba nemuseli být marní, ne?

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 12:44
- Nahlásit

danajasa
oni ji museli utratit já řvu jak želva

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 12:45
- Nahlásit

Monty
danajasa
já to viděla taky, proč se na tohle dívám, když se u toho pak akorát vztekám a řvu
jbat
pawLINka
muš má teď v práci vyřazenýho trikolora pachovkáře, te´d s ním nastoupila holka do kurzu na hlídkaře, ale pravděpodobně se bude za čas stejně vyřazovat, tak jako ostatní vysloužilci, i když tenhle je ještě celkem mladej

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 12:47
- Nahlásit

pawLINka
Ale jo to já vím.
Tak jestli je ta bílá, co ji tam máš, hluchá, tak může být taková tuounká i tím, pač má jiný podněty.

To je mi jasný,jenže ona i tupě zírá,jak po trezoru černá díra.
jbat
žíhaná je krásná a žíhanej boksér je nejvíc.

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 12:48
- Nahlásit

Eldoguero
já se na takové věci nebudu dívat!!!! Doma se na telku vůbec nedívám, už měsíc jsem telku nezapla asi, ale mamka se dívala na nějaký film a nechala telku zapnutou.
A ta feneča byla tam mlaďoučká 14 měsíců a chtěla bojovat

agáta12
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 12:49
- Nahlásit

Tak vyrážím na závody s velkejma klukama a holkama.
Dneska trénink, přejímka, nástřelák, losovačka a uvidíme

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 12:50
- Nahlásit

Monty
no jo to byla, ale to zranění co měla ... podle mě udělali dobře, toho kreténa co jí odvázal bych chtěla dostat do ruky a na chvíli ho půjčit jejímu páníčkovi

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 12:51
- Nahlásit

agáta12
Tak vyrážím na závody s velkejma klukama a holkama
Paní, já i bílé veverky vám držíme moc palce!! Natrhněte jim všem zadele!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 12:53
- Nahlásit

agáta12
a uvidíme
se tam snad zejtra, když neodplavu, nebo se nestane něco jinýho nepředvídatelnýho
budeme držet palce, i když ne jen tobě, páč tam jedem jako klaka kamarádovi s malinem

danajasa
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
když tenhle je ještě celkem mladej
Paní já měla jednou na fotbal půjčenýho armádního vyřazenýho no jako luksusní pes no čp akorát nesměl votevřít hubu páč byla zubůprostá,ale vzhledově eště v9rokách fakt impozantní zvíře a moc zlatá povaha nemět pakůn mám ho doma na dožití. Jo a ted mi někdo vysvětlete k jakému ůčeli slouží náznaky ůderů co má pes ustát,páč v praxi bé mít ůtočník ocelovou trubku a myslím si že to neustojí takej náznak žádnej pes,takže třá pakoní půštění ůskok a znovu zakousnutí někam kde trubka nedosáhne považuju za projev jisté inteligence ikolif strachové reakce nebo sem debil?????

Gerda
Člen
- Nahlásit

agáta12
Pani, tfuj tfuj tfuj, zlomte si vaz, zejtra tam za váma sme, dejte nám nějakou zprávu, kolikátý startíte, jo?

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 12:54
- Nahlásit

ty wpe jak někdo může utratit 12 milijonu za sex????????????????
http://www.novinky.cz/krimi/239788-urednik-z-banky -mel-zproneverit-12-milionu-kupoval-si-za-ne-sex.h tml
agáta12
Tak vyrážím na závody s velkejma klukama a holkama.
tak se v sobotu uvidíme

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 12:54
- Nahlásit

Eldoguero
no jo no, přejetá autem a ještě hlavu já věděla, že to nedopadne dobře
hňup jeden o co mu šlo? o to vodítko??? Pochybuju!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 12:58
- Nahlásit

agáta12
DRŽÍMÉÉÉÉ PALCÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 12:58
- Nahlásit

nic, už se pomalu balíme od mamky, jdeme na bezplatné vyšetření zubů, tak zatím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 13:01
- Nahlásit

toš sem vstala, nakrmila, vařím brambory pro drůbež a púůjdu zase spát, bo mi je blbě, jak jsem v noci promokla
Baico
na grilčo mě nečekej, protže nevím jak mi bude v neděli a má bejt hnusně, asi bych si moc nepomohla,kdybych to u tebe dodělala, byla bych s mojí imunitou v prdeli nemocná ještě v mlíkoších

Tinta76
# Zasláno: 22 Čec 2011 13:02
- Nahlásit

Gerda
paníííí, vy to určitě budete vědět!!! co znamená todlencto CLV 175x118?????

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 13:08
- Nahlásit

kejtlin
bo mi je blbě, jak jsem v noci promokla
Přesně pani já dycky dyž zmoknu na záčku šichta a pak néni do čeho se převlíct tůze to odseru,momentálně mám fakt kombinézu do deště na mašinu jediné co je blbé že nemá kapucu,chtěla sem někde sehnat ten atombordel(to sou gatě a vrch to fakt vydrží i průtž několik hodin ale huž to nigde neprodávaj

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 13:12
- Nahlásit

Nepyšte furt, nestíhám

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 13:13
- Nahlásit

Už vůbec nemůžu dělat, myslím jen na Hada.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 13:15
- Nahlásit

danajasa
dědků tam mají dost, jestli chceš, klidně ti tam nějakýho zachovalýho najdu
Hele nemotej sport s praxí třá náš Argo kouše zásadně do tý ruky (nebo nohy), kerá je zrovna aktuálně nejnebezpečnější, čéka se snaží co nejrychleji dostat na zem, páč tam si s ním může dělat co chce a primárně útočí buďto na kotník (chytne, podtrhne nohu - ještě se nikomu nepodařilo tohle ustát) nebo jde po horní půlce těla - ruka v nápřahu (ne předmět, kterej drží, ale fakt ruka), event. rovnou hrudník, obličej.
Je to sice do praxe super, páč to dělá i s košíkem, i když podstatně omezeněji, ale mimo jiné z tohoto důvodu nemá žádnou zkoušku, páč u něj hrozí, že při obranách zabije figuranta
Jako znám psy, který to dokážou suprově rozlišit (např. moje stará argentina Ambra - zlatý zvíře, hodný, na obranách zásadně kousala JEN do rukávu, ale jakmile šlo do tuhýho - v práci třá šla po tom co bylo první na ráně a teda taky do horní části těla), ale podle mě toho není schopný každý pes. Takže si vyber
Monty
nevím o co mu šlo, ale zasloužil by víc než do držky

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 13:16
- Nahlásit

Biluška
Hele,napiš mi prosím do mejlu o těch nemocích očí u šetií a kolií,ale nějak srozumitelně pro blbý,to co sem zatím našla,je pro chytrý.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 13:28
- Nahlásit

hmm právě jsem bubu střihla do ucha jen maličko, ale teče to hodně, ani nic neřek, jen jsem si všimla že mu odněkud teče krev, poleju to kysličníkem at´ to neteče

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 13:37
- Nahlásit

Eldoguero
obranách zásadně kousala JEN do rukávu, ale jakmile šlo do tuhýho - v práci třá šla po tom co bylo první na ráně a teda taky do horní části těla), ale podle mě toho není schopný každý pes. Takže si vyber
No to se právě snažíme u pakůně aby pochápl že ten pán z rukávem je zcela odlišná prča než tem smrdutý hajzl v práci co se hraboší v hromadě železa.pakůn má to co Argouš vod narození takže mi naopak bojujem s tím rukávodržením,no ale dyž tem pán s vozejkem co huž 40let soudí ty dogy říka,že je vyrovnanej tak by to pochápnout mohl,ale jako stopro rači bém bez zkoušk a živý v práci vo tom žádná. Každopádně stohoto ůhlu pohledu mi přídou náznaky uderů jako zkouška pevnosti psích nervů naprosto mě na nervy

<< 1 ... 8226 . 8227 . 8228 . 8229 . 8230 . 8231 . 8232 . 8233 . 8234 . 8235 . 8236 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání