| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:39
- Nahlásit
hally001
já viděla kousek toho dokumentu a ségra z toho měla depresi, z toho kurzu balení konkrétně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:40
- Nahlásit
hally001
vyprávěli jak se cítí jako "kingkongové" a páni tvorstva když vystřelí a strefí se-to je podmínka dobrého pocitu vítězství
no páč maj malý péra vesměs a eště jim nestojej takže jak jinak by sis chtěla dokázat že si chlap?
Roman pak nemohl spát...a pak řekl že je rád, že mě má... .
hm..tak to musel bejt hodně zoufalej tě povim ,vůbec si neumim přectavit ty metroseksuální jebky v tom případě
jinak musim říct,že přesně todle ne mě ale vůůůůůůůbec nezabírá..bleju z takovýho chování..mi uš několik kartářek vytklo.že su jakési náročné prej..
tak spočítám všechny uši na čtyřnohých a....to by si nedovolila
..no!...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:40
- Nahlásit
dobré dopoledne, teĎ mi psala kámoška na skypu, že vyhodili jednu naši kolegyni, no masakr, sice byla věčně na netu (to já taky) ale houby uměla, byla neschopná, tak snad proto
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:43
- Nahlásit
hally001
mě to nejde pustit,prej mám cosi zastaralého zkusim esi to nejni na strýmu třá nebo něgde
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:46
- Nahlásit
davidkova renatamusíš nainstalovat...trvá to minutu
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:48
- Nahlásit
zuzanarosakova-no já jsem z toho měla taky depku, protože mi nedělá dobře, když musím s takovejma magorama sdílet planetu...ale zas jsem si uvědomila jak je skvělý, že v tý prdeli kam jsme se nastěhovali nikdo podobnej není...tady by ho rodiče , při prvním projevu, nechali hospitalizovat
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:48
- Nahlásit
hally001
já se obávám, že naše "vepřový" by si s tebou klidně to knédlovepřozelo dalo.....včera čoklové žraly prasečí uši a Blažena chtěla taky-Ajda jí to pak rozmluvila...bylo to zvláštně morbidní...ty uši maj stejnej tvar když sou na hlavě i pak usušený...občas mě to vyděsí, když vejdu do místnosti a vidím jak si Pepka pochutnává a...tak spočítám všechny uši na čtyřnohých a....to by si nedovolila
njn,oni sou prasata jak slepice,je jim jedno z koho to je,hlavně že je toho dost
hele já se po tom dokumentu kouknu na net, jestli není v historii...to fakt stálo za to....pak se člověk nemůže divit, že ten svět vypadá, jak vypadá...asi sou plný blázince, protože tohle nechat potulovat po ulicích....
Mrknu na něj,až budu mít trošku klid.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:49
- Nahlásit
davidkova renata-no koukej to nainstalovat...jsem zvědává co na to řekneš...je to brutalita
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:52
- Nahlásit
hally001
čéče,taxem si dala sestřih.......bude to zajímací.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:53
- Nahlásit
velmi moc....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:54
- Nahlásit
hally001
Budu muset říct Jezevcoj,že jeho oupening nebyl vůbec košatej.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:57
- Nahlásit
hally001
a naprosto největší tragéd byl Vadim Kramer, ten novinář "lovec celebrit" to je jeden z nejzamindrákovanějších lidí na světě, co znám. Když si najdeš ve slovníku slovo "insecure" bude tam jeho fotka! fakt maximální tragéd!
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:57
- Nahlásit
tak se těším na reakce...jdu do "města" tak se musím vopláchnout, smrdim jak "čaučesková" před popravou...pak se stavím
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:59
- Nahlásit
Du něco dělat.....Stývý tu vyje a chce vyrazit dveře,Vito se vozí na Angie,hluchá Angie má pocit,že její hárání nestačí a je jí málo slyšet,tak furt štěká....no mám tu kapináček blázinec,no.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:04
- Nahlásit
zuzanarosakova
hele víš že mi dneska bylo velmi slušně blbě? sem to v krámě málem nedala,asi deficit těch zasranejch sacharoušů,normálně sem si musela koupit 2 vícerzný kaiserky namazala máslem a nivou a sežrala! furt mi nebylo dvakrát tagže sem pokračovala jednou zbylou palačinkou ze fčera co sem nesihla ráno hodit psoj a završila to hrstí vloček s nějakejma myslisušenkama..uš jt krapet lepčí,ale asi sem teda ty sacharouše nežrala poctivě i dyš sou fšude téměř..ted mám výčitky )) ale o víkendu si trošku popustim uzdu a vod pondělí nanovo,potřebuju kilo,nejlépe 2..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:09
- Nahlásit
hally001
hele mě to nejde! sem teda klikla stáhnout,cosi se prý aji dokončilo a stejnak to nejde
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:10 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
davidkova renata
ale o víkendu si trošku popustim uzdu
No tak ty krůtí prsa, co budem u nás grilovat, můžeš klidně jíst bez chleba, ti k tomu makrájím okurku a rajčata
Edit: Koho mám tedy v nedělu čekan na návštěvu? Abych věděla, kolik masa mám naložit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:12
- Nahlásit
Baico
No tak ty krůtí prsa, co budem u nás grilovat, můžeš klidně jíst bez chleba
no s tim počítám!
hele ale nemá bejt nic moc počasí...musíme to začít domlouvat! jako jak s masem a tak případně!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:13
- Nahlásit
:mrrrrrrrrd:
Byla jsem ve zveráči koupit Blbísoj dospěláckej náhubek. Jak to tak bývá, nakoupila jsem za 400,-. Du zaplatit a co? A nefunguje mi karta!!!!! Tento měsíc již po třetí!!!!!!!
Pročež jsme volala exoj, co mi veze psa od mámy, že dneska platí on. Neprotestoval. Ale já mám u sebe 300,- a tím končím! Problém prý může trvat až 3 dny... :fuuuuuuuuuuck:
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:15
- Nahlásit
davidkova renata
hele ale nemá bejt nic moc počasí
U nás nezmokete, ale hlavně nebude vedro, takže můžem vyrazit na delší procházkovej okruh. Chcu vás vzít do rokle.
jako jak s masem a tak případně!
No mám doma v mrazáku krůtí prsa, který můžu zpacovat, říkala máti. když to bude komornější akce, tak nám to bude stačit.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:17
- Nahlásit
jbat
hm, to potěší
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:20
- Nahlásit
Monty
hm, to potěší
to jo.
má tam i dárky ještě k narozkám, pamlskovník, skládací misku na vodičku a tak. no takto zapaltí ex, no, se neposeru.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:22
- Nahlásit
davidkova renata
hele právě proto jim aspoň těch 5 deka sacharidů denně, uplně bez nich to zvládám jen na dovče, kdy se celej den válim a žeru kvanta ovoce a v ňom je cukr též ale jinej!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:23
- Nahlásit
jbat
no, ale že to může trvat i tři dny, jak jako budeš vybírat??? Bordel všude - fakt
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:26
- Nahlásit
zuzanarosakova
5 deka sachrů by mě zabilo, ale v ovoci je dost sacharidů, ty se jako nepočítají?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:29
- Nahlásit
Monty
no, ale že to může trvat i tři dny, jak jako budeš vybírat??? Bordel všude - fakt
to řek jako krajní případ, můžu vybírat na pobočce, ale těch ve Vliněvsi moc není, že.
no jako já se nedivím, já v tý bance dělala... )))
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:35 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Je tu někdo z Hostivaře??????
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:37
- Nahlásit
Ahoj všem, od rána samosebou nestíhám vůbec nic. A když chci odjet tak co? Blbá Sirka se vyválela v bahně, vlítla mi do bytu a mám všude né obtisklé tlapičky, ale loužičky černé. Moc fajn. Včil nevím co s ní, koupat se mi nechce a špinavá domů nemůže. zvažuju zahradní hadici. Jámu jsem jí zasypala pískem, má blbnoun utrum.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:38
- Nahlásit
Atusch
hele neřikalas ty něco o pamlskovníku navíc??? ale to je už dávno a možná se mi to jen zdálo...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:42
- Nahlásit
zuzanarosakova
uplně bez nich to zvládám jen na dovče
f poho,dyk já f tý zelenině taky nějaký sežrala ( je dobrý vědět jak a kdy to co udělá a případně tomu pak předejít,příště budeme chytřejší,starouši ))
Tinta76
Je tu někdo z Hostivaře??????
vo vo de..určo tu někdo bude,já sem z vopačnýho konce,ale kdyžtak založ téma,tady se to ztratí
|