| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 17:17
- Nahlásit
jablunka
f prdeli,sem zralá na plato lexaurinu
Esi vásto pani utěší mě je blbě neidentifikovatelně blbě už od rána co sem rozlepila víko
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 17:19
- Nahlásit
danajasa
Esi vásto pani utěší mě je blbě neidentifikovatelně blbě už od rána co sem rozlepila víko
Mě není blbě,ale se sedmi svejma psákama a jednou hluchou a háravou čupkou na hlídání + dva nudící se kluci ve vjeku 5 a 10 let,to je na špagát.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 17:20
- Nahlásit
Monty kup jí kloub, třá vepřový kolínko a ser na čištění. Neměla jsem nikdy problém se zubama u psů a vždycky si to stíhali čistit o kosti.
Jinak brý den vespolek. Je nějaké spavo.. Zítra na CACIT nejedůů ale potkáte tam nožní maliny, jednou se podívat i s nožnomaliním děckem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 17:36
- Nahlásit
Crysa
Zítra na CACIT nejedůů
jakto?????????????
Monty
le začíná se jí tam dělat zubní kámen,
hele mě se u pudlů dělá taky
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 17:40
- Nahlásit
Baico
jůůů tak to je kousek
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 17:43
- Nahlásit
Crysa
teď jsou koupila holkám morkévé kosti a z vetamixu by mi měli přivést žebírka, tak to by taky mělo stačit na čištění, ne?
No o půl šesté mi mají dovést maso, tak jsem zvědavá, co tam budu mít, kolik toho zase neměli nebo měli...
Jinak chovatelka je na noční výstavě v Chorvatsku a docela boduje.
Její pejstek po její nejlepší fenečce dostal v třídě mladých Ex1 CAJC a ta její nejlepší fenka v otevřené třídě Ex1, CAC
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 17:45
- Nahlásit
Alexajakto?????????????
taktoo a to jsem mohla jet s nožníma malinama.. ale slíbila jsem taxíka na převoz děcka z Gulagu, bude sice přiblíženo do Hradce, čímž děkuji za spolupráci Bilušce a Mášenkovi ale nestihnu to, kol druhý budem vyjíždět odsud.. chjoooooooo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 17:47
- Nahlásit
Montyteď jsou koupila holkám morkévé kosti a z vetamixu by mi měli přivést žebírka, tak to by taky mělo stačit na čištění, ne? mě to u psů stačilo celej život a Falco měl v 11 letech zuby jako ročák, krom omlácení dík šutrům.. když si všimneš žlutýho plaku, tak šup po nich kostí, stačí morková kterou se určitě neucpou.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 17:48
- Nahlásit
jsem neskutečně nasraná z vetamixu už nic neobjednávám
místo krásních štanglí kuřat celých mletých mi přišly celé kuřata mám pidi mražák, nevím kde to dám
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 17:51
- Nahlásit
Alexa
no jo no, to je častý problém u menších psů
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 17:59
- Nahlásit
baico
gerda
davídkojc
crysa
jo a co bránění prokopák, nebude ZEJTRA?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 18:02
- Nahlásit
Grinmě psal Jirka že dneska v pět na Bílý hoře a nebo v případě zájmu zítra, ale nestíhám ani jedno, navíc jsem byla kousat s čoklema hned po cestě z práce.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 18:04
- Nahlásit
Kejtlin!!!
http://melnicek.cz/node/8062
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 18:07
- Nahlásit
fuj a ty kuřata nějak smrdí mám sto chutí to vyhodit!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 18:14
- Nahlásit
Montyhm,a to jsem chtela pro psi maso z vetamixu,tak nic nebude,radsi ty grancle!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 18:17
- Nahlásit
nemethova5
hm, fakt nevím co mám dělat, jako za 1) to nemám kde strčit a za 2) jsem hodně naštvaná s kvalitou a že nedodali to co měli a zaměnili to...
žerba se mi nevešly do mrazáku, za to nemůžou, ale budu muset obdarovat asi pejskaře, protože to nemám kde strčit!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 18:29
- Nahlásit
tak tři kila jsem podarovala sousedce, jedno kilo poputuje kámošce a ten zbytek snad bude ok
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 18:36
- Nahlásit
Crysa
aha Tak jestli se ještě někdo přihlásí tak to jsem píchněte, a já se přidám.
Už jsem strašně dlouho nebyla kousat, a mám absťák. Kde je ta bílá hora??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 18:45
- Nahlásit
Grin
Zejtra sme skoro všichni v dobříši na cacitu, nechceš jet taky? Nebo zas musíš táhnout do práce?
Bajkofka
Pani, na neděli v 17.30 sme objednaný na vočkovačku, takže dýl než do tří u tebe být nemůžem, přijedem hnedle ráno, na desítku nejpozději, jo? Máume vzít nějaký kuřice? Nebo něco? Normálně řekni, co máme vzít. Jo a víš, co vyzkoušíme? Nafoukneme si cvičně ty postele, ať víme, jestli na tom přespíme týden, kdyžtak si budeme muset hbitě do makra pro dvojposteličky ))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 18:47
- Nahlásit
Crysa
díky pošlu cv
nemethova5
ja zase všechno maso ok, nic nesmrdí ani není zelený, krom držtěk, ale ty mají být zelený
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 18:54
- Nahlásit
Gerda
přijedem hnedle ráno, na desítku nejpozději, jo?
S tím se počítá. Já musím večer zase na výborovou schůzi, kde nás hodlá slečnna jednatelka s Michale zlynčovat
Normálně řekni, co máme vzít.
Pokud dorazíte jen vy dvě s Renatou, tak nevozte nic. Masa mám naloženo dost, zeleniny je taky dostatek.
kejtlin
Crysa
Vám se v neděli nechce místo do Zlofse na Bučinu?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 18:55
- Nahlásit
Gerda
jsem v práci kricinál... a příští tejden ale koukejte se mnou něco podniknout o vejkendu, teřbás nějkej hazkej vejlet, u nás je destinací spoooousta třebás, jelikoš mám konečně volno
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 18:58
- Nahlásit
Baico
Vám se v neděli nechce místo do Zlofse na Bučinu?
já jsem chcíplá, když bude takhle tak chcípnu venku ještě víc a budu nemocná ještě v mlíkoších
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 19:03
- Nahlásit
Baico
ty blázne starý, žádný velký nakládání, ať tě nevyjíme. Něco prostě přivezem.
Grin
no to je teda bezva, příští víkend už se balíme na tábor, ale něco určo podniknem, to je jistá věc.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 19:07
- Nahlásit
Gerda
ty blázne starý, žádný velký nakládání, ať tě nevyjíme.
Když to nesníme, tak budu mít večeře v týdnu, ne . Ale kdyby se vám chtělo, tak dovezte nějaké pečivo a počítejte s tím, že si každá odvezete nějaká vajíčka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 19:11
- Nahlásit
Baico
jasná věc, vezmem pekivo )) A vaječníky na vajcata ))))
Děcka, dnes su nějaké zdechlé, asi půjdem ven už, a potom půjdem spát, už.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 19:12 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
Gerda
balit můžete ale psi se venčit musej!!
edit: fuj, opravila jsem si po sobě hrubku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 19:16
- Nahlásit
Baico
když nebude chcát tak přijedu-vejce nechci mám vlatní slípky, sic to ted´ flákaj tu snůšku tak zase začnou
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 19:21
- Nahlásit
cus bus!musim se pochlubit,tak zejtra s hajou jdeme pro osmaka degu,pro samicku.decka budu mit konecne po kikine nove zviratko.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 19:23
- Nahlásit
Grin
To je jasné, něco vymyslíme )
nemethova5
to je hlodavec nějakej? Osmák?
|