| Autor |
Zpráva |
Lola1
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:50
- Nahlásit
hele, víte někdo, kde to v těch Mlíkoších je?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:50
- Nahlásit
Gerda
už nic, už to mám
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:51
- Nahlásit
kejtlin
zuzanarosakova
olik teda litr kdyz jsem ve stanu plus neco za vodu a eletriku taky?
zuzanarosakova
ne litr denně je to pro všechny - tj 1000 se vynásobí počtem lidí, za ubytko a energie se neplatí nic to je v ceně
no ty woe už je to tu zas
Eldoguero
simtě máme na desátou sraz v dobříši u pumpy tak tam budem v cécéá 10,30
agáta má vylosováno něco kol 30
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:51
- Nahlásit
Baico
dobrou s kobrama a snaškama a slépkama a nevstávej tak brzy, ty blázne starý.
Eldoguero
cacit má stránky cacit.cz, Akyháky je tam jako pomocník, takže nám tam hlídá tetu Agátu, má číslo nějakejch kol třicítky, nevim, jestli jí stihnem vidět na obraně, což bych ráda, aji na poslouchání, na stopách jí samozřejmě neuvidíme. Budeme tm v 11, doufám, jinak kdybychom nedorazili, sme v nelahozefsi, jako dycky.
zuzanarosakova
samoška že medajle sou pro všechny, jedna je tam ještě pro Lálinku, je 10 zlatejch, 1O stříbrnejch, 10 bronzovejch. Aji se stužkama. Odvezeš si pro každou šampusku medajlu A ti nejlepší budou mít aji poháry.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:52
- Nahlásit
čus jelyta ted sem dorazila.nána opět nepúšťá..vůbec jako..eště něco novýho??
zuzanarosakova
pojed s náma na cacyta ty jelyto,aspon na chvíli,máme spicha s gerdou u mě na 9 a na 10 prej s aleksou někde v dobříši,tzn,že v neděli kolem 11 dopl.nás bajkofka vyzvedne u zámku nelahozeves
all gdo brání
gdo se chce dogestit ve čtvrtek na bílku tak zas na 17h!!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:55
- Nahlásit
davidkova renata
Čéče nevim, je to brzo a daleko ale Mařka to má kousek, nejde se podivat??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:57
- Nahlásit
zuzanarosakova
Mařka by mohla, i kdyby se měla stavit jen na chvíli...mohla by vzít Autobusa....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 21:03
- Nahlásit
zuzanarosakova
nejde se podivat??
nevim..vůbec tu nebyla,neni mrtvá??
každopádně kerej blb furt dává na fb ty přííšerný fotky kurva?! sem se poblila včera i dneska tak do piče by to mohlo už stačit
du se svalyt kreténi
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 21:17
- Nahlásit
davidkova renata
Vidělas tu fenu s vystřelenym vokem? Moc pěkný. A pod tím koment : lidstvo je omyl...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 21:20
- Nahlásit
zuzanarosakova
jistěže koment sem označila..a vidělas tu kokřici s tim uchem sežraným červama?????????? ty vole řikám ti že už brzo mi mrdne a něco asi provedu,začínám to nějak nezvládat
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Čec 2011 21:20
- Nahlásit
Eldoguero
tady huš konečně přestalo pršet jak je u vás???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 21:21
- Nahlásit
zuzanarosaková
tumáš!
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.19453410 7271480.51171.120518601339698
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 21:24
- Nahlásit
tak znovu holky ..gdo to byl???
http://www.novinky.cz/krimi/239800-straznika-pokou sala-zena-podezrela-z-kradeze-rybizu.html
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 21:25
- Nahlásit
Alexa
ty víš kdo a jak má vylosováno? to bych právě potřebovala vědět, ale na stránkách to nikde není, nebo jsem to nenašla
Sejdeme se tam určitě, budeme tam kolem 10. CCA
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 21:26
- Nahlásit
davidkova renata
Přijde mi, že na Slovensku se dějou mnohem větší zvěrstva než u nás... Mě to jako nepřekvapuje, já mám už dost dlouho skálopevný přesvědčení, že lidi jsou zmrdi. Ale bylo by pěkný někdy něco udělat, třá ňákou takovou svini vlastnoručně umlátit... To by bylo žrádlo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 21:28
- Nahlásit
Eldoguero
ty víš kdo a jak má vylosováno? to bych právě potřebovala vědět, ale na stránkách to nikde není, nebo jsem to nenašla
sem mluvila s akyhákovou ona je pořadatel koho chceš???? zkusím to zjistit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 21:30
- Nahlásit
Děcka, nadnešní procházce nás sledovali s Mařkem měšťáci )) v autě, jeli podél chodníku vedle nás, bo tu máme vyhlášení o vodítkách a stejnak choděj všichni volně. Vždycky si cvičínkujeme na dlouhým chodníku za školou, podél silnice. Teď je kol nemocnice nějaká objížďka, tak se v tý ulici zvýšil provoz. Mařka do silnice nevbíhá, tak tam můžem cvičit. A dělali jsme vysílání, pročež sem jí odložila, odnesla pytlík s jídlem, vrátila se k ní a poslala jí k pyltíku a pložila na dálku. Nejdřív mysleli, že se zbavuju psa, jak sem odcházela, tak zastavili na blikajdy, co bude, pak sem se vracela, posadila psa, poslala psa, to už se smáli a jeli kousek vedle nás. Pak sem demonstrovala různý veselý kousky, tož se smáli a pak museli jet, páč za nima už chtěl jet bus. Máme tu hodný policajty. Nebo na ně mám nějaký štěstí.
davidkova renata
nechci žádný vystřelený fotky!!!!!!!!!!!!!! Jdu si číst o podvazování noh.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 21:34
- Nahlásit
Tinta76
taky přestalo, ale nechci to zakřiknout
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 21:39
- Nahlásit
děcka tady máte vědecký poznatek na dobrou noc
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 21:42
- Nahlásit
Alexa
potřebovala bych Pepu Reisingera, M. Lebrušku a Sklenářovi jestli to jde
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 21:47
- Nahlásit
Tady už taky nechcá, i na moment navečír slunko mezi mraky mrklo jaxe loučilo.
Ale pole jsou plný vody, cesty bahňatý, jedinej kdo si liboval byl Kamínek, měl čím procházet a co ochutnávat. Odegustoval snad všechny louže a změřil jejich hloubku. Všechny byly pod pupík. Jeho pupík. Crysa byla smutná, nebyla vpuštěna do bahnitého rychlého Labe ani do zelených tůní.
GerdaNejdřív mysleli, že se zbavuju psa, jak sem odcházela, tak zastavili na blikajdy, co bude, pak sem se vracela, posadila psa, poslala psa, to už se smáli a jeli kousek vedle nás. Pak sem demonstrovala různý veselý kousky, tož se smáli a pak museli jet, páč za nima už chtěl jet bus. Máme tu hodný policajty. Nebo na ně mám nějaký štěstí.
tak to je pěkný myslím že je taky těší když vidí, že někdo má psa rád a ještě má psa vycvičenýho
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 21:47
- Nahlásit
Čus kdo jede zejtra do tý Dobříše soutěžit a kde to tam je?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 21:49
- Nahlásit
Eldoguero
potřebovala bych Pepu Reisingera, M. Lebrušku a Sklenářovi jestli to jde
tak smolík už je domki
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 21:51
- Nahlásit
Alexa
sakra, no neva tak pojedeme na blind, stejně díky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 21:53 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Du si narovnat hřbet, bo mě děsně bolí, lidi, uvidíme se zítra přijeďte všichni, budu vám půjčovat Vikuli a vy budete děsně na nerv bo ona furt něco chce a nějčastěji jídlo
Dobrou
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 21:56
- Nahlásit
Crysa
Gerda
Taky tady máme dobrý poldy, akorát když je na procházce potkám a nemám čas tak prchám, protože oni dycky zastavěj a půl hodiny se muckaj s šamponama a vykládaj co a jak jejich pes jsou to dobrý cajti
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 22:02
- Nahlásit
zuzanarosakova protože oni dycky zastavěj a půl hodiny se muckaj s šamponama
"Jéé, panííí, vy máte ak pěkný psy, můžem si vás pohladit?"
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 22:35
- Nahlásit
bře, tak už psát nebudu, jdu spát (ano, čtete dobře), takže ring volný, můžete komunikovat..
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 22:37
- Nahlásit
Crysa
Dyk tu nikdo neni, všichni chrápou zas trapně!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 22:47
- Nahlásit
Máte se, ženy? Já tak na půl.. Zítra asi kopnu do držky člověka, kterej mě totálně podělal.. Se nabíjím dobrou muzikou - http://www.youtube.com/watch?v=6fjYYEhAffk - a doufám, že to přežiju.. Držte ťapky..
|