Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8235 . 8236 . 8237 . 8238 . 8239 . 8240 . 8241 . 8242 . 8243 . 8244 . 8245 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:35
- Nahlásit

Pumpa
jsem si kdysi upálila kus obočí a vlasů, když jsem si vopilá zapálila cigaretu opačným koncem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:39
- Nahlásit

čau žumpizny, prosím o výcuc, díky

Pumpa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:40
- Nahlásit

makrel

já dula do vohně, aby hořel a utrh se kus plamene a uš to bylo sem to teď nabarvila aby se trochu zamaskovalo tak uvidim

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:45
- Nahlásit

agáta12
Jako nejjasnější je, že pan Saša měl největší potlesk, stal se miláčkem publika. Moc vám gratulujeme, ste borcíííííííí ípařský, jedinej Saša chodil normálně, byl velmi rozmilý. Kamení drahý samozřejmě zničil, bo je velmi zlý a ošklivý pejsek, za trest mu už nepůjčim Maryji na hraní, pročež bude velmi smutný!!! Je dobře, že už jste dojeli a máte to za sebou, odpočívejte dnes v pokoji, někdy vám ukážem, jak se dělá aport ))))))))))))))

zuzanarosakova
No jooo, to se nepočítá, když už si to viděla. já moc na telku nečumim, tak i serijálky nemůžu dovolit, už teď neznám třá v Ulici ani jednu postavu. Jo a mohla bys mi poradit? koupila sem si včera v nějakym aufu sandále, takový ty páskový kristusky, táhne se ten pásek až přes kotnik, vzadu sou na zip...byly ve slevě...co se prosimtě k takovejm botám nosí? Sem zjistila, že je nemůžu nosit, páč nevim, s čim. Vim, že si k nim můžu vzít bílý džíny, tak ty mám, ale víc nevim...

makrel
mě jednou v hospodě zapálili ojku mou natupírovanou kdysi dávno. To bylo smradu... hasili mě pivem, fopá ti řeknu, myslim, že sem i brečela. Škrtali si cígo moc blízko mý zlakovaný palice, tož to chytlo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:00
- Nahlásit

žumpo potřebuju jméno-HEZKÝ JMÉNO pro černou kočičku

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:07
- Nahlásit

kejtlin máme taky tak barevnou kočku a jmenuje se Černá Pak jakomodroubritku jmenuje se Šedule a pak dvoubarevnou a menuje se Černobilka Myslím že to jsou PĚKNÁ JMÉNA

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:10
- Nahlásit

Crysa
yslím že to jsou PĚKNÁ JMÉNA

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:15
- Nahlásit

kejtlin se ti jako něco nelíbí na tom jaxe menujou?
je vemu do Mlíkošů a řekneš jim to do vočí, jo?

Venta
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:17
- Nahlásit

Dobrý večer
jak se máte fšichni? My jsme se vrátili zas do civilizace a nic moc teda.

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:17
- Nahlásit

Zdárté jsem duch!!!!Prošla jsem několikrát velmi střežený objekt a až za dve h se zjistilo,že je zkodován velmi moc a čidla mě zcela ignorovaly(jako já sem dokázala trefit hluchý místa prostě blbci maj štěstí)ted mě čekaj dy dýchavičné pece zejtra vemu kameru a natočím horové vídejo,třá jak hoří médvídék pů

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:20
- Nahlásit

Gerda

To můžeš nosit upa ke fšemu, k sukni, k legínám, k džínám, k šortkám prostě ke fšemu, záleží jen na barvě
kejtlin

HEZKÝ JMÉNO pro černou kočičku

Večernice

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:22
- Nahlásit

Venta

Čauky, nepujdem zas někdy venčit?

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:22
- Nahlásit

zuzanarosakova
Večernice
ted zkuste paní zavolat tu kočku jménem a říct k tomu čičííí mě to huba neveme jazykolamy neumím

Venta
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:26
- Nahlásit

zuzanarosakova
čau, šla bych někdy Jen teda nevim zatim kdy, tenhle týden můžu možná středu odpoledne a v pátek, když to vyjde. Jak máš čas ty?

Venta
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:28
- Nahlásit

danajasa
říct k tomu čičííí
Hele a proč se vlastně na kočky má volat čičí?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:28
- Nahlásit

Crysa
je vemu do Mlíkošů a řekneš jim to do vočí, jo?

miluju kočky a oni mě, takže klidně
zuzanarosakova
ehmm krátký a hezký jméno

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:29
- Nahlásit

VentaHele a proč se vlastně na kočky má volat čičí?

protože Nááááápuťapuťa uš je vopsazený?

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:32
- Nahlásit

kejtlinehmm krátký a hezký jméno
Minda, Negra, Kočka, Kdesitysviněčernásežeroutěčoklové, Kikina, Sazinka, Saze, Naomi, Puma,..

Venta
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:33
- Nahlásit

Crysa
Aha, no tak to jo potom )))
Sice kočku nemám a asi mít nebudu, ale volala bych nejspíš rovnou jménem...kdybych teda vymyslela ňáký hezký

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:33
- Nahlásit

Venta

Tak třá v tu středu bysme mohli. Písni mi kdyžtak na mail zuzanarosakova@seznam.cz

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:34
- Nahlásit

Crysa
Kdesitysviněčernásežeroutěčoklové
no myslim že todle je přesně vono

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:34
- Nahlásit

Venta
volala bych nejspíš rovnou jménem
Crysa
Ženy já zásadně křičím do polí Kooocooouréé a dyž má hlad dycky dojde ale chápe i čičí a kšic ty sfině

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:36 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Crysa
Alexa
čokolé číči nežerou, ale puma a sazinka ani negra není špatný, původně to měl být kocourek tak jsem měla vymyšlený satan...

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:38 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

danajasaŽeny já zásadně křičím do polí Kooocooouréé a dyž má hlad dycky dojde ale chápe i čičí a kšic ty sfině
taky u našich je to jednoduchý, volací znak je ČČČČČČČČČČČČČČČČernááááá, ČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČernobíláááááááááá, ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠedulééééééééééééééé, ČČČČČČČČČČIČČČČČČČČČČČČČČČČíííí a to množství těch Č a Š v jménech většinou staččččččččččíííííííííííííííííííííí, teda stačí, že příjdou ještě před Čičí. A do toho se rumpluje granulema v plastový dóze, z který dostávaj suchý. Masová konzerva bohužel při třesu zvuk výrazný nevydává..

Alexano myslim že todle je přesně vono
si taky myslím

Venta
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:40
- Nahlásit

zuzanarosakova
ok, písnu až budu vědět najisto, co a jak. Ale snad to klapne, budu cca do dvou v Hostivaři a pak cestou bych mohla někam dojet, buď rovnou lesopark a nebo zas jako minule třeba...je mi to jedno.

danajasa
Kooocooouréé
kamarádka takhle křičí na svého manžela, teda ne do polí, ale spíš do patra, kde on sedí u pc a nereaguje na okolí.

Crysa
krátký a hezký jméno
Kdesitysviněčernásežeroutěčoklové
Tak asi je vybráno, ne?

Crysa
Člen
- Nahlásit

kejtlintak jsem měla vymyšlený satan...
voe už tě vidím v Bohnicích, poté, co tě lapli pobíhající v noční košili nocí po Libiši, jak voláš Satanéééééééééééééééééééé, kde jsííííííííííííííííííííííííííííííííííííí??????????? ?????????,,

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Crysa
voe už tě vidím v Bohnicích, poté, co tě lapli pobíhající v noční košili nocí po Libiši, jak voláš Satanéééééééééééééééééééé, kde jsííííííííííííííííííííííííííííííííííííí??????????? ?????????,,

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:49
- Nahlásit

Venta

Oukej, tak se domluvíme v úterý

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:59
- Nahlásit

Brou noc děcka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 23:00
- Nahlásit

Crysa
brou, taky za chvíli půjdu

<< 1 ... 8235 . 8236 . 8237 . 8238 . 8239 . 8240 . 8241 . 8242 . 8243 . 8244 . 8245 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání