Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8235 . 8236 . 8237 . 8238 . 8239 . 8240 . 8241 . 8242 . 8243 . 8244 . 8245 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 16:37
- Nahlásit

Biluška a známá kvůli takým zážitkům jela do Indie

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 16:38 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Biluška
hrůza...

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 16:39
- Nahlásit

Čus bus!!
Gerdu s Renatou jsem vypravila před hoďkou a půl zpět do Prahy. Překvapivě trefili až ke mě před barák a vůbec jsem jim nemusela naproti.
Nána omažitě na dvoře objevila králíkárnu, v podstatě u ní ztrávila celý den. Jen na začatku si Renata řekla, že si vyzkouší přivolání od králíků. Nána jako správně vychovaný pes to vzala nejkratší cestou, ofšem netušila, že si to nabrala rovnou přes bazén zakrytý pouze plachtou. Ten její výraz když ztratila půdu pod nohama nikdy nezapomenu. Pak jsme šli na procházku, potom jsme si ugrilovali a pak už holky chtěly odjet. Což se nepodařilo na první pokus, protože Fanda se rozhodl, že pojede s nima a furt se cpal do auta,což ofšem naštvalo Nandu a vyběhla z auta se znovu podívat na králíky, a když jí Renata přivolala, tak si sebou nesla Baicovo obrovské chrochtací prase, prej když jí Renata nedovolí domů králíka, tak si vezme alespoň to prase.
Takže děkuji holkám za návštěvu a hlavně Náně za pobavení
Nána kouká na animal planet

A zbytek fotek je tu

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 16:40
- Nahlásit

Biluška
omrkni klubovou výstavu v září v Pardubicích, posuzuje majitel švédské CHS Lundecock. Propozice jsou na sheltie.cz

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 16:40
- Nahlásit

Crysa
to nemusela jet tak daleko, mohla jet s Biluší na výstavu a měla by stejné zážitky neli horší

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 16:45
- Nahlásit

gabifi
Jela bych, váhám essi bude fakt posuzovat, nebo essi bude na poslední chvíli vyměněn za někoho místního jak bývá dobrým zvykem Mám září už dost narvané tak nehodlám ztrácet čas a nervy nad posuzovacím kamarádšoftem
I když je fakt, že víc než včera nad tou ušatou fenou se už asi rozčílit nemůžu

Crysa
a známá kvůli takým zážitkům jela do Indie
Nechápu proč, Slovensko je podstatně blíž

Monty
Chápu, že pořadatele mohl motivovat nízký nájem onoho místa (alespoň předpokládám, že tam musel být nájem za babku), ale mohli by být trošku soudní Myslím, že spoustu lidí, kteří nemají rádi adrenalin si do příštích let odradili

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 16:48
- Nahlásit

Biluška
no já doufám, že posuzovat bude. Z jeho chovky pocházejí dost lukcusní šeltky a bude adrenalin, páč se na něj určitě přihlásí úplně každej a budem si tam šlapat po hlavách

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 16:51
- Nahlásit

Biluška
Myslím, že spoustu lidí, kteří nemají rádi adrenalin si do příštích let odradili
ani bych se nedivila, ale divím se, že nechtěli příplatek za adrelinové sporty

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 16:55
- Nahlásit

Nazdar ženy prosté, měli jsme opět báječný den, krásně sme se u Bajkofců měli, fšecko sme jim snědli, vůbec sme nezabloudili, pouze 2x jsme se otáčeli v kralupech, bo sme na jedné křižovatce nepoznali, kudy vede cesta rovně. A cedule Nelahozeves byla s námi pouze 2x )) Bajkofce sme volali v poctatě před jejím barákem, že sme se asi ztratili, ale instinkt nás vedl neomylně. Pak sem ztratila vodítko. Pak sme jedli a trhali meruňky. Pak sme jedli a trhali ostružinky. Pak sme jedli kujátko, co Bajkofka mistrně naložila a ogrilovala v grilu, který profesionálně zapálila. Nanda mezitím schla z té koupanice nevyžádané. Pak sme zase jedli a chodili si po polích. Pak Nanda chrochtala s Bajkonůrovým prasátkem. Pak sme už museli jet, ale děsně se střídalo osazenstvo auta, takže sme jet nemohli. Pak Nanda vystoupila a šla na králíčky zase. Pak se Fanda přesunul z místa spolujezdce na post pilota. Pak už Máňa nechtěla bejt v autě, ale byla přivázaná, tak zůstala jako stabilní jednotka vozu. Něco jako alternátor. Pak přistoupil Bajkonůr. Pak vystoupil Fanda. Pak přišla Nána s prasátkem a vystoupili všichni, pak zase nastoupil Fanda. Pak sme se řezali tak, že sme nemohli už ani stát. Pak sme vše vyložili - dostali sme věnem mnohovejce - a vše správně naložili a rychle zabouchli dveře, aby se to už nemohlo měnit. Pak sme jeli a zpívali sme píseň. Fenky trošku kňučely. Pak sme tu tajemnou křižovatku projely rovně, ale bylo to spíš doprava. Nikdo sme nevěděli, kdo má přednost. Tak sme jeli. Pak sme přijeli, davítková mi věnovala ten hajzlák, bo ho furt nemám a zas se mi chtělo. Pak sme přijeli. A za chvíli jedem na očkování a pak už budem vopravdu doma. Jak se máte, frndy?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 17:00
- Nahlásit

Jo a starý lidi kradou v krámě, ani nevědi proč. Babička z plzence kradla v krámě prostě jen tak, byla už moc stará, ani jí to nepřišlo, v krámě byli rozumní, vždycky jen přišli za dcerou, řekli, co babička vzala, dcera to zaplatila, omluvila se za babičku a jelo se dál. Pak už normálně chodila do krámu ptát se, jestli je vše ok, jestli babi nic nevzala, když řekli, že jo, zaplatila to. Prostě babi byla stará, krámek na vesnici, všichni se znali, nikdo z toho žádný tragédie nedělal. Stejně si to babi skoro neuvědomovala, prostě přišl, vzala, šla...

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 17:02
- Nahlásit

gabifi
no já doufám, že posuzovat bude. Z jeho chovky pocházejí dost lukcusní šeltky a bude adrenalin, páč se na něj určitě přihlásí úplně každej a budem si tam šlapat po hlavách
O bože, nejhezčí z mých fen je Bonka a ta má zrovna ty štěňata No nic, přihlásím ty zbývající tři, myslím, že Lajka by se taky nemusela ztratit . I když jí asi budu muset vyholit zadek . Má ho extrémně nasrstěný. Jako fakt hodně. V rozhodčích to při pohybu vyvolává dojem měkké zádě Což teda nemá, to co se na ní vlní jsou čistě ty chlupy, ale ten dojem tam prostě je Lasičáka a Nýnu asi ani nemá smysl hlásit, Nýna je bez srsti a Lasice zase taková špička není

Jo a Kofík slepne. Aspoň myslím. Až pojedu se štěňatama na PRA/CEA tak ho taky vezmu, ale jsem si skoro jistá, že ji má

Monty
ani bych se nedivila, ale divím se, že nechtěli příplatek za adrelinové sporty
Taky nechápu . Tam to bylo adrenalinové víc než dost Hned první zážitek to parkoviště. Druhá věc - přihlášení na juniorhandling (mělo být možné i přihlašování na místě). Jdu jim dohlásit dítě od kámošky a u svého změnit jméno, protože přijela Alena místo Ivany. Paní se koukla do papírů a vesele mi povídá, že nemá ani Alenu, ani Ivanu, ale že to neva, dopíše si je. Hlavně, že Ivana byla přihlášená dva měsíce předem. Zato nějaká Sára tam byla třikrát (i v katalogu), chuděra . Další zmatky byli s těmi začátky - v propozicích v devět, v katalogu v deset, zapisovačky co seděli v kruzích nevěděli co z toho vlastně platí... Prostě super Odpadkový koš jeden (slovy jeden) na celou výstavu. Během cca půl hodiny přetýkal ven a odpadky se vršily hezky pod ním. Snad nikdo z lidí neuklízel exkrementy. Odpo už to tam smrdělo jak v kravíně
Fakt škoda, páč jinak byl ten park krásný, kdyby organizátoři vychytaly aspoň tyhle chybky mohlo by to být v příštích letech fajn. S parkováním už budu počítat a přivezu si Bagetku,nebo Pumu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 17:06
- Nahlásit

čus velkopíči fšichni))
makrel
paní jak pokračujete v dietění?. já jsem včera a dneska trochu porušila, ale od pondělka zase pokračuju v tvrdém režimu
myslim že podobně jako vy,žeru teda dost příšerně((,ale né zacharýdy,leč budu muset opčas nějakej přihodit bo mi v pátek bylo slušně blbě,tak to musim vychytat..vydržte,pani,tlustý nás nedostanou!! )) mám určo něco dole,cca 2kg..
Biluška
twe co to jako jééééééééé ????
Baico
pani moc děkujem za sqělé pohoštění, vyžraly sme vás do mrtě,bejt tam do zejtra,došlo by patrně aji na králíícííí..gdo by je picnul nemusíme dlouho hádat
tadle fotka je prostě příšerná))

a nána neumí chodit po vodě se vokázalo,,no nevadí,máme co trénovat do příští sezony!
Gerda
Pak sme už museli jet, ale děsně se střídalo osazenstvo auta, takže sme jet nemohli. Pak Nanda vystoupila a šla na králíčky zase. Pak se Fanda přesunul z místa spolujezdce na post pilota. Pak už Máňa nechtěla bejt v autě, ale byla přivázaná, tak zůstala jako stabilní jednotka vozu. Něco jako alternátor. Pak přistoupil Bajkonůr. Pak vystoupil Fanda. Pak přišla Nána s prasátkem a vystoupili všichni, pak zase nastoupil Fanda.
eště si zapomněla jak Fanda vystoupil a bajkonůr skoronastoupil ,ale jinak je to naprosto přesně...bohužel

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 17:13
- Nahlásit

davidkova renata
eště si zapomněla jak Fanda vystoupil a bajkonůr skoronastoupil ,ale jinak je to naprosto přesně...bohužel
Jsem pak šla domu a soudi, co opravujou tu fasádu na mě tak divně koukali Evidentně se jim dnes potvrdilo, že jsem pošahaná a navíc mám stejně pošahané i kamarádky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 17:25
- Nahlásit

Baico
a soudi, co opravujou tu fasádu na mě tak divně koukali
to nechápudyk to byla celkem bježná norma..no každopádně až se dogestí žumpa v hojnějším počtu,bylo by lepší dyby ten den na tu fasádu rači ani nelezli

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 17:25
- Nahlásit

Biluška
já zase každý den vyčešu z Adama pytel chlupů. Jestli to takhle půjde dál, zrovinka v Pardubicích bychom mohli dělat krátkosrstou šoltyji.
Kofíka zdravím, ten blbec má asi všecko....myslím nemoce

impact
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 17:26
- Nahlásit

Gerda
No, když mě je jí ají líto, no. Bylo vidět, jak je dneska nervozní, když jsem u ní byla. Chtěla mi dát oplatek z ledničky, jako dycky a hrozně tam hrabala rukama a nevěděla, co mi dát, až mi dala aspoň pivo. Ono je jí asi dost jasný, že je to teda pěknej trapas, že ji chytli. A to chudák ani neví, že vo tom už víme.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 17:30
- Nahlásit

gabifi
Kofíka zdravím, ten blbec má asi všecko....myslím nemoce
Asi jo . Je z toho chudák strašně zmatený . Postupuje to hrozně rychle ještě cca před dvěmi měsíci normálně viděl. Teď pořád naráží - do tunelu, do dveří, do klecí... . Blbý je, že i špatně slyší, jak budu komunikovat s hluchým a slepým psem, to teda fakt nevím Nakonec budou ty jeho nohy ještě výhoda, páč ho prostě doběhnu

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 17:31
- Nahlásit

davidkova renataž se dogestí žumpa v hojnějším počtu,bylo by lepší dyby ten den na tu fasádu rači ani nelezli
Jen ať si nabijou hubu, to jsou ti, co tatínkovi koupili do důchodu bígla a bígl už bude do konce života na flexině a ze vrátek pán vychází už s proutkem v ruce.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 17:33 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Biluška
jak budu komunikovat s hluchým a slepým psem, to teda fakt nevím
Já ti to povím,začneš dělat dogdencig.Aspoň já tak vypadala,když jsem venčila Milouška.....neustále vedle něj,max krok za ním,oči z něj nešly spustit a furt sem před něj strkala nohy a směrovala ho tím.....vypadalo to něgdy,jak gdyš do něj kopu,ofšem to sem fakt nedělala.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 17:35
- Nahlásit

Baico
bígl už bude do konce života na flexině a ze vrátek pán vychází už s proutkem v ruce.
jo táák..no to ste měla říct hned pani,dala bych průchot svý nesnesitelný povaze))
Biluška
Je z toho chudák strašně zmatený . Postupuje to hrozně rychle ještě cca před dvěmi měsíci normálně viděl. Teď pořád naráží - do tunelu, do dveří, do klecí
se voptej eldoráda,tý boninka oslepla vlastně ze dne na den((
impact
No, když mě je jí ají líto, no.
mě je starejch lidí taky líto..jako jedinejch lidí..teda nepočítám toho šmejda co bydlí nade mnou,toho mi neni líto ale fakt vůbec

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 17:37
- Nahlásit

Biluška
Postupuje to hrozně rychle ještě cca před dvěmi měsíci normálně viděl. Teď pořád naráží - do tunelu, do dveří, do klecí
to je mi moc líto.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 17:38
- Nahlásit

jablunka
Když ohluchla Puma tak jsem naučila Bonu s Nýnou ji na povel přivést. Asi se budou muset naučit vodit i Kofíka. I když u něho je ten problém hlavně v těch věcech doma . Ven beztak skoro nechodí, s těma nohama nemůže. Ale doma vráží furt do všeho . Nechat věci pořád na stejném místě nelze. Na parkuru se neustále stěhují překážky, dveře necháváme otevřené či zavřené dle počasí, psí pelechy si stěhují sami psové tam kde je momentálně chtějí mít.... Se tu umlátí chudák

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 17:39
- Nahlásit

davidkova renata
dala bych průchot svý nesnesitelný povaze
Tak příště
No nic, pomalu půjdu na poslední dnešní zvířecí obchůzku a vyrazím na tu zasranou výborovku. Jsem nasraná ž předem, protože kvůlivá těm sráčům přijdu o nejlepší díl Ptáků v trní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 17:42
- Nahlásit

Biluška
Nechat věci pořád na stejném místě nelze
hm,tak to je právě blbý bo to je asi základ aby se pes moch zorientovat((
Baico
protože kvůlivá těm sráčům přijdu o nejlepší díl Ptáků v trní
sou to šmejdi a todleto jim nedarujte!!!!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 17:44
- Nahlásit

davidkova renata
hm,tak to je právě blbý bo to je asi základ aby se pes moch zorientovat((
No a to je právě věc, která v téhle chaotické rodině prakticky nejde A to vůbec nepočítám takovou drobnost, že bydlíme na stavbě a neustále přemistujeme sebe, věci i psy podle toho kde co zrovna opravujem

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 18:03
- Nahlásit

Myslíte, že na tý výborovce udělám dojem, když přijdu v Žumpatriku bez podprdy? Jsem si byla zapalvat v bazénku a teď už mám skoro hodinu welfare a vůbec se mi holky nechce znovu zavírat.

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 18:03
- Nahlásit

Biluška
on si zvykne, bude chodit opatrněji. Akimek oslepl těsně předtím, než nám odešel. Bylo pro mne hrozný, vidět ho tak bezmocnýho. Zalezl do nějaký díry, tam pořád narážel hlavičkou do zdi. Neměl čas si na svůj stav zvyknout.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 18:07
- Nahlásit

Baico
Myslím, že bys měla být trošku soudná Nehledě na to, že essi budeš dobíhat autobus tak si vyrazíš přední zuby

gabifi
Uvidíme, ono to nějak dopadne

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 18:08
- Nahlásit

BaicoNo nic, pomalu půjdu na poslední dnešní zvířecí obchůzku a vyrazím na tu zasranou výborovku.
Tfuj tfuj tfuj, ať to na výborovce s přecedou ustojíte a dopadne to nějak rozumně. Kdyby ne, tak členství ve Štětí není příliš drahý, troufnu si říct 1/3 Mlíkošů..

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 18:12
- Nahlásit

BiluškaNehledě na to, že essi budeš dobíhat autobus tak si vyrazíš přední zuby
Tal ten autobus naštěsí nehrozí, jedu autem. Ale soudná budu a řádně se obleču.
CrysaKdyby ne, tak členství ve Štětí není příliš drahý, troufnu si říct 1/3 Mlíkošů..
Dneska jsme si s Michalem řeki, že nebudeme stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko. Uvidíme jak se to vyvrbí. Pokude se to moc neprotáhne, tak dám vědít ještě večír.

<< 1 ... 8235 . 8236 . 8237 . 8238 . 8239 . 8240 . 8241 . 8242 . 8243 . 8244 . 8245 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání