Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8235 . 8236 . 8237 . 8238 . 8239 . 8240 . 8241 . 8242 . 8243 . 8244 . 8245 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 20:13
- Nahlásit

čus dyzdebylové,uš sme s5,bylo to fajné,potkali sme velmi mnoho známých lidůch,pomluvily s eldorádem kdekoho a fandili sme agátě..rozhodně měla největší potlesk na poslušnosti neb velkobokser byl odměněn za výdrž a statečnost na záludné překážce,která na něj včera upadla a to ho uvedlo do dyzgomfortu,leč nakonec jí hrdinně překonal stejně jako áčko páč co by pro paničku neudělal..mě se poslušnost líbila páč šel jako normální pes a neměl debilně vykroucenu palici jak po mrtvici fakt nechápu proč něgdo cvičí íípoale obranu měl heskou,aji pan rozuhodčí to řikal a též sklidil velký potlesk.Čuchat bude až zejtra,tak to neuvidíme
dále eldorádo s mušem sou celkem dost jeblý neb dyš sme se šly s gerdou loučit,děcko dřepělo f kočárku a na něm mělo připoután psí balonek.-))) řikám eldorádu..jo vy děláte na balonek? a vona že jo a že umí viktorka aji štěkat))))) vydala povel štěkej,ale děcko jí ignorovalo Takže nastoupil tatka,děcko krátce a rychle vydráždil a dítě štěkalo jak vo život za odměnu mu nabídl k zákusu onen balonek a děcko nabídku okamžitě akceptovalo..ty voe socyjálka by se asi posrala))eldorádo byla nasraná,že nemá u děcka tudletu autoritu
s jiříkem sme plánovali mlíkoše a chtěli sme ho jako žumpa nominovat do soutěže co tam avizovali jako figuranta roku..ale nemá vobnovenou třídu,páč byl f tý době akorát sežrán od buřta..
tagže sme to rychle přehodnotili a nominujem ho na Pasáka roku bo pasení je v tý soutěži též)))
já se hlásim pochopitelně s nandou ))s jiříkem nás nemůže nikdo porazit))
nanda nastupuje zde

pozici si buduje zde

berany duc zde

a vítězné kolečko zde

já ti dám ty hajzle že do ně budeš dělat

tagže tak..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 20:17
- Nahlásit

Lola1diky pani,on dela ze sebe zraloka lidozraveho!
davidkova renatahej krasne jsem si cinkla do gati smichy a ty komentare,jako nana dost dobry,s aminem by byli primo okouzlujici zabijacky parecek koukam!!!nana ala cistic viktor!!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 20:27 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

davidkova renata
Ty vogo,na tý poslední fotce, jak všichni okolo tý ohrady vyjeveně čučej
Jinak už my tady z tý samoty slušně hrabe, jsem si musela otevřít máškát,abych to ustála.
Jo prosím tě, Gedu zítra od tebe nanaviguj dolu na kulaťák a pak přes Suchdol, Černý vůl, Přílepy a Tursko na Kralupy a pak na Velvary. Pak u sila do prava a jen po tý jediný asfaltce, dokud nenanrazíte na růžovej barák,který má na slouku u vrat keramickou veverku

Pumpa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 20:45
- Nahlásit

děcka vypadá to, že se mi chystá móóc heká prácička, ale nebudu jásat bo tam ještě nejsem, takže mi držte tlapy štěstí

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 20:53
- Nahlásit

děcka, já dnes nastartovala comp na poprvé sásraky se dějí

Pumpa
jaká prácička? samo, že budeme

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 20:55
- Nahlásit

zdar lidijové i čoklidové!

Pumpa
držím, pani, držím moc

fšici
je víííkend a venku je krásně, podařilo se mi po noční neprospat úplně celej den, vstala sem už ve dvě takže sme stihli dlouhé venčení v Hostíku, kde jsme potkali bezvadnou smečku převážně mladočub a štěníků od půl roku až po něco přes rok, bylo veliké řádění smečka průběžně měnila složení, jak lidi s čoklidima přicházeli, procházeli i odcházeli, občas někdo hodil míček, jinač sme seděli na lavičkách a krafali, byla to dobrá procháska a fšici kolemjdoucí se divili, jak jsou spolu psiska úplně v pohodě, moc fajné to bylo nejlepšejší byla roční stofárdka, s Bajšou se dokonale zakously a zabily, taky furt vyžadovala házet míček, coš přítulu velmi bavilo, chtěl si ju vzít domů, prej nutně potřebuje aportovacího psa Pak sme šli do restaurace na večeři a Bajša tam vyblila dvě velké hromady kousků dřeva a trávy. Naštěstí jsme seděli na téměř prázdné zahrádce

Jak se máte, luzné děvy?

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 21:13
- Nahlásit

Nazdar frndiny, teprve teď sem domki, bo jak sme přijeli, máma řekla, že mařenek dostane papat a já si mám jít koupit boty. Tak sem šla a koupila sem si boty. Bylo to strašné peklo, přísahám, že sem byla ve TŘECH krámech a koupila sem si ČTVERY boty. Aji sandále, jako zdobný sandále, kloužou jaxviňa. Den byl nejvíc srandovní, páč sme vůbec nezabloudili, kdežto eldorádi chytli žumpí kletbu a zabloudili. Libově sme si zapárčili pod stromkem, takže sme neměli vedérko v knedlíčku. Pak nás strašně rychle našla teta Agáta, která má úplně božího bokséra, co mi jednim chmatem přetrhnul korálky od Aleksandry z itošky. Aleksandra nás podarovala pravýma itoš těstovinama a korálcima. Všichni je ještě mají, já už ne. Nejdřív sme si dávali kafe a krafali, dojelo poměrně dost známejch, sem se sama divila, že poznávám nějaké lidi. Pak sme jedli, pak sme krafali, čuměli na poslušnostě a obranu, pak sme se šli projít, boksér sir Saša se zakamarádil do Maryje. Měla peklo, má dalšího kamaráda. Pak sme šli čůrat do lesíka a při té příležistosti sme nechali ve vysoké trávě Nanda a Mařka nás vyhledávat. Nand s Mařkem nemohli najít davítkovou, mě pak našel Nand úplně hned, ale našel mě i Mařenek, a co mě nejvíc udivilo - ONA ŠLA PO MÉ STOPE, NORMÁLNĚ MĚ NAŠLA NOSEM!!!!!!!!!!!!! Poznala sem to tak, že sem jí viděla přibíhat, s rypákem u země, byla sem ukrytá, nehejbala sem se, ona mě neviděla, přičuchala se ke mě, pak se zarazila, neviděla, nedočuchala, ale vyrazila dělat rypákem kola v mém okruhu. Nanda mě šla ohlásit davítkové. Pak sme koukali na Saščí poslušnost. Sašík měl největší potlesk, neboť byl velmi rozkožný. Agáta se smála jako blázen starý. Pak sme zas venčili a pak šlo bránění. Saša bránil moc pěkně, měl potlesk na pokusu o útěk a samo na kontroláčku. A pak už sme museli jet a vůbec sme se neztratili. Jeli sme děsně rychle, aji sme řikali - jed knedlíčku jen jeď. A jeli sme. No a teď sme domki a možná už vůbec nepůjdem ven. A chce se mi děsně na záchod a nemám doma ani list hajzláku. To je strašný peklo!!!!!!!!!!!! Zapomněla sem ho koupit.

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 21:24
- Nahlásit

Gerda
nemám doma ani list hajzláku
to je tedy skutečně peklo největší!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 21:26
- Nahlásit

Gerda
nemáš ani papírový kapesníky??? nebo ubrousky???
Já zase zapomněla koupit pečivo, tak tady žeru banány, samotný salám se mi nechce žrát

Pumpa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 21:28
- Nahlásit

Monty
Baysha

rači nebudu nic řikat, páč se strašlivje moc modlim, aby to vyšlo, asik i vokoušu všecky nechty i ty na nohách.....

jen řeknu že je to samo prácička f oboru

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 21:29
- Nahlásit

Pumpa
já ani nevím, ale co děláš?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 21:36
- Nahlásit

toš sem zpátky z poděbrad z fest´áku, bylo to super, ale se mrtvá bo jsem nešla po noční spát

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 21:45
- Nahlásit

čuste babizny, tak jsme doma. Z uplynulých 39 hodin jsem spala přesně tři a patnáct jsem strávila za volantem. Ale mám pocit, že v mém kofeinovém oběhu koluje ještě i pár kapek krve. Výstava byla katastrofální, po organizační stránce tak tři mínus Rozhodčí (mluvím teda za ty dva, se kterýma jsem měla co do činění) ještě katastrofálnější, asi tak pět mínus
Ofšem Nýna vyhrála CAC,res.CACIB, takže medaile jsme přivezli . Ale vzhledem k tomu od jaké parodie na rozhodčího jsou z nich prakticky ani nemám radost

Viděla jsem tam černého thajce, byl eště ošklivější než Ympaktůf rezavý . Tagže odvolávám, že má nejškaredčího psa na světě, má až druhýho nejškaredčího

Podrobnou reportáž dodám až se najím a umeju, sem mrtvá hlady.
Udělá mi něgdo výcuc co jste za ty dva dny nadrásaly?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 21:48
- Nahlásit

Biluška
výcuc nedám, nic nevím nebyla jsem tu celý den, gratuluju k medajlím a k titulům!. Co lála?

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 21:50
- Nahlásit

Biluška
Tož dratulujeme šelmyji k titulu!!! A k tobě gratuluju k úžasnévu výkonu, smekám!!! Já jsem mrtvá, když to dám v jeden den na jižní Moravu a zpátky!!

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 21:56
- Nahlásit

Biluška
gratulujeme a kde jste byli?

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 22:11
- Nahlásit

Prosím vás, vy zkušení piči. Je normální, když sama za večer zvládnu vypít flašku vína? Aktualizuju klukům stránky a najednou koukám, falška je skoro prázdná

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 22:12
- Nahlásit

Baico
jo je to normální

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 22:22
- Nahlásit

kejtlin
jo je to normální

Dík. Škoda, že si jí nebudu moct vzít flašku i na tu zítřejší výborovku. Mám obavu, že to nebude vůbec příijemný.
V nejhorším se vám pani zítra ozvu, aby ste se mi zeptala v Mlíkoších, jestli mě tam veznou za člena.

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 22:23
- Nahlásit

Baico
piči
hned jak jsem si přečetla tvůj přízpěvěk, tak mi to slovo vběhlo jako první do očí
myslím, že je to normální, já sice moc nepiju, ale nedávno jsem pila nějaká co se trochu dalo a polovinu jsem teda vypila, ale já jsem nepiják vín, takže i ta půl flaška, je pro mě moc a dala jsem jí
jinak já budu holkám taky dělat stránky, tak se bojím, aby ze mě pak nebyla alkoholička ale budu to asi raději vymýšlet v práci, abych nedopadla špatně na játra

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 22:26
- Nahlásit

Montyjinak já budu holkám taky dělat stránky, tak se bojím, aby ze mě pak nebyla alkoholička
To se neboj. Měla jsem tam spoustu restů,proto nad tím sedím už 2 hodiny. Všechny aktuality jsem flákla na FB, ale na stránky jsem 2 měsíce nesáhla.

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 22:28
- Nahlásit

Baico
no ale vytvořit je, dá asi více práce než je aktualizovat, ne?
hoď prosím odkaz na stránky, ráda se kouknu

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 22:29
- Nahlásit

kejtlin
Lála uš dobrý, dneska byla vystavovat.

Monty
gratulujeme a kde jste byli?
Ve Velké Idě, kousek za Košicema. Na mezinárodce Nebo teda spíš na parodii na mezinárodku

Baico
Tož dratulujeme šelmyji k titulu!!! A k tobě gratuluju k úžasnévu výkonu, smekám!!! Já jsem mrtvá, když to dám v jeden den na jižní Moravu a zpátky!!
Paradoxně jsem tak přetažená, že se mi vůbec nechce spát . Si budu muset vzít stilnox

Tak tady máte ty nejkritičtější body:
1. V Žilině nás málem převálcoval nějaký kreténský kamijoňák a natlačil nás do protisměru
Normální křižovatka - jeden pruh doleva, druhý rovně, třetí doprava. Semafory, na nich červená. Přijíždím ke křižovatce a postavím se jako první auto do pruhu co odbočuje vlevo. Vedle mě, v pruhu rovně stojí kamion. Pozdě si uvědomím, že mám jet rovně. Rovně už se tam nenacpu, tak nic, tak teda odbočím doleva, za křižovatkou se někde otočím a vrátím se zpátky. No problema. Blikne zelená, rozjedu se, chci odbočit doleva a ten kretén poblbanej kamionskej najednou odbočuje taky Prostě si to rozmyslel a místo rovně to střihnul doleva Jela jsem v podstatě pod ním Úplně posraná strachy jsem byla Pak jsem to strhla na trávník a přes něj do protisměru. Naštěstí to bylo asi ve tři ráno takže tam nic nejelo Se klepu ještě teď když si na to vzpomenu

Kritický bot dva: Výstaviště se nacházelo hned vedle toho nejšílenějšího romského slumu jaký si dokážete představit. Taková ta klasická cigánská vesnice z východního Slovenska co bývá občas f televizi. Nechápala jsem. Mezi těma příšernýma rozpadlýma barákama bez dveří a oken (jeden i bez střechy) a pobíhajícíma cigáňatama stáli pořadatelé v oranžových vestičkách a navigovali řidiče, aby zaparkovali na trávníku před těmi slumy. Dřív než jsme vystoupili z auta (se přiznám, že jsem měla strach, neustále jsem přepočítávala všechny psy a hystericky jsem ječela po každém, který se ode mě vzdálil na cca pět centimetrů) tak přiběhl pořadatel a chtěl po mě tři eura za parkování. Nedostal ani halíř, zato si vyslechl děsně nasranou blondýnu

Kritický bot tři - výstaviště velikosti cca mojí zahrady, kruhy velké zhruba tři krát tři metry Šeltky se celkem vešly, ale borderky vedle měli dost problémy . Na běhací plemena typu ovčáků, nebo chrtů jsem bohužel nestihla kouknout.

Kritický bot čtyři - organizátoři pobíhali jak fčelky, ale pravá ruka nevěděla co dělá levá Dítě co jsem měla předem přihlášené na juniorhandling vůbec neměli zapsané, zato jinou holčičku měli třikrát... docela často jsem kolem kruhů koukala, že psa měli v třídě u fen a opačně... V propozicích byl uvedený začátek posuzování v devět, v katalogu v deset, reálně se začlo ve čtvrt na jedenáct.... V katalogu uvedeno, že CAC dostane medaily, která se ovšem nedostávala, protože žádné nebyli.... mě to neva, beztak bych ji darovala prvnímu děcku co by šlo kolem, ale dost lidí bylo naštvaných. Se jim ani nedivím, essi to třá byla jejich první vyhraná medaile a ono místo ní nic....

No ale ze všeho nejhorší teda byli ti rozhodčí Pán co posuzoval šelmyje (Slovák, jmenovat klidně budu, ale nemůžu si vzpomenout na jméno. Když tak dopíšu ráno až vybalím batoh a najdu katalog. Byl nějak Janeček, Janíček, nebo tak nějak) nejen, že neznal standart, ale nejspíš neznal ani základy vystavování
Ve třídě s námi byla fenka, které stáli uši. Hrubá vada, vylučující z chovu. Krom toho si její handlerka patrně spletla výstavní kruh s vystoupení dogdancingu. Fena nestála ani vteřinu (fakt nepřeháním). Celou dobu štěkala, poskakovala,rotovala kolem své osy, couvala....handlerka se smála, chválila ji, vykřikovala "ty si šikovné žvíže, to je dobže" . Rozhodčí se výborně bavil, chvíli jsem čekala, že jí zatleská a vyžádá si přídavek. Chcete slyšet její celkové ohodnocení? V2,res CAC . Nejsem závistivá a krom toho jsme měli V1,CAC,res.CACIB (navzdory tomu, že Nýna stála jak socha a nebavila publikum), ale z tohoto hodnocení jsem šla fakt do kolen

Ještě víc mě dostala rozhodčí na juniorhandlingu. Byla to nějaká Polka, jméno opět když tak najdu ráno. Holce s blue-merle australským ovčákem vytkla, že má červené šaty, že by prý měla mít oblečení v barvě psa (doteď jsem žila v představě, že oblečení má být kontrastní k barvě psa) . Totálně všem děckám vytkla, že nemají saka (bylo hrozné vedro, celý den tam pařilo slunko.). Všechny ty děcka byli oblečené korektně, halenky, sukýnky a tak. Nechápu kde si asi tak představovala, že se dá sehnat sako na cca desetileté haranty. FAkt se to nedá, já ho sháněla několik měsíců Na malé děcka se kostýmy prostě nešijí (konfekčně). Leda si ho nechat ušít na zakázku, což se zajisté vyplatí když z toho harant za půl roku vyroste
Ale absolutní korunu tomu nasadila tím, že děcka nutila, aby se před figurou se psem pomazlili a POPROSILI ho, aby s nimi běžel . To mazlení mělo být dlouhodobější, nemyslím tím žádné letmé poplácání. Prostě děcka klekali na zem, muchlovali se se psama, olizovali se tam, pak se zvedli a udělali požadovanou figuru . Nebyla jsem zdaleka jediný rodič, který se tam kácel. Holkám jsem okamžitě jakmile vylezly k kruhu toto zakázala aplikovat u jakéhokoliv jiného rozhodčího. Protože jakýkoliv normální rozhodčí, by je vyrazil tak rychle, že by se zastavili až na nádraží
Nehledě na to, že mě osobně je teda dost proti srsti prosit psa o cokoliv . Tím méně veřejně

Kritický bot pět - cesta domů Z Ružomberka do Žiliny jsem jela v koloně, která se absolutně nedala předjet Je to tam totiž samá zatáčka a kde je náhodou deset metrů rovně tam jeli auta v protisměru Vpředu jel nějaký dědek, který jel cca padesátkou, v zatáčkách třicítkou V případě, že mu v zatáčce jelo v protisměru auto tak zastavoval Cca kolem Martina jsem měla děsné cuky vyběhnout z auta, kolonu předběhnout a dědka zabít Zabránil mi v tom pouze zaseklý pás

Konec líčení úspěšného dne, jdu plavat

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 22:33
- Nahlásit

Biluška
Nebo teda spíš na parodii na mezinárodku
tak ještě, že už to máš za sebou

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 22:36
- Nahlásit

Monty
www.baicoancilia.estranky.cz
Aktualizace strašně zdržuje
Biluška
Konec líčení úspěšného dne, jdu plavat
No doporučuji ti dát si taky lahvinku

Pumpa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 22:42
- Nahlásit

Monty

já jsem prosím veterinární technička

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 22:47
- Nahlásit

Byli jsme dnes v Holašovicích na slavnostech, Gerrymu se tam líbilo, aji moravská lidová kapela. Jen salva z kanónu ho nenadchla, protože v bývalém bydlišti hází soused neustále petardy - debil. Gerrymu chutnal mu i bramborák a zelná placka, které byly asi poválečné, což jemu nevadilo.
Bohužel to máme do Holašovic blíž než do Dobříše.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 22:52
- Nahlásit

Baico
No doporučuji ti dát si taky lahvinku
Nic, jsem si zaplavala, to mě nějak unavilo a jdu se svalyt. Dobrou s kobrou.

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 22:56
- Nahlásit

Pumpa
jů, to máš super prácičku, to by mě taky bavilo tak to ti tím pádem držíme vše co máme ještě sto násobně více

Baico
kouknu, já mám stejně stařičký comp, tak to je jedno

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 23:13
- Nahlásit

Baico
moc pěkné a to máš placené nebo bezplatné??? já mám právě taky estránkové, ale už bych chtěla něco jako je např. toto (to dělala kámoška) http://niosek.cz/

<< 1 ... 8235 . 8236 . 8237 . 8238 . 8239 . 8240 . 8241 . 8242 . 8243 . 8244 . 8245 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání