Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8217 . 8218 . 8219 . 8220 . 8221 . 8222 . 8223 . 8224 . 8225 . 8226 . 8227 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:23
- Nahlásit

zuzanarosakova

jak se projevuje ta vyndaná debylyta simtě???? se bojím, že to mám taky.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:24
- Nahlásit

davidkova renata
takže to videjko nechceš? stejně by to nepochopily ty píči

jako oni by se u toho třeba rozbrečely, že chudáci zvířátka a pak by si oblíkly kožich a šly někomu hulit péro, je to jako kdybys to chtěla vysvětlit třá mlži...

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:24
- Nahlásit

davidkova renata
nebudu a nebudu vážit a počítat,znám se..potřebuju cosi jednoduchého

ty emane aspoň se koukneš co má málo a co moc ne????? abys věděla že můžeš třá šlehačku a nemůžeš banán. Navíc ta tabulka je děsně jednoduchá

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:27
- Nahlásit

jbat
jak se projevuje ta vyndaná debylyta simtě???? se bojím, že to mám taky

třá tak, že ti holka zcela vážně řekne: jsem na sebe strašně hrdá, za to co jsem dokázala! Že jsem se dostala až na post umbrella girl (to jsou ty děfky, co držej těm vyndanejm závodníkům v autech nebo na motorkách nad hlavou deštník a maj u toho na sobě plavky), že můžu stát tak blízko toho závodníka! Lidi za to platěj, aby ho viděli z dálky a já můžu stát přímo u něj a je to moje práce, vždycky jsem hrozně pyšná, když tam takhle stojim......

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:27
- Nahlásit

zuzanarosakova
je to jako kdybys to chtěla vysvětlit třá mlži...

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:28
- Nahlásit

zuzanarosakova
Že jsem se dostala až na post umbrella girl

Aha, takže slovo AŽ už taky znamená něco jinýho... nic není jako dřív.

Tak to nemám, mám asi jen normální debylytu, jako třá Davídková.

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:31
- Nahlásit

zuzanarosakova
Že jsem se dostala až na post umbrella girl

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:31
- Nahlásit

Alexa
jo sem to našla.ale moc se neorientuju,každopádně šlehačku si dám dyš jí můžu.-))
zuzanarosakova
jako oni by se u toho třeba rozbrečely, že chudáci zvířátka a pak by si oblíkly kožich a šly někomu hulit péro, je to jako kdybys to chtěla vysvětlit třá mlži...
ty voe s kým se to stýkáš proboha? mi neřikej že někdo fakt může bejt tak vylízanej???

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:32
- Nahlásit

Zdártéé samizdati i jenom zdati a ti otatní.Tož sem byla mrknout na novou robotůů je to děéés milion kodovaných pater než to nadatluju bé ráno pakůn může skoro všude což je supér asi budu brát i hmyzáčka až se rozkoukám akorát na net se moc nedostanu jediné co mě sere,všude je tuha jako prach sice mám černý psy ale budu chodit dom jak černoch.Joo a pro kejtlin
paní maj tam vysoko žárový pece takže co nezkrmíte pošlete já to dodělám třá zuby nebo tak něco jo a eště k tomu tématu co nikdy neexistovalo-již píši v v kodech jo-k tomu řetízku vod Swárovského a mokré houbičce mohu to vzájemě propojit?Čímž bych dosáhla prostorově výraznějších vekokynologických výsledků???Mohu tedy mohu pane Lorenc?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:34
- Nahlásit

zuzanarosakova
vždycky jsem hrozně pyšná, když tam takhle stojim......
))) to je kráááásný ))))))) veliký cik ))))

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:34 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

danajasa
mohu to vzájemě propojit?
a jak bys to jako jinak chtěla dělat? teda esli chceš mít vísletky samo...

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:34
- Nahlásit

davidkova renata
ale moc se neorientuju,
ty woe jak se v tom můžeš neorientovat když je tam napsáno ananas a nahoře je něco něco něco cukry???? takže ve 100 g ananasu je 12,7g cukru. Když do toho bílýho políčka (množství v gramech) napíšeš třá 250 tak ti to spočítá kolik to čeho má.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:35
- Nahlásit

davidkova renata
ty voe s kým se to stýkáš proboha? mi neřikej že někdo fakt může bejt tak vylízanej???

ano, buhužel může. Já se s nima stýkám pouze pracovně a i tak z toho mám depresy! jako všechny takový nejsou, ale pár jich tam je fakt extrémně vyndanejch, normálně po lobotomii..

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:36
- Nahlásit

zuzanarosakova
vždycky jsem hrozně pyšná, když tam takhle stojim......

hele a a co je vyší stupeň drždeštníku???????

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:36
- Nahlásit

danajasa
neexistovalo-již píši v v kodech jo-k tomu řetízku vod Swárovského a mokré houbičce mohu to vzájemě propojit?Čímž bych dosáhla prostorově výraznějších vekokynologických výsledků???Mohu tedy mohu pane Lorenc?

No jasně!!! Ne že můžeš, musíš, abys to někam dotáhla!!!!!!!!
Jako může se ti stát, že ti pes jakoby otupí. Takovýho samozřejmě necháš hned utratit a koupíš si novýho a tam s pořádným výcvikem (EO a ostnáč) začneš hned, abys neměla prostoje. Až přijde Maruš, poradí ti ještě víc, včera mi moc krásně radila, ale pak nás potlačili. Za což se dnes odměníme po zásluze.

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:37
- Nahlásit

zuzanarosakova
tywoe egzistuje ňákej ostrof, kam bychom se odstěhovali, aby tam tydle typy nebyly? nebo nejlíp rovnou planeta...

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:37
- Nahlásit

Alexa

rozhoďnožka...?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:38
- Nahlásit

Gerda
to je kráááásný ))))))) veliký cik

jojo s autorkou tohoto výroku jsem byla tejden v Německu a perlila dost. Třá řikala: chápete jako, jak ty novináři jsou blbý?! Jake se mě ptali co se mi líbí nejvíc na mym koni, (pokouší se jezdit na koni ta krafka) no co jsem jim jako měla říct? Jako, že se mi na něm líbí třeba hlava? nebo vocas, Tak jsem jim řekla, ať mi tak blbý otázky nedávaj! ......

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:39
- Nahlásit

Alexa
no nejdřív držíš deštník a potom, jsi rainy girl a pršíš na něj sama. A ambrela grl mu drží ten deštník, pak se stane rainy grl a původní rainy grl se stane bohem, protože víc než déšť nic neni.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:40
- Nahlásit

Alexa

asi závodníkova matračka!

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:42
- Nahlásit

Baysha
nebo nejlíp rovnou planeta...
To bysme dopadli jak f tom ftipu-farář příde do nebe a ptá se co bude k jídlu-ráno jogurt a dva rohlíky k vobědu jogurt a dva rohlíky k večeři jabko a dva rohlíky,farář koukne do pekla a tam mají hotové hody stoly se prohýbaj pod žrádlem.Říká bože proč dole maj také hostiny a my máme jen jogurt a rohlíky?A ježíš mu odpoví-protože pro dva lidi se neoplatí vařit!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:42
- Nahlásit

zuzanarosakova
Jake se mě ptali co se mi líbí nejvíc na mym koni, (pokouší se jezdit na koni ta krafka) no co jsem jim jako měla říct

Tak essi todle ještě ke všemu jezdí na koni, tak by to mělo ihned umřít!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:43
- Nahlásit

zuzanarosakova
to jakože je to myšlený vážně, ty umbrelly girl?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:43
- Nahlásit

kejtlin
to jakože je to myšlený vážně, ty umbrelly girl?

naprosto!

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:44
- Nahlásit

danajasa
woe žumpaplaneta přeci, to už se vařit vyplatí!

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:44
- Nahlásit

zuzanarosakova

hele kolik za ot ty kurvy s parapletama berou? ať se davídková nasere pořádně. ))))

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:45
- Nahlásit

aaaaaaaaaaaaaaaaaa pomoc, Kokyn začal děsně smrdět najednou a líže si zuřivě zadek, ale najednou zničehoš nic a je to strašlivej nepopsatelnej smrad! co s nim mám dělat???????

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:47
- Nahlásit

jbat
hele kolik za ot ty kurvy s parapletama berou? ať se davídková nasere pořádně. ))))

twe vůbec nevim, já to nedělám odhaduju tak 200-300 na den. Euro.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:48
- Nahlásit

zuzanarosakova
naprosto!

no ty woe, proč tohle žije?
add koky-nepustil náhodou obsah análních žlázek? nic nedělej nech ho vysmradit třeba tam kde zrovna nejsi

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:50
- Nahlásit

zuzanarosakova
co s nim mám dělat???????

dala bych mu patnáctku pro vzpamatování a pak k plotu útulku.

<< 1 ... 8217 . 8218 . 8219 . 8220 . 8221 . 8222 . 8223 . 8224 . 8225 . 8226 . 8227 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání