| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:04
- Nahlásit
zuzanarosakova
strašlivě smradlavýho psa
Já bych zas jako někdy opravdu chtěla cítit jak smrdí skunk,abych jako pak mohla porovnávat,ale zatím sem žádnýho nenašla Zatím mám na žebříčku ultra smradu starýho kozla a hned po něm je v těsném závěsu bejvalej dyž došel z hospody a hned po něm chcíplá ryba s dlouho mrtvím ježkem
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:09
- Nahlásit
danajasa
jo, ale krom toho bejvalýho starýho nemáš nic z toho večer v obyváku pod nosem! zeto mně tady Kokyn smrdí z první ruky!
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:13
- Nahlásit
zuzanarosakova
tak strašlivě smradlavýho psa???
páč máte polovičního babradoda já měl labíka užola jsem si s ním móc smradlavé srandy nejraději měl čtyři týdny staré kadavery divoké zvěře
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:13
- Nahlásit
zuzanarosakova
nic z toho večer v obyváku pod nosem
No je fakt jako mrtvý ježky nevedu,kupodivu hmyzáček majinkej s5kg dokáže taky zamořit mýstnost o rozloze5x4x6m.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:20
- Nahlásit
:mrd: :mrd: :mrd: :mrd: mrdat!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:21
- Nahlásit
Huž spíte?Všecí tož du taky eště nevím kam
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:22
- Nahlásit
Eldoguero
nevím, menčí mi v tom dešti moc chodit nechce a Soph je to tak jedno bych řekla
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:22
- Nahlásit
impact
Co koho to je zbožné přání nebo výkřik do tmy??
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:23
- Nahlásit
impact
copak?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:23
- Nahlásit
danajasa
tak já du s váma pani, jo
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:24
- Nahlásit
čus skunci!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:25
- Nahlásit
ach jo jak bych ráda zalezla do peří
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:29
- Nahlásit
Eldoguero
tak já du s váma pani, jo
Tož brou eště večerníček
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:32
- Nahlásit
Pumpa
nejraději měl čtyři týdny staré kadavery divoké zvěře
Jenže Kokyn k tomu nepotřebuje žádný propriety, smrdí si sám, ten smrad vychází z hlouby jeho podstaty
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:36
- Nahlásit
Nic, je tu nuda, du si číst o islámu. Čus bus
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:40
- Nahlásit
Složila jsem ten zkurvenej domeček, jestli v tom ten hajzl jen kníkne, tak mu tam navedu hadici od výfuku a bude.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:44
- Nahlásit
Zoufalý výkřik do tmy, protože to je teda vypíčeně zkurvený všechno a nejradši bych rozdala psy a odstěhovala se někam na ubytovnu a chodila makat někam o fabriky a žila úplně obyčejnej stupidní život, kdy dřu v práci, doma se svalím k televizi, tupě čumím a nic nedělám a v pět ráno jdu zase do fabriky. Kurva!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:49
- Nahlásit
impact
Zoufalý výkřik do tmy, protože to je teda vypíčeně zkurvený všechno a nejradši bych rozdala psy a odstěhovala se někam na ubytovnu a chodila makat někam o fabriky a žila úplně obyčejnej stupidní život, kdy dřu v práci, doma se svalím k televizi, tupě čumím a nic nedělám a v pět ráno jdu zase do fabriky. Kurva!
občas mám taky takový stavy, bude líp
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:54
- Nahlásit
impact
bych rozdala psy
já se hlásím, že žádnýho nechci, aby nedošlo k mejlce nějaký!!!
dej si chlast simtě, čekuládu a kliiiiiiid. stejně neřekneš, co se ti děje, tak tu neblej. anebo to vyblej. )))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:55
- Nahlásit
impact
nejradši bych rozdala psy
bože, ty musíš být hodne zoufalá
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:58
- Nahlásit
Monty
Naprosto nejvíc Gábi.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:58
- Nahlásit
impact
Taky upozorňuju, že žádného nechci . Ale essi se chceš vykecat tak klidně písni.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 22:02
- Nahlásit
Bré večírek, už sme domki, ovenčíno, předespáno, jakože příprava na spánek vykonána, co děláte? Jela sem k jébatoj s domkem, nemohly sme se dohodnout, kde se sejdem, tož tak řikám - dej adresu, sem tam hned, mám navigačku (po praze se toho nebojim, tam nový dálnice nejsou), nicméně krz zatažení oblohy navigace ani po deseti minutách nenašla družici, takže mě nevedla, najela až těšně před tím, než sem měla zabočit doleva. Přes koleje. Sem to tam švenkla jako fitipaldi, a už sem byla na místě.Pak sme ovšem rozložili domek....ani já sem ho nedokázala složit, přestože ho v práci skádám běžně. Ale asi se to váže k místu, páč na ulici to složit prostě nešlo. I hodila jsem ho po jébatoj rozloženej s tim, ať si s tim něco udělá, že už musim. Ještě jsem udělala dva dopravní přestupky a už sem frčkala. No a pak sme byli venku a teď už sme tu. Hele, asi mi strašně roste Olin...vo tři patra se zvětšil...jestli to tak půjde dál, brzy mě zabije. A taky se mi udělal pupínek na rici, tam, kde končí spoďáry a začíná celulitýda, takže si umíte přectavit to peklo.
Lidi, měli bychom už skoro vědět, kdo pojede do těch mlíkošů, že jo? Anebo se prostě dohodnem na místě? Hele a všichni maj postele? Hlavně!!!! Bjkofko!!! Nesmíme zapomenout ten kompresůrek, jinak sme namydlený a v životě ty postele nenafouknem. Maruš je slabá na plíce, zbytek hulí fest. Nebo to naofukne Bajkofka, no...plíce na to má....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 22:04
- Nahlásit
impact
tak když to tady nechceš povědět, tak ať to co nejdříve přejde
drž se !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 22:05
- Nahlásit
Gerda
Paní, já hlásím, že u nás Mlíkoše padají, nemáme hlídání na saň, Čůzu a Bořetěcha. Když tak se stavím na pár dní jen já s děckama, nebo možná já bez děcek, nebo možná Mášenek s děckama...Nebo taky nigdo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 22:38
- Nahlásit
Nechci...Ne krz vás. Ale krz kolemjdoucí..
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 22:51
- Nahlásit
Biluška
Hele co vůbec ten Kadylak, jak se má?
Gerda
Pupinek na rici
Ja mam dva opary na drzceva je to teda peklooo
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 00:10
- Nahlásit
Gerda
já budu mít kdyžtak nožní pumpu na matrace
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 00:25
- Nahlásit
zuzanarosakova
hele voni to maj f krvi ten smrat ne?, známí maj taky zlatýho a ten puchne jak starej chlap
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 07:16
- Nahlásit
čau všichni, vstávejte a makejte, já venčím čokle a půjdu chrápat
|