Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8217 . 8218 . 8219 . 8220 . 8221 . 8222 . 8223 . 8224 . 8225 . 8226 . 8227 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:01
- Nahlásit

du si lehnout,je mi na blití vod tý hlavy....eee,čuste

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:01
- Nahlásit

jbat
Frýlingová co chodila s Krajčem, ta taky odfičela někam do prdelel a vyndaná mi přijde moc, no.

zase vedle! Jedna z nejchytřejších....

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:04
- Nahlásit

zuzanarosakova
zase vedle! Jedna z nejchytřejších....

kurva.
no tak to je hroznej svět... zlatá žumpa.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:05
- Nahlásit

zuzanarosakova
vůbec modelky krom tebe neznám, ale ty jsi chytrá i na normální lidi natož na modelku ani třeba spy apodobnej bulvár nečtu, nezajímá mě to, takže umrelly mi vyrazily dech

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:06
- Nahlásit

jbat
taky chci aby psaly kdo je blbej, připadám si pak moc chytře, akorát furt čekám, jestli mi potvrdí ten překlad na víkend, páč jestli jo, tak mi praskne hlava jako maruš

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:08
- Nahlásit

Marush
du si lehnout,je mi na blití vod tý hlavy
To mě poradily na bolení hlavy kefé z citronem pomohloto ale blití se dostavilo téměř okamžitě z tý chuti kávinky s citrusovým plodem

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:10
- Nahlásit

Eldoguero
Paní, neodplavte nám!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:10
- Nahlásit

Marush
essi to je migréna tak je prej dobrej prášek na spaní, prospíš se třeba 8 hodin a když se probereš tak ti nic není, nemám ale osobní zkušenost netrpím na migrény

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:12
- Nahlásit

Jééé tak to mě mrzí, že je Němcová blpka, taková slečna heská...jsem jí nikdy mluvit neslyšela. Ale to neva. Mocj inejch neznám, ale typově se mi líbí Erbová, Maxová se mi líbí, je taková zvláštní, líbbí se mi Pořízková, jinak se v nich nevyznám, sou takový stejný...takhle nemůžu ani koukat na miss, páč prostě nepoznám, že už je to jiná holka. Sou typem všechny stejný úplně, stejně učesaný, ulíčený...poznám teda vlastně jenom erbovou. A teď bych teda poznala i Adidasku. Jo a eště poznám Mašlíkovou, páč se mi strašně nelíbí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:14
- Nahlásit

))))
http://www.super.cz/3385-musite-videt-dvaadvacetil eta-brazilka-ma-na-chodidle-plne-vyvinute-nadro.ht ml

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:14
- Nahlásit

davidkova renata
též nevím, kdo by nás ubytoval, ale právě proto jsme na kopci, jen doufám, že to nebude jako loni, když nám voda už normálka tekla pod prahem na chotbu, měli jsme vyplavenej sklep a studnu (našteští u nás nejsou žádný pole, takže bez chemikálií, jen se nechal usadit kal a voda je normálka pitná, ona v podstatě viditelně zakalená nebyla, ale doporučovali pár dní to nechat být)
Tinta76
jo taky jsem koukala, že změnili předpověď, nejdřív tvrdili, že dnes se to má přesouvat nad Moravu a teď, že má chcát až do pátka do noci
jbat
držím palec.
dík, ale jiní to potřebujou mnohem víc, známá v Raspenavě už vynáší NOVEJ nábytek, kterej si koupili loni po povodních, páč měli barák totálka - na půdu, ale v baráku už maj prej vodu
kejtlin
nééé malá je hodná díky, dobrý, u nás by to mělo být fakt v pohodě, minimálně tak, aby se dalo být doma, možná nebudeme moct pár dnů vycházet dál než půl kiláku od baráku, ale jinak by to mělo být v pohodě

Add. modelky - si děláte prdel ne, já vždycky myslela, že jako ženijální nejsou, ale že ty kecy o jejich IQ, že jsou prdel, to jako fakt jsou tak tupý jo

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:15
- Nahlásit

makrel
hm, tak mě tady nadávají do modelek

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:17
- Nahlásit

makrel

viď? dělá mi to dobře.
zas ale si řikám, že ono bejt tak hezká, jak jsou ony, tak se na nějaký vzdělání vyseru, vemu si boháče, oškubu ho a nazdar. asi bych nebyla jiná. jen bych měla hodně psůch a koní.

Tinta76
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:18
- Nahlásit

Eldoguero
jo taky jsem koukala, že změnili předpověď, nejdřív tvrdili, že dnes se to má přesouvat nad Moravu a teď, že má chcát až do pátka do noci
musíte to nějako vydržet, v sobotu ráno už béte mít slunko

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:20
- Nahlásit

jbat
tak to nevím, ono to nezáleží ani tak moc na vzdělání jako takovém, i člověk bez vzdělání může být tak nějak normálně inteligentní

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:30
- Nahlásit

Tinta76
musíte to nějako vydržet, v sobotu ráno už béte mít slunko¨
jestli bude takhle pršet fakt ještě dnes a zítra celý den, tak zas bude ejakulace půlky Frýdl. výběžku jako loni
Což o to, my vydržíme, ale těch lidí, co to zažili loni je mi i líto.
A to vůbec nemluvím o těch stovkách mrtvejch zvířat, páč mraky lidí sice zdrhne z baráku, ale v klidu nechá prase v chlívku, králíky v králíkárne, slepice, dokonce i psa v kotci (jednoho zachránil nějakej šílenec, když se snažil prostrčit hlavu mezi kotcem a střechou kotce a z vody mu koukala už jen ta hlava jeho majitele odešli bez něho, prej, že by je s čoklem nikde neubytovali v tělocvičně normálně ho tam nechali chcípnout)
Přitom všechny útulky a i lidi co mají kotce a pozemky tak nabízeli ubytování i psům a zvířatům, jen aby je lidi nenechávali utopit se, ale hodně lidem je to fakt jedno
Jako je fakt, že hodně lidí stihlo utéct jen tak tak z baráku a pustit králíky fakt už nestihli, to zas je taky fakt ...
Snad se nebude opakovat to co loni

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:33
- Nahlásit

jbat
zas ale si řikám, že ono bejt tak hezká, jak jsou ony, tak se na nějaký vzdělání vyseru, vemu si boháče, oškubu ho a nazdar. asi bych nebyla jiná.
ty vado, to bysme mohly bejt modelní sestry

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

makrel
tak to nevím, ono to nezáleží ani tak moc na vzdělání jako takovém, i člověk bez vzdělání může být tak nějak normálně inteligentní
souhlas a taky naopak, znám dost vysokoškolsky vzdělaných lidí, kteří si nejen nejsou schopný sami ani nakoupit, ale pokecali by si adekvátně tak s těma modelínama vašima

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
my naházeli králíky a slepice na půdu na seník, navolno, nalili vodu nasypali jim a utíkali,kočky domu do patra a psi jeli s námi, všichni přežili 3 dny co jsme nemohli domů bez úhony

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:34
- Nahlásit

makrel
člověk bez vzdělání může být tak nějak normálně inteligentní
Paní to bé vono zakládám si na přirozené inteligenci jež sem docílila formou pokusů a omylů v průběhu života(bohužel několik pokusů zanechalo trvalou deformaci,žebříčku hodnot)Matně si vzpomínám z hlídání několika kultůrních akcí na hovory jedinců před oponou do mikrofonu a následně v zákulisí co jim z huby vypadlo(dalo by se tím humálně porážet krávy na jatkchách několik let)

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:35
- Nahlásit

Gerda
ty vado, to bysme mohly bejt modelní sestry

viď? však stejně bych se stýkala jen s lidma stejnýho ražení, tam inteligenci nepotřebuješ, ani přirozenou si myslím, maximálně si tak zapamatovat, že se na veřejnosti nechčije a na co je lžíce a je to v suchu.

Tinta76
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:35
- Nahlásit

Eldoguero
jako loni to byl masakr, to jsme měli povodeň i my tady, co jsme jí jaktěživ nezažili (jako ani my a ani němci a ani předkové těch němcůch, ani předkové přeckůch těch němcůch)
ty zvířata, to je děsnej průser ... ale to je celkově vo přístupu lidí k nim, takže to taky pak tak dopadá

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:36
- Nahlásit

Eldoguero
a pustit králíky fakt už nestihli
Já se seice neevakuju, ale králíka, alespoň jednoho jsem nechtěně vypustila už včera ráno. K ostatním do boudičky jsem ho hajzla dostala až zase dneska ráno. Chytnout ho odpoledne, tak překonám ten svůj odpor přetáhnout ho po hlavě a o víkendu bych měla králíka na smetaně.

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:40
- Nahlásit

danajasa
dalo by se tím humálně porážet krávy na jatkchách několik l

)))))))))))))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:46
- Nahlásit

jbat
však stejně bych se stýkala jen s lidma stejnýho ražení
zapamatovat, že se na veřejnosti nechčije a na co je lžíce a je to v suchu.
já bych se stýkala hlavně s bohatejma pánama, držela bych deštníky nad závodníícíí, chodila bych ve velkejch kramflekách na společenské akce.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:49
- Nahlásit

kejtlin
přesně tak bych to viděla taky, někteří lidi to udělali, ale někteří byť měli i čas nechali zvířata, včetně psů napospas vodě - zavřený pochopitelně, asi aby jim neutekly
Tinta76
Jo jo loni to bylo úplně děsný a hlavně fakt i na místech, kde to nikdy nebylo a v podstatě ani není důvod k tomu. Třeba Chrastava, tam se to hrnulo normálně z kopců
Baico
o víkendu bych měla králíka na smetaně.
mňam

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:50
- Nahlásit

Gerda
já bych se stýkala hlavně s bohatejma pánama, držela bych deštníky nad závodníícíí, chodila bych ve velkejch kramflekách na společenské akce.

no a tam potřebuješ pouze: zapamatovat, že se na veřejnosti nechčije a na co je lžíce a je to v suchu

Já bych se stýkala s celebrýtama, abych byla hodně v TV a hodně chtěná na večírkách, kde bych se strašně opíjela Šípovým jedem a jelikož bych byla krásná, tak bych si mohla vybírat, s kterým krásným chlapem odejdu, zatímco mě ten škaredej bohatej bude čekat doma.
Měla bych románek se svým: podkoním, řidičem, masérem, aranžérem kvjetin, zahradníkem... možná i s manželem teda no, kdybych chtěla nový Manolo Blahniky nebo auto.

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:57
- Nahlásit

Gerda
Pani a bavčilo by vás furt se hlídat vohlížet přes rameno kdo vás zas šmíruje kuje škandál,nemoct polovinu věcí ze kterejch se skládá radost ze života vomezovat se z pidlou věčně v zádech,že když votevřete ůsta bude se ftom pitvat půl republiky s nákým lingvistou a prchat před davem a stejně by vás trefil šlak a do hrobu si majetek nevemete(teda krom tý honosný hrobky jako)já jim nezávidím lautr nic jako podle mě to je vyvážený akorát my to nevidíme(tu odvrácenou stranu černou smradlavou vidíme jen tu přední lesklou) Ikdyž nic nedělání bych taky brala,záleželo by na ceně co bych musela vobětovat krom půlky mozku.

Tinta76
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:57
- Nahlásit

Eldoguero
Jo jo loni to bylo úplně děsný a hlavně fakt i na místech, kde to nikdy nebylo a v podstatě ani není důvod k tomu. Třeba Chrastava, tam se to hrnulo normálně z kopců
přesně, někde vůbec žádný potoky, jenom voda z polí a luk, co se nevsákla ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:58
- Nahlásit

jbat
no a tam potřebuješ pouze: zapamatovat, že se na veřejnosti nechčije a na co je lžíce a je to v suchu
ještě potřebuješ dezertní vidličku, umět ladně držet sklenku, vědět, kdy se máš usmát/zasmát/vycenit, musíš si umět stoupnout - ty vado, viděla si někdy ten postoj? Jak seš jakoby vykloubená, máš divně sešmajdnutý nohy na těch megakramflecích, přesto ti neni vidět pod sukni...nesmíš stát stojem spatným, to je špatně - musíš umět vylízt z auta, a hlavně!!! Hlavně potřebuješ stylistu, každej slušnej čék chodí třá na důležitý večírky se svym stylistou!!! Nesmíš zapomenout, kdo je tvůj stylista!

Měla bych románek se svým:
nestačí jen seks? Musí to bejt celej román? Zas ale...mohl by to bejt CELEJ ROMAN...ale ne skamene!!!!! Nějakej říman.....

<< 1 ... 8217 . 8218 . 8219 . 8220 . 8221 . 8222 . 8223 . 8224 . 8225 . 8226 . 8227 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání