| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:01
- Nahlásit
Gerda
mohl by to bejt CELEJ ROMAN...ale ne skamene!!!!! Nějakej říman.....
joooo, nějakej drsoň!!!
ty vado, viděla si někdy ten postoj?
viděla, no, se naučíš, když stojíš jen tagle, tak pak už neumíš normálně a děláš to třeba i ve frontě na Toi Toi a tak.
a hlavně!!! Hlavně potřebuješ stylistu, každej slušnej čék chodí třá na důležitý večírky se svym stylistou!!! Nesmíš zapomenout, kdo je tvůj stylista!
tak já bych měla Maruš, to je jasný.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:02
- Nahlásit
danajasa
Pani a bavčilo by vás furt se hlídat vohlížet přes rameno ...
to by bylo zbytečný, páč ani nemusíte dělat vůbec nic ... škandál udělaj i z blbýho pozadí na fotce, jak to bylo s Brytnyspýrs, že jí čouhá z mezinoží při tancování šňůrka vod tampónu. A vona to byla noha vod tanečníka, co trsal za ní Ale byl aspoň tučnej titulek na hlavní stránce
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:05
- Nahlásit
Tinta76
Honzův děda říká, že je to tím, jak se rozoraly remízky a jak se nehospodaří na těch nepřirozeně holích místech - jako ty louky, který původně byly lesy anebo pak pole a znovu se z nich udělaly louky, jenže ta krajina a ta půda je prej už tak v háji, že díky tomu, že se nedělá hluboká orba, tak ta voda se prostě nevsakuje dostatečně hluboko v dostatečně rychlým čase
Nevím co je na tom pravdy, ale zní to docela logicky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:06
- Nahlásit
jbat
joooo, nějakej drsoň!!!
ale bohatej a společensky dost ceněnej by musel bejt. A karismatyckej.
pak už neumíš normálně a děláš to třeba i ve frontě na Toi Toi a tak.
to je jedno, kde pak tak stojíš, ale musíš umět stát. Adidaska to umí, naučí nás to, bdueme tak postávat v Mlíkoších, ale dáme tomu nějakou lascivnější fazonku, třá se vopřem vo maketu nebo tak.
tak já bych měla Maruš, to je jasný.
já bych měla Chrástka, rozhodně Chrástka, ten je nejvíc!!!! A ještě takovou tu Františku, co vypadá jak smrt a hodnotí célebrity v Blesku. Hlavně ať Maruš vezme do těch mlíkošů ten kosmetickej salon, nebo co to řikala, budem si dělat večírek a společenskou akci, takže každej by si měl vzít šaty a boty na jehlách. A stylistu samozřejmě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:08
- Nahlásit
Tinta76
že jí čouhá z mezinoží při tancování šňůrka vod tampónu. A vona to byla noha vod tanečníka, co trsal za ní
nějakej anorektik?
Eldoguero
Pani a vy se taky připravujete na ejakulaci? AŤ UŽ PŘESTANE PRŠET!!!!!!!!!!!!!!!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:09
- Nahlásit
Eldoguero
a tak to bude určitě pravda, logiku to má ... tady v okolí, co já jako malá pamatuju (ještě před revolucí) dycky na poli něco pěstovali ... teď už to jsou louky, který se jenom sekaj to ještě ne moc dobře ... třeba teď nejni posekáno, bo se čeká až vypadne chřástal
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:09
- Nahlásit
Eldoguero
Nevím co je na tom pravdy, ale zní to docela logicky.
Jo paní to je stejný jak u nás korigovali tok Moravy a pak všecí čuměli jak husa do flašky dyž se to vylilo a světe čum vrátilo do původních koryt řeky kerá tama už stolet netekla a stály tam domy keré by normálně v těch místech měly bejt hausboty páč mormální čék si barák vprostřed řeky nepostaví.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:10
- Nahlásit
Gerda
nějakej anorektik?
ne, kousek nohy toho tanečníka, abych to upřesnila
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:12
- Nahlásit
Gerda
takže každej by si měl vzít šaty a boty na jehlách
No tak to si dovedi živě představit, jak takhle vymóděný nastupujeme na obrany, todle by už ani Zlatovláska nedal a ten už je od nás zvyklej na ledasco
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:13
- Nahlásit
Gerda
AŤ UŽ PŘESTANE PRŠET!!!!!!!!!!!!!!!
jo, když nás bude více, tak se to třeba změní teorie podle markelito
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:16
- Nahlásit
ještě ňami ňami
http://zavladsky.blog.idnes.cz/c/201666/Jsme-tim-c o-jime.html
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:18
- Nahlásit
Gerda
V Mlíkoších rozhodně budeme postávat lascivně, to je jasný. Tu u maketky, tu u kladinky... jo jo, dáme tomu trochu úroveň.
Kosmeťák musí být!!! Jo a Matěj tam s náma bude celej čtvrtek až do pátka, nevadí to někomu? Bude držet výjezd odtam.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:25
- Nahlásit
Du si hajnou aspon do17h normálně mi padaj víka někdo mě vyštavnil z energie(nevím kdo má moji panenku doufám,¨že mu ukopne hlavu za mě)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:25
- Nahlásit
Gerda
budem si dělat večírek a společenskou akci, takže každej by si měl vzít šaty a boty na jehlách. A stylistu samozřejmě.
noho kristova a já nemám žádný nový šaty a jediný nový boty jsou hnědý solomony - to se asi nepočítá co budu asi úplně aut se mi zdá, no neva, aspoň budete mít koho pomlouvat řádně
Ještě se neejakulujeme a ani nebudeme, narvala jsem pod dvěře ještě jeden velkej hadr, to bude už dobrý.Jen musím průběžně hlídat sklep, studnu a dva psy, kteří zůstaly ve venku.
Tinta76
chřástal polní no jo tak zas aspoň se někdo stará i o něco jinýho než jsou prachy
u nás se taky jen seká, nebo pase, zajímavý ovšem je, že třeba zvěř krávy nebo koně na pastvině vůbec neřeší, kdežto k ovcím se ani nepřiblíží, je to divný, ale je to tak, možná nějak divně smrděj nebo nevím
my máme naštěstí barák fakt na kopci, takže ok
danajasa
Jo paní to je stejný jak u nás korigovali tok Moravy a pak všecí čuměli jak husa do flašky dyž se to vylilo a světe čum vrátilo do původních koryt řeky kerá tama už stolet netekla a stály tam domy keré by normálně v těch místech měly bejt hausboty páč mormální čék si barák vprostřed řeky nepostaví.
přesně tak, třá Višňová je normálně na záplavových loukách postavená vesnice - pak se lidi diví, ale jako fakt diví, že se tam ty záplavy opakujou každej rok a navíc ve stejnou dobu normálně záhada hlavolamu asi nicméně některým to nebrání v tom, aby si po loňských záplavách postavili novej barák přímo na břehu řeky, která se vyleje při dešti co trvá cca dvě hodiny
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:31
- Nahlásit
jbat
Bude držet výjezd odtam.
No tak to se docela nadře. Alepoň podle našeho výjezdu ze dvora, ten je betonový a poměrně velký
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:33
- Nahlásit
Baico
No tak to se docela nadře. Alepoň podle našeho výjezdu ze dvora, ten je betonový a poměrně velký
ale aspoň bude mít náplň dne.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:38 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Už jsou tři? Šoupněte někdo tím časem, už chci domu, nebo si na mě zase vymyselj inspektoři nějakej špek na řešení.
Ko a taky jsem se dnes dozvěděla, že vyfasuju svoji vlastní džípíesku na měření. To teda fak nevím, co s tím budu dělat, protože s tím neumím zacházet. Nevím, proč mi svěřují tak děsně drahou věc. Nechci jí mít na sebe napsanou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:38
- Nahlásit
Baico
já šoupat časem nechcíííííí, v pondělí jdu do práce (blijící, hodně blijící smaijík)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:42
- Nahlásit
jbat
Jo a Matěj tam s náma bude celej čtvrtek až do pátka, nevadí to někomu? Bude držet výjezd odtam.
ať si drží, co chce, nám to určo nevam, ale tvým úkolem je mu řádně vysvětlit, že v čt je srandazávod a jelikož se účastní i Jiřík s Dagmarou, měl by se účastnit taky.
Hele ženy, to bude prdel! Vemte si sukně a střevíce, uděláme jedno bránění na dámičky! Kdo má halenku, vezme si halenku. A nejvíc je ten, kdo má fiží a boa, to snad nemusim zdůrazňovat!!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:42
- Nahlásit
Baico
Už jsou tři?
Ne, ani není pjet, abych už mohla sedět u paní kadeřnice!
Monty
já šoupat časem nechcíííííí, v pondělí jdu do práce (blijící, hodně blijící smaijík)
jako že nejseš v práci.....? a rozmysli si, co řekneš!!! ))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:44
- Nahlásit
Gerda
měl by se účastnit taky.
Vsvětli mu to na FB simtě. Myslím, že nebé proti.
Hele ženy, to bude prdel! Vemte si sukně a střevíce, uděláme jedno bránění na dámičky! Kdo má halenku, vezme si halenku. A nejvíc je ten, kdo má fiží a boa, to snad nemusim zdůrazňovat!!!!
Fakt si mám vzít lodičky a šatičky? Su toho schopná!!!!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:51
- Nahlásit
ješíš mně je extra blbě zas na mě něco leze...z večera nebé nic(Jbate jestli mi rozumíš)....ale mám pro vás kviz...kdo uhodne co todleto je:
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Gerda
nemám lodičky ani fiží můžu si vzít snad jedině nějaké negližé, pakližé v něm budu chodit ve dne stane se z něj gližé
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Vemte si sukně a střevíce
zas tak ovladatelnýho psa nemám. To si může dovolit Jana a Jarda od policajtů, těm ty psi choděj aji na obranu u nohy Ale zase pokud je bude mít i Jirka tak nad tím pouvažuju
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:52
- Nahlásit
Gerda
Vemte si sukně a střevíce, uděláme jedno bránění na dámičky!
Jsem pro. ještě musím klukům sehnat mašle okolo krku
jbat
Myslím, že nebé proti
Jo, ale musí účastnit pouze s basetkou. Musíme mu nasadit nějaký hendikep
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:53
- Nahlásit
Marush
večera nebé nic(Jbate jestli mi rozumíš
jsi velmi nespolehlivý straník. uvažuju, zda dokonce nejsi nestraník....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:53
- Nahlásit
Marush
kdo uhodne co todleto je:
Malodudu ti vrátilo obějd, ne?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:54
- Nahlásit
Baico
Jo, ale musí účastnit pouze s basetkou. Musíme mu nasadit nějaký hendikep
No počki, basetka umí i obrany, to není hendikep. Dáme mu Hata, ať ukáže, co v něm je!!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:55
- Nahlásit
Atusch
Ale zase pokud je bude mít i Jirka tak nad tím pouvažuju
O.K. Beru šaty, co jsme měla v tanečnícj, jsou bílé s krajkou, myslím, že Jiříkovi budou slušet
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:56
- Nahlásit
Baico
Malodudu ti vrátilo obějd, ne?
Baicofka výborněěěěěěěěěě!!! Dudu totiž když jsem tu nebyla prý kousalo koženou botu a zřejmě jí i pojídalo a tudíž jí pak zase přesně dle etikety vrátilo na koberec před chvílí...ve dvou super hromadách
jbat
jsi velmi nespolehlivý straník. uvažuju, zda dokonce nejsi nestraník....
no jsem v řiti tě povidám....nemám na nic,dycky když se má něco dík uděšlá se mi blbě nebo psovi....hrůza
|