Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8217 . 8218 . 8219 . 8220 . 8221 . 8222 . 8223 . 8224 . 8225 . 8226 . 8227 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:41
- Nahlásit

Čus vy retardky,právě jsem si voblíkla svůj sobolí kožich na hlavu nasadila beranici z polární lišky a na nohy navlíkla boty z krokodýla...nasadila jsem Nyxe eletriku a šla ven
takže tady vlastně nejsem....a bolí mě hlava strašněěěěěěě,se pobleju

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:41
- Nahlásit

jbat
co s Krainovou? Jestli je vyndaná? Mimořádně! a naprosto nejvíc vyndaná je Petra Němcová!

impact
joo, to zkusim s tou mmskou dik

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:44
- Nahlásit

Marush

Nazdar sestro,

zkusila jsem tvou radu - nasadila psoj ostnáč, rozšroubovala lampu, dráty napojila na ostnáč a rožla. a nic. teda měl jiskru v oku, ale reakce nula. už nevím, co s ním.

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:44
- Nahlásit

Marush
co děláš??? u vás mrzne???
u nás je krásných 17 °C ale chčije

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:45
- Nahlásit

zuzanarosakova
co s Krainovou? Jestli je vyndaná? Mimořádně! a naprosto nejvíc vyndaná je Petra Němcová!

Petra Němcová je podle mě chytrá třá jako...sedlo vod koně!

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Marush
právě jsem si voblíkla svůj sobolí kožich na hlavu nasadila beranici z polární lišky a na nohy navlíkla boty z krokodýla...nasadila jsem Nyxe eletriku a šla ven

a štuclík z tchoře sis doufám nezapomněla!

jbat
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
naprosto nejvíc vyndaná je Petra Němcová!

Fakt??? Tve a ta mi přišla sympatická. Ta a Verešová.

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:46
- Nahlásit

Monty

ty seš taky modelka vole????? )))))))))))))))))))))))))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:47
- Nahlásit

jbat
nasadila psoj ostnáč, rozšroubovala lampu, dráty napojila na ostnáč a rožla. a nic. teda měl jiskru v oku, ale reakce nula
a co houbička? byla suchá nebo mokrá??
Marush
chytrá třá jako...sedlo vod koně!
twe začínám mít kompleksy,taky cíí bejt tak intelektuálně na výši

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:47
- Nahlásit

jbat
zkusila jsem tvou radu - nasadila psoj ostnáč, rozšroubovala lampu, dráty napojila na ostnáč a rožla. a nic. teda měl jiskru v oku, ale reakce nula. už nevím, co s ním.

a je apatickej teď,jo?No počkej do zítra...uvidíš

Monty

Tady je taky tak,ale nosim kožich aby každej věděl že na něj mám...jestli mi rozumíš,nosim ho všude a objednala jsem si na příště ze 101 westíků...chci huňatej bílej

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:48
- Nahlásit

jbat
Monty

jbat
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
a co houbička? byla suchá nebo mokrá??

houbyčka?? seš taky amatér??? mokrej byl celej pes samosebou!!!

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

jbat
naprosto nejvíc vyndaná je Petra Němcová!

Fakt??? Tve a ta mi přišla sympatická

asi vrána k vráně sedá bych řekla)

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:50
- Nahlásit

davidkova renata
asi vrána k vráně sedá bych řekla

jakože Rosáková je holubyčka? )))))

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Marush
objednala jsem si na příště ze 101 westíků...chci huňatej bílej

jbat
houbyčka?? seš taky amatér??? mokrej byl celej pes samosebou!!!
néé musíš mít houbičku!! sem to viděla f televizi!!!! debilito

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Tak nejnovější informace - ve Frýdlantě už do vylití Smědé na nábřeží chybí tak metr, možná metr a půl prší furt, tudíš je to otázka tak dvou hodin cca
Vesnice hodně nízko - bude ejakulace asik
U nás se vylil potok, lidi poblíž pytlujou písek, ale nevím jestli jim to bude co platný
Ještě, že bydlíme na kopci, sice máme kolem baráku vodní příkop a psi dnes půjdou ven na dohromady tak půl hodiny, ale víc se fakt nedá. Fouká do toho dost nepříjemnej studenej vítr, myslela jsem si, že by to mohl rozfoukat, ale vypadá to naopak, že sem nese další a další déšť

Monty
Člen
- Nahlásit

jbat
ty seš taky modelka vole?????
no podle toho jak to myslíš
vzhledově a váhově určitě ne, ale blbá to jsem, to joooo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:51
- Nahlásit

jbat
jakože Rosáková je holubyčka
nene..jakože ty seš taky vyndaná úpa nejvíc..ale nezatěžuj si s tim hlavu..

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:51
- Nahlásit

all
add modelky

Vono pozor vám příde Mašlíková blbá,ale ta je jen normálně průměrně blbá osoba,která třá umí mluvit a tak nějak se v osebe postará...jen neni kdovíjak vzdělaná a chytrá....ale existujou exempláře jako je ta Němcová co ve 14odjeli do zahraničí v nejlepším případě se základkou ukončenou z nějaký extrém prdelní vesnice rovnou do velkýho světa...a tam už jen řešili jestli maj jíst vatu nebo toaleťák a v kolik se fotí...jsou to vyndaný deprivantky uplně mimo realitu...naprosto nedotčený jakejmakoliv vědomostma,rozhledem ničim....ani realitou!

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:52
- Nahlásit

Marush
objednala jsem si na příště ze 101 westíků...chci huňatej bílej
fole, nemám tě ráda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:53
- Nahlásit

Eldoguero
bude ejakulace
tak my s jébatkou asi přijedem na kafe..co, .-))
jinak je dobře že ste na kopci,nevim kdo by chtěl ubytovat vás,muše,maloděcko,pana dozáka,malodogy,boninku,kalynku ,debilní vlčáky a nevim koho eště
tady taky přichcává furt

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:54
- Nahlásit

davidkova renata
Pani běžte doprdele pošlu na vás kosmodisku z pytle ven¨!!!Máte štěstí že mě bolí hlava taky vest tak se mi nece ít na pšotu a balit balík. Ináč tady byl ledničkopravář a vzal si tisícofku a mám pocit,že to neopravil,že sám neví proč mi lednička vpředu topí av zadu mám krápníkovoledovou jeskyn

Tinta76
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:55
- Nahlásit

Eldoguero
Tak nejnovější informace -
to je teda pěkně na hovno, bo to vypadá, že tam u vás dalších štyryadvacet hodin bé stále nepřetržitě chcát

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:55
- Nahlásit

Marush
tam už jen řešili jestli maj jíst vatu nebo toaleťák a v kolik se fotí...jsou to vyndaný deprivantky uplně mimo realitu...naprosto nedotčený jakejmakoliv vědomostma,rozhledem ničim....ani realitou!
nevim esi se tomu dá vůbec věřit bo to zní dost iracionálně a neskutečně
ale!! co si zařídit modelčáry na převýchovu deprivovanejch modelek a integraci do normálního světa?????? za dooost těšký love samo

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:57
- Nahlásit

Marush
Vono pozor vám příde Mašlíková blbá,ale ta je jen normálně průměrně blbá osoba,která třá umí mluvit a tak nějak se v osebe postará...jen neni kdovíjak vzdělaná a chytrá....ale existujou exempláře jako je ta Němcová co ve 14odjeli do zahraničí v nejlepším případě se základkou ukončenou z nějaký extrém prdelní vesnice rovnou do velkýho světa...a tam už jen řešili jestli maj jíst vatu nebo toaleťák a v kolik se fotí...jsou to vyndaný deprivantky uplně mimo realitu...naprosto nedotčený jakejmakoliv vědomostma,rozhledem ničim....ani realitou!

přesně tak!! Některý třá ani neuměj pořádně mluvit! Viz Němcová, jak mluví česky jak totál kunda? Jak kdyby třá žila odjakživa v zahraničí a českou měla jen babičku. Ale nejhorší je že ona neumí mluvit ani anglicky, co věta to chyba a akcent OMG při prvním slově poznáš, že je češka. Jednou kdysi dávno na sebe s Krainovou na přehlídce v Praze mluvili navzájem anglicky - děsně blbě. No nepředstavitelný píči!

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:57
- Nahlásit

davidkova renata
nene..jakože ty seš taky vyndaná úpa nejvíc..ale nezatěžuj si s tim hlavu..

nene, já mám normální debylytu. ty máš tu vyndanou debylytu, páč nežereš.

tak my s jébatkou asi přijedem na kafe..co, .-))

jako pít kafe a dívat se na ejakulaci....? ty, mamko, já nevím, essi chci...

Eldoguero
držím palec.

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:59
- Nahlásit

zuzanarosakova
co věta to chyba a akcent OMG při prvním slově poznáš, že je češka. Jednou kdysi dávno na sebe s Krainovou na přehlídce v Praze mluvili navzájem anglicky - děsně blbě. No nepředstavitelný píči!

to jsem si taky všimla že neuměj ani česky ani jinak....jediná jejich možnost je si rychle vzít nějakýho boháče vyndanýho a pak při rozvodu,bo ani von to dlouho nedá...něco shrábnout,protože "todle" starý....to je na sebevraždu,nemůžou žít vůbec....konec

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:00
- Nahlásit

zuzanarosakova
Marush

eštěěěěěěě, eště říkejte, jaký jsou to pindy a co všechno nezvládaj a tak!!!!!! )))

mě moc baví Frýlingová co chodila s Krajčem, ta taky odfičela někam do prdelel a vyndaná mi přijde moc, no.

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

du s venčit do sprchy a pak k zubařoj

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
to je zlé, bohužel jsem to taky zažila, kdybys něco potřebovala dej vědět-ubytuju klidně všechno krom děcka....

<< 1 ... 8217 . 8218 . 8219 . 8220 . 8221 . 8222 . 8223 . 8224 . 8225 . 8226 . 8227 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání