| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:11
- Nahlásit
POZOR, MLUVILI JSME O TERMÍNU NEDĚLE 31/7 AŽ SOBOTA 6/8. POKUD BUDU NĚCO S PANEM KEJŘEM ŘEŠIT JÁ, VĚZTE, ŽE SEM AUTYSTA A NA JAKÝKOLI POZNÁMKY Z VAŠÍ STRANY NEBUDE BRÁN ZŘETEL, NEBO´T BYCH SE V TOM DĚSNĚ ZTRATILA. CHTĚLA BYCH, ABY TO VYŘIZOVALA ALEKSANDRA, BO JE CHYTRÁ A ZKUŠENÁ! NEBO NĚKDO JINECH CHYTREJ A ZKUŠENEJ!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:12 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
Gerda
já jsem pro, sice nevim kde to je a jak se tam dostanu, ale to si pořeším. takže já bych ráda od 4. do 7.8., jde to takhle? karavan je pro kolik lidůch?
edit. aha takže do 6.8.2011.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:12
- Nahlásit
Gerda
Já souhlasím uplně moc a možná pod stan na celý týden, neumím se rozhodnout a nevím jak s tou dovolenou. Ale to by nebyl problém? Stan se vejde vždycky a příspěji financema. Šlo by to??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:13
- Nahlásit
Baico
S tebou počítám, bo seš jasná )
Ale u každýho z tabulky to budu chtít do mejlu, že jede. Sem přes ty mejlový potvrzení děsně stižená z práce, tak pardon...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:13
- Nahlásit
Gerda
POZOR, MLUVILI JSME O TERMÍNU NEDĚLE 31/7 AŽ SOBOTA 6/8
Neva, naši sice ještě nebudou doma z Chorvatska, ale Roudnice neni zase tak daleko, abych v pondělí ráno nezajela nakrmit králíky a slepice. A pak už to bude o.k. protože v pondělí večer se už naši vrátěj.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:16
- Nahlásit
URL
Blažena je nová holka našeho Montyho...jinak ahoj všem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:16 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
jbat
takže já bych ráda od 4. do 7.8., jde to takhle?
Atusch
Ale to by nebyl problém?
Holky tohle nevim, ale zeptám se na to určitě.
Budu teda zjišťovat:
1. termín
2. cena v termínu za pronájem
3. cena za ubytko v karavanu
4. možnost necelého termínu pro některé zůčastněné
5. kolik lidí se vejde do karavánu
co mám ještě zjistit?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:21
- Nahlásit
Gerda
co mám ještě zjistit?
kolik lidůch se vejde do karavánu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:25
- Nahlásit
Jedu na tu předváděčku. Předseda mě ještě pozval předtím na zmrzlinu Po předvádče pak jedou se Sametovým čumáčken na rtg páteře.
|
impact
Člen |
- Nahlásit
Baysha
Máfo je na tom dobře. Akorát tahám další a další žihadla.
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Tak mě počítej na celý termín, kdyžtak si tam nechám stan postavený a budu si odjíždět a příjíždět když budu muset do práce.
Bude to nejméně komplikovaný.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:27
- Nahlásit
impact
Chudák malej.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:28
- Nahlásit
impact
co se stalo?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:32
- Nahlásit
Monty
Je to někde asi o pět stránek zpátky. Napadl nás roj včel na procházce včera.
pawLINka
Ani mi nemluv.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:38
- Nahlásit
Nazdar táborníci i orientalisti i západo, východo, jiho, středo, severo češi
Gerda
hele vzhledem k tomu že v páek odjíždím rači se do zajišťování moc nehrnu, myslím že to krásně zvládneš. zkrácený termiti bych neřešila s Kejřem, essi je cena za celej plac a týden, tak to prostě rozpočítáme kolik to dělá na den a kdo bude na zkrácený termín tak bude platit jen ty dny, kdy tam bude, budou to mít o něco dražší než celotýdeňáci, páč je tam ještě voda a ele.
Se mnou počítej na celý termín ve stanu. DZ a Honzy se zeptám zítra na vystoupení. DZ myslím že mu to bude fuk, Honza nevím, ale říkal že stejně asi nepojede na celej termín. Teď mě ješt+ě napadlo co Bambi s Jirkou???? kde budou bydlet???? jo a zamlouvám si 2 kotce
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:39
- Nahlásit
Baico
Mám, ale jen trailer, zato asi milijounkrát na jednom dvd. Celý film se mi najít nepodařilo
Děkuji za upozornění, že se to teda ještě dohledat nedá. Díky. Huž jsme se lekla, že to někdo má a my ne, že je někdo lepší než my.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:40
- Nahlásit
Darina1
paní na předchozí stránce máte odkaz na stažení.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:40
- Nahlásit
Hele není tu nějakej včelař? Fakt by mě zajímalo, essi mám nárok na proplacení nákladů za veta.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:41
- Nahlásit
Alexa
Neva, vydobydu si Crysu, to je staréj organizér.
Teď mě ješt+ě napadlo co Bambi s Jirkou???? kde budou bydlet????
Nacpala bych je do karavanu, zejména Bambi možná vůbec nemá stan.... ))))))))))))
Kotce si klidně zamluv, Maryje ho mít nemusí, bude mít domeček, má dokonce dva...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:41
- Nahlásit
Darina1
Trochu jsem dočítala a zjistila jsem, že už máte stáhlé Lidice. No a teď jde má otázka. Prosím, kde jste je stahovala? Můj muž by byl moc vděčný za odkaz.
hehehe ale myslím že reaguješ na jejich výlet, který Bajkofka vypalovala a néééé filmeček
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:42
- Nahlásit
impact
ježiš maria a co???
mě jednou Montyho taky píchla včela a na vetku jsem přiběhla za pět dvanáct, neměl alergii, ale píchla ho do pusinky a strašně mu to oteklo, ještě štěstí, že jsem tam jela hned a neváhala, protože na vetce mi řekli, že kdybych přijela později, že už by to s ním blo hodně špatný a že oni za 10 minut zavírali, takže štěstí v neštěstí
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:42
- Nahlásit
Atusch
Ježíš VY jste hodný člověk, moc a moc děkuji můj muž Vám pošle pusinku mu to dovolím. Děkuji. A zase je někdo lepší než my. Kruciš.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:46
- Nahlásit
Alexa
tam je kotců až až, teda pokud každej nebude vlastnit 5-6 psů
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:50
- Nahlásit
Monty
No Mafián v tom roji zůstal. Asi abysme mohli utýct. Gara zmizela tryskem ve městě, tu jsme hledali pak. No hrůza hrůz.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:52
- Nahlásit
Atusch
paní na předchozí stránce máte odkaz na stažení.
Huž jsem si ho zapsala a chvála Vám paní až přijde dom ten chytrý ta chytrá hlava jako sameček tak ten bude mít takovou radost, že možná dostanu i na šaty, že jsu tak dobrááááá.
Jo a já dočítám a reaguji, jak to jde po sobě. Mě napadlo, že Baico má tam nějakou chybičku, ale první věta patřila mě to nezapře zbytek už si musí dořešit s někým jiným.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:52
- Nahlásit
impact
bože můj a už je všechno dobré????
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:54
- Nahlásit
impact
Doufám, že ty a kulíšek už jste v pořádku a že maléj splaskl a už nic nevytahuješ.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:57
- Nahlásit
Gerda
jsem pro Roudnici. To od Agáty vypadá moc hezky, ale psala, že tam uplně všude není plot. Potřebuju plot, jelikož se plánuju ožírat a stratili by se mi šamponi. Kotec nepotřebuju. Jak to bude s cizíma lidma? Polezou tam?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:58
- Nahlásit
jinak pro ty kteří nemají FB nebo je nemám v přátelích.
Moje první fotečky Faith (nejsou zdaleka tak pěkné jako od chovatelčina manžela, ale aspoň jsem si jich pár nafotila )
trhá mi ruku
kuk
fotbalistka
už mě nefoť, jdu spát
dobrou
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:59
- Nahlásit
impact
a co ten Máfa? už je v pohodě?