| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 06:01
- Nahlásit
pawLINka
Hmm, já taky dneska nemohla spát, a musím dělat, sice doma, ale za krk mi dejchaj termíny.
Nechce se mi dočítat - proč má tvůj pes sranděru? Nemůže to bejt nějaká infekce? Jestli to trvá dýl, neměly by se nasadit ATB spec. na střevní inf.? A bacha na dehydrataci... U veta se dá koupit rehydratační rozpustná směs pro zvířata.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 06:54 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
Krásné ráno lidičky
vůbec ale vůbec vás nestíhám dočítat, o výcuc asi ani nemá cenu škemrat jelikož jsem v žumpě tak je jasný že se na mě vyse*ete
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 07:12
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
Infekce to není. Zavinila jsem si to sama. On má velmi citlivé zažívání a velmi velké problémy s tím. Zlepšilo se to, co je na mase. Ale včera jsem mu neprozíravě dala sušený hrtan a z toho má strašnou sračku. Vůbec mě nenapadlo, že se z toho posere, když hrtany dostává normálně syrový a v pohodě...
Vody pil hodně na včerejším výletě, večer jsem mu dala přímo do žrádla (dostal jen namočené extr. těstoviny) a v noci jsem mu dávala po troškách. Teď přes den jsem mu tam nechala vody jen decentně, aby se nenapil moc naráz, jak má ve zvyku. Pak má totiž ve zvyku tu vodu vyzvracet nebo sáááááááhodlouze čůrat.
Bude dostávat aspoň týden rýži, do které mu budu dávat vodu. Zatím mu nebudu dávat ani maso a uvidím.
Já už jsem v práci a po 2 týdnech lenošení doma je to krutá realita.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 07:21
- Nahlásit
pawLINka
můžeš na FB? máš tam zprávu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 07:32
- Nahlásit
makrel
Jo, jdu tam.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 07:38
- Nahlásit
makrel
že? jsou zlé
jinak dobré ránko
co to kecám ránko? vždyť je pondělí a mě se chce hrozně spát
a ještě 11 dnííííí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 08:00
- Nahlásit
máma davídková
paní už mi dorazily drogy - moc díky, no ony už dorazily v pátek, ale já nebyla v práci. Díííky moooc, vy mi pak dejte vědět, až budete mít výpis z účtu, jestli prašule doopravdy dorazily, ale na 99, 9% jo, to bych si jedině musela splést č. účtu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 08:06
- Nahlásit
laguna
jelikož jsem v žumpě tak je jasný že se na mě vyse*ete
paní, já taky skoro vůbec nevím co se tady za víkend dělo, nejste sama
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 08:07
- Nahlásit
Čus bus!!
Takže Mlíkoše za těhe podmínek nepřicházejí do úvahy. To je krádež za bílého dne!!! Jsem pro Roudnici,ale v případě, že to nevyjde tam, tak nevidím problém dojet do Žumpolendu. Stejnak teď minimálně jednou týdně rachotím na Moravu, takže mi to nedělá sebemenší problém. Jen už předem říkám, že Marush musí jet předemnou
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 08:20
- Nahlásit
pawLINkatak jeste nespim,zdrhla jsem z prace driv,tak jsem byla driv doma,hele a to do nej smectu nedostanes,kdyz to smichas se zradlem?ja to tak delam,na to ze hajan je tezka cita a jen kde co nepozre,jsem mu to vzdycky tu smectu rozmychala s kapsickou masovou tra a za chvilku byl klid,jo jako zivocisny uhli je dobry,ale tak hodne rychle nestavi,spise trosku vycisti streva,jinak hajan ma taky dost citlive zazivani,nemuzu mu dat kde co,pac mu chybi nejaka cast streva,ne zrovna velky kus ale chybi,no chtela jsem barfovat s nim,ale bohuzel.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 08:24
- Nahlásit
nemethova5
A proč se to vylučuje s BARFováním? Maso se tráví rychleji a líp než granule...
Nesežere to ani se žrádlem. Když má průjem, tak mu dám max suchý rohlík nebo rýži. Jednou jsem mu to dala s piškotem a sežral to, ale příště už ne. A na silu už vůbec ne. Je nemocný na hlavičku.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 08:30
- Nahlásit
[b]Baico[/b]
Paní dobrý den.
Trochu jsem dočítala a zjistila jsem, že už máte stáhlé Lidice. No a teď jde má otázka. Prosím, kde jste je stahovala? Můj muž by byl moc vděčný za odkaz.
Předem děkuji.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 08:30
- Nahlásit
pawLINkano nebarfuju,pac ma takovy prujmy,ze to jsi jeste nevidela,az krvavy jak hrom,proste to nejde,tak je na granclach a je to,ma proste ty streva podelany,on je podelanej celej kdyz na to prijde,to je vsechno od nadoru na prostate tohle,jsem si rikala,koupim si psa ten nema problem jako fena s haranim a tak a vidis on mel tohle,aby mi prej nebylo lito,tak nebudu barfovat jen pro amina,aby se hajan smutne dival,jinak zerou oba dva vsechno,maso davam,ale v omezenem mnozstvi,maji to pestry ne jen ty grancle
no koukam,ze pesan neni blbej,tak to je skoda,ze to do nej nedostanes,prej nemocnej na hlavicku,jo to amin taky.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 08:37
- Nahlásit
kašovitý věci dostávám do psa stříkačkou do koutku tlamy za pysky - pomalu, aby stačil polykat. a pro naše psy jsou dokonalou léčbou na srajdu granule propesko - jedna, max dvě léčivé porce a je vše v pohodě. ale to je jejich individuální reakce, na jiné působit nemiusí.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 08:38
- Nahlásit
nemethova5
No Tom taky trpěl na šílený krvavý průjmy a záněty žaludku a střev. Prakticky byl stále na atb a prednisonu. Co jsem začala krmit masem, tak je to pryč. Proto se ptám. Navíc když ti stráví dokonce "masovou" kapsičku, tak maso určo.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 08:39 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Darina1
že už máte stáhlé Lidice
Mám, ale jen trailer, zato asi milijounkrát na jednom dvd. Celý film se mi najít nepodařilo.
Takže už vím kolik nás bude ve třídě na světovce a na té francouzské šampiónové výstavě. Takže na světovce 13 a na tý druhý výstavě 11. Takže nějaký velký úspěch neočekávám, budu doufat jen ve výbornou.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 08:46
- Nahlásit
Bodré podoledne, dyzkomfortííí!
Uš nigdy nebudu pít před spaním kofolu. To byla noc! Zato Bajša byla vyspaná dorůžova, tagže uš něgdy v 6 se začala nudit. I našla v pokoji roličku papírových utěrek, donesla si ju do ložnice na pelech a tichounce rozcupovala na atomy. Je to dobrý péf, páč zrovna tak dobře mohla totéž provést s botou, mobilem či foťákem Jak se máte, lemurý? Co fčelař Máfa a sráč Tomáš, už je jim líp?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 08:48
- Nahlásit
mollkašovitý věci dostávám do psa stříkačkou do koutku tlamy za pysky - pomalu, aby stačil polyka
To by mi u tohoto psa neklaplo. Opravdu je psychicky nemocný...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 08:48 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Dobré jitro ženy prosté s psíky odvážnými, kakavými, zvracejícími, i ti, jež máte pejsky báječné, úžasné, krásné...ne, to nejde, Maryje je jen jedna....
bppo
pani zlatá, pokud předseda někomu něco potvrdí do telefonu, je to velice nedostačující, je víc než nutný to mít na papíře, něco jako smlouvu, že cena je taková a taková, zahrnuje to a to, parkování tam a tam, věci, které jsou zapovězené, říct už dopředu a mít je právě na tom papíře...po informacích ohledně některých jednání pana předsedy bychom museli mít vše papírově, odsouhlasené, podepsané. Ale to se snad dělá všude...doufám...zjistím kapacitu roudnice v tomto termínu, pokud bude plno, pokusíme se s panem předsedou dohodnout, pokud ne, zvolíme roudnici.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 08:52
- Nahlásit
Gerda
děcka, zde fotonky od Agátky:
Taky to vypadá hezky. Uvidíme, jak to dopadne s tou Roudnicí. Miluju našeho předsedu, protože jemu stačí ústní dohoda. Blbý je jen to, že u nás to na letní tábor je naprosto nedostatečně vybaveno
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 08:52
- Nahlásit
Děcka, je to tady, nevidim, nikde číslo na pana Kejře....
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:01
- Nahlásit
Snažím se vyznat v exekucích, abych mohla pomoct jedné klientce. Zatím se moc neorientuju. Jak se v tom mají pak orientovat lidé, kteří mají např. jen základní vzdělání?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:01
- Nahlásit
Gerda
pošlu ti ho do mailu, jo?
Jinak Lidice jdou stáhnout tady URL
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:02
- Nahlásit
Dobré ránko děcka,
teda ten tábor je na houby.
Mě se bude týkat případně akorát termín 4.-7.8., před tím jsme na dovči. Do Žumpalendu bych teda už jet nemohla, kvůlivá financím, ale essi to bude někde tady, tak ráda dogestim, když už mám ten pelech nafukovací. )))
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:03 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit
Gerda
Pan Václav Kejř - prezident CMC berger má ofi číslo na stránkách 608853677
Je z Roudnice, tak třeba je to on
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:05
- Nahlásit
Jéé, tak už nějakej kluk vyhrál to Ferrari.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:07
- Nahlásit
Ještě mě napadlo - nejste některá v odborech? A nemáte možnost chaty?
Vim že ve spořce ta možnost byla, bylo to snad pro 30 lidí max a mohli tam bejt čokle... to jen kdyby třeba fakt nic nevyšlo... Já se zkusím zeptat na HR.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:09
- Nahlásit
Děcka, teď sem mluvila s panem Kejřem, pro tuhle chvíli nevidí problém v našem termínu, ještě mi bude volat, abychom si domluvili podrobnosti.
ZÁVAZNĚ SE VÁS TEDY PTÁM, JSTE PRO ROUDNICI, KDYŽ V NÍ BUDE VOLNO A CENY BUDOU TAKOVÉ, JAKO JSOU NA NETU????
znovu dávám update tabulky s lidma, platí ovšem, že se spí ve stanech, nebo v karavanech a chci vědět hned, kdo by měl o karavan zájem.
tzn, jsou pro všichni, kteří jsou v tabulce? Stanoví lidé platí za stanové lidi, pokojoví lidé budou chtít karavan?????
tABULKU DAM ZA CHVILI, NEUMIM UDĚLAT Z PDF JPG...musim čekat na dtpko.... ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:09
- Nahlásit
Atusch
Jinak Lidice jdou stáhnout tady URL
Díky! než se vrátím z tý předváděčky, tak se mi to stáhne, super
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:11
- Nahlásit
Gerda
ZÁVAZNĚ SE VÁS TEDY PTÁM, JSTE PRO ROUDNICI, KDYŽ V NÍ BUDE VOLNO A CENY BUDOU TAKOVÉ, JAKO JSOU NA NETU????
Jsem pro ROudnici rozhodně a počítej se mnou ve stanu
|