Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8001 . 8002 . 8003 . 8004 . 8005 . 8006 . 8007 . 8008 . 8009 . 8010 . 8011 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:24
- Nahlásit

Gerda
No. To kousnutí, resp. trhnutí, ne a ne se zahojit. Chodím tam ob den na převazy. V pátek říkali, že se mnou udělaj pokus. Tak udělali. Vystříhali mi mrtvou tkáň, udělali mi do ruky díru jak do zadele, vyhodili stehy a zaplácli to umělou kůží.

kejtlin
Člen
- Nahlásit

mlíkojedy se tedy rušej bez ohledu na to, co mi předseda odepíše??

hally001
Člen
- Nahlásit

teda potřetí a naposledy AHOJ....po půl roce se mi podařilo přihlásit a..NIC. NESRAT A MÍT RADOST..." no nazdar Rajduško, jak se má Pepinka...co Ajduška...a jak se vůbec máš...rajčátko bude?"

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:25
- Nahlásit

impact
jo, protože ryčbejk má jedový váček pod zubem určitě

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:28
- Nahlásit

impact
víš co? Vypni se, a až budeš mít normální zážitky, tak zas přijď )))))) ty jsi neuvěřitelná, co se ti furt děje...může mít hečbek jedový zuby? Nebo proč se ti to nehojí? Zmlať, jí, ať si nemyslí.

hally001
nazdar duchu, sežrals Radku? Máte další prase? Hele už brzyp otáhnem k jebloni, musíme se potkat a jít se procházet.

kejtlin
mlíkojedy se tedy rušej bez ohledu na to, co mi předseda odepíše??
ne, pokud přeceda potvrdí cenu, vše, co zahrnuje, bude to podepsaný a tudíž, co je psáno, to je dáno, i s hodinama, kdy tam polezou místňáci, nebude se domlouvat náhradní řešení.

Baysha
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:30
- Nahlásit

Venta
zvoním

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:31
- Nahlásit

makrel
jo, protože ryčbejk má jedový váček pod zubem určitě

v kolik dneska???

hally001
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:32
- Nahlásit

Gerda-no to je jasný že se uvidíme, ale s prochátením nevím, musíme se vejít do těch dvou hodin denně, kdy je doga ve stavu bdělém..Kdy to plánujete?Prase máme Blaženu, zatím žije v kuchyni...ale sme v socializaci na dobrý cestě, myslí si že sem vůdčí bachyně a to je dobrá zpráva

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:33
- Nahlásit

Baysha
zvoním
mám tě a jdu hledat cestu, kam mám jet

danajasa
Člen
- Nahlásit

Lidí od včerá mi nejel net.operátor mě slušně poslal do řiti s ujištěním že je nás moc at dem spát,tak sem mu slušně řekla že mám noční čtrnásku a budu mlátit hlavou do rána do zdi,že mě má na svědomí impact
Tývole béš první žumpí nanočlověk.Marush
Pohledej guglem-šalvěj divotvorná-čaj ti nezakázali? Ad ty včely-záleži na včelaři dyž bé normální tak ti přispějě dyž bé sfině řekne,žes měla čumět kam lezete.Páč soused dovez náký křížený s divokýma africkýma včelama a ty ůtočili záměrně a organizovaně,že snáší dvakrát tolik medu nám bylo u prdele,páč půl roku sme se polívali benzínem ináč sme nemohli na zahradu pak je dal pryč,páč otec už měl ten kanistr nachystanej u ůlu páč brácha byl malej a to bylo vo život.

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

ALEXA
Tak je mi jasny, ze pri cviceni si psy musim chytnout, ale snat nebéte cvičit celej den, ne? Hlavně večer jako nevim jak bych to dělala, to bych měla psy celej den nekde uvázaný kromě třá procházek?? to bych nedala teda..

MAMkA DAVIDKOJC

Proč ty nemůžeš bejt ve stanu, když máš postel?

To je bordel toto, ten tábor se nám hroutí přátelé!

laguna
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:34
- Nahlásit

Atusch
Jinak Lidice jdou stáhnout tady URL
V komentářích píšou že je to Habermanův mlýn????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:36
- Nahlásit

Gerda
ok

impact
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:37
- Nahlásit

makrel
Nemá.

Gerda
ty jsi neuvěřitelná, co se ti furt děje
Taky bych byla radši obyčejnej člověk. Hele nevim, proč se to nehojí.. Chirurg teda říkal, nebo to byla ta doktorka? Že to neměli na té pohotovosti vůbec šít, páč se tam udála kapsa a vevnitř to prostě odumírá. A taky prej díky tomu, že psi maj v hubě malou ZOO.

danajasa
impact
Tývole béš první žumpí nanočlověk

Woe.

Marush
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:38
- Nahlásit

all tábornící

Kdo nemá zas stany? Vy jste hysterický nejvíce! My už máme stan a židle,jestli to zrušíte,tak já vodjíždim se stanem na Vlčáry...vytisknu si celou žumpu,svážu jí jako knihu a obřadně odevzdám vy víte komu a přidám se na stranu zla

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:41 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit

Marush
All

přidám se na stranu zla

Já asi taky teda, bo ten stan máme dohromady

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:42
- Nahlásit

Gerda

)))))))))))))))))))))

simtě já jedu v ten termín a ubytko je mi fuk. seš veselej organizér, to se musí nechat.

danajasa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:43
- Nahlásit

Marush
přidám se na stranu zla
Vážně bych se zamyslela na svou budoucností provoněnou nucením žraní dragsimunu a neustálým kroužením šutrů s tachyonem kol hlavy,dále bych se z oka do oka poradila smalodudu zda touží být kousána nonstop do čumáku a neustále mlácena zádama vo zem a to se vyplatí

Atusch
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:45
- Nahlásit

Davídková renata
to dáš, nevím máš problém se spaním ve stanu, nebo ve spaní bez postele? Kdyť máš nafukovačku ta izoluje, nebo se vyspíš v klubovně, ale to asi myslím zešílíš a raději se odsuneš do stanu, až přes tebe ve 3 ráno projde pár lidí do kuchyně apod

Marush
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:47 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

danajasa
Vážně bych se zamyslela na svou budoucností provoněnou nucením žraní dragsimunu a neustálým kroužením šutrů s tachyonem kol hlavy,dále bych se z oka do oka poradila smalodudu zda touží být kousána nonstop do čumáku a neustále mlácena zádama vo zem a to se vyplatí

právě doufám,že tábor bude a nebudu muset svou drsnou výhružku podložit tímto zoufalým činem...

all

navrhuju na tábor místo plotů vzít hodně tachyonů...celý to tam zharmonizujou a psi se budou píst pak jak krotný vofce,no ne?

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:50
- Nahlásit

Marush
navrhuju na tábor místo plotů vzít hodně tachyonů...celý to tam zharmonizujou a psi se budou píst pak jak krotný vofce,no ne?

no já jsem tam chtěla dotáhnout Rudánka přímo teda... ))))

Marush
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:51
- Nahlásit

jbat
no já jsem tam chtěla dotáhnout Rudánka přímo teda... ))))

Jako přebíráš mi Rudka? Nepřipadáš si už trochu trapně?!

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:52
- Nahlásit

hele co se týče Bambiho a Zlatovlsáky sem ochotná do nich vrazit 3stofky a ten teskovej stan jim koupit dohromady. Davítková nebé dělat vlny a buď se vyspí ve stanu bo v klubovně, essi stan nemá zeptá se ve škole, třá maj ještě takový ty plátěný stanodomy jak se s nima jezdilo za komnčů a pučej jí ho

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:55
- Nahlásit

Alexa

Kdyžtak by se vešla mamka i k nám my màme pro 4 stan

Marush
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:55
- Nahlásit

Alexa
hele co se týče Bambiho a Zlatovlsáky sem ochotná do nich vrazit 3stofky a ten teskovej stan jim koupit dohromady. Davítková nebé dělat vlny a buď se vyspí ve stanu bo v klubovně, essi stan nemá zeptá se ve škole, třá maj ještě takový ty plátěný stanodomy jak se s nima jezdilo za komnčů a pučej jí ho

to je slovo do pranice,ano kupme jim stan....protože u nikoho ve stanu jistojistě být nemohou...bych chtěla jen říct

Marush
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:56
- Nahlásit

zuzanarosakova

Kdyžtak by se vešla mamka i k nám my màme pro 4 stan

pravda..a to je novej stan to by mohla dát snad zase dělá zagorku

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:00
- Nahlásit

Lidi vy to děsně komplikujete, prostě je to ubytování ve stanu, je to pár dnů, sou tam vokolo děsně krásný procházky, s čoklama budeme courat po venku, neni nutný bejt ceej den zavřenej na placu a venčit čokly tam, už nás vidim, jak lítám ve čtrvtek po celym tom areálu a hledáme hovna, co tam psové nasrali za celý týden. Na stan pro bambáky se k alekse klidně přisložim, davítková se bu´d domluví s Makyjovou, aby mohla chrápat v její dodáfce, nebo se umístí do klubovny či kuchyně (tam já třá za celý týden vůbec nepřídu), nebo do stanu, na nafukovačce pořádný to neni takovej masakr.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:02
- Nahlásit

Marush
zuzanarosakova
vona nechce bejt s nikym v ubikaci, chce bejt sama, určitě s váma ve stanu nebude.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:02
- Nahlásit

Marush

protože u nikoho ve stanu jistojistě být nemohou

Proč? Náš stan má dvê ložnice, tak já můžu bejt s mamkou a ty s Bambim a hnusnym Hovavártem

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:05
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak já můžu bejt s mamkou a ty s Bambim a hnusnym Hovavártem
a zlatovláska ha ten bude kde????? s Gerdou??????????
Gerda
davítková se bu´d domluví s Makyjovou, aby mohla chrápat v její dodáfce, nebo se umístí do klubovny či kuchyně (tam já třá za celý týden vůbec nepřídu), nebo do stanu, na nafukovačce pořádný to neni takovej masa
jj

<< 1 ... 8001 . 8002 . 8003 . 8004 . 8005 . 8006 . 8007 . 8008 . 8009 . 8010 . 8011 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání