| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:05
- Nahlásit
Gerda
vona nechce bejt s nikym v ubikaci, chce bejt sama, určitě s váma ve stanu nebude.
Šiš aby se nepotento taky!
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:05
- Nahlásit
Hele , nemůžu to najít na mapě, a je tam Ňáká voda koupací a tekoucí na pití a tak a maj tam elektřinu.
Stran tý vody - koupací se mi víc líbíli ty Mlíkojedy.
V Roudnici jsem byly před 2 rokama a na tom cvičáku co sem byla neměli ani vodu a ani proud - nebo tam jsou 2 ty cvičáky ????
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:06
- Nahlásit
Du si dát valčík s pračkou páč už umí i skočnou dyž ždímá a furt ce cpe s koupelky do kuchyně a vařit neumí čůza tak zatím táborníci stanovníci činovníci(to se rýmuje)
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:06
- Nahlásit
impact
Ono se psí kousnutí prý šít nemá. Říkali to i Lukášovi, když mu tomáš málem amputoval prostředníček. Ale taky mu to zašili, pač to měl urvaný kolem dokola i přes nehet. Tak mu to tam různě pošili a taky se mu to nechtělo hojit. Chtěli mu ten poslední článek už i amputovat. Prst byl černej a nechutnej, fuj. :blijícísmajlík: Ale nakonec se to vzpamatovalo a prst má relativně OK (teda až na cit v něm a vzhled). Taky mu tam stříhali kůži. Fuj.
Kámošky mamka nedávno strčila ruku mezi rvoucího se pitbulla se zlaťákem a zlaťák jí udělal něco pobného jak máš ty a taky jí to zašili. Ale jí se to zhojilo krásně...
Asi kus od kusu.
Chci foto.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:08
- Nahlásit
zuzanarosakova
Proč? Náš stan má dvê ložnice, tak já můžu bejt s mamkou a ty s Bambim a hnusnym Hovavártem
krávo
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:09
- Nahlásit
Gerda
vona nechce bejt s nikym v ubikaci, chce bejt sama, určitě s váma ve stanu nebude.
u nís by měla svou ložnici...ale vona asi dělá nějaký rituály,že nechce aby jí u toho moch někdo vidět..to zas chápu no
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:10
- Nahlásit
Alexa
tak já můžu bejt s mamkou a ty s Bambim a hnusnym Hovavártem
a zlatovláska ha ten bude kde????? s Gerdou??????????
Příde ti že jako budu s Bambim ve stanu? mě ani moc ne
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:11
- Nahlásit
Alexa
a zlatovláska ha ten bude kde????? s Gerdou??????????
To byl ftip aby nenastala ñáká mejlka!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:15
- Nahlásit
Gerda má sovu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:15
- Nahlásit
Pes si vychutnává kravské mléko
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:16
- Nahlásit
Děcka, náhoda tomu chtěla, že pro dnešek neplánovaně ukončuji pracovní den již nyní .
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
agáta12
Hele , nemůžu to najít na mapě, a je tam Ňáká voda koupací a tekoucí na pití a tak a maj tam elektřinu.
Stran tý vody - koupací se mi víc líbíli ty Mlíkojedy.
V Roudnici jsem byly před 2 rokama a na tom cvičáku co sem byla neměli ani vodu a ani proud - nebo tam jsou 2 ty cvičáky ????
Jsou tam asi dva cvičáky, tohle je tzv. Slavín, a pak je jeden asi u letiště.
Mají tam tekoucí vodu - i teplou, mají elektřinu. Koupat psi se dají buď dole někde v Labi nebo jsme jezdívali do pískoven co jsou v okolí. Určitě s tím nebyl problém. Nebo aspoň takhle to tam bylo před 5 lety. A nyní se tam pořádají výběráky a tak si nemyslím, že by zrušili vodu a elektřinu.
http://www.kynologieroudnice.cz/
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Marush
Jako přebíráš mi Rudka? Nepřipadáš si už trochu trapně?!
nepřebírám, jen jsem ti ho chtěla naservírovat až pod nos, když už nemůžeš pít, ať si aspoň užiješ jinými smysly... třá čich si myslím bude dost dobře zaměstnán.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:17
- Nahlásit
pawLINka
Tak příště se šít nenechám. Ale teď, jak to ostříhali do živa, tak už to vypadá docela pěkně. Takej krvavej kráter. Natlačila mi tam umělou tkáň v gelu a přes to plát umělé kůže. A prý budu příjemně překvapena, až to sundaj. Tož to chcu vidět.. Foto teda nemám, mám to furt překrytý..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:18
- Nahlásit
Gerda
se máš tak užívej volného dne
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
impact
Za jak dlouho máš jít na převaz? Až za delší dobu, aby se to chytlo?
Stejně je to nechutný.
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
jbat
nepřebírám, jen jsem ti ho chtěla naservírovat až pod nos, když už nemůžeš pít, ať si aspoň užiješ jinými smysly... třá čich si myslím bude dost dobře zaměstnán.
tak to jo,to máš asi pravdu
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:22
- Nahlásit
Gerda
bych ti snad i záviděla, kdybych tak za hoďku nemizela také
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:22
- Nahlásit
Gerda
Tak se zajeď podívat na posraného Tomáše, jestli je OK. Dík.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:24
- Nahlásit
pawLINka
Mám dojít ve čtvrtek. Jinak jsem chodila po-st-pá. No je to mazec největší. Furt něco ekstra.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:26
- Nahlásit
impact
No jo, ty se musíš furt zviditelňovat.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:31 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
zuzanarosakova
cus zeno, zitra bude zverejnena bodova hranice. Okusuju si nechty uz tri dny.
http://prubeh.prijimacky.czu.cz/uchazec/cs/
Kdy mas zapis? Ja 15.7.2011 09:00, je to sproste, ze tak brzy rano.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:41
- Nahlásit
mamkarenátka
tady mám pro tebe stan,ten by moch jako vyhovovat tvýmu náročnýmu fkusu...co?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:42
- Nahlásit
impact
Foto teda nemám, mám to furt překrytý..
hlavně to sterilní krytí neodkrývej, to jsem udělala já když mi šili nohu a měla jsem to celý prokrvácený, tak mi to matka zdr. sestra převázala tj. že to udělala úplně stejně možná líp než na chíře a stejně to poznali a mě děsně seřvali
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 13:15
- Nahlásit
kejtlin
Hele neodkrývám. Teda odkrývám, před vstupem do ordinace. Páč mi tam pořád lepěj tu mega náplast. Ale to mi sestra dovolila. Páč kdyby mi to chtěla v ordinaci seškubnout, tak to asi nepřežije.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 13:17
- Nahlásit
Atusch
Dokonce teplá ?? to je moc luxusní.
Taky mě napadlo, že tam mají nějaké akce a bez sítí by to nešlo.
Tam to byl cvičák z dávných pradob svazarmu. Byli jsme tam na výstavě a když jsme si chtěli dát žvanec - propukla u mě deformalita profesionálná a ze žvance nebylo nic. Byla sem tam jak frnda namyšlená.....eklhákovaná.....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 13:26
- Nahlásit
impact
mě to seškubli jednou a to v nemocnici, to už mi nejen šili nohu ale na tom místě sekali kousek kosti, sem se pochcala doslova bolestí a děsně ale děsně je seřvala a zavázat si to už nenechala, jen přelepovat spešl náplastí, která se k ráně nepřilepila
stejně to vše bylo k hovnu protože bych měla jít s tím na v pořadí 4 operaci, tentokráte možná laserem, ale vyčkám, zuatím mě to bolí jen na dlouhých úsecích a v hodně těsných botách
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 13:29
- Nahlásit
Tak jsem doma z předváděčky. Nakonec jsme se celkem slušně obeli i bez figuranta,neb proběhla akce, kdo má ruce a nohy,tak figuruje Za chvíli vám sem dám pár foteček
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 13:33
- Nahlásit
Asi se z té práce poseru...
Tolik práce a tak šibeniční termín...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 13:36
- Nahlásit
pawLINka
no já jsem se myslela, že se za ten pátek co jsem tady nebyla pose.u a docela se tady nudím
jak mi má pak má utíkat čas, abych se už konečně dočkala Faithice? No doma mi to pak se Soph jako vždy uteče
|