Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8001 . 8002 . 8003 . 8004 . 8005 . 8006 . 8007 . 8008 . 8009 . 8010 . 8011 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:02
- Nahlásit

Monty
Já mám střední obchodku a hned jsem věděla, že tudy cesta nepovede... Lákal mě tento obor a láká mě pořád. Mám jasnou představu na jaké místo bych se chtěla dostat, ale šance je děsně malá. Těch míst je jen pár... Tak si ani nedělám naději, že by to někdy vyšlo.

Tady je na tom místě ženská se stejným vzděláním jak já.

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:22 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

pawLINka
no tak já myslela, že když dodělám školu, že si třeba najdu seženu místo někde v kanclu atd. ale většinou tam chtějí tu vyšší nebo vysokou a to už by mě dále nebavilo

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:28
- Nahlásit

makrelito ty jelito
co s tím dneškem? proč tu nejsi??? já asi vím, tak mi pak dej vědět co a jak

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:28
- Nahlásit

Monty
Na soc. prac. je totiž ze zákona potřeba minimálně vzdělání voš...

Tak jdi studovat něco jiného, ni?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:30
- Nahlásit

Monty
Já třeba už skoro měsíc čekám na výsledky přijímaček, ale jsem si jistá, že to nevyšlo. Jsem rozhodnutá, že až budu mít černý na bílým, že mě neberou, tak budu shánět nějaké studium angličtiny. Něco intenzivnějšího...

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:30 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

pawLINka
jako mi příjde, že už tak nemám čas a ještě pracovat a do toho studovat se mi nechce, já si spíše budu hledat jiný místo, pokud ovšem nebudu srab

edit: a nejsem studýjní typ
jediné, co by mě bavilo by byla asi veterina, ale tam je myslím chemie a nebo fyzika nebo obojí a to mě vůbec nešlo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:31
- Nahlásit

děcka jak to vypadá??? zazanamenala sem akorát hodnou zuzkur,která pochopila jakej stan je mne hoden a úplně blbou kachnu jež mi způsobila střední cik

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:32
- Nahlásit

Monty
No to s tím časem si říkám taky, ale na druhou stranu všechno je otázkou priorit, tak si říkám, že to prostě nějak dopadne. Čas zatím řešit nebudu. Ale studium mi chybí, potřebuju se na něco vrhnout. Teď toho budu mít až nad hlavu v práci, abych se zorientovala a dala spoustu věcí do kupy, ale od září zkusím tu angličtinu.

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:34
- Nahlásit

pawLINka
no, já už si tak říkám, že jsem mimo domov 10 hod. pryč a Sophyje je tam sama, a do toho bych se musela učit, chodit na zkoušky, to už bych ji asi neviděla vůbec (protože než by mi to jen nalezlo do té blbé hlavy )

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:37
- Nahlásit

Monty
Tak to já mám učení spojený se psama. Učila jsem se dycinky s pejskama na procházkách. Pře státnicema mě prakticky nikdo neviděl. Vzala jsem psy a učení a celý den jsme se toulali. Pak to čéku šlo hned líp.

Mám teď chvilku čas, tak se mrknu zrovna po nějaké té angličtině poblíž.

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:38
- Nahlásit

davidkova renata
zazanamenala sem akorát hodnou zuzkur,která pochopila jakej stan je mne hoden
no hele ale když si vemeš altán vod Zuzky a navěsíš kol ty záclony vode mně dáš si tam tu matraci a židlu tak to je to samý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:40
- Nahlásit

Alexa
tak to je to samý
nemyslim! schází tomu ta noblesa a punc bohactví
hele du dřít,už se ví kam jedem???????

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:40
- Nahlásit

pawLINka
já se neučila ani na maturu, taky jsem vzala učení ven, ale nakonec z toho bylo to, že věci s mat. otázkama v tašce a já řádila se psama

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:45
- Nahlásit

davidkova renata
už se ví kam jedem???????

no buď mlíkoše - essi přeceda písemně potvrdí to co loni slíbil tj. litr na den a nic navíc a když néééé tak ta roudnice asik, rači se poptej v práci po tom stanodomu v tom altánu by ti krs záclony mohlo táhnoutn na frndu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:47
- Nahlásit

Alexa
by ti krs záclony mohlo táhnoutn na frndu
si velmi vulgární a prostořeká.nevim kdes to chytla..nebyla poslední dobou na blůčku????
mlíkoše ve hře jo?? jak to?? to by bylo nejlepčí,ale pochybuju,myslim,že je trošku lilink dotyčná vosoba

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:50
- Nahlásit

davidkova renata
nevim kdes to chytla..
nooooo než sem začla chodit na tvojí diskuzi byla sem celkem slušné děfče
mlíkoše ve hře jo?? jak to??
Kejtlina mu psala sovu a čeká se na odpovjeť

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 17:05
- Nahlásit

Jsem doma. Tom posranej není. Ale děsně v něm hučí. Dostane dneska jen holou rýži a ráno znovu. Snad to bude v pohodě a nebude z toho zánět...

Jdu si nalít Portugala a za chvilku půjdeme se psama ven. Musím se uklidnit. Psi jsou puštění na dvoře a je tady Lukášův brácha a 2 švagrové s harantama. Psi chudáci leželi uprostřed dvora a děcka je připli na vodítka a tahali je pryč. Jsem se nasrala a řekla jim, že se budou divit, až jim ty děcka kousnou (vím, že by to neudělali) a je klid. Seru na ně, ať si o mě myslí co chcou.
A víte co mi Lukášův brácha řekl? Prý: já jsem jim to taky říkal (věkový průměr dětí je tam asi 3 roky ).

Demence.

Jdu si nalít.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 17:14
- Nahlásit

UŽ MI PŘEDSEDA ODEPSAL
JAK JSME SE DOMLUVILI TAK VŠE PLATÍ TAKŽE ZA LITR DENNĚ

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 17:17
- Nahlásit

kejtlin
supééééér.

agáta12
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 17:23
- Nahlásit

kejtlin
čikovná cholka i pjeceda

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 17:45
- Nahlásit

Čau děcka, teď sem se probudila, teda probudila mě Jebloň bláznivá, která je bez modemu, chudera malá, takže zdraví pouze telefénicky, pročež vám to říkám.

kejtlin
Krásná zpráva! Budou tedy Mlíkoše, pokud platí cena za ubytování, doporučuji všem umístit se do stanu, neb pokoj stojí 250 na noc za osobu, stan jen 40. K tomu na každýho 50 za den za ele a vodu. Nezapomeňme tedy, že k ceně 5000 celkem se přidává pro stanisty 200 celkem a pokojisty 1250. Každý pak ještě 250 za ele a vodu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 17:45
- Nahlásit

kejtlin
fáááákt?! supééér,si nejlepčí
tak hlavně volové,že sme vyrobili zas slušnou panyku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 17:47
- Nahlásit

Gerda
možná by bylo líp dybys to rovnou sečetla ty různý varyjanty,nějak mi to dnes politicky nemyslí..bes poznámek fšicííííí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 17:48
- Nahlásit

davidkova renata
tak hlavně volové,že sme vyrobili zas slušnou panyku

sem říkala at´ nerobíte paniku dokud neodepíše!!!!! i zuzka to říkala

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 17:49
- Nahlásit

Gerda
nerob opět panyku, třeba je to myšleno sakumprásk včetně ubytování to ještě pozjiš uju

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 17:50
- Nahlásit

Ty vole, to je demence poslouchat přes okno Lukášovy bráchy se švagrovýma. Lukáš je asi adoptovanej nebo nevim jak se v této rodině mohl vyskytnout.

Dala jsem si parádně vínko a teď jdeme s havákama venki, džupí.

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 17:52
- Nahlásit

kejtlin
JAK JSME SE DOMLUVILI TAK VŠE PLATÍ TAKŽE ZA LITR DENNĚ

bezvááááá
Gerda
oporučuji všem umístit se do stanu, neb pokoj stojí 250 na noc za osobu, stan jen 40. K tomu na každýho 50 za den za ele a vodu. Nezapomeňme tedy, že k ceně 5000 celkem se přidává pro stanisty 200 celkem a pokojisty 1250. Každý pak ještě 250 za ele a vodu.
počki počki, essi platí původní domluva tak to bylo přece litr za den komplet????

kejtlin
prosimtě mohla bys teda od něho zjistit essi je to ten litr za den komplet??? nebo jestli budem něco připlácet?? ono asi béé lepčí když to budeš mít potvrzený se vším všudy písemně ju. Díky díky

táborníci
a neprotáhnem to teda do soboty??? essi to teda pude????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 17:57
- Nahlásit

kejtlin
sem říkala at´ nerobíte paniku dokud neodepíše!!!!! i zuzka to říkala
atak zas co bysme dělali žejo, taghle si kráááásně zapanykaříme a je nám blaze.-)))
Alexa
neprotáhnem to teda do soboty
mě teda úpa stačí ten pátek a nedráždila bych hata bosou nohou rači

hally001
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:07
- Nahlásit

davidkova renatanazdar, tak kdy dorazíte k tý Jabloni? ...abych trénovala a pepka trénovala ...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:09
- Nahlásit

velmi slušně mě vyděsila ted´ tessa, byla jsem venku na zahradě se psama se pomazlit než pojedu do hokny a slyšela jsem divnej zvuk z prádelny starý, tak jsem se šla kouknout a tam zhroucená tessa u dřeva a vydávala ty divný zvuky, tak jsem ji popadla co se děje-má ten nádor, a ona nic normálně odběhla, tak jsem koukala co tam je a měla tam kus bramboru pod těma dřevama a nemohla se na něj dostat a byla tam nacpaná jak se snažila pro něj dostat a bud´ nemohla v en nebo ji sralo, že na něj nedosáhne a zablokoval se mi krk, takže ty moje blokace mají taky asi původ v nervovém původu

<< 1 ... 8001 . 8002 . 8003 . 8004 . 8005 . 8006 . 8007 . 8008 . 8009 . 8010 . 8011 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání