Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8001 . 8002 . 8003 . 8004 . 8005 . 8006 . 8007 . 8008 . 8009 . 8010 . 8011 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:10
- Nahlásit

Alexa
zjistím jen musím vymyslet, jak napsat tomo maila aby se třeba neurazil že mu nevěříme

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:16
- Nahlásit

hally001
nazdar, tak kdy dorazíte k tý Jabloni
hele s těma debilama tady je těško cosi plánovat))) ale dáme vědět,mělo by to bejt úterý ten první svátek!
kejtlin
jak napsat tomo maila aby se třeba neurazil že mu nevěříme
hele navlíkni to normál jako že potřebujem fakturu,že si to dá někdo třá do nákladů nebo tak něco..co?

hally001
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:16
- Nahlásit

kejtlin-já byla u pana doktora Hnízdila a...všechny problémy s blokacema, hlavně krční páteře jsou nervového původu...vod tý doby se nenervuju

hally001
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:18
- Nahlásit

davidkova renata-už takhle brzo jo....no počkej to už je příští tejden, ne? No každopádně to potvrďte, aby si Roman udělal volno, rád vás uvidí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:19
- Nahlásit

hally001
už takhle brzo jo
no v zásadě za tejden..hele zejtra to začnem plánovat at se to stihne krs romču
rád vás uvidí
tak vo tom nepochybuju))))))))))))))))

hally001
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:25
- Nahlásit

davidkova renata-tak sem koukala v jakým tématu bych mohla rozdat nějaký rozumy a...dyž sem tady tak dlouho nebyla, že jo...a NIC. Jo jinak mi ještě popiš, jak hodláte pobyt u Jabloně trávit, abychom věděli do jaké části programu se zapojíme... .Budete tu spát nebo jedete dom?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:44
- Nahlásit

Čus takže Mlíkoše pltěj! super. Byli jsme procházkovat a plavat s Bajšou a Ventou, psi jsou zdechlý nejvíc

Baysha
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:45
- Nahlásit

zuzanarosakova
jj, Bajša je úplně placatá a gumová, sme eště došly pěšky až dom díky za báječnou prochajdu, už nahrávám fotky, za chvilku budou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:48
- Nahlásit

hally001
-tak sem koukala v jakým tématu bych mohla rozdat nějaký rozumy
naprosto ve fšech))) se nežynýrujte vůbec pani.-)))
Budete tu spát nebo jedete dom?
nene jede se dom,bajkofka musí připravit Fandu na Paříž atak..sme jako původně mysleli že bysme se prostě někde sešli a poprochajdili,případně pak se někde zarazili na občerstvení a tak..rozhodně se nechcem navalit k jabloni a srovnat jí chaloupku se zemí.-))) prostě někde poblíž ní,páč vy určo víte kam tam jít

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:48
- Nahlásit

davidkova renata
jděte jako do prdele, proč nejedete k jabloni během nějakýho víkendu, až budu moct bejt na chatě a stavit se za váma???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:52
- Nahlásit

Maky a Trix
proč nejedete k jabloni během nějakýho víkendu
todleto si ale vyřidte s mistrem Janem kerej nutně musel býti otopem zrovínka 6. což padá na středu a taky s Metudkem a Cyrdou páč ty se museli dovalit ausgerechnet f ůterý žejo
ty nemáš volno dyš je volno????????? měj volno a pojed na chatu a staf se!!

Baysha
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:53
- Nahlásit

fotky zde, pofšimněte si hystoryckého okamihu, jenž se dnes udál a je tímto navždy zaznamenán - Bajša plovala! a dokonce nadšeně aportovala z vody! skutečně má zcela přehozené čakry - zde důkaz místo slibů:
https://picasaweb.google.com/107410862636555449554 /Milicak27611

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:54
- Nahlásit

sem tadýýýýýýýýý
Pojebaný O2,pojebaný O2,pojebaný O2!!!!!
Vod pátka čtyř vodpoledne sem byla bez intronétu a aji televíze,reklamaci vyřídili až dneska ve čtyři a to tím stylem,že přijel pán,řekl,že máme vypálenej modem a že ho máme reklamovat.V šíleným stézu sem hodinu a půl hledala faktůru,našla a s ní starej modem a uš sem tu.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:54
- Nahlásit

davidkova renata
já už budu u našich, z chaty odjíždíme v neděli večer. a zpátky přes celou republiku zase nepojedu, nejsem magor.

Baysha
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:56 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

jablunka
dyš je bouřka, tak dycky vypoj modem z elektriky aji z pevný linky, mně to taky takhle odpálilo modem a s ním aji síťovku v kompu anebo si kup přepěťofku, stojí ňák od pětikila - ale taky aji na pevnou, ne jen na elektryckou zásufku...
hlavně!! při reklamaci neříkej, že ti modem shořel, páč ti to neuznaj! bouřka nebyla, modem byl odpojenej, přestal fungovat zničehonic

laguna
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:58
- Nahlásit

Maky a Trix
nejsem magor.
Tak to jsi zde na foře světlá vyjímka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 18:59
- Nahlásit

měl by někdo něco proti tomu aby se za náma stavila v mlíkoších lidka jeřábková?

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 19:01
- Nahlásit

Baysha
dyš je bouřka, tak dycky vypoj modem z elektriky aji z pevný linky,
Jenže tohle byla prostě najednou rána jak z děla a nic,ani elektřina nešla,tu za hodinu nahodili ,ale net nešel nikde do druhýho dne,jen u nás do dneška.
hlavně!! při reklamaci neříkej, že ti modem shořel, páč ti to neuznaj! bouřka nebyla, modem byl odpojenej, přestal fungovat zničehonic
OK

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 19:04
- Nahlásit

laguna
stavím si na tom imidž.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 19:10
- Nahlásit

Baysha
plovala! a dokonce nadšeně aportovala z vody
na labradůru dobrý
jablunka
sem tadýýýýýýýýý

Maky a Trix
nejsem magor.
...no..
kejtlin
lidka jeřábková?
velmi ráda jí poznám!
laguna
gerda má zásilku u sebe,opakuji jí gerda má,zisti si adresu a staf se pro bílej prášek

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 19:11
- Nahlásit

davidkova renata
staf se pro bílej prášek
Dnes mi moje vetka potvrdila, že ten bílej prášek byl moc dobrý nápad

Baysha
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 19:14
- Nahlásit

davidkova renata
na labradůru dobrý
holky ti potvrděj, že na začátku prochásky eště dělala neplafce už s vodou bojujeme od loňska a dneska se to konečně zlomilo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 19:14
- Nahlásit

Baico
že ten bílej prášek byl moc dobrý nápad
vetka dýluje taky?
naval foto předváděčky!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 19:18
- Nahlásit

davidkova renata
vetka dýluje taky?

tady si dycky zlepšim náladu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 19:20
- Nahlásit

Baysha
ona ke všemu dozraje, hlavně to neuspěchej, at´ je to voda nebo aport nebo cokoliv jinýho, každej pes je jinej to co jinej umí a baví ho to v 6ti měsících třeba jiný pes zvládá a začne ho to bavit až ve 2 letech

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 19:23
- Nahlásit

cus jen si koupim casak pes pritel cloveka,tak koho tam nevidim,kdo se vsude asi nacpe?????no baico s davidkovou!!!!
kejtlinjeeeee cus,prijede za vama i lidka,se sakra mate,ja zas budu cumet v te priblble robote!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 19:25
- Nahlásit

nemethova5
cus jen si koupim casak pes pritel cloveka,tak koho tam nevidim,kdo se vsude asi nacpe?????no baico s davidkovou!!!!
fakt? si ho tedy musim koupit taky
prijede za vama i lidka,se sakra mate,ja zas budu cumet v te priblble robote!!!

nevim, pozvala jsem ji, psala jsem jí zprávu na fb, má ke mě přijet tento týden, pozvu ji osobně i
to mi sere nevyměnil by ti někdo šichtu abys mohla doject?

Baysha
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 19:25 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

kejtlin
dyk jo, já nikam nespěchám - ona měla stran vody blok, jak jako malé prdlé štěně několikrát slítla do vody po hlavě... voda ji bavila, ale jenom tam, kde stačila - dneska teprve zjistila, jak je voda príma a moc ji plavání bavčilo
ale byly sme dnes svědkem "báječné" metody - byly tam asi 14leté děcka se psem a učili ho plavat tím stylem, že ho vzali do náruče, odnesli ho do vody, tam ho pustili a na vodítku (na stahováku ) ho držely, až na tom stahováku děcko ven vytáhl pes byl vyloženě nadšen.. a když zrovna nebyl tímto způsobem plaven, tak byl na tom stahováku uvázán k lavičce a jen rezignovaně koukal, jak si kolem psiska hrajou

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 19:27
- Nahlásit

davidkova renata
vetka dýluje taky?
No jasně, že
naval foto předváděčky!
Tady
Bez figuranta proběhla akce, kdo má nohy a ruce, ten figuruje. Takže se kousalo na Kubu, děcka a nakonec i na jednoho pana učitele

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 19:29
- Nahlásit

Baysha
ale byly sme dnes svědkem "báječné" metody
to vidím u vody zcela běžně
já když si jdu zaplavat a psi se mnou nejdou tak je taky ale uvážu ke stromu, ale je falt že ve všední den moc lidí na pískovnu do mlíkošů nejezdí a pakliže jsem ve vodě a nemám nad nimi kontrolu, hlavně když nemám brýle, tak jsou jištěný vodítkem

<< 1 ... 8001 . 8002 . 8003 . 8004 . 8005 . 8006 . 8007 . 8008 . 8009 . 8010 . 8011 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání