| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:29
- Nahlásit
HOLKY, POKUD BUDE VOLNO V NAŠEM TERMÍNU, BEREM IHNED ROUDNICI. A POKUD AGÁTKA S HOLKAMA VÍ, JAK TO TAM CHODÍ A DOPORUČUJÍ, BERME HNED. PROSÍM CRYS, ATUŠ, AGÁT, VOLEJTE TAM NĚKTERÁ Z VÁS, SLUŠNEJCH LIDÍ. POŠLU IHNED SEZNAM JISTÝCH TÁBORNÍKŮ, POKUD PLATÍ TI, KTEŘÍ SE HLÁSILI, JDE HLAVNĚ O MIMOPRAŽÁKY, PRAŽÁKŮM JE ASI FUK, JESLTI BUDOU V MLÍKOŠÍCH NNEBO ROUDNICI, ŽE JO?
šmarjá pardon na kapslok!!!!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:30
- Nahlásit
Prosimvás já pojedu kamkoli, kde nepoleze nikdo cizí s čoklama, kde je to voplocený a kam pojedou vostatní, ale na jednu věc bych chtěla velmi důrazně upozornit! Rozhodně kategoricky odmítám kdekoli a jakkoli PRACOVAT!!!!!!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:32 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
zuzanarosakova
Rozhodně kategoricky odmítám kdekoli a jakkoli PRACOVAT!!!!!!!!
no já jsem to nechtěla tak uplně řict,ale taky bych spíš jako v zájmu celku kdyby to radši vzal někdo jinej
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:32
- Nahlásit
impact
Četla jsem, mazec. Ať jsou brzo v pohodě... Fuj, drsný to muselo být...
Já mám stres z toho, že znám ty jeho průjmy šílený a taky to, že on prostě nenasere pod sebe. A když mu to ujede, tak to hned olizuje. A když si představím, že odjedu o půl 7 ráno z baráku a v práci končím v 5, tak je mi z toho fakt zle. Celá se třepu. Nemá ho kdo vyvenčit, ptž se nenechá.
Alexa
Tak tu doma nemám.
Mám mu dát ještě to uhlí?
Má cca 15 - 16 kg a dala jsem mu 1 tabletu. Zase aby pak neměl zácpu. U něj to jde z extrému do extrému snadno.
Nebo mu mám dát to uhlí třeba zase někdy v noci? Stejně nebudu spát, ptž mi je zle.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:32
- Nahlásit
Gerda
já to roudnice nejedu, budeš mít sovu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:34
- Nahlásit
Eště stran dopravy do Žumpalandu. NIGDO nemůže zabloudit. Ani Gerda, ani Mařenadršhubu, ani prostě vůbec nigdo. Protože v Praze najedete na dálnici a jedete po ní až do Kroměříže. Tam ta dálnice KONČÍ. Tagže buď sjedete na exitu Kojetín a máte to čtyři kiláky, nebo ho předete, dojedete na konec a máte to asi sedum. Na tom prostě nigdo nedokáže zabloudit, gdo jo bude mi volat a já ho navedu. Mám praxi v komunikaci s momentálně zavostalejma takže nebé problém vysvětlit vám cestu tak, abyste trefili . Gdyž budete hodní tak vám předem namaluju šipky na silnici
Vůbec nechápu proč se vám chce jezdit na dovolenou kousek za barák, navíc do míst kam jezdíte furt. To vůbec nepoznáte nové kraje a nemáte tuhletu zážitkovou tůristiku
impact
A kdo bude měkkoň na sprchu, tož se osprchuje v bojových podmínkách u mě.
Tak to nevím kde jsou ty podmínky bojovější
Vůbec, prď na ně, nebudem házet perly sfiním, uděláme si svůj tábor na prodloužený víkend, ideálně jak bude mít Monty dovolenou na štěně, aby mohla přijet taky
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:34
- Nahlásit
pawLINka
Nebudem spát dvě. Teda, já po té vodce asi budu. Psi naštěstí už chrní taky.
Nemáš smectu?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:35
- Nahlásit
Já jsem tak neuvěřitelnej kretén až to bolí. Vůbec mi nedošlo, že by se z toho zase mohl posrat. Hrtany dostává syrový normálně, tak mě to ani nenapadlo, že by mohl mít sračku. Ty zvuky z jeho břicha jsou děsný. Bude muset být zase aspoň týden jen o rýži.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:36
- Nahlásit
Biluška
Tak to nevím kde jsou ty podmínky bojovější
Vole.
Uděláme moravskou žumpaakci a ať si třá puknou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:37
- Nahlásit
impact
pani, v tomhle přípatku souhlasim s roudnicí, do žumpalendu se ještě vypravíme v létě se skupinou, co bude moct dělat, já sem pro, mě baví dělat tydle zvelebující práce, když dostanu místo, tak ho zrenovuju, ale třeba by nesouhlasili všihni, takže do žumpákova pojedem my prácechtiví po či před táborem, jo?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:37
- Nahlásit
impact
Nemáš smectu?
Tu mám, ale nedostanu ji do něj. Proto mu dávám vždycky to uhlí. Smectu mi sežral jednou s rozmočeným rohlíkem, ale už nikdy víc jsem ji do něj nedostala.
Uhlí sežere v pohodě v rohlíku.
Jen si nejsem jistá tím dávkováním - posledně jsem mu dala 1 uhlí, pač jsem měla pocit, že bude průjmovat, a pak velmi s těží a s velkým řevem vytlačil hovínko.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:38
- Nahlásit
Jsem pro Roudnici, Mlíkoše za těhle podmínek nedávám v žádným případku. Pokud by neklapla, zkusila bych návrh agáta12
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:39
- Nahlásit
Biluška Protože v Praze najedete na dálnici a jedete po ní až do Kroměříže. Tam ta dálnice KONČÍ.
No to už není úplně pravda, vede až do Zlína už.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:40
- Nahlásit
pawLINka
Tak ju rozmoč ve stříkače a stříkni za pysk, ne?
Gerda
Ts ts. Lenory. Ale tak práce chtiví by mohli dorazit kdykoliv. Tři lidi se snášenlivejma psama i ubytuju.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
nemůžeš ho dát do kotce? Ať se posírá tam.
All tábor
Ještě vám můžu nabídnout Stonožku jak děláme treky. Naprosto luksusní zázemí, megaklubovna, pokojíčky, týpko, stany, řeka hned za táborem. Taky je tam ohrádka kde mají jehňátko, ovečky, slepičky, kačenky a tak (tímto upozorňuji jmenovitě paní Býkohryzovou, že by zajisté chtěli mít to jehňátko i po našem odjezdu). Vybavená kuchyň v ceně. Sprchy i záchody normálně civilizované. Odkladačky nejsou neboť je to stavěno jako pobytové centrum pro pézetka, s čoklama se nějak nepočítalo. Si musíte vzít klece . Cena apsolutně pakatelová (tuším čtyři tisíce za sakumprdum fšechno na týden, za osoby,stany a tak dál se už neplatí, ale raději bych to napřed ověřila). Ale je to daleko, je to až tady v Oryjentu, bez dálnice
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
Biluška
impact
vzniká tu moravské schizma,či co?
já klidně pojedu do žumpalandu ale radši blíž!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:42
- Nahlásit
pawLINka
No to už není úplně pravda, vede až do Zlína už.
A jo, dyť jsem po ní onehdá jela vlastně . Hele tak to radši smaž a taktycky to zamlčíme,nebo vznikne panyka
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:44
- Nahlásit
Jenom vsuvka, do Žumpalandu to nezvládnu na den na otočku, to bych umřela a autí také. Jinak na prodloužený pracující víkend bych to klíďo někdy brala, ideálně né v plus 35 stupních.
K té roudnici pokud mám já někam volat tak ideálně až se bude na 99% vědět že se chce tam. Jinak si tam volejte kdo chcete, mě tam taky neznaj
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:46
- Nahlásit
Atusch
hele a nemohla bys tam zavolat essi maj vůbec volno?????
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:47
- Nahlásit
Tag se domlufte co nejdřív a koukejte to dát vědět, ne že to zase zamlčíte a mi neinformovaní budeme zase úpa mimo mísu
Du si naháhnout hřbet, bo mě huš bolí za krkem - to asi z toho kola, je to možný vůbec
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
Marush
Biluška
já klidně pojedu do žumpalandu
já taky, ale na práci nejsem stavěná, fyzicky ani psychicky
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
impactTak ju rozmoč ve stříkače a stříkni za pysk, ne?
TOMOVI??? Asi ho ještě dobře neznáš.
Jsou věci, který si ten kretén fakt nenechá líbit ani kdybych ho měla nechat zabít. Ten pes je fakt nemocnej na hlavinku...
Navíc měl to uhlí a funguje na stejným principu, jen nevím, jestli mu mám dát ještě další.
Biluškanemůžeš ho dát do kotce? Ať se posírá tam
Nemůžu, pač by tam celý den pískal a řval a máme sousedy kretény. Proto se furt stresuju, jestli nebude řvát, když jsem v práci. Většinou drží hubu teda.
Kdyby mohl být v kotci, tak tam je. Ale nemám šanci ho ani na kotec zvykat kvůli těm debilním sousedům. Tím by se vyřešily všechny problémy s ním. Včetně jeho agresivně-hysterických výlevů jednou za čas směrem k Lukášovi.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:51
- Nahlásit
Alexa
no to by asi šlo. Ale nevím tím že jsem měla jet na otočku na podívání tak nevím estli by jste chtěli zůstat třeba 7 dni místo 5ti a tak?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:52
- Nahlásit
pawLINka
TOMOVI??? Asi ho ještě dobře neznáš
Si měkká. Taky jse třepala s rýčbejkem a přežila.
ad žumpaland
Jste lemry.
ad fčely
Umírám z vodky, psi jsou okej, du umřít.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:54
- Nahlásit
Atuschestli by jste chtěli zůstat třeba 7 dni místo 5ti a tak?
ještě jsem načouhla, tak rovnou odpovím na anketu, ano, dala bych si k tomu i přilehlý víkend pokud maj týden po-ne, tak než nechat propadnout dva dni, tak klidně ještě poležím o dva dny víc. Když už dovču budu brát po-pá plus přilehlý víkend
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:55
- Nahlásit
zuzanarosakova
---- Rozhodně kategoricky odmítám kdekoli a jakkoli PRACOVAT!!!!!!!! -----
Pani vy ste mi tuze sympatická teda stran a skrz té práce taky se mi nigdy nechce . A ručičkám už vůbec
Jinak ještě odkládačky tu jsou, plot už jen místy, ale takové celkem jasné bariéry . Vyberu z galerií nějaké fotky, ale asi až zítra.
U nás nějak nejsou moc na práci lidi a já jim taky zrovna příkladem nejsem.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:55
- Nahlásit
Atusch
7 dni místo 5ti a tak?
To ja nemužu musim bejt 9.8 doma, Alibaba ma narozky
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:56
- Nahlásit
impactJste lemry.
Gerda má pravdu, dorazíme někdy na pracovně-zážitkový prodloužený víkend
ALL
dobrou noc a spěte v leže
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:57
- Nahlásit
impact
ad žumpaland
Jste lemry
já bych třá na den něco tam udělat jela,ale jako na tábor vyloženě pracovní to by se mi moc nechtělo taky teda, hlavně se okamžitě zranim,něco rozbiju a tak...se zeptejte baicofky, jak jsem jí dnes upravila řiť auta...já jsem velmi tragokomická postavička...něco jako pat a mat dá se říct
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:57
- Nahlásit
zuzanarosakova
taky jsem to myslela, že pokud bude volno a bude vybrána roudnice a chtěl by tam někdo být od 1.8 do 7.8 takže devátého pokud nezabloudíš bys doma byla určo
|