| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:58
- Nahlásit
Ještě otravuju s průjmem:
Na letáku od toho uhlí píšou: Pro děti od 3 let a dospělé 2 - 4 tablety 3 - 4 krát denně.
Tak já mu ještě jednu tabletu dám, mělo by to být v pohodě. Dřív jsem mu taky dávala víc, ale od minule, jak pak nemohl kadit mám trochu strach.
Nebo mu ji mám dát až ráno před odchodem do práce?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:59
- Nahlásit
agáta12
plot už jen místy, ale takové celkem jasné bariéry
No aby ale čokle neutekli třá až budem chlastat u táboráku a tak...
Stran tý práce, já jako na cokoli přispěju, i něco třá zařídim, ale fyzicky pracovat na dovče fakt nebudu, to by mě jeblo!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:59
- Nahlásit
pawLINka
dala bych mu půlku na noc a když by to nebylo lepší tak ráno celou
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:01
- Nahlásit
Horoskop pro vodnáře na dnešní den:
Aktivity vhodné pro dnešní den:
Romantická procházka, výlet do přírody
Debylové.
Du spat. Zdar.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:02 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Atusch
navrhuju příjezd v neděli 31. 7. odjezd v sobotu 6. nebo neděli 7. 8. jak kdo béé chtít
pawLINka
Tak já mu ještě jednu tabletu dám, mělo by to být v pohodě. Dřív jsem mu taky dávala víc, ale od minule, jak pak nemohl kadit mám trochu strach.
Nebo mu ji mám dát až ráno před odchodem do práce?
hele jestli zatím neprůjmuje nic mu nedávej a počkej. Kdyý nebude průjmovat do rána už mu nic nedávej, když jo tak muý jednu dej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:03
- Nahlásit
Alexa
můýeš na fb?
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
Marush
impact
já bych třá na den něco tam udělat jela,ale jako na tábor vyloženě pracov
Jo ano, na den dva bez psů, abynse tam nemotali to jo, ale na taboře si chci užívat
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
proč bys nemohla do Roudnice?????? Sova nedolítla
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:04
- Nahlásit
Alexa
pojd´ na fb vysvětlím
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:04
- Nahlásit
kejtlin
Měl už jednu tabletu, mám mu přidat ještě tu půlku?
Alexa
Průjmoval večer a teď děsně prděl a hučelo v něm. Posledních 10 min to ustalo trochu (asi po té tabletě toho uhlí).
Tak mu asi nic už dávat nebudu a dám až před odchodem do práce (pro sichr, pač fakt musí vydržet velmi dlouhu ).
Jáj, jsem na sebe nasraná a zítra budu nevyspaná a protivná. Navíc mám PMS.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:05
- Nahlásit
Ženy, mám úplně nejvíc mizernou nápojku, než něco napíšu dvacetkrát mě to odpojí, jdu na syfla, dávaj petrolejový lampy, budu s vámi řešit zase zítra, jestli nikdo do tý roudnice volat nebude, zavolám tam hned ráno, do chatek se rozdělit umíme, pokud jsou stany, budeme ve stanech, pokud teda vůbec bude volno. A za štyry litry budeme mít i s víkendem do 7.8.
kejtlin
tebe se pokusíme pořešit, víc po mejlu, ale až zítra, teď by mi fakt kleplo z toho napojení.
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
můýeš na fb?
nemůžu, hrozně dlouho se načítá a třá jen půl stránky
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Alexa
aha tak píšu sovu tedy
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:07
- Nahlásit
pawLINka
musí vydržet velmi dlouhu ).
A maš ho někde, kde se dá snadno uklidit? Kdyžtak to pusťí no ..
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:10
- Nahlásit
kejtlin
Hele, proč nechceš do Roudnice? Dyk to je kousek, stejně daleko jak do Mlíkoš a levnější
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:11
- Nahlásit
zuzanarosakova
ty můžeš na fb?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:12
- Nahlásit
all koncentrační tábor
jestli nevyjde Roudnice ani Agáty tábor,ani žumpaland..navrhuju pronajmout nákladní vlak a svorně vodjet do Aušvicu...a bé klid! to je asi nejpopulárnější tábor co znám
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:17
- Nahlásit
Jdu mu dát ještě jedno uhlí, ptž začal zase hrozně prdět. Ale fakt děsně moc a děsně smrdí. Průjmem.
zuzanarosakova
Je v pokoji uvázaný na svém místě (je to složité na vysvětlování, prostě musí být uvázaný na místě, ptž je debil). Je na koberci, ale dám pod něj jeho deky. Úklid ale neřeším, s tím už se pak poperu.
Mám ale strach, že to pod sebe nebude chtít pustit. Bude vyštěkávat jak ho znám.
Ale myslím, že by to uhlí mělo zabrat.
Dám si zítra auto kus od práce a kdyžtak se v nejhorším přes polední pauzu zdejchnu na skok dom (bydlím ve vedlejším městě než pracuju) ho vyvenčit. Naštěstí jsem terénní pracovník, tak se nějak ztratím.
Bych potřebovala panáka, nezbylo ympaktovi trochu vodky?
|
agáta12
Člen |
- Nahlásit
Marush
Nákladní vlak je dobrej - hele taky bychom mohli na Francouze a o tom vlaku už jsem tu psala - vagon spací, žrací, hrací, stopovací a taky pár dalších - ono by se určení už našlo
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
Marush
to je asi nejpopulárnější tábor co znám
V tom případě, já jdu okamžitě nach links, jen když nebudu muset pracovat!
kejtlin
Mužu ale mam jen ipod a na tom nejde chat, tak to je asik naprd
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:19
- Nahlásit
pawLINka
Bych potřebovala panáka, nezbylo ympaktovi trochu vodky?
Ty vole. Zbylo. S feferonkou.. Ale když jsem si přečetla todle, tak to asi žahnu.
Útěk často nic neřeší, pokud není další oběť, na které by se včely vyřádily, nebo se nelze před nimi někam schovat. Rozzuřený roj divokých včel bude narušitele následovat třeba do pekla a je velmi vytrvalý. Domestikované včely už tak bojovné nejsou - ovšem o domestikaci včel psovi pud již nic neřekne, takže bojuje jako s divokými. Může se stát, že při tom i zemře, ale zemře jeden a zajistí přežití ostatním - a to je podstatou smečky.
Napadlo mě to.. Že tam ten vůl zůstal proto, aby nás ochránil. Protože jinak si nedokážu vysvětlit, proč neutíkal.. Panebože, já ho zabiju, jen se vyléčí.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:21
- Nahlásit
zuzanarosakova
napíšu sovu
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
musí být uvázaný na místě, ptž je debil).
A jak dlouho? A má tam prostor, ze kdyz to pustí, že si může lehnout vedle, aby nebyl v tom, ne? Šamponi, když maj průjem, pustěj to kdykoli kdekoli
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
Víte co mě sere nejvíc?
Že jsem si dnes libovala, jak hezky přibral. Vypadá teď konečně trochu jak pes a teď to zase shodí a bude vypadat nějak takto:
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:23
- Nahlásit
kejtlin
Ok
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:24
- Nahlásit
impactMůže se stát, že při tom i zemře, ale zemře jeden a zajistí přežití ostatním - a to je podstatou smečky.
Ty vole...
zuzanarosakova
A jak dlouho?
Zrovna zítra mám dlouhý den (normálně to zvládá v pohodě, je zvyklý na ten režim) a budu odjíždět z domu o půl 7 (předtím hodinová procházka) a v práci končím v 5.
A má tam prostor, ze kdyz to pustí, že si může lehnout vedle, aby nebyl v tom, ne?
Jo, to má.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:26
- Nahlásit
pawLINka
bude vypadat nějak takto
hubeňourek
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:27
- Nahlásit
Marushhubeňourek
On tak vypadá bohužel většinu svého života.
Teď mi fakt krásně přibral a já si to tak poseru sama.
|
impact
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
On je prostě debil. Zabiju ho. Ale to prostě odpovídá přesně jeho přemýšlení. Ty vole, já ho ztřískám, co se do něj vejde, až bude ráno zdravej.
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
normálně to zvládá v pohodě, je zvyklý na ten režim)
Tak kdyžtak si kákne na dečku a bude v poho, ale snad to uhli zabere
|