| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:14
- Nahlásit
Biluška
Hele sprchy a bojler maj přece v levým křídle junáci. Říkal, že by to kdyžtak půjčili.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:15
- Nahlásit
Hele když už do toho kecám. Jezdívali jsme na tábor do Roudnice, není to tak daleko, zázemí velmi pěkný, koupání v pískovnách. Crysa asi potvrdí. Ceny víc než slušné, ale je to na tel. domluvu.
http://www.kynologieroudnice.cz/
konkrétně http://www.kynologieroudnice.cz/lvt.html
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Neblbněte, žumpaland je suprovej, ale tohle neklapne, aspoň ne tentokrát, pro mě teda
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Biluška zatím se taky krom mě ještě nikdo neozval, že by překonal štreku směr Orient. Zatím tu někdo nabídl i neco u Mexika
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:16
- Nahlásit
Atusch
[i]Hele když už do toho kecám. Jezdívali jsme na tábor do Roudnice, není to tak daleko, zázemí velmi pěkný, koupání v pískovnách. Crysa asi potvrdí. Ceny víc než slušné, ale je to na
a je to voplocený?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:17
- Nahlásit
agáta12
a jaký podmínky by byli u vás???????? a co tam všechno máte??????
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:17
- Nahlásit
AtuschHele když už do toho kecám. Jezdívali jsme na tábor do Roudnice, není to tak daleko, zázemí velmi pěkný, koupání v pískovnách. Crysa asi potvrdí. Ceny víc než slušné, ale je to na tel. domluvu.
máš pravdu přecedo, a koukám že tam chtěj na tejden co v Mlíkoších za den ))) a ještě je tam na revírování v lese dost prostoru a plac jak blááázen velikej vodkládačky, sprchy..
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:18
- Nahlásit
Crysa
Správně - místní název je fakt Mexiko
To si vygůglovala nebo znáš místní čtvrtě ???
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:19
- Nahlásit
all
já pojedu kamkoli kde to bude oplocený,neuteče mi dudlíček a budem si tam moct postavit náš luxusní stan
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:19
- Nahlásit
Marusha je to voplocený?
je, neutečem ti
agáta12To si vygůglovala nebo znáš místní čtvrtě ???
vygůglila, bo jsem netušila kde Okula Nýrsko sídlila ale naštěstí máte na stránkách odkaza na mapu a po prvním oddálení mapy na mě vyběhlo Mexiko
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:20
- Nahlásit
Crysa
AtuschHele když už do toho kecám. Jezdívali jsme na tábor do Roudnice, není to tak daleko, zázemí velmi pěkný, koupání v pískovnách. Crysa asi potvrdí. Ceny víc než slušné, ale je to na tel. domluvu.
máš pravdu přecedo, a koukám že tam chtěj na tejden co v Mlíkoších za den ))) a ještě je tam na revírování v lese dost prostoru a plac jak blááázen velikej vodkládačky, sprchy
no tak to vypadá dost dobře,ne?!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:21
- Nahlásit
Crysa
Atusch
hele ta roudnice vypadá víc než dobře, akorát kde by bydlela renátka?????? helejte jedna se toho ujměte a zjistěte essi maj vůbec volnej termín. Essi jo a nevyjdou mlíkoše hlasuju pro roudnici, co vostatní??????????????,
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:21
- Nahlásit
impact
Hele sprchy a bojler maj přece v levým křídle junáci. Říkal, že by to kdyžtak půjčili.
Sem tam byla v sobotu pro ty štafle. Byli na záchodě v jedné kóji. Tě upozorňuju, že ajnclíky v hale byli superčisté (před úklidem) proti tomu co junáci používají Tam teda neuklízím, mi bylo na blití jenom než jsem vytáhla ten žebřík
Fšechny
ste blbé máčky gdyž nedáte dvouhodinovou cestu po dálnici a štvete mě tím a du spát
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:22
- Nahlásit
Marush
a je to voplocený?
no jasně a troje venčící vrátka - můžeš si vybrat cestišku kterou chceš
Né je to fakt luxus a s revírováním jak píše Crysa - ideální. A je tam kuchyň, a sprchy a prostě všecko a je tam fakt krásně... Ale jinak info o ceně leda u p. Kejře.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:22
- Nahlásit
Děcka, tři litry pronájem placu na den. Poplatek za stan pro nečleny je 20 Kč na den plus 20 kč na den za člověka ve stanu plus 50 za spotřebu el na den. Člověk v ubikaci ma jako nečlen 250 kč na den plus těch 50 za el na den. Sakum prdum 15000 kč za pronájem placu plus každej stanař kilo na den a každej ubikatér 300 na den. Tzn, každej litr plus buď 500 nebo 1500. A ještě tam každé odpo na dvě hodiny přijdou místní od 4 do 6. BUď mě to tedy bude stát 1500, nebo 2500 za 5 dnů. A k tomu žranec, pijec, cigárec. Suma sumárum, trojka za 5 dnů ve stanu v mlíkoších.
Dohoda z léta byla jiná. Pojedu raději žumpalend, tam můžem už o víkiendu, něco pozauklidit, než od piíndělí dojedou lidi, můžem přes víkend udělat ubytovnu. A nevyhoděj nás hnedle v pátek 5., určo budeme moc pobejt do soboty. A vřim, že to vyjde na penís menčí, když pronájem nějak vplatíme prací na žumpalendu. Třá tam něco dovezem, nebo tam zanecháme ty nafukovačky, uklidíme a poopravíme, začala bych se domlouvat s Biluší a ympaktem na možnostech. Ten areál je tam tak velkej, že i haranti si tam vyhrajou a všichni čokle se na pohodu vejdou.
Můj zájem táborový směřuje nyní do Orientu, co si o tom mylsíte ostatní? Doufám, že bychom si tam mohli postavit ty stany, když už je máme a těšíme se do nich....
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:23
- Nahlásit
AlexaEssi jo a nevyjdou mlíkoše hlasuju pro roudnici, co vostatní??????????????,
hlasuju pro Roudnici klidně hned i bez ohledu na to jak to dopadne, bo i kdyby byly Mlíkoše za 1000/den plus stany a tak, tak nás za 4000/tejden (myslím že maj týden 7midenní) to vyjde pořád podstatně levněji.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:24
- Nahlásit
Jsem totální kretén!!!!
Co mám dělat???
Dala jsem dnes Tomovi v poledne sušený hrtan a on měl už odpoledne trochu průjem a teď mu šíleně hučí v břichu a prdí. Bude mít jeden ze šílených průjmů a já jdu zítra už do práce. Na 10 hodin!!!!!
Dala jsem mu jedno uhlí. Dá se udělat ještě něco?
To jsem zase něco pěkně posrala jednou.
Kdyby bylo zítra hnusně, tak ho strčím do auta a budu ho chodit venčit, ale má být horko.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Jo a než se mi to odeslalo, už je tu Roudnice. Hlasuju pro Crysku, ať se tam voptá, nebo Atuše, to sou starý tábornícíííí. Jelikož nemám nápojku, neotevřu žádnou stránku navíc - dá se tam být ve stanu? Nbeo to sou chatěny?
|
agáta12
Člen |
- Nahlásit
Alexa
Je tam klubovna - na obrázzích je vidět
Kuchyňka - sporák na plyn, dřez , tekoucí voda
Jedna místnost 2,5 x 3,5 a velká cca 5 x 3,5 s krbem a kuchyňkou tedy spíš s barem.
Neumím sem dávat fotky a adresu mám na Gerdu tak je pošlu jí a ať to sem klidně vrazí-
Plac luxusní - potřebuje posekat
Koukněte na fotky z tréninků a závodů - je to vidět.
WC holky i kluci ale voda stejně jako v landu jen studená
pro prevé skauty a skautky
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:25
- Nahlásit
Alexa
Essi jo a nevyjdou mlíkoše hlasuju pro roudnici, co vostatní??????????????,
Já taky... tyjo to bych snad uvažovala i o dovče.
Hele my když tam jezdili tak tam fungovala na spaní někomu ta stará klubovna, nebo tam je místnůstka kde se převlíkali fíci
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:25
- Nahlásit
Gerda
stany
Crysa
Atusch
tak kerá zavoláte kejřovi???? tak to prostě zjistěte a na mlíkoše se vyprdnem.kejtlina do roudnice taky donde ni????? to máš kousek
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:27
- Nahlásit
Gerda
Souhlas pani! Stany se vejdou s přehledem na buzerplac. Je to oplocený. Buzer placy jsou dva. A kdo bude měkkoň na sprchu, tož se osprchuje v bojových podmínkách u mě.
A ta cena nebude zdaleka ani taková.
Nehledě na to, že byste teda mohli fakt přiložit ruku k dílu.
Akorát essi můžu prosit, pojeďte přes víkend, čt-po ideál. Já tam chcu bejt taky s váma.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:27
- Nahlásit
pawLINka
hele já nevím, mě teda u čoklů na průjmy děsne pomáhá probican. essi ho máš tak mu ho dej, tím nic nezkazíš
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:28
- Nahlásit
Gerda
Já jsem pro Roudnici,zdá se mi velmi dobrá a cenově přijatelná a na pohodu!!! A nedaleko...
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Alexa
budeš mít sovu
|
impact
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
Essi máš stres ze sraček, nalistuj si zpátky, co se posralo mě.
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Gerdao a než se mi to odeslalo, už je tu Roudnice. Hlasuju pro Crysku, ať se tam voptá, nebo Atuše, to sou starý tábornícíííí.
přehodila bych to na Atuši, bo jsem zítra fpráci a už by byl den prodlení stran termitu a ceny a pokud se bé rozhodovat soudružská návštěva Orientu s výpomocí nebo Roudnice, je mě to celkem šumec. Ale snad oboje lepší jak Mlíkoše (jak spočítala Gerda) za trojku ležet na zemi kus za domem..
Už se pomalu loučánkuju, ještě nakouknu, bo musím do vany a zítra na pracovisko na 24ku takže kdyby něco, tak zítra volejte
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:29 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Crysa
jsi v kontaktu s Kejřem nebo s někým kdo to má nastarost? Nebo kdo se tam doptá?
Edit: Aha už vidím kdo se doptá...
Jinak dle akci to vypadá volně a myslím, že to mají na 7 dní. 4tis + voda a el. nebo ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:29
- Nahlásit
Alexa
nebo pojd´ na fb
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:29
- Nahlásit
Biluška
hele mě by ta cesta problém nedělala, ale zas mi vadí že tam nejsou kotce, proto bych radši třá tu roudnici.
|