Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7992 . 7993 . 7994 . 7995 . 7996 . 7997 . 7998 . 7999 . 8000 . 8001 . 8002 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:28
- Nahlásit

jdu spát adidaska má sovu dobrou

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:30
- Nahlásit

impact
A víš, čí ten roj byl? Asi bych se dožadovala úhrady za veterináře.

zuzanarosakova
snad to uhli zabere
V to pevně doufám.

O půlnoci ho půjdu vyvenčit a zkusím usnout. Vstávám 4,40. Asi si půjdu vyžehlit umyté vlasy a tím ráno ušetřím čas a budu moct jít s Tomášem o to dýl na procházku.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:32 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

zuzanarosakova
Šamponi, když maj průjem, pustěj to kdykoli kdekoli

tak mí psi si dávaj bacha, aby si nenakadili do pelíšku.

Ovšem když to na ně příjde a nejsem doma, tak v místnosti nejdou na jedno a to samý místo. Lítaj jak elektrický myši, jak jsou vystreslí, že se jim chce a nemůžou ven , a trousej, kde se dá, když maj sranděru... Výsledkem je posranej celej barák...

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:35
- Nahlásit

pawLINka
Myslím si, že vím. Z té zahrady. Já si pořád říkala, proč je u toho políčka s kytkama taková budka.

Ty vole, já ho fakt zmlátím. Tak je normální? Mě to pořád vrtalo hlavou, proč neutíkal. A on chránil nás, abysme utekli.. To je přesně jeho přemýšlení.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:35
- Nahlásit

Výsledkem je posranej celej barák

Jj přesně a nejradši maj vysoký koberce

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:41
- Nahlásit

impact

je přesně jeho přemýšlení

Myslíš, že se chtěl jako obětovat?

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:41
- Nahlásit

zuzanarosakova

a nyxa nejvíc miluje vysokej koberec u Alibaby v pracovně

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:42
- Nahlásit

zuzanarosakova
Když on je takovej debil, že by to udělal. Je stejnej, jak já. Takový souznění už nikdy s žádným psem nebude. Ty vole, já ho naliskám, co se do něj vejde. Hned jak bude ráno zdravej.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:43
- Nahlásit

Marush

a nyxa nejvíc miluje vysokej koberec u Alibaby v

Tady se mluvi o chudácích psech s průjmem a ne o čupce co se šla cíleně v klídku vysrat do pracovny

Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:44 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

zuzanarosakova

...ano ano, to je jak do travičky Hipík se například pokadil výhradně na jedinej malej perskej koberec, kterej vlastním... , zato to vzal křížem krážem zgruntu...
Když byl mladej a háraly fenky, tak blil, a zásadně u mě v posteli. Vždycky přišel s truchlivým výrazem k posteli, jako že potřebuje pomazlit a ledva tam skočil, tak se rozkročil a poblil..... uééééé

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:45
- Nahlásit

impact

Takový souznění už nikdy s žádným psem nebude.

A kterej to byl,? sory mi to uniklo, nechylta jsem tu story od začátku..

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:46
- Nahlásit

Když byl mladej a háraly fenky, tak blil, a zásadně u mě v posteli. Vždycky přišel s truchlivým výrazem k posteli, jako že potřebuje pomazlit a ledva tam skočil, tak se rozkročil a poblil..... uééééé

přesný...všichni psi rádi blijou na koberce do postele atd..nyxa se mi též poblila do postele jednou...vyskočila si tam a začla blejt

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:47
- Nahlásit

tak se rozkročil a poblil..... uééééé

Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:48
- Nahlásit

impact
Ty vole, já ho naliskám, co se do něj vejde

...kecáš

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:48
- Nahlásit

Vlasy vyžehlený.

Muš se před chvílí zvedl, podíval se na mě a začal mumlat cosi o nějakým Jurovi, já mu říkám: co? A on: dyť víš, Jura, nemůžu si vzpomenout jak se jmenuje. No, ehm, noooo, vždyť víš. Pak si lehl a za chvílu se zvedl znovu, usmál se na mě a říkal: to je jedno. A zase to zalomil. Jak sjetej.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:49
- Nahlásit

Du spát, čus bus fšem poseronům i hrdinskejm altruistům

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:51
- Nahlásit

zuzanarosakova
Mafián.. Picbum.. On je ale takovej. To je naprosto přesně jeho typický chování. On nic neřeší. Vždycky je totální salát a max se podívá na mě a dělej s tím něco. A až jde fakt kurva do tuhýho, tak zakročí. Zakročil párkrát, když po mě na tvrdo vystartoval nějakej pes a bylo jasný, že bych dostala na budku. Ale tímto mě dostal do kolen.

Bože, to je magor, já ho ráno zliskám, co se do něj vejde.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:53
- Nahlásit

impact

já ho ráno zliskám, co se do něj vejde

Dej mu hudlana na čumáček!

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:54
- Nahlásit

Pšt...

Tak ale.. Je normální? Není a já to o něm vím dlouho. Do prdele.

Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:54
- Nahlásit

Marush
nyxa se mi též poblila do postele jednou...vyskočila si tam a začla blejt

Tak Nyxa má na tyhle faux pas eště nárok... i když není marod . Není to nějaká flundra, aby blila někde na rohu ulice, že jo?

Já zas mám teď trochu změněnej rytmus se starou Toničkou.
Psi se v noci teď v létě dostanou na zahradu, když chtěj, ale Toni, jak nevidí tak bloudí. Takže okolo půl čtvrté ráno, mě každou noc probudí její ťapkání a musíme spolu ven... Dřív jí stačilo vyvenčit se okolo půlnoci a pak až okolo devátý ráno, teď to holt má takhle... co už...

Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 23:57
- Nahlásit

impact

Mafián se zachoval jako hrdina, kam se na něj hrabe brúúúús viliš... . Prostě ho musíš hlídat, aby to s těma kaskadérskejma kouskama a sebevražednejma misema nepřeháněl, truhlík jeden...

impact
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 00:00 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

To je fakt ale přesně on. Nikdy nic extra neřeší, ale když dojde na krizi, kdy už já vím, že je krize, tak zasáhne. Pitomec můj. On věděl, že ty malý odvedu pryč.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 00:01
- Nahlásit

Jdu venčit.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 00:07
- Nahlásit

Venku být nechtěl, tak jsme šli domů. Má trochu posraný zadek, ale nekadil. Má špatný svěrače, tak to vyšlo samo.

Jdu zkusit usnout.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 00:19
- Nahlásit

Nechce se mi vůbec spát, jdu se mrknout na tv, pač u ní se líp usíná.
Zítra budu totálka nepoužitelná.

bppo
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 04:30
- Nahlásit

Holky, neplašte!!! Já jsem to Kateřině poslala (ten papír z Mlékojedské nástěnky) jenom, aby jste věděly kdy vám tam naši členové mohou chodit. Ne kvůli penězům!! Na těch jste snad domluvené s tím pánem, který si říká předseda. To snad neporuší. Já jsem mu teda nikdy nepsala,ale na cvičáku se povídá, že mu trvá než odepíše.Asi by bylo lepší, kdyby mu Kateřina zavolala,aby ji to potvrdil.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 04:58
- Nahlásit

Tak noc je konečně za náma. Byla hrozná. Od té půlnoci jsme byli ještě 2x venku. Spala jsem přesně od 1 do půl 2, a pak od 3,30, kdy vstával muš do 4,30.
Mezitím se mi jaksi nedařilo. Když jsem začala usínat, tak začal prdět, tak jsme šli ven.

Teď mu v břichu hučí, ale spí. Taky v noci vůbec nespal.
Štve mě, že si vylizuje zase zadek, tak ho má zase strašnej.

No nic, my půjdeme ven. Dneska na dlouho.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 05:06
- Nahlásit

pawLINkano tak to kazdopadne lity,lity pani,ja jeste hodku a pojedu domu,jaksi jsem nachlazena a to desne,tak jsem tu nocni jakz-takz dala,musim zaklepat,ze sracky jsou uz u nas jen pomijive,takze vim co to je celou noc nespat a litat co dvacet minut ze ctvrteho patra,tak doufam,ze se mu ulevi,jinak pri poradne sracce pomaha hodne SMECTA,je schopna psa dat dohromady desne rychle,zivoc.uhli jen vycisti tot vse,smectu mame na doporuceni veta,je to asi to nejsetrnejsi co prej byva,tak hodne zdaru,ja jdu vycesat pana hajana.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 05:13
- Nahlásit

nemethova5
Nemůžu do něj smectu dostat, už jsem psala předtím. Vet mi ji už dřív taky doporučil, ale pak jsem se ho ptala na uhlí a řekl, že to funguje na stejném principu a poslouží stejně dobře. Jen že je nevýhoda, že barví, tak se těžko poznává pak třá krev ve stolici.

Tak já jdu ven, a pak mu dám ještě jedno uhlí než pojedu do práce.

Jo, a závidím ti, že půjdeš po noční spát. Já po té mé noční půjdu na 10 hodin do práce.

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 05:22
- Nahlásit

lemury lenivé, proč nechcete do oryjentu?????

<< 1 ... 7992 . 7993 . 7994 . 7995 . 7996 . 7997 . 7998 . 7999 . 8000 . 8001 . 8002 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání