Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7938 . 7939 . 7940 . 7941 . 7942 . 7943 . 7944 . 7945 . 7946 . 7947 . 7948 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:04 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Crysa
myslíš svilušky - sametky? ty sou ale myslím jenom koncem léta a na podzim

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:05
- Nahlásit

bonc

Trixina si žere i stehno, jako líže a kouše a tak.. ale jenom na těch předních dokáže takhle obscesivně ujíždět.. ještě si taky občas vylizuje vnitřek lokte. Ale to stehno si fakt žere jen tak z plezíru ..
Jinak na packy máme povel "NEBLÍZ!!!" který zabere. tak na 2 minutky..

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:06
- Nahlásit

Crysa
ale jaxe to menovalo ty srágory travní.. nevím, nevybavím si..
svilušky? Jakože dyš je sucho, nedělá se jí to, příde mi, že mnohem víc ve vlhkym teple...nevim...k tomu móřeti sme jeli s nahlodanou maryjí kdysi s pardálkou, jak se tam cárala kotníkama v moříčku a pak sušila na horkym písku, IHNED se jí to zahojilo. I když řádně a ihned zasušim, nakoupu třá 3-4 denně v hypermoši a vysušim a zaponožkuju, má to do dvou dnů ok...ani vetka mi prostě neporadila, co s tim...

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:16
- Nahlásit

Gerda I když řádně a ihned zasušim, nakoupu třá 3-4 denně v hypermoši a vysušim a zaponožkuju, má to do dvou dnů ok...
tak to třá bude fakt jen nějaká zapařenina svědivá. Držím palečky na vytřeštění, teda vyšetřní
Asíčková bé mít teď začátkem příštího měsíce očkování a taky se bude vyšetřovat, občas udělá nějakej blbej pohyb a nechce chvíli stoupnout na nohu, ale stačí jí to rozmasírovat, jako třením celou nohu od prdele po capátko a je to zas v poho, tak doufám že to bé taky jen nějaká šlachovo-úponová námaha. Dost by mě mrzelo kdyby to byly záda a nebo cokoliv jinýho, nějak mě její pajdání na stejnou nohu jako měl Cidlojz uvádí do stavů stresu. Taky už jsem Asíčkojc navíc říkala, že na tábor musí bejt v pohodě, že tam béte řádit s fíkem a ona bude zas školící středicko a prej se těší. Zatím jí zasejpám tím koňskym MSM a je to lepčí.

bonc
Člen
- Nahlásit

Grin
na packy máme povel "NEBLÍZ!!!"
taky máme "nechtynohy!" většinou to zabere že zvedne oka, zahledí se... a zase žere.

byli pokousaní od nějakejch travních hnusomušek bo čeho.. ale jaxe to menovalo ty srágory travní..
zkomali sme to horem dolem, pozorovali - dneska hryže chodil v trávě/dneska nehryže, chodil hodně po asfaltu/dneska hryže, chodil též po asfaltu/dneska nehryže chodil v trávě až jsme se dostali do stádia půl roku večný sních a pes hryzal střídavě jo/ne. Postupem času hryzá míň a míň, s odchodem sněhu a příchodem trávy se nic nezměnilo, takže mam za to že prostě mozek - nerf. Dodneška je vidět jak ho uklidňuje když strčí pařát v úst...

cárala kotníkama v moříčku
jo móóře, to vyléčí všecko a hned...

danajasa
Člen
- Nahlásit

Zdartéé medijální hvězdýý a zbytek tak též.Jen probíhám pak cválám do roboty tam vás dočtu. Jináč kocour má natrhlé ucho mírně uhnité,má záchraná akce vyčištění a nazelenění čičího ucha dohnala3 sousedy na zvědy k našim dvéřím,páč já myslela že přiškrcený kocour z jazykem ven bé tiše ošetřitelný,není tomu tak řval jak lef a sem velmi dráplá zelená a zničená je ošetřen pouze z věčí části.Ošetření dědy bylo stejně náročné akorát nemá zuby ten měl vypít nutridrink(místo jídla aby neskolabl)tak ho teda vypil nenávidí mě v těsném zástupu s kocourem. Jediný kdo mě miluje je pakůn nové grance miluje víc jak mě málem si rozbil držku o dno kastrolu jakžral akorát na to že maj87%stravitelnosti tak nes z druhé strany vypadl produkt za kerý se nemusel stydět mistr světa v sumu tož nevím no.

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:21
- Nahlásit

danajasa
co máte za nový grancle?

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:26
- Nahlásit

Grin
co máte za nový grancleOčekávám váhové pakoní přírustky,ale s tím odpadem z druhé strany to nebé asi taká bomba jak píšou
http://www.kralovstvi-psu.cz/krmivo-pro-psy/dog_lo vers_gold

Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:31
- Nahlásit

Dines
moje dvě nová plešomorčata
sem myslela, že jsi holčičce hned upletla svetřík.

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:32
- Nahlásit

danajasa
žjůůů dobrýýýýý!! Tak to jsem zvědavá jak bude pakoník porspívat na tom...

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:32
- Nahlásit

Crysa
Asíčková bé mít teď začátkem příštího měsíce očkování a taky se bude vyšetřovat, občas udělá nějakej blbej pohyb a nechce chvíli stoupnout na nohu, ale stačí jí to rozmasírovat, jako třením celou nohu od prdele po capátko a je to zas v poho, tak doufám že to bé taky jen nějaká šlachovo-úponová námaha.
no to jako doufám taky, nemůže to bejt prostě jen starobní opotřebení kloubůch? Vždyť si vem, že ste za jejího mlada celkem fest řádili, že třeba může mít artotický změny nějaký v kloubu namáhanym...i když nevim, jestli kloub takovej se úlevně projeví po masáži...nebo možná, ale to fakt jako si jen tak spekuluju, třeba jak maj lidi skoliózu, že když je chytne bolení větší, ulevujou si na nohu...

že tam béte řádit s fíkem a ona bude zas školící středicko a prej se těší
čoveče zrovna fčéra mě napadlo, co je z toho takovej nejmíň namáhavej prvek krs fyzický pohodlí Asíkový, tak mě napadlo jen hlídání a kousnutí ze země bez vyskakování a narážení. Anebo nejmírnější prvek z obrany je stopování bych si skoro myslela ))))))

Zatím jí zasejpám tím koňskym MSM a je to lepčí.
a ten kolagén sis taky koupila, co tady Davítková dýlovala?

bonc
Dodneška je vidět jak ho uklidňuje když strčí pařát v úst...
no von se z toho určitě může stát blbej zlozvyk, si vem, jak čéci hložou nechty....

jo móóře, to vyléčí všecko a hned...
sem to řikala už loni, pojeďte k tomu moříčku do nemeska nebo polandu. Na prodlouženej vejkent! Naskládáme se ve vozy tak, aby to bylo co nejlevnější pro všechny a pospíme v stanech, pojíme jen toho, co si přivezem, žádný výdaje, šlo by o cárání čoklí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:34
- Nahlásit

Děcka, už vim, proč mě vypli ze seznamky, nefungoval jim antivir:
http://www.super.cz/2620-seznamku-pro-krasne-zachv atil-virus-osklivosti.html

Monty
Člen
- Nahlásit

Lola1
sem myslela, že jsi holčičce hned upletla svetřík.

jo já taky

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

čus jak vám šlapou filcky?
děcka su s5 od rybníčka,ale asik bé magabouřka,uš se to pomalu stahuje vot západu

Eire
tě bůch ,čauině samo gratulujem bo je statečná a s marušdržhubu budem muset něco provést je prostě děsná a eště mezi nás zatáhla jakýsi hmys,flundra jedna ..zbavila bych se jí nenááápadně v mlíkoších

děcka něco novýho? musim jít dřít ale esi ste někoho pomlouvali nebo tak hodte linka jo?

Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:34 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

bonc
sova nemá gde zaklepat

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:36
- Nahlásit

Gerda
Děcka, už vim, proč mě vypli ze seznamky, nefungoval jim antivir:
http://www.super.cz/2620-seznamku-pro-krasne-zachv atil-virus-osklivosti.html

taky jsem si to četla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:41
- Nahlásit

děcka něco z pasení .býkohrys tam neni,škoda))) ale hancaw jo a má asi problém,ten čokl furt napíná vodítko!!! se nesmí...řikali vedle
http://renata62.rajce.idnes.cz/22.6

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:45
- Nahlásit

davidkova renata
býkohrys tam neni,škoda

dělali jste tu zkoušku už?

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:46
- Nahlásit

Gerdaa ten kolagén sis taky koupila, co tady Davítková dýlovala?

nene, ten nemám, ten dávám přírodní fchrupafkách.
že třeba může mít artotický změny nějaký v kloubu namáhanym... to by spíš pajdala jako dýl v kuse, ne třá po přeskoku plůtku ke Cryse dolů na výběh, nebo lovu Máni, že ve smyku zvedne nohu a za chvíli zas dobrý..
nejmíň namáhavej prvek krs fyzický pohodlí Asíkový,
měla by v poho dát kousačky vodítkový na postroji kdy ten krk nemusí makat jak na obojku a zároveň i ten protitah krz postroj trochu rozloží sílu, si myslím že placový kousačky na šňůře na postroji by dát měla v pohodě, kousačky do hladka na volno by měla dát, určitě vynechávat kontroláky, kdy ta páteř jde celkově do velký komprese a pak zas v prohozu do plnýho natažení a když se urve tak letecký den s Květy jí nepřidá. Na hladkym se neurve a když, tak jen došlápne předníma na zem, fíky zas tak vysocí tam nebudou
Takže krom kontroláků můžete dělat výštěka, doprovody, kousačky z doprovodů, hlídačky pod rukávem, kousáíní z podsedačky i na šňůře, můžeš si vyzkoušet nácvik výštěka u makety, jaká je to čurina si naměřit šňůru, aby si pes nekousl a přesto nebyl kilometr od fíka a tak

Jdu venčit, koukám že ještě přibyla stránka 8177

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:48
- Nahlásit

jbat
no...
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_8126.html

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:58
- Nahlásit

davidkova renata
no...

já nedočítám, no...

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:59
- Nahlásit

Monty
taky jsem si to četla
))))) američani se šli určitě zabít, ty vyřazení )))

Crysa
ve smyku zvedne nohu a za chvíli zas dobrý..
tak možná fakt ta šlacha, jestli to třeba někdy už neměla nějak víc namožený, že teď se jí některý rotační pohyby dělaj blbě - třá jak sem ěmla to rameno vykloubený 2x, tak teď mě při některym pohybu chytá děsná křeč do ruky, některej pohyb mě s tim bolí furt a některej už prostě vůbec nejde, že to i snížilo hybnost toho kloubu...ale je jasný, že jak sis jednou zažila tamto, že to prostě z hlavy nedostaneš, i když to tak vůůůbec neni.

Takže krom kontroláků můžete dělat výštěka, doprovody, kousačky z doprovodů, hlídačky pod rukávem, kousáíní z podsedačky i na šňůře, můžeš si vyzkoušet nácvik výštěka u makety, jaká je to čurina si naměřit šňůru, aby si pes nekousl a přesto nebyl kilometr od fíka a tak
no tak kontrolák je jasnej, to je bez debat, Jiřík je naštěstí malej, takže to nebudou žádný vejškový práce ))) a už jen, aby na to bylo počasí pořádný příjemný ))))

jbat
proč myslíš, že se Nandoj řiká od víkendu býkohrys? )))))

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 16:05
- Nahlásit

Gerda
proč myslíš, že se Nandoj řiká od víkendu býkohrys?

no nevím, mě to jakoby už nepřekvapujou tydle věci, prostě je beru tak jak jsou.
o víkendu jsem vůbec nekoukala, takže jsem mimo no. )))

muselo to být mocinky krásný... ))

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 16:10
- Nahlásit

jbat
muselo to být mocinky krásný...
Hancaw by se posmála ještě teď a davítková ti ráda bude vyprávět celej příběch, kterak Nána v aréně byla )))))

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 16:13
- Nahlásit

Gerda
davítková ti ráda bude vyprávět celej příběch, kterak Nána v aréně byla )))))

těším se velmi mnoho!!!!
beru si pamperz.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 16:48
- Nahlásit

Eire
stran toho nádoru na ml. liště, jak ho měla velkej? má ho jezevčice 13 let a vet říkal pokud to neporoste nebo velmi pomalu nechat být

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 16:50
- Nahlásit

jinak jsem byla na mělníku pro to maso,u Pružiny má celkem dobrý ceny až na hovězí to mám o 5 kč míň na kile jinde, ovšem ve středu mívají zavřeno, naštěstí byla doma paní tak mi ho dala

Eire
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 16:56
- Nahlásit

kachna_
Baysha
Renata davídková

Díky,fakt mi nebylo do smíchu i to jak nereagovala na sedaci....a ty pohledy.

kejtlin

dva roky před otevřenou pyometrou,malý holubí vejce,po operaci (prosinec 2010)únor slepičí vejce....až před měsícem razantní růst...posledních 14 dní extremní

Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 17:20
- Nahlásit

davidkova renata
no...
no.......... ste dobrý, taky jsem to nečetla.

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 17:38
- Nahlásit

Děcka co mám dělat, když nemůžu nic dělat a jen čekat na jedno rozhodnutí a už to nemůžu vydržet????????????,

<< 1 ... 7938 . 7939 . 7940 . 7941 . 7942 . 7943 . 7944 . 7945 . 7946 . 7947 . 7948 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání