Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7938 . 7939 . 7940 . 7941 . 7942 . 7943 . 7944 . 7945 . 7946 . 7947 . 7948 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:09
- Nahlásit

Maky a Trix
Napiš větu - Na Hlavním nádraží není na nástupišti někdy ani v jednu hodinu ani noha. )))

Eire
Maruš Držhubová je nejstrašnější, přišla sem jako pekelnej posel zvrátit žumpu celou do sebe. Je vlastně něco jako jezdec apokalypsy.

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:09
- Nahlásit

kejtlin
http://mapy.cz/#x=14.507117&y=50.347692&z=15&d=str e_104066_0_1&t=s&q=m%C4%9Bln%C3%ADk%20%C5%99ep%C3% ADnsk%C3%A1&qp=10.877933_48.375979_17.261820_51.16 3437_6

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:10 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

makrel
no doufám, že ne na mě, protože za poslední tři pátky co budou se mnou budeš chlastat dva

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:10
- Nahlásit

kejtlin

sovyčka pýýýýýýýp.

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:12
- Nahlásit

makrel
hele ale na koho to svedu já???

třeba na špatný rodinný zázemí nebo tak. možností je fůra, já osobně to střídám.

Gerda
Napiš větu - Na Hlavním nádraží není na nástupišti někdy ani v jednu hodinu ani noha

)))))))))))))))))))))

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:12
- Nahlásit

Gerda
Maruš Držhubová je nejstrašnější
a nezapomeň na tachyjónové filcky!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:14
- Nahlásit

jbat
to ne, to nemám. ale můžu to svést na přepracovanost

bonc
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:16
- Nahlásit

Gerda
pani, asi před milyjonem stran sem se ptala co to má vlastně mařek s nohama že si je pořád žere??

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:18
- Nahlásit

Gerda
ráda bych reagovala... ale blbě se to píše. Vše.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:20
- Nahlásit

Baysha
to mě je na nic paní

Gerda
Člen
- Nahlásit

Baysha
nezapomeň na tachyjónové filcky!!!
neprozrazuj všechny esa ))))

bonc
co to má vlastně mařek s nohama že si je pořád žere??
no to já právě nevim, nejspíš nějakej alergickej projev, občas to dělá...vždycky hned odčervuju, nechám mačkat zadek a nedávám nci kuřecího ani divně konzervovaný pamlsky.

Crysa
Člen
- Nahlásit

kejtlin kdyžtak bez potřeby velkýho mrazku maj mražený masa i u sousedů v tenescu, kout s konzervama a pelechama, pravá strana u okna do ulice.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:21
- Nahlásit

Crysa
nemaj už několik měsíců a mrazák velkej mám

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:22
- Nahlásit

kejtlin dyk sem tam ještě určo v únoru brala.. to jsou věci po dvou deci.. hmh.. tak dík za info.

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:23
- Nahlásit

Crysa
to jsou věci po dvou deci.. hmh

máš strašný hlášky... ))))))))))))))
jinak souhlas. dvě deci stačej.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:24
- Nahlásit

Crysa
já se ptala někdy na jaře a řekli, že už mít nebudou po tom co to zdražili

Eire
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:27
- Nahlásit

Gerda

Maruš Držhubová je nejstrašnější, přišla sem jako pekelnej posel zvrátit žumpu celou do sebe.

Ne, je to echt gold záchrana,a dostane řád zlaté žumpy,páč s ní je sranda.

Mám dneska velkoradost,Gagi(čau čau) ve svých 12 a kousek dala po operaci pyometry i extrakci nádoru na ml.liště a ještě pány doktory pobavila.

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:29
- Nahlásit

Gerda

Trixina si taky občas žere packy, a taky jsem nepřišla čím to a proč to A hlavně jak jí v tom zabránít krom límce se kterym se ale ani nenapije (ne protože to nejde, ale protože je debyl) takže ho nemůže mít ... Packy jí máčim v řepíku a mažu většinou konopnou mastí, to pomáhá.. ale nevim proč.

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:36
- Nahlásit

Grin
konopnou mastí, to pomáhá.. ale nevim proč.
to bude tím konopím, slíže si jí a je zhulená

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:38
- Nahlásit

Monty
tak nad tím jsem nepřemejšlela teda...

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:38
- Nahlásit

Eire
dostane řád zlaté žumpy,páč s ní je sranda.
naprostej souhlas, bylo nutný zvýšit distribuci pemprzek )))

Mám dneska velkoradost,Gagi(čau čau) ve svých 12 a kousek dala po operaci pyometry i extrakci nádoru na ml.liště a ještě pány doktory pobavila.
ty vado! Tak to je teda mazec! A extrahovala bys nádorek v případě, že by nebyla pyometra? Drbkaj Gaginu, je to frajerka!

Grin
Packy jí máčim v řepíku a mažu většinou konopnou mastí, to pomáhá.. ale nevim proč.
já to máčim v hypermangánu, vysušuju, vysušuju, když je vysušeno, máznu framykoin. Asi se to nemá, ale pomáhá to...dostali sme kdysi na vetu nějakou stříbrnou masť, ale bylo to po ní ještě horší, takže krom hypoše vysušuju ještě novikovem. To je nejrychlejší, přestává jí to svědit hnedle, takež pak už nehloze. A taky nevim, proč to dělá, někdy mi to přijde jako reakce na jídlo, někdy jako reakce na mokrou trávu, někdy jako reakce na žlázky, takže jak sme s tim byli u veta a dělaly se krvičky, loni, nebylo tam nic zásadně změněnýho...po červencový vejplatě jdem na krvičky znova. Tak uvidíme. Teď to měla po dlouhý době, jenže já jí dala ty fitminky k jídlu, co jsme vyhráli a pamlsky, co sme vyhráli, den poté už hlodala, jenže zároveň i pršelo a sáňkovala zároveň i. Takže vše najednou, no, halt zase k lékařu na vyšetření.

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:43
- Nahlásit

Eire

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:49
- Nahlásit

Gerda

No hele ty žlázy může mít ze žrádla úplně v klidu, takže to může spolu souviset ale ne přímo.. a to mokrý toť otázka.. a nemohla nachytat nějaký osiny? Kámoš s tim má taky problém a jeho fena kokra je s to chytit do nohou osinu i na silnici a neni to poznat dokud jí to nevyhnisá... a ona taky líže kouše a tak, ale oni tu osinu prostě nenajdou dokud se tam neudělá hnisoboule...

Eire
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:51
- Nahlásit

Gerda

A extrahovala bys nádorek v případě, že by nebyla pyometra?

Pyometru měla kolem vánoc, a spící nádorereček velikosti lískového oříšku.Vetové zamítli z odborného hlediska operaci obou...no a po kastraci to začalo růst.a posledních 21 dní naprosto nezřízeně!!

Jo a tu konopnou mast prubni!normálně klidně začni s tou "hodnou podle zákona" http://www.canapino.cz/konopna-mast-balcann-15-p-2 17.html

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 14:58
- Nahlásit

Gerda
My jsme Milče nádorek vyřízli, nález byl hraniční, některé buňky se prý už tvářily jako že by chtěly být zhoubné.
Eire
šikulka šikovná. POsílám podrbání (Gagince, ty se podrbej sama )

bonc
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:00
- Nahlásit

Gerda
Grin
ptam se dívčice krze ovečkina, páč si taky žere hnát, ale jak vás čtu tak koukam že u nás je to těžká pohoda, páč si je nikdy nekouše tak aby si je nějak poničil. Taky jsme dělali krvičky hnedle, měl jenom maličko změněnou štítku, ale žere si i zadní a kdyby to mělo něco společnýho se štítkou tak by si prej žral jenom předni. On si teda občas žere i jiný části, třá hrudník, ale dneska už jsem jednoznačně názoru toho, že to má jenom krz nerf. Vždycky večer strčil hnát mezi zub a kousánim se uklidňoval. Teď už nejni takovej stesovej uzel, takže žere jenom minimálně. Teda, pečuje o ně po každym venčení, lehne si, vytrčí tlapičky a udělá "holky moje, vy ste dneska šlapaly, musim vás opečovat" a celý je zvoblíže, zbaví nečistot a všeho, úplně je voblemstá, ale nežere.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:01
- Nahlásit

Grin
nene osiny ne, ani to nehnisá jako hnisoboule, je to prostě podrážděný.

Eire
po kastraci to začalo růst.a posledních 21 dní naprosto nezřízeně!!
Tak tam je jasno, neni co řešit, musí to ihned ven. Ať je dobrá Gagule Babule hrdina!
Masť objednávám, díky!

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:01
- Nahlásit

Eire já už vidím za nějakej čásek sjetou Maryji, jak si na pikniku u cesty ubalí špeka, hodí nohu přes nohu někde ve stínu a bé děsně vysmátě čučet na bránící psy

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:03
- Nahlásit

Gerda čéče jak o tom píšeš, si vybavuju jak jsem zas někde četla, taky někde na diskuzním foře, ale nevim kde, že někteří psi to maj z trávy, ale ne jako trávy že by v ní chodili, ale z toho, že byli pokousaní od nějakejch travních hnusomušek bo čeho.. ale jaxe to menovalo ty srágory travní.. nevím, nevybavím si..

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 15:03
- Nahlásit

kachna_
My jsme Milče nádorek vyřízli, nález byl hraniční, některé buňky se prý už tvářily jako že by chtěly být zhoubné.
je to těžký boulovatý rozhodování...

bonc
žere si i zadní a kdyby to mělo něco společnýho se štítkou tak by si prej žral jenom předni.
aha, to sem vůbec nevěděla, mařka taky přední/zadní, libovolně, teď se nějak svědí celá, možná i jak pelichá...

holky moje, vy ste dneska šlapaly, musim vás opečovat
)))) ovečkííínek maličký lostomilý!

<< 1 ... 7938 . 7939 . 7940 . 7941 . 7942 . 7943 . 7944 . 7945 . 7946 . 7947 . 7948 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání