| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:34
- Nahlásit
Gratuluju k medyjalizaci žumpích žen!
Ta pizdí hlava odvedle je s porminutím zralá na kopanec do prdele, protože to, co předvádí, nemá s radou začátečníkům nic společnýho a navíc nechápu, z titulu koho ona furt a všem radí???? Fakt jim jen plete hlavy sračkama.
Jinak jako za dobu porady jste napsaly 5 stránek, nemyslím si, že jste normální....
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:35
- Nahlásit
kejtlinvim já gde najdu medarda on lájn???
na netu
http://www.medard-online.cz/index.php dej si srážky a pak si na tý časový stopě pod mapkou šoupeč časem, který potřebuješ vědět.
http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/ data_jsmsgview.html
tady máš jiný systém, tedy radarové snímky, stejně jako tady je z radarů:
http://radar.bourky.cz/
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
Čus dezoláti.
Byla jsem u dochtorky. Říkala, že mám být ještě týden doma, ale odmítla jsem. Tak mám prý v pátek přijít na výsledky krve a od pindělka půjdu asi vydělávat už.
Pak jsem byla u sestry na návštěvě. Polila jsem jí celou bílou zeď, zem a svoje kozy vařícím kafem. Docela to štípe, pač jsem si to nalila do podkozenky a mám spařený celý prso.
Od sestry jsem šla do porodnice navštívit svou devatenáctiletou sestřenici, která porodila v pondělí. Má malýho Honzíka a je moc krásnej ani se mi z tama nechtělo. Slyšela jsem nějaký tikot.
Teď jsem doma a chystám se ven, pač jsem ukecala vycházky od 1 do 6.
Jo, a proběhla akce Vetamyks.
Řidič tady nevyložil 5 kg pangase pro danajasu a 6 dvoukilovek vemene. Takže zboží za cca 320 Kč. Přebírala to tchýně a samo, že to nekontrolovala a zaplatila.
Prý to ale příště dovezou (jsem zvědavá, jestli dovezou i těch 6 kg, co dluží z dřívějška).
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
jooo to je v intronétový verzi, Bajkofka s Davítkovou sou v tištěný verzi Ale je fakt, že já tam sem zase 2x, což se počítá jako 1x v tištěný... ))))))))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:36
- Nahlásit
čekám na dementa, co mi má dovést stááán a von fuer nikde a už potřebuju jít s čoklema véén!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:36
- Nahlásit
http://www.pespritelcloveka.cz/kategorie.aspx/vycv ik-a-sport/clanek/iii--rocnik-zavodu-o-jilovsky-du kat
Asi někoho zabím. No, ještě, že to nevyšlo. To by byl pěkný trapáááz mít úpe stejnej článek a stejný fotky.
kejtlin
http://www.medard-online.cz/
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:37
- Nahlásit
Crysa
díky ale já vím píču co znamená že jsme v růžovožžlutým políčku
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:37
- Nahlásit
Gerda
simtě, internet sleduje mnohem víc lidí než to tištěný! Například já hele proflákla jsem tábor v Mlíkoších v Blesku, ptali se mě totiž na "vysněné léto"
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:40
- Nahlásit
zuzanarosakova
ele proflákla jsem tábor v Mlíkoších v Blesku, ptali se mě totiž na "vysněné léto"
super , bém zviditelněný
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:42
- Nahlásit
Baico
Gerda
davidkova renata
No tak moc gratuluju k zviditelnění, jste dobrý! To budou mít kolemjdoucí zase radost
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:42
- Nahlásit
kejtlindíky ale já vím píču co znamená že jsme v růžovožžlutým políčku
asi že bé jinak než teď, kdy v růžovym políčku asi nejsi, že? a nebude tma, ta bé až v noci a ne ve vosm hodin v létě A sněžit dle ročního období nebude a pokud to má ukazovat srážky, tak asi budou tedy padat růže z nebe.. ?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:44
- Nahlásit
čáááááááááu dezolátí...takže vostropestřec nakoupen!! díky fšem za rady mocné, konečně mám v životě nějakou ambici..mám cíl...rychle se vyléčit a moct opět lejt nejvíc
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:45
- Nahlásit
nenávidím to vedro, vypněte ho někdo hned!!!!!!!!
monty: byla jsem ve schránce, paní jste jelyto!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:46
- Nahlásit
Gerda
Bajkofka a Davítková v časáku, opakuji, v Psu příteliiiiii Už je vidíííím, je tam ta fotka, jak si plácaj na bedně
přines do prokopce!!!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:47
- Nahlásit
Nazdar paka,
Trixa má novou díru v kožichu. Kousla ho kámoška, normálně jsem měla pocit, že si hrajou v pohodě a její panička povídá "Trixoune, ona tě kousne". No a fakt jo. Jako napadlo by vás, že čuba půjde do psa, co se jí pěkně prosím omlouvá v leže na zádech? Mě ne. Ani neúchylačil, ona je prostě taková, klidně si kousne do psa, co jen prochází. Nebo spíš štípne. Jen když štípne do mýho prcka, je z toho prostě díra. Má od koutku dolu škrábanec a pod ním díru. Snad tam nemá kapsu, už jsem to zkoušela zkoumat, ale dneska už to má skoro zatažený, tak to jen oplachuju, co se dá a doufám, že z toho nebude problém.
Navíc ta holčina jako čekala, že tuším, že její čuba je taková děvka. Fakt nevim, jestli to má napsaný na čele nebo co, ale ve výsledku je to prej moje vina, že jsem si ho neodvolala včas. Achjo
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:49
- Nahlásit
Maky a Trix
A proč ta fena nenosí koš?
Chudák malej, všichni ho jen ohlodávaj.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:50
- Nahlásit
Maky a Trix
je to prej moje vina, že jsem si ho neodvolala včas
Jako že sis ho neodvolala včas z jeho omlouvání a ležení na zádech??? Chudák, ten už je jak ty moji psi, taky měli už několikrát oba hroznou smůlu na takový idioty
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:50
- Nahlásit
Maky a Trix
hele ten tvůj pes se ti asi snaží poskytovat neustálou praxi a trénening, že se furt ňák zraňuje, abys ho mohla léčit. To je hodnej..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:51
- Nahlásit
Maky a Trix
my se s takovýma divnýma psama pro jistotu vůbec nebavíme. chudáček pan tryks
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:52
- Nahlásit
pawLINka
ona ho zrovna na vycházce s náma ztratila... ale už se jí prej povedlo jednomu psékovi přes košík kus ucha uštípnout
Venta
ne, jako ze hry. Ona vystartila, on se svalil a ona do něj šila dál. U něj je blbý, že prostě nesedí psům. Doufala jsem, že bude mít kamarádky aspoň čuby a místo toho bude mít velký kulový. Pořád přemýšlím, že mu prostě pořídím kámoše jako druhýho psa. Už mě nebaví pořád hledat nový a nový kamarády, ze kterejch se pak vyklubou kreténi
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:53
- Nahlásit
Baico
Gerda
davidkova renata
gratuluju, jste teď mediálně známé hvjezdy
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:54
- Nahlásit
zuzanarosakova
no, dyk jo. už jsem na to koukla odborným pojhledem a říkám "kurva, já zas nevim, co s tím" trvalo půlhodiny, než jsem z tý díry vyndala všechny chlupy a opatrně jsem to prošťárala, jestli tam není kapsa. tak jsem zvědavá, co jsem přehlídla a kdy bude mít na xichtě absces a umře na sepsi.
makrel
My s nima občas venčíme a měla jsem právě pocit, že má Trixe docela ráda. Nikdy jsem jí neviděla dělat podoný věci...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:56
- Nahlásit
Marush
tak snad se to paní spraví, ale nezávidím to nechlastání
makrel
vedro je hnusňácké, jaké jelito???? já snad můžu za to co máte ve schránce???
a platí to dneska? ať vím jestli mám volat Akimkovi?
Maky a Trix
bobek malý
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:57
- Nahlásit
Monty
jo, někdy přijedem a propůjčíš mu tvůj harém
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:58
- Nahlásit
zuzanarosakova
proflákla jsem tábor v Mlíkoších v Blesku, ptali se mě totiž na "vysněné léto"
faakt? Budou paparázové za plotem? Neboj se nic, býkohryzové budou v pohotovosti )))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 13:00
- Nahlásit
Maky a Trix
moje holky budou hodné, nevím jak Faithice, ale Sophice ještě nikomu neublížila, pak Trix by se měl jak v ráji
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 13:01
- Nahlásit
Monty
nevím paní s tím vedrem , se obávám, že mi ta příšerka nedoleze do lesa
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 13:01
- Nahlásit
http://www.stredovekyhotel.cz/
Tady mě čeká dovolená, ty pokoje jsou úúúúžasný, nebyl jste tam někdo už??
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 13:02
- Nahlásit
jbat
hej tam byli ti farmáři, ne???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 13:02
- Nahlásit
Maky a Trix
takováhle svině je i Mařka, klidně si hlodne do psa, co leží, klidně štípne toho, co prochází, a nemusí jí ani vůbec nic dělat.
|