| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 17:39
- Nahlásit
Eire
tessa to má plochý. říkal můj veterinář že většina nádorů je plochách a že se to strhává a neřeže, každopádně dokud a pokud to poroste pomalu nerejpat, protože i kdyby to bylo benigní tak za několi měsíců tam naroste maligní a to jakmile se rozjede tak je to v hajzlu-stává se to prý běžně.
Každopádně držím palce
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 17:39
- Nahlásit
makrel
pij
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 17:41
- Nahlásit
Zdáártééé huž makám teda spíš se škvířím v bunce,pakůn mě nas...páč kámoška nám dala takovou tu malomadračku do dětské postýlky notně jetou,ale pod pakůně luksus a ten debil se vyválel v kaluži se smrdutým bahnem a pak si začal milostivě stlát sice je prací ale do rána bé v bahnitém luksusu.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 17:42
- Nahlásit
Baysha
pij
Paní néni vám to blbé před desátou večer jako?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 17:43
- Nahlásit
danajasa
ne ale bohužel si musím nechat zajít chuť, páč su v práci
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 17:45
- Nahlásit
Baysha
já taky, páč jsem pila fčera a zas budu v pátek :-D
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 17:50
- Nahlásit
Baysha
Co??? Ájooo ten druhý je tvrdý s tvrdým ýýý takže vodvozeno od vzoru chlastat
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 17:55 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
danajasa
ježiši ty máš ale asocijace
makrel
sem ti chtěla na jůtrupce najít krásnou lidovou písničku "Pil sem včéra, pijem dneskaj, zajtra budem", ale bohužel mi to po zadání názvu vyhledalo pouze Huckleberryho Finna a Sherlocka Holmese - v holandštině
http://www.youtube.com/results?search_query=pil+se m+v%C4%8Dera%2C+pijem+dneska&aq=f
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 17:56
- Nahlásit
Baysha
ježiši ty máš ale asocijace
Hoby právě sem paralerně četla todle to nésu ůchyl http://www.novinky.cz/domaci/236999-reditel-bohnic ke-lecebny-po-uteku-deviantu-neni-treba-zprisnit-d ozor.html?ref=boxD
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 17:56
- Nahlásit
Davídková sežeň fotky od té kamarádky ta tě určo fotila! Mocinky o ty fotky stojím! Dám si Nandu nad postel! Džínu zmlátím případně si zajdu o radu CO jako s tím! zejména proto že to ta čupka doteď nedělala - až dyš popatřila na ofce
Gerda to se teda směju úúúplně strašně moc! a moc mě mrzí že tenhle víkend s váma nemůžu bo jedem s kamarádkou na hory
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 17:58
- Nahlásit
su doma. Deset hodin, víceméně za volantem Su naprosto vyřízená a psi sou uvaření jak v azijským bistru. Lilátko potkalo svoji menovkyni, ve školce tam mají holčičku co se taky jmenuje Bíbu Moc si rozuměly
Udělá mi něgdo výcuc plís?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 18:02
- Nahlásit
Baysha
sem ti chtěla na jůtrupce najít krásnou lidovou písničku "Pil sem včéra, pijem dneskaj, zajtra budem",
A ned potom béte mít hymnu http://youtu.be/PsnJc8J6MIs
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 18:02
- Nahlásit
tak zdar decka!
zejtra hajos prinde o ten patej prst,vubec se to vetovy nelibilo,ma to desny a hnusny a rikal,ze to ma fest chyceny,nebudu z toho delat dramo,udela cvak a bude klid.jinak dira v lokti se krasne hoji,ten pitomec to mel az do masa,ta betadine je zazracna a salvejova tinktura taky!hajan je pes fakt na odstrel!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 18:16
- Nahlásit
nemethova5
držím moc palce, ať se hajan hojí
Biluška
výcuc??? při našem pokročilém odumření mozkových buněk? já su ráda, že trefím dom
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 18:17
- Nahlásit
Bayshadiky moc!!!!!!
doufam,ze to bude bez problemu.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 18:20 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Woe holky, puste si Primu, tam je taký.. 4% borec, že vám to urve držky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 18:22
- Nahlásit
Crysa
jo je dobrej
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 18:27
- Nahlásit
Crysa
Woe holky, puste si Primu, tam je taký.. 4% borec, že vám to urve držky
Strašný.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 18:35
- Nahlásit
jablunka
kejtlin
Crysa
jjj bohužel jsem v práci a musím to mít zaplý... tragédie. V režii se řežou jak diví
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 18:35
- Nahlásit
tak je to transka bo buzna?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 18:41
- Nahlásit
kejtlin každopádně je prej registrovanej, tak bych řekla, že je buzna. Ale já se v tom celkově moc nevyznám v těch sexuálních tudlentěch, jsem holka z vesnice a tady se to moc nenosí
Takže možná je transbuzna?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 18:42
- Nahlásit
kejtlin
tak je to transka bo buzna?
Vobojí.
Grin
. tragédie
To je to správný slovo.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 18:52
- Nahlásit
jablunka
To je to správný slovo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 18:56
- Nahlásit
čus paka
sem úpa mrtvá, byli sme s děckama a se Sisinou v zooooooo, na cestě spjet sme se uvařili v debilním nevětracím buse jinak gdyby to někoho zajímalo (je mi fuk essi někoho néééé) tak sou nejkrásnější žirafy, líbily se mooooc i Sisině. Teď sem vypila kafe a dočetla ty vaše dnešní výplody a du s čoklema ven než bééé bouřka.
Venta
cukrářku mám velmi čikovnou, ofšem jenom 1 a momentálně má zánět raměnního kloubu a nemůže hejbat rukou, nevim essi bude příští týden schopná, ale v pátek s ní budu mluvit, tak se jí můžu eventuelně zeptat. Ale je tady vod nás z kamenný prdele (cca 15km za Jesenicí
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 18:57
- Nahlásit
Ted kokukám na Partičku takže ráno to vopakujou mám pocit tak to zkouknu,to je ten s tou blond parukou?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 19:13
- Nahlásit
Crysa
jsem holka z vesnice a tady se to moc nenosí
třeba Radek bydlí s přítelem na vesnici a nikdo to neřeší
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 19:27
- Nahlásit
čus děcka,tady byla strašná čina,uš to táhne do džá..co u vás?
Crysa
tam je taký.. 4% borec
sem ho viděla ))) dosti dobrej byl ..prej Dlouhá noc )))
brániči
děcka průser,zlatovláska píše ,že sobota padá ,musíme vymyslet náhradní program teda
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Čen 2011 19:31
- Nahlásit
Brý večer
tady se právje přehnala buřina a teď to vypadá, že ještě stihne vyjít slunko
co ste to tady namastili za dnešek
jo a tady máte krásnou přesně na den 25 let starou úchylárnu
http://www.youtube.com/watch?v=STvmXCuOwc0
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 19:31
- Nahlásit
Právě sem přistihla pakoně jak se systematycky cpe jitrocelem kopinatým tak bud pozná léčivku a nebo je to na chut sladší než hořká tráva každopádně třá zbírala sem zeměžluč a té si nechtěl ani čuchnout jak dyby tušil jak to chutná.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 19:59
- Nahlásit
asi budeme mít 14 dní rodiče nakvartýrovaný u nás doma! i s autobusem!
|