Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7938 . 7939 . 7940 . 7941 . 7942 . 7943 . 7944 . 7945 . 7946 . 7947 . 7948 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Pumpa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 10:48
- Nahlásit

Nejčastější uplatnění ostropestřece mariánského

Ostropestřec chrání játra před toxickými látkami včetně léků a chemických škodlivin. Léčí jaterní choroby, hlavně cirhózu a zánět jater. Zmírňuje poškození jater alkoholem, pomáhá v prevenci a léčení žlučových kamenů a pomáhá při léčení psoriázy.

Kde se dá koupit

Na internetu se dají objednat tyto přípravky z ostropestřce:

* cardumis – trvanlivý výtažek z ostropestřce
* čajová směs – rozmíchává se v čaji, zhruba 1 lžička a podává se dvakrát denně
* ostropestřcový olej – podává se po lžičkách, 1x – 3x denně při jídle
* detoxin – přípravek z bylin určený k detoxikaci celého organismu; kromě výtažků z ostropestřce obsahuje extrakt z mochny nátržníku, prorostlíku čínského, šišáku bajkalského, gardenie jasmínové, ptačího zobu lesklého, smilu písečného, rdesny mnohokvěté, smetanky lékařské, řepíku lékařského, pelyňku, jablečníku obecného, rozrazilu lékařského a jitrocele kopinatého
* hepar – lihová tinktura obsahující extrakt z ostropestřce, mrkve a okurky

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 10:48
- Nahlásit

Baysha
ale čaj co se prodává v lékárně, ten je učinej, ne?

agáta12
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 10:49
- Nahlásit

davidkova renata
Teda pani, zase HAFY ??Já to čtu, chcu z toho bét chytrá a néjde mi to a néjde. To mi nedělejte já z toho mám komplexní komplexy.

Maruš je mi líto, co si na tom táboře počne, bude tam trpět jako zvíře až tam bude koukat na výživu všech kolem.
A to má zakázanej jen chlast, nebo i ženy, muže a zpěv a další ?? A léčivé návykové bylinky hulit může ? Aby byla aspoň veselá, když bude tak zoufalá ??

A včera jsem byla na proužkatejch mímech a dneska jedu na tyhle http://www.six-er.cz/ste.htm

Gerda
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
zuzanarosakova
Dines
Hele ale to se tady Maruně cpe už celkem dlouho, aby se ládovala ostropestřcem, účinkuje jaxviňa, v atbletách jí ho může doktor předepsat jako LAGOSU, nejsilnější tabletní dávka, pak se dělaj výluhy a vot Dřešíka koncentrát. Jeslti to maruna nezakoupí sama, zakup jí to, ať se láduje, zkušenost mám stejnou jak holky - kluk - blbý jaterní testy, oči už dožluta, do dvou měsíců megavýrazný zlepšení na testech. Moje máma měla taky mononukleozu přechozenou, tzn dostávala od doktora LAGOSU a ládovala čaj, k tomu ještě kefíry. Upravila jatýrka na pěkné čisté mladické hodnoty. Nacpat Marušisko, ať je zase pročištěné

Crysa
Člen
- Nahlásit

davidkova renata mě tak ani nešlo o osobu pisatele, jako o ten strašně hloupý názor, že i laice do ruky patří zásadně plnokrevný zvíře nejnabušenější na práci šlechtěný, aby mohla lajka třá se svým psem vůbec!! řešit aport.
A tohle mě sere mnoho, pže co koukám, tak se tu prostě s pracákama neumí dělat a 90% končí u překupáků a jde to ven za hranice, kde jsou z toho zas krycí zvířata, na který se jezdí, aby tady byly vrhy pracáků, co se s nima neudělá ani ZZO, pže to nikdo neukočíruje do zkouškový podoby. Pracáci jsou zavíraní pro svou hlučnost z natěšenostia neutuchající energii porůznu po garážích a sklepích v bednách, aby byli prodání a nebo celoživotně utlumováni ve svym projevu. Tohle se třeba u malin děje a zas další názor utvrdí lajku co nenaučí ani vořecha aportovat, že právě toto jí patří do ruky.. bomba..

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 10:50
- Nahlásit

Pumpa
a nevíš konkrétně, kde se to dá na netu objednat? A co je asi tak nejúčinější?

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 10:52
- Nahlásit

Crysa
zas další názor utvrdí lajku co nenaučí ani vořecha aportovat, že právě toto jí patří do ruky.. bomba..
pche, už nejsem lajka, můj vořech už aportuje, naval malinu tě řikám! Plnokrevnou samozřejmě. Dám jí zoloft.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 10:54
- Nahlásit

zuzanarosakova

http://www.lekarna.cz/shop.php?txt_search=Ostropes t%F8ec&action=search#utm_source=adwords&utm_medium =cpc&utm_campaign=DYN

http://www.ostropestrec.eu/68-objednavka

to nevim, nikdy jsem to nepotřebovala, ale zkusila bych kapky...

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 10:56
- Nahlásit

makrel
aha, no ale už je na čase ne.

Hej oni nás asi nepustí, ale to je nehigienické, ne???
9 bab a 5 kýblů vody, navíc jak si jako budeme mýt ruce po WC a ty kybly výjdou při naší uchcanosti tak na jednu hodinu

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 10:58
- Nahlásit

Gerdapche, už nejsem lajka, můj vořech už aportuje
plácám po ramenou, kterak jste řítkou stolici zbičovatěli

naval malinu tě řikám! Plnokrevnou samozřejmě. Dám jí zoloft.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 11:15
- Nahlásit

Gerda

Hlavně nezapomeň hodně deptat a málo hrát, bo jak to bylo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 11:16
- Nahlásit

agáta12
A léčivé návykové bylinky hulit může
snat jo! to aby se šla rovnou zabít dyby né!
ofšem boksícíí moc roztomilí
Crysa
kterak jste řítkou stolici zbičovatěli

mě tak ani nešlo o osobu pisatele, jako o ten strašně hloupý názor
no ale ta osoba ten hloupý názor presentuje,že.. přitom vystupuje nejvíc fundovaně ze všech,chytrejch keců má jak sraček všude možně, všecko načtený nejlépe z cizích zdrojů,tak ta předevšim by měla vědět to co ty tu píšeš! a ne dělat chytrý gesta na lajky,který ve s vý podstatě můžou a patrně maj ty svý nepracáky v daleko větší pohodě než vona.to zas sere mě

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 11:22
- Nahlásit

Crysa
kterak jste řítkou stolici zbičovatěli
tichooooo, žádná stolice a už vůbec řidkááááááá
to by byl masakr

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 11:24
- Nahlásit

Pumpa
dík, už jsem to objednala

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 11:26
- Nahlásit

Už zas po přeháňce svítí sluníčko, to se mě to bude věšet
Konečně doprala pračka, ještě jednu várku pak musím stihnout než začnou navečír i tady ty megachcance až do rána co hlásí. Pže nemám na zejtra už ani bombarďáky vypraný, ani fusku nic

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 11:28 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Crysa
svítí sluníčko
koukni mi na medarda esi mám jít ted k rybníku tak do 15h.plííííís..esi bé svítit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 11:33
- Nahlásit

čáu tak mám uvařenbo, do neodtékajícího dřezu nasypala jsem louh a uvidím co to udělá, buba má díru v noze po klíštěti hlubokou jak sviňa a nic mě nebaví

Atusch
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 11:39
- Nahlásit

davidkova renata
esi bé svítit
Nebude! Bude scát! Určitě

Jinak všecky zdravím, já když měla problémy s játry což nevím z čeho protože absolutně jsem nepiják a i tak. Dostala jsem lék Flavobion a prý to pomáhá, já nevím jistě nedostala jsem k němu ginkobilobu tak sem ho zapomněla brát, ale mě se to srovnalo, nebylo to z chlastu Takže to mám furt doma, jo a známá když jí kolabovala fenka tak to dostávala taky a jí to pomohlo protože jí ho nezapomínali dávat.

Je to volně prodejné - je to vlastně taky jen ostropestřec, při zánětu jater a těžkém poškození. Můžu ho Maruš přenechat když bude chtět

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 11:39
- Nahlásit

Atusch
Bude scát! Určitě
hajzle!
stejnak du

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 11:43
- Nahlásit

Atusch
lék Flavobion
jojo, a právě ta Lagosa je ještě silnější než Flavobion.

davidkova renata
zavolám ti, až půjdou kroupy, abys stihla miznout v lesík )))

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 11:43
- Nahlásit

davidkova renatakoukni mi na medarda tak teď jdou takový mráčky, voproti tomu zvěrstvu co vypukne kolem vosný
Takže si vem deštník a plavky, jako touhle kombinací můžeš aj k rybničku. Nejlíp bude 17-18 hod podle Medarda.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:02
- Nahlásit

Bajkofka a Davítková v časáku, opakuji, v Psu příteliiiiii Už je vidíííím, je tam ta fotka, jak si plácaj na bedně

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:04
- Nahlásit

GerdaBajkofka a Davítková v časáku, opakuji, v Psu příteliiiiii Už je vidíííím, je tam ta fotka, jak si plácaj na bedně

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:21
- Nahlásit

Crysa
co má bejt kolem vosmý?

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:23
- Nahlásit

Gerda
Bajkofka a Davítková v časáku, opakuji, v Psu příteliiiiii Už je vidíííím, je tam ta fotka, jak si plácaj na bedně
Já myslela, že to má vyjít až v pátek. Nebo ty jsi předplatitel?

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:25
- Nahlásit

kejtlin koukni na Medard-onlájn, bé chcanec jak kráva, že asi ještě navečír našim přeparkuju auto tady k sobě, aby nebylo pod stromem..

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:26
- Nahlásit

Gerda
ty seš tam taky s Maruš na bedně

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:30
- Nahlásit

Crysa
vim já gde najdu medarda on lájn???

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:30
- Nahlásit

zuzanarosakova
a kde? to vůbec nevidim teda....

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 12:31
- Nahlásit

Gerda
http://www.pespritelcloveka.cz/kategorie.aspx/vycv ik-a-sport/clanek/iii--rocnik-zavodu-o-jilovsky-du kat

<< 1 ... 7938 . 7939 . 7940 . 7941 . 7942 . 7943 . 7944 . 7945 . 7946 . 7947 . 7948 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání