| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:53
- Nahlásit
makrel
kujú, ale kdynych ji nenapsala, že jedu na zdrav. pobyt tak mi to na tuty nedá, protože kolegyni ta slepice nechtěla dát dovolenou
jo dobře, tak v neděli v šest.
mě si na FB už druhý člověk chce přidat s ivnou přezdívkou, nic mi to neříká, jsem zvědavá co to budou za ichtylové
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:55
- Nahlásit
Gerda
A pak sem se v tom ztratila a už nevim, proč je problém, aby čuba u Biluše byla.
Matně si vybavuju, že se to strhlo skrz hovno přilepený na prdeli. Takže opět kauza o hovně.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:56
- Nahlásit
Biluška
neumím si představit odchov štěňat v jedné místnosti s dalšími fenami. Notabene s usurpátorskou fenou, která startovala už po Sabině když tam přišla. Utracení těch štěňat po porodu mi teda přijde milionkrát humánnější než jejich roztrhání druhou fenou
Umím si živě představit odchov štěňat, ale pouze v případě, že feny jsou na sebe zvyklé (sama jsem odchovávala štěňata za nepřetržité asistance psa a druhé (starší) feny. Ovšem za těchto podmínek považuji celou akci za projev nevyzrálého intelektu a utracení štěňat po porodu za akt čistě humánní (za dané situace)
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:56
- Nahlásit
Monty
no paní zas to tak neberte vážně s těma 6, možná bude stačit v 6.30 a jaký mají přezdívky?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:58
- Nahlásit
jo a to, že si Sabču berou zpátky, je děs, chuděla, už je stará už týden přenáší a ještě jí budou převážet, ještě v takovém hicu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:59
- Nahlásit
makrel
ok, blach stars a honza skanky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:59
- Nahlásit
Baico
Pani, náhradní díl objednám, přijde buď dnes nebo až v pondělí, to ještě nevím, pokud vše půjde ideálně bude auto zítra, nebo v úterý doufám hotovo.
Muš mě včera už i pozdravil a dokonce mi oznámil, že příští týden si přiveze na výchovu štěně
Dobrý ne, vzhledem k tomu, že se o něj bude starat a dělat s ním kdo??? No, přece JÁ
Mě to nijak nevadí samozřejmě, ale představila jsem si situaci opačnou, jak já mušovi oznamuji, že si přivezu nového čokla ...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:00
- Nahlásit
Biluška
a kdy s ní teda jedeš, pani?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:01
- Nahlásit
Monty
FB už druhý člověk chce přidat s ivnou přezdívkou, nic mi to neříká, jsem zvědavá co to budou za ichtylové
Takových tam mám mraky až dodatečně zjišťuji, kdo je kdo vlastně
ale já jsem pod vlastním jménem, tak snad ok
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:03
- Nahlásit
Eldoguero
já právě taky, teď jsem v práci tak na to nemůžu kouknout, ale jsem zvědavá, co to na mě vybafne
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:04 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
no já si myslím, že hlavní důvod je, že si myslej že Biluše zredukuje štěňata (což by bylo asi jen dobře) a proto radši je tímto způsobem zredujou sami možná i s nebohou maminou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:04
- Nahlásit
Eldoguero
Muš mě včera už i pozdravil a dokonce mi oznámil, že příští týden si přiveze na výchovu štěně
Tak alespoň, že tak
pokud vše půjde ideálně bude auto zítra, nebo v úterý doufám hotovo.
To je velmi dobrá zpráva. Jen aby to bylo i za rozumný peníz.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:04
- Nahlásit
Gerda
Baico
Matně si vybavuju, že se to strhlo skrz hovno přilepený na prdeli. Takže opět kauza o hovně.
nestrhlo se to skrz howno,ale skrz to, že Vlčáčková a Eninka tvrdili, že fena je na tom a) psychicky strašně špatně a b) tlustá. Já jsem si dovolila popřít obojí. Fena se chová jako každá jiná šeltie. Oni prostě jsou od lidí takové odtažité (krom těch mých teda, ale já je mám deformované kanystrováním ) a nedůvěřivé. Nejsou to labradůry, aby se vrhaly na každého na potkání a tvářily se, jako že se právě vrátil jejich nejlepší kámoš. No a tlustá není už vůbec, má v panděru narvaných pět až sedm štěňat Vlčice s Eninkou trvaly na tom, že bod á i bé platí a z toho se to celé strhlo. Howno v tom figurovalo pouze okrajově, neboť jsem chtěla vědět kde bude Vlčáčková brát čas na starání se o štěňata když za dva dny neměla čas odstřihnout to guwno z chlupů. Nemluvě teda o tom, že se ho štítila. Kolem štěňat bývá těch guwen docela dost . Nemluvě teda o ještě víc štítivějších věcech jako jsou třá plodové vody,kref při porodu a podobné chuťovky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:06
- Nahlásit
jbat
a kdy s ní teda jedeš, pani?
no to si jí snad vodvezou???? ještě aby jí někam vozila. Jo a hlavně si myslím, že sabča určitě neskončí u tý původní pani, ale úplně u někoho jinýho ta původní tam figuruju jenom jako "majitelka"
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:08
- Nahlásit
Biluška
Já jsem si dovolila popřít obojí. Fena se chová jako každá jiná šeltie.
Prosím Tě, jak sisi to mohla dovolit. Bůhví, jestli máš vůbec doma šeltie.
Kolem štěňat bývá těch guwen docela dost
A kdy jí teda předáváš?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:09
- Nahlásit
Alexa
no to si jí snad vodvezou????
hele s jejich chováním bych jako moc nespoléhala na logiku nebo tak... proto se ptám rovnou..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:09
- Nahlásit
Baico
pes na výchovu mi vůbec, ale vůbec neva - nebude první ani poslední, jen mě mrzí způsob oznámení
podle dostupných informaci, by to snag mělo být za rozumný peníz, tak doufám, že na to budu mít a nebudu si muset půjčovat od Providentu - páč to bych přeplatila půl megáč
Jináč prosím vás lidi, jak přesně se jede do areálu Praha Rychety, máme tam příštý týden klubovku s rekordním počtem přihlášených argentin - z mé chovky tam budou 3 zvířata, já vystavuju čubu a samozřejmě kanárka. Ještě sice nevím, jak se tam dostanu ale jedu, jen mám trochu strach z toho, že jsem tam nikdy nebyla tak abych někde nebloudila.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:14
- Nahlásit
Eldoguero
jak to bude s těma kanystrama teda? Máme tě nalodit někde v té Boleslavi, Jičíně, nebo tam něgde? Tam bys mohla dojet i staroautem, ne?
Baico
Prosím Tě, jak sisi to mohla dovolit. Bůhví, jestli máš vůbec doma šeltie.
Taky tomu nerozumím Sem byla asi moc drzá, s tím bojuju celý život
jbat
Vlčáčková pro ni jede sem, máme sraz v Krnově na veterině a tam ji za asistence veterinářky předám.
All
Sem vám zapoměla říct, že jak jsem včera prošlapala ty boty tak jsem si musela koupit nový Osmnáct stovek Sem se úplně zkácela. Na zemi mi došlo, že nemám ani sandály na léto, ty stály něco přes litr Na závěr jsem koupila ještě akitám náhubečky, aby v Jílovým nikoho nesežrali a su zase na mizině
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:14
- Nahlásit
Alexa
hlavní důvod je, že si myslej že Biluše zredukuje štěňata (což by bylo asi jen dobře)
no protože to by Sabinka byla ve štrézu, že?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:15
- Nahlásit
Biluška
no tak bacha, aby nebylo:
http://www.youtube.com/watch?v=Y0asjvLRK6A
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:17
- Nahlásit
kachna_
no protože to by Sabinka byla ve štrézu, že?
Si piš. Hlavně, že z kojení sedmi fracků nebude Si vzpomínám na Šagynu, ta jich měla sedm. Šaga byla mladá a před porodem byla v perfektní kondici. Po porodu jsem do ní rvala žrádlo horem dolem a přesto vypadala jak z koncentráku. Na ulici mě zastavovali lidi a nadávali mi ať jí dám občas nažrat Štěňata jsem přikrmovala cca od deseti dnů, páč to fakt nezvládala Jak to zvládne Sabča ve svým věku a s kvalitním krmením zn. Kaufland co kupuje Sádlíčková, nebo Calibra co kupuje Vlčáčková, to fakt nevím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:18
- Nahlásit
makrel
Vezmu pro jistotu Mášenka
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:21
- Nahlásit
Eldoguero
Jináč prosím vás lidi, jak přesně se jede do areálu Praha Rychety
Asi nejjednodušší to pro tebe bude jet na D1, sjet v Průhonicích a na kruháku vyjet na Uhříněves. Je to značený. A pak Rychety nemůžeš minout. Je to obrovskej areál okolo kterýho neprojedeš, aníž by jsi si ho všimla.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:21
- Nahlásit
Tak už jsem vás po kouskách skoro dočetla.. uff..
Biluška dobře děláte paní s tou Sabinou (bojaxetomenujetotěhotnýconikdoavšichnichtěj) hlavně si zjistěte telefon na nového držitele, bo musíme vyzvídat esli UUUUUŽŽŽŽ?????? s dvouhodinovou pravidelností
Davítkoviccc!! http://aktualne.centrum.cz/domaci/pocasi/clanek.ph tml?id=700908#utm_source=facebook&utm_medium=socia l&utm_campaign=domaci&utm_content=14-hod
co to zas vobjednávááášš??? mi chceš zabít Asínu tim vedrem??? jako aspoň jednim psem si chci užít jeho důchot!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:22
- Nahlásit
Crysa
já uš sem mrtvá teď....i můj pes .FUCK OFF SUMMER!!!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:24
- Nahlásit
makrelFUCK OFF SUMMER!!!!! - na jaře každopádně..
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:24
- Nahlásit
makrel
FUCK OFF SUMMER!!!!!
i love you!!!
Crysa
hlavně si zjistěte telefon na nového držitele, bo musíme vyzvídat esli UUUUUŽŽŽŽ?????? s dvouhodinovou pravidelností
hlásím se k psaní otravných sms!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:25
- Nahlásit
jbat
Crysa
hlavně si zjistěte telefon na nového držitele, bo musíme vyzvídat esli UUUUUŽŽŽŽ?????? s dvouhodinovou pravidelností
hlásím se k psaní otravných sms!!!
Já klidně budu volat, za tu zábavu mi to velmi stojí.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:26
- Nahlásit
Crysa
pro mě léto všechno nad 20 stupňů +150 zvracejících smajlů
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:27
- Nahlásit