| Autor |
Zpráva |
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 00:26
- Nahlásit
Ahoj holky a kucí
já mám notebook svůůůůj vlastnííí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 05:21
- Nahlásit
Akky0Aime
já mám notebook svůůůůj vlastnííí
bezva
all
ještě jsem v hokně, ale za 2 hodiny budu už doma, hodim se do masiště , sjedu si pro léky k mudr půjdu asi na chvíli spát a budu čekat na návštěvu Lidku a hlavně jdu do hokny až ve středu a to na jeden jediný den-pak mám dovču
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 05:44
- Nahlásit
Fstávat a makat a znovu připomínám, že žádný víkend nebude, tak se netěšte zbytečně!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 05:46
- Nahlásit
makrel
já ještě nešla spát ty woe
bude a budeme kanystrovat a moc se těším na všechny se žumpy teda na tu část co dorazí a essi ty kreténi nesežerou ty palačinky co jich nasmažím hafec, tak mě naserou
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 06:26
- Nahlásit
kejtlinuvidíš že sežerou. ještě bude chybět. asi začnu venčit ráno před 6, už je zase hnusný vedro
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 07:00
- Nahlásit
kejtlin
Já chcu taky palačinky.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 07:18
- Nahlásit
super, jsem právě sežrala starý sušenky, otevřu komp a tady se smaží palačinky
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 07:23
- Nahlásit
čao bambini!!
zabila mě danajsa, mrtvá mořská víla a romantický hošan sou moc strašný!!!
Biluše má krásný ščeňátko, to má jenom jedno? Takhle žumpalend nezaplní, musí ze Sabáky vytáhnout ještě něco zajímacího.
Chvílema to vypadalo, že půjdeme přes Zlaté Hory, ale nakonec se nám podařilo najít správnou cestu a půjde se přes Jindřichov
a taky má jediný štěstí že nevim co tim chce říct... a rovnou doplňuju že o vysvětlení NEŽÁDÁM Chci mít ještě 14 dní pocit že pojedem na pěkný, romantický výlet
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 07:27
- Nahlásit
bonc
Chvílema to vypadalo, že půjdeme přes Zlaté Hory, ale nakonec se nám podařilo najít správnou cestu a půjde se přes Jindřichov
a taky má jediný štěstí že nevim co tim chce říct... a rovnou doplňuju že o vysvětlení NEŽÁDÁM Chci mít ještě 14 dní pocit že pojedem na pěkný, romantický výlet
a já vím a vůbec se nesměju
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 07:40
- Nahlásit
dobré ránko,
konečně páteček
dneska jsem měla infarktový stav ráno, jdu venčit Sophyji a na schodech spal cd-rom (máme vchodní dveře na kulu, ale jaksi tam nefunguje te zámek či co) Sophyje začla zuřivě vrčet, úplné bojové plemeno, cd-rom se probudil já vzala malou na ruky, a třepala jsem se strachy, jestli ho něco nenapadne, no přežily jsme to, ale po ráno docela masakr.
Včera jsme byly u našich a děda (tatík) řekl Sophi kompliment, prý: "jsi kočka jak pes"
Dneska má Faithice týden, včera měla chovatelka na FB jednu krásnou fotečku, jak štěňátko drží v náručí, krásná fotečka, ale z FB mi to sem nejde dát, tak snad to dají na stráněčky, abych o sem mohla prdnout.
Dneska budu šéfce psát, že si beru v červenci dva týdny dovču, tak jsem zvědavá na reakci, jdu hledat na jaký pobyt pojedu (co sy vymyslím) asi psychiatrický
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 07:44
- Nahlásit
Sabča už rodí????
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 07:45
- Nahlásit
eště vám udělam výcuc včerejšího vodpoledne, než pudu dřít:
nejdříf sme byli s PZ venčit outulkáče, vyfásli sme úplně nejšílenějšího čokla v historii venčení - něco jako baset kříženej s picbumem a dalmatynem, naprosto šílenej, neuvěřitelnym způsobem rval jak kráva kupředu kupředu a furt pryč. Musel si snad přeštípnout dejchací trubici, páč na druhym konci vodítka došlo k částečné amputaci prstů vod dlaně. Po 3/4 hodině zmítání v agónii umřel v louži u silnice, koukala mu z ní jenom hlava kolem který byli mastný volejový kola, vypil jí podstatnou část než se mi ho podařilo z ní vyrvat.
Paxme jeli domu, bohužel kolem kolotočů. PZ mě donutilo nechat ho jít "trochu si užít" (jeho vlastní slova), urval mě na to že je to zadarmo - zmeteček už dávno ví že u mě nefunguje jako kouzelný slovíčko PROSÍM, ale ZDARMA. Nebylo to zadarmo Musela sem vytlačit celejch 20 káčé za vstupný. Dítko se pak ještě pokusilo vyrazit ze mě cukrovou vatu - kunologové, hupologové a vůbec všici ogové by z mé řeči těla měli radost, PZ už méně a radši zmlklo a nasraně oddupalo na kolotoč.
Na tomhle času miluju že i když dorazí čék domu v 6, tak ještě může jít s čoklema ven. Taxme šli. Asi za 10min. začalo hřmít, což ovec opět uvedlo do těžkýho dyzgomfortu. Nalepil se mi na paty a fučel, odmítal už i pochutiny. Jak hřmění sílilo tak sílilo jeho šílenství, nakonec se mi pokusil nacpat do ponožek, taxme museli jít zase domu. Doma zalezl pod stůl (tak, aby viděl na kotě, čímž posiluje šanci na totální nervové zhroucení) a hodlal umřít, musela sem ho vod tamtuď vyrvat piškotem a pak musel dávat střídavě tlapičky, sedat si a lehat si za což mu byla odměnou lisovaná tráva (nějaký superhypermegazdravý grancle, jejichž vzorek přišel při ňáký psí objednávce), která mu vůbec nechutnala, tak jí flusal po celé kuchyni a pak zase sbíral a pokoušel se sežrat a znova flusal.... což ho zabavilo natolik že zapomněl umřít.
Konec hlášení, du dřít. Až Sabáka konečně porodí, tak ať si trhne, už na to neni nigdo zvědavej - opakovanej ftip není ftipem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 07:46
- Nahlásit
aha, tak už jsem viděla tu fotku na předchozí stránce
|
Lucie Novotna
Člen |
- Nahlásit
Zdař lidi. Nevite, proč je téma o Sábě uzavřeno? A furt se nic nerodí???? Žádný info...
|
cernej caj
Člen |
- Nahlásit
Monty
jo to by mě zajímalo taky, po týdnu už má nejvyšší čas
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 07:48
- Nahlásit
cernej caj
no to je, vždyť měla rodit jak já jsem čekala na štěňátka, moje už je týden na svjetě a Sabča si pořád asi hraje na slonici
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 07:51
- Nahlásit
makrel
a já vím a vůbec se nesměju
si to snad pudu najít na mapě nebo co, jestli teda vůbec do těch končin někdy dorazila noha kartografova
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 07:54
- Nahlásit
Monty
Z Fb to jde. Rozklikni si tu fotku - otevře se v tom jejich blbym prohlížeči a pak zmáčkni F5 a ona ti vyskočí v tom starym prohlížeči. A pak už klasika - kliknout pravym myšítkem a zkopčit link.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 07:57
- Nahlásit
impact
děkuji ti strašně moc
to jsem nevěděla, ale teď to tady stejně nedám, protože náme v práci FB bloklý, ale večer ji sem hodím
Díky mooooc
|
Lucie Novotna
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 07:59
- Nahlásit
tý jooo to je šílené foto....zvlášt to první...bože ,co se to vyklubalo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 08:02
- Nahlásit
Monty
Nebo ještě rozkliknout v tom novym, najet myšítkem nad foto, podržet vlevo CTRL a kliknout. Otevře se v novym okně, ale ve starym prohlížeči. A dál už víš.. Tož se budu těšit na večer.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 08:07
- Nahlásit
impact
fakt díky moc, já se taky těším, doufám, že jich večer už bude více, z myšiček teď vypadají jako malilinkatí lední medvídci
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 08:14
- Nahlásit
Bré ránko desolátí
sem byla fčera na pivním festivalu v Letňanech a bylo velké!
Fšimli jste si že ač je již pokročilá hodina není tu Biluše aby nás hnala makat? Buď zhynula nedostatkem spánku nebo .......?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 08:14
- Nahlásit
hancaw
sem byla fčera na pivním festivalu v Letňanech a bylo velké!
ježišmarjá von byl pivní festyval????? a já tam nebyláááá...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 08:15 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
nazdar blázni
ještě pořád sem nasratá
jbat
hancaw
ježišmarjá von byl pivní festyval????? a já tam nebyláááá...
jkežišmarjááá ten je už vod soboty, dyť sme se tu čílily že nebudeme mít na výstavě kde parkovat
Biluše
užs porodila????????????????????????????
v kolik maj přijet pézetka v nedělu????????????????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 08:18
- Nahlásit
Alexa
ahoj paní, proč jste nasratá???
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 08:22
- Nahlásit
Jbat ještě je asik ale nevím do kdy vysosola jsem spoustu podivných nápojů kterým říkali pivo ale oc společnýho s pivem to nemělo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 08:22
- Nahlásit
vam sem do zumpy dam dotaz na tahaci pas "na doktreking", jestli mate nejake zkusenosti ci tipy?
- nechci to co ma mezi nohama "sraky", casto nosim ve volnym case suknu...
tip mam na [url=http://www.spokojenypes.cz/dogtreking-na-kolo /pas-hands-free-1-1-35m-25mm-voditko-60-120cm?id=2 4274 ]toto [/url] ale zda se mi to drahe... tak otazka, zda si clovek vybere. pri hledani sem nasla zasadne bud jen s kapsama (jeste vetsima coz nechcu vubec) nebo s tema popruhama jeste, ne jen obyc opasek... dik za rady
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 08:34
- Nahlásit
hancaw
ještě je asik ale nevím do kdy
o bože, musím to ihned zjistit!!!
Alexa
jkežišmarjááá ten je už vod soboty, dyť sme se tu čílily že nebudeme mít na výstavě kde parkovat
máte fakt divný asociace na pivní festival jako... ))))))))))))))
hancaw
vysosola jsem spoustu podivných nápojů kterým říkali pivo ale oc společnýho s pivem to nemělo
na to kašli, hlavně že to bylo dobrý, ne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 08:34 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
ceny
http://www.polarpesek.com/czech/index.htm
a možná by ho mohli za relativně dobrou cenu mít v brně v petplanetu jako "pás skjr". Jestli se ještě dodává, určitě tam takováhle debilní položka nenajditelná byla, od Askina. Že by sis ho mohla omakat.
|